World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a draintanking az azt jelenti hogy feldotolod a mobot es utan lifedrainezve 'tankolod'. Ki kell talentezni a 5/5 Fel Concentration-t ez az alapja, ez 70% interrupt immunity a lifedrainre, tehat nyugodtan csinalhatod mikozben utnek.
tehat fogod - bekuld pet, dotok fel, lifetap, lifedrain. tok mind1 kit ut a mob, de egy ido utan teged fog. igy maradsz max hp es max mana kozeli allapotban.
roviden ennyi.
anti hero
Elkezdtem gyúrogatni a régi lockommal és már lvl 33 vagyok. Nagyon keményen gyúrok, hogy meglegyen az álltalam nagyon várt Felguard. Mivel elég régen esett szó róla mondanátok róla 1-2 tapasztalatot, véleményt?
Persze arénába és más pvp helyen biztos nem námbör 1...nade csatangolós allihátbatámadós hullakempelõs témában azt ott kell legyen.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.flickr.com/photos/bubue/
elõkapta szepen mindenki a szotarat és mûvelõdött 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mert az eddig olvasottak alapján áttalenteztem magam erre a stílusra, viszont marhára nincsen már az Affliction-ben Improved Drain Life talent, csak valami hasonló, ami gondolom az eredetihez képest nem ad akkora bónuszt erre.
Na a drain tanknak elvileg -ha jól értettem- pont az a lényege, hogy mivel manából gyak. szinte ki sem lehet fogyni, ezért szanaszét lehet dotolni mindenkit, miközben ha lemegy a hp, jön pár drain-life és csókolom, nem kell megállni.
De nekem ez marhára nem így mûködik, a drain life még a talentekkel együtt is marha gyenge, alig hoz vissza hp-t, és jóval nagyobbakat csapnak rám közben, szóval a fightból végtére is eléggé leharcolva kerülök ki. Valaki homályosítson már fel, hogy mi a trükkje ennek, vagy esetleg nerfelve lett így a lock, hogy már nem olyan hatásos a drain life?
Annyi lenne a kérésem, hogy valaki el tudná magyarázni, hogy a rangrendszer (Scout, Guard, Sergeant stb) mi alapján van osztva? Mert hallottam már elég sok variációt.
1., BC óta nincsenek rangok
2., Lifetime alapján
3., Aktuális honor pont alapján
4., Játék közben megölt ellenséges player száma (Battleground-tól függetlenül)
Szal akkor most melyik? Vagy egyik sem? Pls help vki.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Detto nalam is. Anno egy PC (c64) kiegeszitoje volt szinte mindenhol egy-egy Orszagh-fele angol-magyar szotar 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
X szerverrol szeretnem atvinni a karimat Y szervere.
Minden tokeletesen mukodott a fizetesig. Fizetesnel nem engedi hogy mas kartyat rakjak be es az ami bent van azt meg nem akarja elfogadni.
Tegnap telefonaltam es irtam mailt is meg minden de nem erdekli oket.
Ma megprobaltam mas kartyat berakni de ugyanaz volt az uzenet.
Viszont ma mar a X -es szerveren is ott a karim es a Y szerveren is de amikor ra akarok nyomni hogy lepjek be akkor mindakettonel azt irja hogy a transfer miatt nem le van zarva.
Most ekkor ez jot jelent vagy mit?? Mert ott meg mindig azt irja hogy nem lehet fizetni...
Valaki valamit?
emlekszik meg vki ?
😄
anti hero
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
nemtom hogy...de végig ottmaradt😄
Mondjuk most neki áltam a 10 napos tria verziot letölteni (már 93 Mb of 3.9 Gb 😄 ) de mire az lejön... Szóval inkább megveszem, csak nehogy csalodjak benne...
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Az lenne a kérdésem, hogy az a WOW amit a boltban megveszek Cd-n vagy Dvd-n van-e?
(Mert beszart a Dvd-romom és csak Cd-t tudok olvasni)
Meg fiatalabb koromban mindig a Sky Chanel-en neztem a faja rajzfilmeket! 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
csak én nem c64-es gammákat szótáraztam, hanem angol ad&d szerepjáték könyveket és a baldur's gate + planescape játékokat 😊
Lehet hülyén hangzik a kérdés de van a wow-hoz magyaritás (legalább 1 icike picike😄)????
Ha netálán van azt honnét tudnám letölteni??
A válaszotok KÖSZI!
ui: ha netalán nincs akkoris irjatok (hogy nincs) +mégegyszer KÖSZ.
elöre is thx
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
annó dominó nekem sikerált megváltoztatni, küldenek egy valag ellenõrzõ levelet.
ha nem férsz hozzá a régi fiókodhoz, akkor szopacs.
ebben az esetben mondjuk fénymásolj egy számlát a WoW-odról, írd le az adataidat, amiket az account management-ben megadtál, írd oda a WoW-od serialját, a régi és új mélcímedet, néhány könyörgõ sort, hogy ugyan változtassák meg a címet, és küldd el mindezt mailben a Blizzard account and billing support-nak.
ha jó napjuk van segítenek.
ha valamit kifelejtettem volna, mea culpa.
😄
Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"