World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy vannak vicces emberek. pihizek shatrahban az armored draken ülve, erre megáll mellettem egy player, felszáll a common drakejére, kinevet és beírja hogy: "legalább ez engem tényleg megillet" 😄😄😄D
mindezt 2 nappal a hotfix utan ugye.. 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
és ha te olyan vagy, aki nem érdemelte meg, de kapott, viszont elveszik, lesz nagy meglepetés beloggoláskor ^^
nem mondom hogy elsõre átláttam a sztorit, de meglett végülis ^^
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
WoW még mindig :P
A kerdesem az lenne, hogy ha veszek GC-t, akkor azzal elo fogok-e tudni fizetni, vagy mindenkepp ki kell varnom a 24 orat? (Ugy emlekszem, hogy ha 24 oras felfuggesztes alatt ujbol probalkozol, akkor 72 orara felfuggeszti az elofizetes megadasi lehetoseget)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
az miért van, hogy nem küldi el a passomat az emilcimemre már 1 napja?
(félrészegen megváltoztattam, és nem jut eszembe)<#idiota>#idiota>
๏̯͡๏﴿
Én 1 hete wow-ozok,de nem értem a kérdésedet:-)))
gyorsabban fejlödni???
én most 30-s vagyok,napi 3 orát játszom,ez most gyors? vagy lassu?
1,5 hete kezdtem el WoW-ozni, megvettem a WoW + BC -t, de csak az alapot raktam fel, és most vagyok egy gnome magi-val "Bloodscalp"-on 30-as szinten.
Egy ismerõs azt mondta hogy ha fent van a BC akkor gyorsabban lehet fejlõdni. Én úgy tom hogy csak akkor érdemes feltenni a kieget ha elérem a 60-as szintet. Mi igaz ebbõl ?
Aki nem hal meg belogoláskor, annak grats 😄
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
megaztán azzal se leszel elõrébb ha magasabb szintû bõrmûves dolgokat csinálsz, mert kereskedni lehetetlen vele, te meg nem tudod még felvenni...
szóval szerintem nem érdemes külön figyelmet szentelni neki, ami bõrözhetõ állat útba esik, azt nyúzd meg, nagyjából elég lesz
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Még egy kérdés. Hogyan lehet legkönnyebben és leggyorsabban magas szintre fejleszteni a professionöket? Tudom, csináljam egyfolytában azokat, de közben játszani is szeretnék.
Mondjuk, ettõl függetlenül lehet, hogy hülye kérdés volt. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
mert az új veteran cuccot meg lehet venni de a simákat ami eddig volt nem találom...(azért kéne mert a pala power ranger t5 look nem jön be-meg azért a szine is okádék lett😄)
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
persze ha nem lehet megoldani, akkor ennyi. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Köszi
anti hero
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...