World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A BG1-nél és pl. Falloutnál jobb hangulatot kevés játék keltett, még talán most is le tudnék ülni eléjük ha teljesen ismeretlenek lehetnének megint. 😊

Üdv!

Na este 9 felé sikerült rászabadulnom a wow világágra, csak kicsit elakadtam. Belépek, megcsinálom a tauren karimat, és bedob egy táborba.
Onnan hogyan tovább?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

tigeroo
cica. legjobb, de kissé drága etetni (hacsak nem szánsz elég idõt fishingre..)

a maci is jó, meg az mindent megeszik ami esik mobokból😄
Egy 16. szintû nightelf hunternek mi lenne az ideális pet? vagy abszolúte mind1 hogy most milyen és késõbb kell megválogatni?

Laky
Kungen és Awake a Frostshockon, nagyon lazaaaaa <#vigyor3>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Barney Tech
Képzeld , mi az eredeti blizzárd offiszikál szerverein játszunk, nagy része a Bloodscalp-on.

Helló! Azon tûnõdtem ti vajon nagyrészt mei kszerveren játszotok??Vagyis legtöbben mint fórumosok. Keresek egy jó szervert mert ez amin vagyok az kész katasztrófa.
=)
Gonosz ember ez az Einstein.<#banplz>

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Count Adyn
Einstein szerint igen<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lenne egy kérdésem. AG_Unitframesben hol lehet beállítani, azt h a hunterpet hangulatjelzõ iknonját ne kapcsolja ki? ha valaki tudja az írja le plx, fontos lenne.
elõre is thx =)
JaSoN HuNTeR
Alize(L) Aki kiverte rá az irjon... 😉 😛PPPP

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

A 60 nap akkor is telik ha nem játszom?

Lazarus
Hirtelen azthittem battlegroundhoz kellett szótárazni
3 évig volt a gépemen BG 1-2, kipörgettem minden lehetséges módon, eleinte én is szótáraztam, izgalmas volt, visszasirom azokat az idõket 😊
Ezt akartam hallani.<#taps>

Unknow
Hordás 😊 Utálom a szövetséget 😄
ÁÁá basszus, a Cd-romom és haldoklik ezért mind az 5 cd tartalmát átkell másolnom a gépre és úgy telepiteni.<#falbav> 1 óra/cd. Holnapra meglesz...

Unknown: A csapat hordás vagy szövetséges? Vagy hülye kérdés?

Unknow
...bár a blizzard is kiírta,hogy néhány usernél hiba van a fellépésnél és,hogy dolgoznak a hiba kijavításán. 😛
Hali mindenkinek.Most töltöttem le a 10 napos ingyenverziót és annyit szeretnék kérdezni hogy a regisztrációtol 10 nap vagy amikor elõsször felmentél a netre hogy játss?????Egy kérdés még druida vagy mágus???
engem beenged minden további nélkül, a mai napon ötödszörre
a hiba az önök készülékében van
valószínüleg valamilyen internet-szolgáltatósdi
ez itt T-online, semmi gond

Mr_no_NaMe
Oks konneksön probléma...ugye kérni se kellene azt a plussz fél vagy 1 napot amit eljáccogatnak a havi 3700 forintból szerdánként?
Unknow
Ha megoldották a connection problémákat és feltudok majd lépni:
Dauragon néven fent leszek, majd keress meg.
Nekem is. ^^érdekes(connect és nem csinál semmit)

Jó lenne. Köszi 😊
Most telepitem az alapot utána jön majd a kieg és már fent is vagyok! 😄

Unknow
Ha kell help, fent van a csapatunk aki mostanság kezdte, tehát tudunk adni cuccokat stb. Gyere Bloodscalpra ha gondolod 😊
Unknow
Jaja...de van viszont akinek megy. Akkor most mi a rák van? 😄
And5
Nektek is Unable to Conncect van ?

Guer
vmiért nem tudom 1360x768 -nál nagyobbra állítani a felbontást
nyomtam már repairt de semmi (monitorom felbontása 1440x900)

hogy lehet visszaállítani hogy választahtó legyen az összes felbontás?

- mágusként most is szétszed a 'fél gárd', lassítani nem tudom, futni elõle nem lehet, van ellene 1 blink meg egy ice block

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

tigeroo
áá...ápgrédelném a bc-t erre nemjön be a wow-europe.com..
hat sztem erezhetoen csokkent a dmg miota nerfeltek (1-200zal tuti kisebbet ut), es en utoljara lvl60on pvpztem vele de akkor - es most tenyleg koltoi tulzasoktol mentesen de - 2esevel lehetett olni az enemy playereket koszonhetoen a felguard abilitiknek (charge ami egyben akar caster interrupt + a +resisteknek + a felguard resist aoe ellen pl mage probalja frost novazni az a felguardot altalaban nem hatja meg vagy masik lock probalja banishelni az sem jott be ) de ez lvl60on volt lvl70es talenttel. meg a soul linket is kicsit megvarialtak, az is OP volt regen.

en lvl70en affliction talenten vagyok es nem is nagyon pvpztem meg mostmar van a rugoknak cloak of skill es tsai ugyhogy errol nem tudok sokat nyilatkozni 😄

anti hero

pontosan

+100% attack power ami 10%onkent novoget ahogy utlegel a draga.

anti hero

MrStokes
Felguard bedurvulas alatt mit kell erteni? Van vmi enrage-hez hasonlo, kulso esemeny altal triggerelt onbuffja?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Mr_no_NaMe
Na akkor fasza 😊
Lvl 50ig questezek mint a vadbarom azt ha megvan a felguard elkezdek kicsit pvpzni is 😊
Reméltem hogy nem nerfelték szarrá azóta...úgylátszik nemigen 😊
lvl60tol lvl70ig felguarddal xpztem fel. mennyire eros? hat sztem nagyon tap, jo kis pet az mar biztos (bar nerfeltek rajta de meg igy is nagony allat, nekem 2 dolog miatt tetszet : tartja az aggrot, es eleg rendes dps tol ha bedurvul, ja es tobb mobot(v allist) is szepen tart / vag a cleave miatt

en mondjuk ilyen rps styleban jatszogattam; undead lock csaj feketemacskaval es az o hatalmas chargeolos felguardja szanaszejjel vag mindenkit styleban. 1-2 interruptolhatatlan searing pain (pvps kesztyuvel) es ennyi volt ;o

az ilyen nub eliteket siman be tudod vagni aki +2-3szinttel nagyobb nalad bar ha fearelheto meg hasonlok afflival is lemegy meg minden, de mondom 60-70ig vegul is egy megallas nelkuli quest - olod a mobokat mint a picsusz es mesz tovabb style a demonos lock

anti hero

Hello. Még csak most kezdem a WOW-ot aztán az lenne a kérdésem hogy mijen szerverfajták vannak,és ezek mit jelentenek.
Én edig csak PvP-röl hallottam az alikhanem játékos játékos ellen a többi mi??
Kösz!
Kriger
Keress egy media markt telefonszámot és hívd fel õket, hogy mennyiért adják. Ott volt akciós, lehet, h még mindig az.

Hali, ti be tudtok loggolni a game-be, vagy csak nállam szarxik? :S
Connectingnél megáll...
Mr_no_NaMe
Nade mondana valaki 1-2 szót a felguardról? Most milyen erõs és megéri e?
Count Adyn
Igen de megadhatsz hamis kártyaszámot is, nem nézi meg amig nem kell fizetni😊 keress neten😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

"A fentiek miatt: ha nincsen se bankkártya, se feltöltõkártya, akkor magával a játékkal játszani sem lehet, az ingyenes egy hónap csak a kártyaszám megadása után kezdhetõ meg!"
Itt olvastam.
Innen gondolom hogy kell.

Dredd: kerestem a neten ezt az akciót de nem találom.

Mr_no_NaMe
Ezt nevezik átbaszásnak...
feltoltokartyat raersz majd akkor venni ha lejart a jatekhoz jaro ingyen honap jatek. ezen is lehet sporolni (vagy kartyaval fizetsz be ami kicsivel olcsobb es lehet 1 honapot is 3xxx penz korul asszem )

anti hero

mostanában itt-ott lehetett kapni akciósan WoW+BC 9.900- Ft-ért, talán a Saturnban vagy a Media Marktban, érdemes utánanézni!

Huuh...

Elkezdtem számolni...

Wow alapjáték 5 990 Ft
FEltöltõkártya 7 990 Ft
BC kieg 8 990 Ft

Összesen 22 970 FT

The Garrett
ha akarsz a kiegben bevezetett fajokkal / castokkal is játszani akkor vedd meg a BC -t is, ha nem akkor ráér level 60 on emgvenni

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Hali!

Most megyek a boltba megvenni a gamet. Érdemes rögtön megvenni a kiegjét is vagy elöször csak maradjak az alapjátéknál?

MrStokes
Csak szegeny szulok meg nem tudjak, mibe kevertek az ifjoncokat.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Atyaég, úgytûnik sok wow talált gazdára a jó bizonyítvány miatt. 😄

nem mindenki ment fel lvl70re, sok BGs altkari olyan szinten maradt hogy tudjon a kedvenc BGjukbe menni es nekik valszeg lesz vmi rangjuk.
nekem pl van olyan high karim aminek nincs rangja es van rangos kiskarim. tokmind1 😄
a regi karikon a karakterlapnal (C billentyu alapban) lehet kivalasztani a nev alatt egy menubol hogy kiirja e a rangot v ne)

anti hero