World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oldern the 1st
This is Madness

Lynx_TWL
sapped girls don't say no

๏̯͡๏﴿

ha mar ekkora tema lett a nevek, en tegnap talalkoztam wowos palyafutasom alatt a legjobb guild nevvel leestem kb a szekrol. 😄D
the davinci kodo 😄

tigeroo
hm..és vajon mire utalhat a neve😄

talán a szigeti veszedelemre?
illetve kit
ejj, mit talaltam tegnap
Botond
Is-is. Kis pvp meg heroic megy néha, de nem túl aktívan, éppen a költözés és kapcsolódó munkálatok projekt tölti ki az idõm. Valszeg netem se lesz pár hétig, mert 30 nap szerzõdéskötéstõl a kivonulás, és költözés elõtt csak 1 héttel rendeltem. -.-
Lynx_TWL
crash haverom, hol vagy?:d

๏̯͡๏﴿

tolod meg druidat vagy kileptel ebbol a csudalatos jatekbol ?

anti hero

Botond
Melyik hónapban hogy.
PiszkosFred
Mifelenk 22. az pentek...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

capaszabi
meg csütörtök is😄

Guest
Jaja, már sajnos megszoktam, csak a tervezett leállásra mondtam hogy szerintem ez nem az volt 😊
PiszkosFred
Akkor meg a loginserver dobta be a torulkozot... Megesik sajnos.

Guest
A realmlistáig el se jutok, Authenticatingnél megáll.
egen, én is ezen gondolkodtam, hogy az ilyenek felvételét tiltja a guild policy... de Arathoron nincsenek azért ennyire kirívó esetek... van pár lightosabb, de nem vészes
Meg aztán ezek a stílusú gyerekek inkább egymás társaságát keresik amúgyis, nem akarnak a sok hülye felnõttel együtt játszani... néha gondolom elkapja õket az érzés, hogy milyen jó lenne többet járni karazhanba, aztán az is elmúlik

PiszkosFred
Otkor kezdtek a restartokat. Nem egyszerre csinaljak, mennek sorban realmenkent, vagy realmgroupokkent. Lehet a te realmod most kerult sorra.

Guest
Nem csak a Bloodscalp, menj be BG-re, fog szembejönni jópár ilyen fogyatékos, max. annyi a külöbség hogy azok angol nevekben kreálnak ilyeneket...
Mighty
whipser from fingatópapa: im not hugarian

Aha 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Guest

We will be issuing rolling restarts for all realms starting at 5:00 am CEST on Thursday the 22nd of June. These restarts are to implement a minor hotfix, and we expect the realms to be back up shortly thereafter. We apologize in advance for any inconvenience this may cause, and we thank you for your patience while we conduct these brief restarts.

Csak ezzel az a hiba hogy az 5 am kissé elmúlt már 😉
"nekem tegnap szólt be egy fingatópapa nevû delikvens, hogy hogy merek ilyen nevet adni"

ezt most csak én érzem kicsit morbidnak vagy tényleg az?
szerintem neked inkább ne akarjon beszólni az, aki arra se képes, hogy a tanyasi tajparaszt stílusán kívûl megerõltesse 1 picit is azt a szürke valamit fejében, s legalább egy kicsit is kreatív nevet adjon a karakterének...

fingatópapa, rofl...ez több, mint égés, ilyen névvel rohangálni...
és akkor még õ kritizál másokat a neve miatt.
érdekes ^^

bár nem is tudom miért is akadok ezen ki, mikor a bloodscalp tele van tömve ilyen kreténekkel. (tisztelet a kivételnek)
még szerencse, hogy nekem nincs ott guild-em, mert az ilyeneket úgy hajtanám el, ha join-olni akarna, hogy azt se tudná, merre fusson hírtelen...

Guest
Tudom, én csak a "szabálytalan" nevek és a konzekvencia miatt említettem meg 😊
ja es azota 'SK' neven fut a guild..
hat igy ennyi 😄

anti hero

(ez abból is látszik, hogy nem az ütömvágom-ot akarod megváltoztatni ^^)

én nem változtatnám meg az emotional nevet
nincs azzal semmi gond
bár ha ezt a dolgot levetítjük "fingatópapa" síkra, akkor felmerül az örök filozófia kérdés, hogy ha a sok hülye között kevés normális van, akkor esetleg a normák megfordulnak

PiszkosFred
Mintha irtak volna (tegnap esti loginnal remlik egy ilyen szoveg), hogy le lesznek allitva a realmek a mai napon 1-2 orara, sorban mind... Nem lehet, hogy azert?

tigeroo
nekem is authenticating-ig jut a login

törtön is jó nevek voltak😄 (ütömvágom,a human magem volt)
hullámpala, kisóriás (gnome..), analintruder, kokszos (néger human), disconnected, hegyitahó😊)
tomee14
hmm... mért csinálja, hogy authenicatingig eljut, és tovább nem?:S a nevekre visszatérve van egy pár: Birkítlak, Lefagyszgecc... Guild név: A tauren stolen my bike

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

tigeroo
emotional az altom neve (kicsit night elfes, ahogy haverom mondaná<#smile>)

nekem tegnap szólt be egy fingatópapa nevû delikvens, hogy hogy merek ilyen nevet adni, tokio hotel, blabla...whoa mondom😄

akkor...tarren millben állok, várok egy társamra..odajön egy 70-es sámi irja whisperbe hogy emo
nem válaszolok. irja simán hogy emo!! majd yellbe ugyanezt csak száz ! jellel
majd beirja: fasz és elment
(aztán küld egy whispert hogy im not hungarian)😄DD
Guest
BS horda oldalon van egy guild akiket úgy hívtak hogy Suicide Kings. Évek óta létezett, ha jól emlékszem még anno a fotópályázaton BC béta kulcsot is nyert a guild, azután pár hónapja valaki gondolt egyet Blizzardnál, és úgy döntöttek, hogy ez a név sérti a naming policyt, szóval ennyire konzekvensek ebben a dologban...
akkoris a bestof karakternév a mai napig a Mukigeci lenne 😊
mondjuk gnóm warriornak csúcsnév lenne 😊

Botond
Segil Bekúr!
ezek után kiváncsi lennék, hogy mi az altod neve, ami miatt ennyit cseszegetnek 😊

mondjuk aztán nekem is vannak érdeke nevû karaktereim, amikre már kaptam ilyeneket, hogy:
- ez most komoly?
- mi a jó abban, hogy valakit embervadásznak hívnak? (manhunter, ez volt az ork huntám neve, alli elõszeretettel gankelte orrba-szájba :F)
- tényleg fösvény vagy?
- ez elég gyerekes név...
- tényleg vad vagy? (ez ütött a legynagyobbat 😄 wildOR)

meg hasonlók 😄

hát, egy angol kifejezést nehezebb megváltoztatni, mert egy magyar szóba azt magyarázol bele amit akarsz, nem értik... de egy angol szó az más kérdés...
meg aztán kicsit furcsák ezek az elnevezéses dolgok, volt a régi klánomban egy idõsebb csóka, úgyhívták a kariját hogy Shawtwilly
ezt aztán felnyomta valaki, merthogy kiejtésre az úgy is hangozhat hogy short-willy, ami valami idióta brit/amerókai szlengben akár azt is jelentheti hogy kiskuki.
úgyhogy egyik loginnél meg kellett változtatni a nevét... szóval röhejes az egész... miközben szanaszét rohangálnak mindenféle idióta nevekkel emberek

Count Adyn
Szerintem ezt is cseréld, ha már belevágsz a kuncsorgásba😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tigeroo
a másik karakterem nevérõl van szó... (egy angol szó a neve amugy)
fél éve csináltam, mondom jó név meg minden, majd ha felhuzom a maint nekiállok szintezni. azóta kitört ez az izé emo láz blabla és ahogy húztam felfele , úgy egyre többen irogattak...most untam meg, de nem akarok uj karit csinálni (de téleg, 4-5 whisper állandóan,meghát a magyar virtus is a régi...
Count Adyn
Tényleg elég debil neved van, most hogy mondod😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

elõbb kellett volna gondolkodni ^^
én nem támogatom az ilyen dolgokat, hogy jajj eldobtam a tailoringot véletlenül sok epic recepttel jajj kérem vissza, vagy hülye voltam milyen nevet választottam, vagy jajj megvettem az AH-ban egycsilliárdért mer nem láttam...

Egyik hasznos hozománya lehetne ennek a játéknak, hogy a fejlõdésben lévõ emberpalánták megtanulják, hogy a tetteinkért vállalni kell a felelõsséget, elõre kell gondolkodni, mert ha elbaszunk valamit, akkor nem lehet visszacsinálni, és egyáltalán egy kis megfontoltság sose árt...
mindenki volt fiatal, mindenki elheveskedett egy csomó dolgot, de még mindig jobb a játékban újra felhúzni egy professiont, vagy karaktert, mint az életben szívni egy csomó hülyeséggel

megpróbálhatsz mesét kreálni hogy a neved sérti az EULA-t, vagy hogy téged diszkriminálnak, ilyenek... ha elég jó a sztori, akkor átnevezheted
GM ticketet javaslom egyébként

tigeroo
ehh

de mondjuk nem azért mert úri kedvem úgy tartja, hanem mert olyan nevem van hogy minden fasz irogat rám...(kötekednek)
ez majdnem olyan mint a csúnya név esete a GM bácsikkal, nem?😄
bar a sok *od miatt kicsit hulyenek erzem most magam 😊
sehova.
reroll...
tigeroo
Ha átakarom nevezni a karakterem nevét hova irjak?😄 GM Ticket, vagy e-mail?😄

a polymorph miatt lesz inkább

tigeroo
kiütöttél😄D

na még1x: generalba mindig beírják hogy LF DPS ide-oda... de utána zárójelbe mostanság állandóan odateszik hogy "mage prefered"..

ennyire jó dps-t tol most az a kaszt?
shaime01
köszi mindenkinek, remélem az +1 hónapot akkor jóváirják 😊

ha 2x vontak, akkor korrigálni fogják, jóváírnak majd +1 hónapot. ilyen volt nálam is már, igaz csak egy alkalommal. de köv. hónapban nem vontak.

amúgy ha bankkártyáról fizetsz, akkor setup subscription-ben beállítod a fizetés módját, success után levonja a pénzt a kártyáról, majd ha ez megtörtént, akkor cancel subsription-t kell beállítani.
ilyenkor úgy veszi, hogy többet nem akarsz játszani, tehát bankkártyáról nem fog többé pénzt vonni. viszont a kifizetett hónapod végéig az acc-od természetesen elérhetõ lesz, tudsz játszani ettõl függetlenül...

ennél jobb megoldás már csak a bankszámla + net társszámla, ahová annyi pénzt utalsz el, amennyi havidíj, igy ha megszakadnak, se tudnak majd még1x pénzt levonni...

az automatikus fizetést ,hol lehet kikapcsolni?
- ha bankkártyával fizetsz, akkor automatikusan elõjegyzi (pending) a következõ fizetést is, ezt teszi mindaddig amig nem változtatod meg a fizetés módját (semmilyen elõfizetést (nothing akármi) választva). Ekkor további kérdésekkel zaklat, hogy ugyanmár milyen fondorlatos oknál fogva nem akarsz te elõfizetni erre a játékra. Ha sikerült a dolog, akkor az active státuszod canceledre változik, vagyis addig játszhatsz amig tart az aktuális elõfizetésed (a többiek erre írták röviden, hogy cancelezd)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

holnap este érdekesebb lesz ha kihullanak a gyengébb teamek

Mighty
Eleg bena meccs ez... sehol egy focus dps, csapkodnak ossze-vissza,mindenki ut mindenkit. Mar a kommentatorok is unjak. 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk