166746
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#121318 ja és aztan mar olyan geared lesz, hogy a feloras heroicot 20 perc alatt is letolod :D -
WiLDoR #121317 menjetek inkább heroicozni.
pár nap és badge-ből jobb cuccot vesztek, mint ami ott potyog :))
bár ja, tudom, a kihívás, meg a többi blablabla... -
#121316 mi csak siman korbeálljuk :) aztan valahogy összeáll.
'egyéb tényezőre' meg ennél jobb tanácsot nem tudok adni. -
Warden #121315 Hyjalban az összes mob/boss vagy démon vagy undead akkor szerinted?
Bt ben RoS ig elméletileg életképes az affli ág azért ettől függetlenűl a lockjaink 0-21-40 en vannak gondolom az aoe miatt.
Más.Akiknél farm státusban van már Archimonde tudna javallani valami működő felállást a kiba.. démonjához?Próbáltuk 180 ill 360 fokos felálással is de 64% volt a legjobb try.Már nem is a doomfire a gáz hanem az egyébb tényező de a harmadik raid nap megy el ugy hogy valahogy nem akar összeállni a fight. -
maniac001 #121314 Mennyire igaz az, hogy BT-ben shadow rez mobok/bossok vannak és az affli lock ott életképtelen? -
#121291 de tőrösök jobbak emokidnek ! (én tőrrel szinteztem) -
#121290 mivel a mobok haxolnak meg csítesek, és mindig feléd fordulnak, csak magadat szivatod, ha backstabes tőrös vagy = go for combat + ss -
#121289 bugylibicskára -
pries #121288 Rugónak szintezéshez mire érdemes talentolni? -
#121287 lolz :DD -
#121286 hogy elköltsd -
#121285 szép -
HUmanHunter #121284 a huntinál, a petnél mi az a training points, és mire jó? -
#121283 Unatkoztam :D
[center] -
#121282 lr -
#121281 Kieza Leeroy Jenkins? -
OculusDei #121280 nyiss egy ticketet rá. úgy tűnik itt senki sem ismeri a problémát. (ha meg tört szerver akkor lásd fentebb? a zapukás feletti rész a mérvadó) -
#121279 ez ugye nem eredeti server? :) -
eLiXir #121278 Lynx szerint pózer vagy, utálja DnB-t, mert ő real--emo! -
ILoveDnB #121277 sziasztok! az a problémám hogy elkezdek játszani és amikor megnyitom a backpack-ot vagy varázaolok vagy megynyitom a talent oldalt akkor a gép egyszerüen lefagy(kékhalál) és ez nagyon zavarő konkrétan élvezhetetlenné teszi a játékot..
nemlenne valakinek valami ötlete hogy mitől lehet ez és hogyan tudom megszüntetni? -
ILoveDnB #121276 helló! az a problémám hogy elkezdek játszani és amikor megnyitom a backpack-ot vagy varázaolok vagy megynyitom a talent oldalt akkor a gép egyszerüen lefagy(kékhalál) és ez nagyon zavarő konkrétan élvezhetetlenné teszi a játékot..
nemlenne valakinek valami ötlete hogy mitől lehet ez és hogyan tudom megszüntetni? -
#121275 -
#121274 Boldog nőnapot <3 -
#121273 én nagyon sokat szivtam ezel legeslegelején mikor wowtot kellet felrakni.. töltötttem minden létező wowot és, akkor peccseltem öszevissza, ugyanez volt. a cdnk semmi baja , az olvaso a fos. minden mast nekemis beolvasott a régi, csak wowt nem.. aztán meguntam kidobtam a francba, kiloptam 1 gépből 1 szar ovlasót ,betettem és máris olvasta.. amugy ha letöltöd EU-s wowot és EU-s bct akkor np.. csak mondjuk ha újra kell rakni wowot több időbe fog telleni!de biztatás képpen mondhatom hogy énis megörültem ezalatt. sőt visszavittem oda ahol vettem és adtak még 1wowot. 2cdkulcsom lett annakidején . ennyi :D -
eLiXir #121272 xXx szia<3 xXx -
#121271 "cya szépségem" :>>>> -
#121270 elfelejtetted irni hogyha t6-ban van és warbearen üldögél vagy phonix mounton esetleg full s3 akkor minden inspectelésnél kap egy ego pontot. -
#121269 A saját frakciódbeliek felszerelését meg tudod nézni. Targeteled az illetőt, majd jobb katt rajta és inspect. Ha a közeledben marad, végig tudod nézni a felszerelését, talentkiosztását, pvp-s eredményeit. -
roller1015 #121268 üdv.
in game meg lehet nézni más karakterek felszerelését?hogy?
vagy csak a neten az armoryban?
kösz és üdv -
Adler #121267 én a Quel Thalas szerveren nyomom, itt is relative sok a magyar.
A 2 Gladiátor kardon is látszódik az encha. -
ricsimaster #121266 hát inkább tört XD -
#121265 Bár van benne valami!! na majd 1x:D -
#121264 Hi kösz ide most hivatalos oldalrol leszedem a sima WOWot aztán Feltolomrá a BC-t ha az nem sikerül akkor keresek arra is valmi hivatalosat vagy tud valaki?? -
#121263 ninja = proság -
#121262 úgy van, és itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak kedves retri barátomnak, aki sunyi modon abbahagyta a játékot miután elninjázta a zuljin kétkezest. Biszt geci vagy -
WiLDoR #121261 ha pvp healer karit akarsz, akkor ha inkább 2v2, 3v3-ban gondolkozol druida, ha 5v5-ben, akkor meg priest.
pala kapr egy counterspell-t, aztán szevasz neki, az egy bubiján kívűl sok védelme nincs, azt meg 0,1 sec alatt kapják le róla a priest-ek, mass dispel-lel...
ellenben a retri palában van kakaó úgy vettem észre mostanában arena-ban...főleg druida healeres csapatokat tudják szarrá szopatni másik dps-sel (JoJ ftw -.-) -
#121260 5v5 be jó, 2v2 és 3v3 ba én inkább druidát erőltetném :) -
maniac001 #121259 Szerintem meg druidát -
#121258 holy pala szerintem gyengült nem tudom mért anno még felkapot volt gondolom mert mindenki ráfocusol és bubi után byebye #.#
healer karit akarsz pvpre akkor szerintem priestet válaszd:o -
Bhalage #121257 off:
Malav megvan a Wii!!!
;y
;o)