World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

találkoztam ma két fura alakkal is 😊)

OMG, yees...ez a feeling már hiányzott xD

Botond
Hát van még hova fejlõdni, mert healing doneban agyonvertek csúnyán.
Count Adyn
<#worship><#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
asszem neszójjábe neven tolta UD rugo meg , csontospunci ud shadowpap 😊

Hali

Segítségeteket kérném...

Pls megmondanátok hogy melyik a legjobb addon/tool amivel a GMséget lehet egyszerûbbé tenni? Ilyen In-Game panel szerûségre gondolok

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

[HUN]Crassus
na tessék itt az aktuális kedvencem,megkérdezném mi a furcsa rajta,de nincs idõm és elmondom inkább😛😊
Szóval végig full tankcuccban full tanktelenttel nyomtam a WSG-t érdemes összehasonlítani az ally és a horda oldali íííííírtózatos DD különbséget és érdemes egy pillantást vetni az én DD-ra Full tankként...! katasztrofális volt a meccs a mieinket széjjelvágták,de olyan csúnyán,hogy szégyenlem,hogy hordás vagyok,mert a vicckategóriát közelítí a 2 csapat közt a tudáskülönbség/ gearben sacc/kb egyszinten volt a két csapat/ Ha nemlettvolna az a druida/nézzétek meg a healjét-ezúton is újra köszönöm neki hiszen õ volt az egyetlen akinek volt fogalma a karaktere irányításáról:S/szóval ha nemlettvolna a druida 10 perces darálást kaptunk volna.Hála neki és annak,hogy kevés kaszter volt ally oldalon konkrétan a mellee-s allyk nemtudtak mitkezdeni velem😛 szép lassan szétvágtam aki bejött a zászlóért a druida segítségével😊
szóval annyira ez nem pownolós SS,de sztem tanúlságos....félelmetesen jól mutatja,hogy ég és föld a pvp tudás a mi groupunkban ally és horda közt:S

horda
ally

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Mindent összevetve jó látni,hogy mennyien gondolkoztok hasonlóan és megjegyzem reálisan a dologról.... a rossz az,hogy nálunk van egy hülye szabály: "ha van rá DKP-d és kell neked akkor needelhet bárki" namármost ez egy Fair szabály lenne HA és itt a HA nem vinnének az emberek össze-vissza/már bocs,de tényleg ez megy sajnos/dolgokat átgondolás nélkül.Tegnap igencsak fenntakadt a szemem mikor Druida is needelt rá...persze miért ne needeljen hiszen nekik is jó trinket õs is összegyûjtötte a rávaló DKP-t,de fényévekkel hasznosabb egy warriornak és sajnos nálunk ez a gond,hogy a legtöbb ember nem így gondolkozik....
Az a "baj",hogy az a pár ember viszont nagyon jó barát illetve haver mind játékban mind RL-ban....

ugyanaz kell legyen az account tulajdonosa, vagy azt hiszem legalább a vezetékneve
(mivel karaktert tilos adni-venni, így csak a saját accountjaid között zsugázhatsz velük)

loooooooool : " és a nem elit lovast ugy leszedem mint a taknyot " xdd

Kik beszélgetnek ? ^^ :o (1ik fickó kicsit parasztos 😄D )

Tatyla
az egyik cimborám befejezte végleg a wow-ot és nekem adta az accuntját ,namármost át szeretném a karakterét telepiteni az én accomra szerveren belül de valamiért nem akarja elfogadni a target accountnál az enyémet,aktiv hónapnak kell lenni nála is vagy mi a probléma?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kriger
Nem. 415 defet bármilyen dr0id könnyen összehoz, a fölé fölösleges nyomni. Vigye a warri, nekem ez disenchant.

TDC Geronimo
<#worship>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kit érdekelnek az ilyen dolgok? ^^
phewphewphew crassus pwn képeket akarunk! :x

Davidus
nem mert a druida deepeeass nem szaros tank e!

V9ykn8_TZL0

The Garrett
ugyanaz amit Darton írt,
Karás dodge os trinket mellé nemrossz végülis, és akkor tehetsz be fett armoros gyuruket mind2 slotba, meg vehetsz fel t5 ot

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

mondjuk ez igaz, én leragadtam a kis most-kezdem-SSC-t hozzáállásomnál, késõbb valóban szükség lesz rá medvéknek is. Bár az egy-két warrior MT-nek akkor is passzolnám valószínüleg.

