166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#121483 Ha a te vagy a rokonod nevén van az acc akkor lehetetlen ellopni tőled mivel blizz annak adja vissza akinek a nevén van tehát küldj egy képet a személyidről meg esetleg gc-k kódját is elküldheted meg asszem a bankkártya utolsó 3 számjegyét kérik. -
#121482 Elado 70es human warlok
70es Nf rogue
60as human priest
pm itt -
#121481 manát tölt vissza meg hp-t + buffolja a lockokat jah meg +5%spell dmg taken mindenkinek meg elég nagy dmg hátrány? nemtom -
pite man #121480 sziasztok priestet szeretnék kezdeni nem tudnátok egy két előnyt hátrányt mondani pve dpsként milyen meg ilyeneket köszi üdv -
#121479 Á. :( Akkor ma sem kommentelek semmit. :( -
#121478 rakd rá pár mobra és ugyanugy berobban 1-2k soc .. eddig nem sikerült 10+ mob esetén észrevennem ,hogy ilyen 35-50ket sebezne pl shaman fire elemental xy mob után ilyen 35kat fire novázik.. -
#121477 Kérdezd meg a rokonod, ha eddig nem tetted volna. Hátha ő tudja a lényeges dolgokat. -
#121476 Ugyan a konkrét témához nem sok köze van, de azért szólok: SoC-ra is hat az Aoe nerf. ;) -
#121475 ha a te nevedre van beregelve az account és a te elérhetőségeid vannak megadva küld el nekik a személyid fénymásolatát -
BlackWolf #121474 Tortent velem a minap , hogy elloptak az accountom :( Ez meg a kissebb problema de az a legnagyobb baj , hogy se a cd-im nemtalalom se a titkos kerdes - email kombora nememlekszek sajnos , mivel ajandek volt az account es 1ik rokonom regisztralta nekem anno . Viszont megvannak a gc-im kodjai amivel eddig fizettem , az osszes karaktert tudom ami az accon volt talalhato , screenshotok tomkelege , es a bankkartyam szama amivel a karakterek transzfereit inteztem regebben . Ennek fenyeben arra lennek kivancsi szerintetek van ertelme elkezdeni levelezni a blizzard supportal vagy keresztet vethetek az egeszre ? ( azok akik "beszoptad" es hasonlo hozzaszolasokal reagalnanak a commentemre legyszives most kimeljenek meg tole , koszonom ) -
#121473 wildor csak ,hogy idegesitsen
http://www.warcraftrealms.com/charsheet/76992319
First Seen Mar 10, 08
Last Seen Mar 10, 08 -
#121472 sm cathban teszelte haverom prot paláját warlockomal voltam bent éppen destro specen és volt velünk 1 lv36os emberke is cathban azt mondta ,hogy kb instanban kapot 4-5 bart mikor meghaltak bár igy is lehetettlen 1 nap alatt elérni de ez az egy járható ut létezik csak sztem -
#121471 mondjuk instában huzatta magát pl vegyünk 3 warlock 1 warrior/druid/palatank összehuzza a fél instát amit csak tud warlockok nyomnak soc-t amikor az berobban mivel SoC-ra NEM hat az aoe nerf.. föleg ha egyik destros még shadowfuryt is nyomhat robbanás elött ****** sok exp-et tud szerezni nagyon gyorsan -
#121470 tört szeró :) -
Chris #121469 Ezt úgy hívják, hogy népbutító szopatás. :D -
#121468 a 2 középsőnél! WOW 2.3.0 (kék tornádós) és a WoW 2.3.0 a (meteorosnál) -
ott vannak a PEcsek és ezt írja ha rá megyek bármeikre kivétel kettőnél ellen örzi a 871MB pecset updatel amit vagy 2-3X csináltam mainap folyamán -
#121466 Version 2.0.0 (6080)(Release) -
#121465 Ilyesmit tudok elképzelni: mindig kb azonos szintű három másik társával és egy lvl 70-es prot palaval vagy warrival húzták a csókát. -
#121464 ahaaa értem meg próbálo mde WOW vagy BC-nél?:) -
#121463 Mikor elindítod a wow-ot és kéri a accnév/jelszót, a bal alsó sarokban (asszem) ott van a verziószám. Azt indítsd el, amelyikben ez a szám szerepel. -
WiLDoR #121462 inkább arról világosítson fel valaki, hogy a rákba lehet felszintezni 70-re 1 karit 1d19h played alatt...
athene videojából (FS!-en kinn van) annyit birtam kivenni, hogy a 60-at lbrs-ben ütötte be.
de mi a fenét keresett ott?
ez tuti valami instahax lesz, de nem birok rájönni, hogy mi.
irtak vmi olyasmit, hogy lock bemegy, összehúzza a mobokat, nyom egy seed-et, kiugrik robbanás elött az ajtón, de ez több szempontbol is sántit...ennyi mobnál az evade-elést nem lehet kikerülni, ha kiugrik az ajtón, akkor szintén evade lesz (feltéve, ha a druida nem aggrozza be őket, de nagy mennyiségű mobnál, meg kifingatják seperc alatt, ami azt jelenti, hogy 0 xp), illetve egy lbrs szintű instánál a seed már nem robban akkorát, hogy beledögöljenek a mobok...
szal itt valami más trükk lesz, de nem birok rájönni, hogy mi :)
inkább ezen filózzatok az agyatlan flame helyett... -
#121461 Van vagy 6 pecs benne abból a 871MB osat? avgy mindegyiket sorjában?? -
#121460 Ja. -
#121459 laza 2 klikkel? a Cben? -
#121458 Repair után indítsd el manuálisan a patch-et. -
#121457 Igen vagy 2x is me gcsináltam Végig futott a repair talált is 1.-2 hibát de le töltötte a dolgokat minden kb. 40MB anyagot le szedett azt izé Repair Sucessful azt újra meg próbálom el indítani a WOWOt és nem megy akkor se kezdi előről..:S -
#121456 A repair gombot megnyomtad, ahogy a kiírás is javasolja? -
#121455 Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondtani egy jó pvp talentet roguenak?(LVL 61) -
#121454 AZaz ez a képernyő fogad: amikor be lépek
ez után pecset tölt amit már rég le szedtem szóval 871MB végig szalad UPDATEL és írja azt ahibát amit az előző kommentembe van benne! -
#121453 Srácok PLS Segítsetek fent van aWOW ésa BC-is PAcheket le szedtem minden meg van de ezt a hibát dobja ki:
Ja és ajátékba nem tudok belépni azaz jelszót be írom nevet stb. be lép aztán ott tölti a százalékot és visszadob azzal hogy szedjem le apecset és ott cska aRESTART Gombra tudok rá kattintani -
bujdy4 #121452 és az inv.pls az bunkó? -
bujdy4 #121451 Magyarul hányféle képpen lehet beszélni?Mert úgy beszéltek. -
WiLDoR #121450 eh, valaki már megint lefotózott paintball-ozás közben
(btw pont hétvégén néztem a movie-t. tök jó. nem vártam tőle kolosszális story-t, pont annyit adott, amennyit vártam. amolyan igazi, jófajta kis rambós film ) -
WiLDoR #121449 "Igen kértem hogy vegyenek partyba de válaszra sem méltattak."
az "invite please" a te barátod is.
ha pedig válaszra se méltattak annak több oka is lehet:
- nem értették, amit mondtál
- megtelt a csapat
- useless volt a class-od a csapat szempontjából
- bunkón adtad elő magad
- ésatöbbi...
nem biztos, hogy a másikban kell kapásból keresni a hibát, lehet veled van a probléma...ezen is érdemes ám elgondolkozni néha :) -
WiLDoR #121448 lehet azért nem válaszolnak, mert nem értik a party-dban azt a szót, hogy "sziasztok", vagy "csákó", vagy "hali" :))
próbálkozz a "hi"-al, azt fix, hogy megértik, de egy átlag szerveren általában a közös nyelv az angol. (mondjuk lehet, hogy neked problémáid vannak ezzel, de ez egyéni szocproblem.)
kivéve bloodscalp (itt tisztelet ofcoz' a kivételnek) meg 1-2 fogyatékos barmot a ragna-n...
ha viszont angolul beszélsz official szerveren és akkor se kapsz választ (amin csodálkoznék, mert velem a 3 év alatt ilyen még nem történt), az meg egyéni taplóságra vezethető vissza, de földművesek meg mindig is voltak, meg mindig is lesznek... -
bujdy4 #121447 Én még most is hivataloson játszok,csak néha fel nézek törtre.Igen kértem hogy vegyenek partyba de válaszra sem méltattak. -
#121446 ü=ö :) -
#121445 Én Hello Kitty türt szerón akarok jáccani!!
Ismét egy halál értelmes vitát ill. flame-et láthattunk. A két fél akár két teljesen különálló fórumon is írogathatta volna a magáét, semmi különbség nem lenne. Felesleges, unalmas. A fenti piros betűs szöveget ki kellene egészíteni, hogy meg se lehessen említeni a tört szervereket. A negatív reklám is reklám. -
#121444 pancser, én 200gt szoktam kérni :d