World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the davinci kodo 😄
anti hero
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Meg aztán ezek a stílusú gyerekek inkább egymás társaságát keresik amúgyis, nem akarnak a sok hülye felnõttel együtt játszani... néha gondolom elkapja õket az érzés, hogy milyen jó lenne többet járni karazhanba, aztán az is elmúlik
Aha 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
We will be issuing rolling restarts for all realms starting at 5:00 am CEST on Thursday the 22nd of June. These restarts are to implement a minor hotfix, and we expect the realms to be back up shortly thereafter. We apologize in advance for any inconvenience this may cause, and we thank you for your patience while we conduct these brief restarts.
Csak ezzel az a hiba hogy az 5 am kissé elmúlt már 😉
ezt most csak én érzem kicsit morbidnak vagy tényleg az?
szerintem neked inkább ne akarjon beszólni az, aki arra se képes, hogy a tanyasi tajparaszt stílusán kívûl megerõltesse 1 picit is azt a szürke valamit fejében, s legalább egy kicsit is kreatív nevet adjon a karakterének...
fingatópapa, rofl...ez több, mint égés, ilyen névvel rohangálni...
és akkor még õ kritizál másokat a neve miatt.
érdekes ^^
bár nem is tudom miért is akadok ezen ki, mikor a bloodscalp tele van tömve ilyen kreténekkel. (tisztelet a kivételnek)
még szerencse, hogy nekem nincs ott guild-em, mert az ilyeneket úgy hajtanám el, ha join-olni akarna, hogy azt se tudná, merre fusson hírtelen...
hat igy ennyi 😄
anti hero
nincs azzal semmi gond
bár ha ezt a dolgot levetítjük "fingatópapa" síkra, akkor felmerül az örök filozófia kérdés, hogy ha a sok hülye között kevés normális van, akkor esetleg a normák megfordulnak
törtön is jó nevek voltak😄 (ütömvágom,a human magem volt)
hullámpala, kisóriás (gnome..), analintruder, kokszos (néger human), disconnected, hegyitahó😊)
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
nekem tegnap szólt be egy fingatópapa nevû delikvens, hogy hogy merek ilyen nevet adni, tokio hotel, blabla...whoa mondom😄
akkor...tarren millben állok, várok egy társamra..odajön egy 70-es sámi irja whisperbe hogy emo
nem válaszolok. irja simán hogy emo!! majd yellbe ugyanezt csak száz ! jellel
majd beirja: fasz és elment
(aztán küld egy whispert hogy im not hungarian)😄DD
mondjuk gnóm warriornak csúcsnév lenne 😊
mondjuk aztán nekem is vannak érdeke nevû karaktereim, amikre már kaptam ilyeneket, hogy:
- ez most komoly?
- mi a jó abban, hogy valakit embervadásznak hívnak? (manhunter, ez volt az ork huntám neve, alli elõszeretettel gankelte orrba-szájba :F)
- tényleg fösvény vagy?
- ez elég gyerekes név...
- tényleg vad vagy? (ez ütött a legynagyobbat 😄 wildOR)
meg hasonlók 😄
meg aztán kicsit furcsák ezek az elnevezéses dolgok, volt a régi klánomban egy idõsebb csóka, úgyhívták a kariját hogy Shawtwilly
ezt aztán felnyomta valaki, merthogy kiejtésre az úgy is hangozhat hogy short-willy, ami valami idióta brit/amerókai szlengben akár azt is jelentheti hogy kiskuki.
úgyhogy egyik loginnél meg kellett változtatni a nevét... szóval röhejes az egész... miközben szanaszét rohangálnak mindenféle idióta nevekkel emberek
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
fél éve csináltam, mondom jó név meg minden, majd ha felhuzom a maint nekiállok szintezni. azóta kitört ez az izé emo láz blabla és ahogy húztam felfele , úgy egyre többen irogattak...most untam meg, de nem akarok uj karit csinálni (de téleg, 4-5 whisper állandóan,meghát a magyar virtus is a régi...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
én nem támogatom az ilyen dolgokat, hogy jajj eldobtam a tailoringot véletlenül sok epic recepttel jajj kérem vissza, vagy hülye voltam milyen nevet választottam, vagy jajj megvettem az AH-ban egycsilliárdért mer nem láttam...
Egyik hasznos hozománya lehetne ennek a játéknak, hogy a fejlõdésben lévõ emberpalánták megtanulják, hogy a tetteinkért vállalni kell a felelõsséget, elõre kell gondolkodni, mert ha elbaszunk valamit, akkor nem lehet visszacsinálni, és egyáltalán egy kis megfontoltság sose árt...
mindenki volt fiatal, mindenki elheveskedett egy csomó dolgot, de még mindig jobb a játékban újra felhúzni egy professiont, vagy karaktert, mint az életben szívni egy csomó hülyeséggel
GM ticketet javaslom egyébként
de mondjuk nem azért mert úri kedvem úgy tartja, hanem mert olyan nevem van hogy minden fasz irogat rám...(kötekednek)
ez majdnem olyan mint a csúnya név esete a GM bácsikkal, nem?😄
reroll...
na még1x: generalba mindig beírják hogy LF DPS ide-oda... de utána zárójelbe mostanság állandóan odateszik hogy "mage prefered"..
ennyire jó dps-t tol most az a kaszt?
amúgy ha bankkártyáról fizetsz, akkor setup subscription-ben beállítod a fizetés módját, success után levonja a pénzt a kártyáról, majd ha ez megtörtént, akkor cancel subsription-t kell beállítani.
ilyenkor úgy veszi, hogy többet nem akarsz játszani, tehát bankkártyáról nem fog többé pénzt vonni. viszont a kifizetett hónapod végéig az acc-od természetesen elérhetõ lesz, tudsz játszani ettõl függetlenül...
ennél jobb megoldás már csak a bankszámla + net társszámla, ahová annyi pénzt utalsz el, amennyi havidíj, igy ha megszakadnak, se tudnak majd még1x pénzt levonni...
- ha bankkártyával fizetsz, akkor automatikusan elõjegyzi (pending) a következõ fizetést is, ezt teszi mindaddig amig nem változtatod meg a fizetés módját (semmilyen elõfizetést (nothing akármi) választva). Ekkor további kérdésekkel zaklat, hogy ugyanmár milyen fondorlatos oknál fogva nem akarsz te elõfizetni erre a játékra. Ha sikerült a dolog, akkor az active státuszod canceledre változik, vagyis addig játszhatsz amig tart az aktuális elõfizetésed (a többiek erre írták röviden, hogy cancelezd)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM