166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#121443 ezek szerint malav testvere vagy? :< -
#121442 én apukám:
-
#121441 Szóval, amikor Te hivatalos serveren játszottál, és csatlakoztál egy partyba, nem válaszoltak neked? Szomorú, de, mint mondtam, velem ilyen még nem fordult elő. -
#121440 hábazz én ha valakinek odaköszöntem az mindig visszaköszönt... (tekintély):D -
#121439 Hat, ha crash a haverod, akkor bujdy az apukad -
#121438 az én apukám erősebb és tört szerón játszik a statisztika szerint -
#121437 Olvasd el megegyszer a postomat, es rajossz hogy valoban nem erted egyes szavak jelenteset, talan felfogod hogy nem kivanok veled tarsalogni a teveszmeidrol. -
bujdy4 #121436 Mighty erre gondoltam még csak nem is válaszolnak ha szól az ember -
bujdy4 #121435 te írod valakire hogy buta? olvasd el amit írtál:akivel dolgom van annak köszönök -
#121434 Nem, az az igazsag hogy te valoban egy nagyon buta ember vagy. Hol irtam hogy csak annak koszonok akitol akarok valamit? Ebbol latszik hogyy egyszeru magyar szoveget sem vagy kepes felfogni. Nem baj, kar veled foglalkozni, tovabbi jo szorazast az udvarias emberek tortserveren -
#121433 Nem értem ezt a köszönősdit. Mész a karaktereddel pl. Elwynn Forestben és minden szembejövő láttán, fogod magad és rákattintasz a /hi v. /greet gombodra? Ennek ugyebár sok jelentősége nincs. Ha arra gondolsz, hogy partyba csatlakozáskor a köszönésedre nem válaszolnak, akkor már érthető a dolog. Én még ilyennel nem találkoztam. Raidbe csatlakozáskor vagy éppen belogoláskor a guild csatin nem várom el, hogy mindenki visszaköszönjön, mert csak köszönésekből állna minden chatablakom... -
bujdy4 #121432 látod és te osztod az észt most el szóltad magad csak annak köszönsz akitől akarsz valamit?a többi felesleges nem gondolod hogy szánalmas ember vagy?ha tudni akarod a külföldiek még normálisabbak sokkal pl az északiak -
#121431 A tört szerverek pedig a WoW legalja, ha tetszik, ha nem. -
#121430 Akkor viszont eleg szomoru hogy "erett korod" ellenere is csak itt tartasz. Amikor kismillioan zaklatnak valakit vizert, kajaert, vizert es kajaert, na persze portalert ... az 1000. embert enis hasonloan kuldenem el. Akivel dolgom van annak koszonok, feleslegesen minek koszonnek mindenkinek O_o ... ezt a magyarkodos temat meg ne keverjuk bele, mert ha segitek valakinek vagy csak koszonok neki, azt egyaltalan nem azert teszem mert magyar -
bujdy4 #121429 Figyelj a 12 évről csak annyit hogy fiam lehetnél még a 20 éveddel is és bizony így van illemtudobbak és rendesebbek.Az eredetin a szemem láttára mondta egy lvl 70-es egy srácnak hogy 90g-ért nyit neki portált darnassusba.A törtön szó nélkül ingyen meg csinálják.Tudod egy lazarus nevű emberke kezdte el fikázni a tört szervereket én csak fel világosítottam hogy baromságot beszél?a köszönésről meg csak annyit ha látod hogy egy magyar player van ott akkor köszönsz neki legalább is egy darabig köszöntem míg bele nem untam hogy tele van bunkóval a szerver: -
#121428 a sors iróniája hogy én is ismerek olyat aki BS-ről ment törtre és ott bannolták valamiért,aztán onnantól már a rendes serverekre se tudott felmenni!
a gyakorlati részét nem vágom a dolognak a lényeg az hogy frankón bannolva lett az accja!(lehet hogy hülyeség de ő ip-re mondta a bann,de majd kijavít valaki)
amugy meg nem kár az ilyenekért! -
#121427 énis voltam kezdö de akkor se irogatam chatin hogy help mert minek ha tényleg tulzásba vite akkor guildtársnak szoltam inkább -
Chris #121426 A kölök szavaiból csak vmi olyasmit lehet kihámozni, hogy van fizetős "törtszeró" meg nem fizetős "törtszeró", de egyébként keveri a fogalmakat. Majd talán ráébred, hogy ő is egyike azon tiniknek akikkel példálózott. -
#121425 de vannak olyan szerverek amik szinte(!) teljesen az offic szrvert másolják kissebb eltérésekkel
pl van néhány (nem sok de néhány) spell ami nem igazán műxik tökéletesen, vannak bug-os questek, és minden rate meg van 2szerezve és hát igen az insták, vagy ki van szedve belőle 1-2 raid mert bugos a spellezése vagy szinte bevehetlenek, mert olyan erősre vannak állítva
pl egy kezdő játékosnak teljesen megfelelő hogy az alapokat megtanulja hogy akár késöbb megvegye az eredetit, de van aki ott ragad mint pl én (nem mintha nem tehetném meg hogy megvegyem és gc-vel toljam) nem hanem mert pl olyan klánba is bekerülhtsz amiben hatalmas az össze tartás nem régiben egy egész szerver tönkre menése miatt az egész klánunk egységesen át ment egy másikra és tökéletesen megmaradt minden hierarchia... az instant lvl 70-es szerók arra jók hogy kikapcsolódj, ha már unod kicsit a monotonítást és gyorsan a legfullosabb cuccokba járkálhass és arénázva alázd a népet -
Foglaltnick #121424 ezért írta hogy ne menjen pvp szerverre aki nem bírja
mindazonáltal a dolgot ne vigyük el nagyon flémbe, mert baromi lusta vagyok és macerás postokat törölgetni -
#121423 Rendben, es hol a link? ... mert egyelore meg mindig csak egy habzo szaju 12 eves verpisti vagy akit legankeltek parszor. Arrol nem is beszelve hogy ekkora okorseget felhozni, a tort szerveren illemtudobbak az emberek es koszonnek ... lehet, ahogy egy par szaz fos faluban is koszon mindenki mindenkinek, hisz Jozsi batol kezdve Juliska neniig mindenki ismeri a masikat... de egy nagyvarosban mar nem latod hogy az utcan szembejovo parezer ember koszonne egymasnak. Mar csak azt nem ertem, ha ennyire jobb neked tort serveren, mit csinalsz meg itt? :Dd -
bujdy4 #121422 Ez tiszta is de szerinted minden kezdőnek van 70-es karija?
-
#121421 igen ez így van, nekem is adtak ajándékba egy fullgeares lvl60ast, a kezdő lvl1es karim mellé pvp szerveren 3 és fél éve mikor megvettem a wowot, persze hozzátették, hogy csak és kizárólag önvédelemre használhatom -
bujdy4 #121420 Akkor kérdezd meg Numbát hogy miért játszik törtön is -
#121419 én mint aki törtön játszok lenne hozzá egy két hozzá szólásom igaz eredetihez nem took hasonlítani, de egy viszonylag az eredetire hasonlító jól működő szerver-en egész jó játék élményel lehet gazdagodni... ez hogy köszönsz és vissza köszönnek való igaz még ha noname új karaktered van akkor is lessz egy pár ember aki vissza köszön... a nagyok erő fitogtatása a legtöbb szerveren kötött pl egy 70-es nem bánthat pl egy lvl 20-ast büntetlenül (néha azért elő fordul) -
#121418 erre csak anyit mondok word pvp ne menj pvp szervere enyi
nekem an két 70 karim meg sokk kicsi de ugy szintezek hogy ot logolok ki a 70 karimal azt a iletö tulzásba viszi a killt akkor belogolok a 70 karimal azt megkérem hagya abba :) -
#121417 erre kiváncs vagyok bs röl átviték a karijukat törtre ezt hogy lehet láma vagyok de ki olyan ökör akki eredetiröl törtre megy na mindegy -
bujdy4 #121416 Nevet nem mondok de a tört szerón ahol én is szoktam játszani,van egy-két emberke a bloodscalpról áthozhatták a karijukat és nem igazán ütik meg a szintet csak vergődnek a gladi settel. -
bujdy4 #121415 Itt lehet tanulni tuti ilyen emberekkel.A haveromékat lvl 20-on kempelte egy 70-es hordás írtak a chaten hogy segítsenek,leszarták őket,tehát itt nem igazán segítik a kezdőket -
bujdy4 #121414 Sőt ha tudnád hogy a tőkések pénzért mindenre képesek nem beszélnél bannról leszarják hol játszol ha fizetsz nekik az nagyobb gond lenne ha nem fizetnél -
bujdy4 #121413 Látod milyen madár vagy miért nem maradsz inkább csendben?Ha tudnád csak a realmot kell át írni és ott játszol ahol akarsz persze ha van accod arra a szerverre -
bujdy4 #121412 Barátom te meg azt barmozd le akinek leg hosszabb haja van a családodba -
bujdy4 #121411 Látod a cimborátok erre mondhatná az IQ-t.Nem erre gondoltam hanem arra hogy egy magyar nem képes köszönni a másiknak de ezen nem is csodálkozom mert látom hogy magadfajta emberektől ez nem várható el -
Chris #121410 Na most az ilyen témáktól, mint az "IQ", "kimutatta statisztika", "felelősségteljes játékra nem tanít", vmint "törtön bannolnak" kiégett a biztosíték az agyamban. Egy négyzetcentiméterre ennyi idiotizmus még talán nem jutott eme jeles fórum életében.
-
#121409 Linket a statisztikahoz please :D ... reg jart mar ekkora barom errefele, udv itt! -
#121408 "Tudod a törtön bárkinek köszönök vissza köszön ami az eredeti szerveren nem igen jellemző"
erre gondolsz? ->
xy: Hello everybody!
yx: swe????? -
Probatbicol #121407 Amit mondasz technikailag is marhaság, ami a gépeden van csak egy kliens (nem gyanús, hogy szabadon letölthető?), ami eredeti az az accountod azzal meg nem játszol törtön.
De üzletpolitikailag is hülyeség, képzeljük már el, hogy a Blizzard figyeli az ilyesmit és azt mondja, te nézd már ez a marha fizeti nekünk a havidíjat és még törtön is játszik, gyorsan bannoljuk, nehogymár fizessen nekünk, játsszon csak a törtön ! -
#121406 Nem értem,mért kell eredetivel tört serveren játszani?
felelösségteljes játékot ott biztos nem lehet tanulni...gyors fejlődés ,raidek 5 emberrel való végigrohanása,bg ken való eszetlen tápolás..ezek mind a játékélményt épitik le rövid időn belül!
nem tudom hogy igy van e de valaki azt mondta hogy ha törtön bannolnak mikor erdetivel játszól rajta akkor bukod a rendes játékban való részvételt is! remélem te is megkapod hamarosan:! -
#121405 "ez is hozzá tartozik az IQ-hoz gondolom" - Rosszul gondolod. Az IQ intelligencia hányadost jelent, hogy vissza köszönnek-e, az meg udvarisasság / jólneveltség kérdése.
"gondolom az ilyen ember visszajár az oviba és veri az ovodásokat" - Ebben sincs igazad. Az ilyen ember nem elég báror ahhoz, hogy óvódásokat verjen. Frusztrált, kisebbségi komplexusokkal küzd, és gyáva. De van epixxe, meg 70-es karaktere, tehát végre megmutathatja minden gyengébb karakterrel rendelkezőnek, hogy ő a király stv-ben (vagy behelyettesíthető bármi más ganger paradise). Amikor meg beloggolnak a lvl20-asok mainnel és 2shotolják, akkor bőgve loggol ki. Nem kell törődni velük. -
WiLDoR #121404 "A 13 éves átlag életkort illeti azt kimutatta statisztika hogy a világon szinte mindenhol ez a korosztály a hordás.Meg is látszik rajtuk mert míg a törtön nem fog leölni egy lvl 70-es egy lvl 20-ast addig az eredetin nagy kedvvel teszik ezt tapasztalatom szerint.Sőt élvezettel kempeli"
affene, akkor itt valami hiba lehet a gépezetben, mert én ezt mind hordásként, mint allisként tapasztalom, függetlenül attól, hogy éppen melyik oldallal van kedvem játszani...furcsa nemde?