World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na este 9 felé sikerült rászabadulnom a wow világágra, csak kicsit elakadtam. Belépek, megcsinálom a tauren karimat, és bedob egy táborba.
Onnan hogyan tovább?
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
a maci is jó, meg az mindent megeszik ami esik mobokból😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
=)
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
elõre is thx =)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Unknown: A csapat hordás vagy szövetséges? Vagy hülye kérdés?
a hiba az önök készülékében van
valószínüleg valamilyen internet-szolgáltatósdi
ez itt T-online, semmi gond
Dauragon néven fent leszek, majd keress meg.
Most telepitem az alapot utána jön majd a kieg és már fent is vagyok! 😄
nyomtam már repairt de semmi (monitorom felbontása 1440x900)
hogy lehet visszaállítani hogy választahtó legyen az összes felbontás?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
en lvl70en affliction talenten vagyok es nem is nagyon pvpztem meg mostmar van a rugoknak cloak of skill es tsai ugyhogy errol nem tudok sokat nyilatkozni 😄
anti hero
+100% attack power ami 10%onkent novoget ahogy utlegel a draga.
anti hero
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Lvl 50ig questezek mint a vadbarom azt ha megvan a felguard elkezdek kicsit pvpzni is 😊
Reméltem hogy nem nerfelték szarrá azóta...úgylátszik nemigen 😊
en mondjuk ilyen rps styleban jatszogattam; undead lock csaj feketemacskaval es az o hatalmas chargeolos felguardja szanaszejjel vag mindenkit styleban. 1-2 interruptolhatatlan searing pain (pvps kesztyuvel) es ennyi volt ;o
az ilyen nub eliteket siman be tudod vagni aki +2-3szinttel nagyobb nalad bar ha fearelheto meg hasonlok afflival is lemegy meg minden, de mondom 60-70ig vegul is egy megallas nelkuli quest - olod a mobokat mint a picsusz es mesz tovabb style a demonos lock
anti hero
Én edig csak PvP-röl hallottam az alikhanem játékos játékos ellen a többi mi??
Kösz!
Connectingnél megáll...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Itt olvastam.
Innen gondolom hogy kell.
Dredd: kerestem a neten ezt az akciót de nem találom.
anti hero
Elkezdtem számolni...
Wow alapjáték 5 990 Ft
FEltöltõkártya 7 990 Ft
BC kieg 8 990 Ft
Összesen 22 970 FT
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Most megyek a boltba megvenni a gamet. Érdemes rögtön megvenni a kiegjét is vagy elöször csak maradjak az alapjátéknál?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
nekem pl van olyan high karim aminek nincs rangja es van rangos kiskarim. tokmind1 😄
a regi karikon a karakterlapnal (C billentyu alapban) lehet kivalasztani a nev alatt egy menubol hogy kiirja e a rangot v ne)
anti hero