Lynx_TWL
elõled elvinném😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

staff és dagger szerintem, de nézd meg a worldofwarcraft.com -on a classok leírásánál

mage-el milyen fegyverskilleket tanulhatok?
Elvinnem, mert t4 es t5-on nincs def. Normalis hozzaallasu guildben persze tankprio van, vagy legalabbis lepasszoljak tanknak, de dd warri helyett sokkal jobb helyen van druidnal.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy én nem vagyok egy nagy item-leecher, engem nem zavar ha 50hp-mmal kevesebb van három hétig, vagy 100 attack powerrel...
Viszont ha elvitték elõled, az nem teljesen a druida hibája, hanem a rendszeré... Ha nem volt rá prioritás, akkor azért, ha pedig van tank leader és nem szólt rá a druidára, akkor azért.
Persze lehet hogy a maci többet tankol mint te, és azt mondták hogy neked BG-re úgyse kell (figyelem, tréfa volt!)

nem, nem vinném el, valószínüleg nem csak warrior elõl, egyébként se. Bár lehet hogy a disenchant elõl felvenném inkább.
Miért? Azért, mert a use képessége teljesen használhatatlan druidának, mivel például moroes órájával sokkal jobb eredményeket lehet elérni. Az a 17.8 defense elég meggyõzõ, de komplex kérdés, mivel druidának nem célszerû 415 def fölé menni, így ha ezt felvenném, valami más defes dolgot le kéne venni. Kérdés persze, hogy van-e a valami más rajtam lévõ defes cucc helyett (chest, gatya stb) valami helyettesítõ dolog a bankomban - például a heavy clefthoof szetet szivesen lecserélném. Trinket helyen viszonylag sok staminás dolgok esélyesek (51 vagy 45), amik fontosabbak a druidának mint a def - kérdéses hogy mondjuk chest helyett találok-e annyival jobbat (ismerjük a feral druid itemizációt)

Tehát valószínüleg csak a warriorok után vinném, és akkor is komoly sakkozás venné kezdetét a többi cucc között.

Davidus
100 hápémat vötte lö

V9ykn8_TZL0

Davidus
finggá verem tizbõ tízszõ

V9ykn8_TZL0

FCH kari
Elnézést kérek mindenkitöl.föleg Jégpapitol!PVP szerver! benne van.

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

elvittek eloled es most sirsz ?

anti hero

voltam vele parszor bgs premadeben, ha nem csal az emlekezetem >.>

anti hero

[HUN]Crassus
Kerdes: Ha Feral druida lennel elvinned-e a Scarab of Displacementet /42 def es use-ra 165 def 15 secre/ warrior elol.....
Komoly valaszokat varok ,indokkal pls!

1. Ismerem Jégpapit, a volt klánomban tevékenykedett egykor.
2. Ismerek egy nyelvtanárt, hátha õ nem gankel le.
3. Mondd meg pls. az ingame nevedet. Én is rád ülök egy hangyányit 😊
The Garrett
rég(kb 1 éve) nem játszik már az illetõ úgytudom

Barney Tech
amugy ennek bi a pontos neve , a rugojának?

Lazarus
Barney Tech
kikõ rakni tálentot.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

The Garrett

^^

Lazarus
<#nevetes2><#banplz>
TDC Geronimo
ne mondd, hogy csak most hallod elõször <#idiota>

:o

anti hero

Tatyla
hát kábé...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sound
pavi a legjobb és legnagyobb ^^

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

The Garrett

hi. segítségre lenne szükségem. azt a hangfájlt keresem amiben rugóról beszélnek elég poénosan pl: "az evézsön az durva, azt használni kell" meg ilyenek. ha valaki tudna segíteni az írja már meg. elõre is kösz

<#idiota><#nezze><#bdead>
magyar nyelvtan FTW

TDC Geronimo

FCH kari
ragnarosn játszo Jégpapi nevü mage ha olvassa ezt a forumot akkor bassza szályba az annyát

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

tigeroo

ezt a táblázatot melyik addonnal lehet?