World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akinek lockos kerdese van;

a draintanking az azt jelenti hogy feldotolod a mobot es utan lifedrainezve 'tankolod'. Ki kell talentezni a 5/5 Fel Concentration-t ez az alapja, ez 70% interrupt immunity a lifedrainre, tehat nyugodtan csinalhatod mikozben utnek.

tehat fogod - bekuld pet, dotok fel, lifetap, lifedrain. tok mind1 kit ut a mob, de egy ido utan teged fog. igy maradsz max hp es max mana kozeli allapotban.
roviden ennyi.

anti hero

Hello mindenkinek nekem is ugyan az lenne a kérdésem mint a 110114-ben.Van egy lvl32-es warlockom és eddig destruction ágra pakoltam a talenteket ,de a guilbõl páran azt tanácsolták hogy inkább afflictionra gyúrjak.De nekem nem tûnt úgy hogy erõsebb lenne ,bár ez azért is lehet mert még alacsony a szintem.Ha valaki játszot már lockal és leírná hogy magas szinten melyik a jobb azt meg koszöném.

Syron
vannak mostanában, Rivalist, Gladiator, Duelist meg ehhez hasonló rankok is amiket láttam

Mr_no_NaMe
Nah asszem a priestel le is tettem a staffomat 1 idõre 😊
Elkezdtem gyúrogatni a régi lockommal és már lvl 33 vagyok. Nagyon keményen gyúrok, hogy meglegyen az álltalam nagyon várt Felguard. Mivel elég régen esett szó róla mondanátok róla 1-2 tapasztalatot, véleményt?
Persze arénába és más pvp helyen biztos nem námbör 1...nade csatangolós allihátbatámadós hullakempelõs témában azt ott kell legyen.
PiszkosFred
Van egy magusom, amely kb 2005 marc/apr ota 28as szinten kocsmazik IFben ;] Bar rangja nincs, de attol hogy egy karakter 30as szintu, nem feltetlen jelenti azt, hogy alig par hete/honapja szuletett. Kiveve ha BElf vagy Draenei...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Akkor miért van, hogy egy csomó embernek ott a neve elõtt a rang? Haver azt mondja azért mert az még BC elõtt került oda még mielõtt az új honorrendszer lett volna beállítva, dehát egy lvl 30-as karinál nehezen hihetõ, hogy BC elõtti.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Barney Tech
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://wowemu.try.hu/

Sephi
De nem engedi eszondom. Mindig a eredeti kartya marad benne...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Garf
már egy ideje nincsenek rangok, amiota bejött az uj honor rendszer ez nemtudom mikor volt... elötte pedig hetente kellett farmolni a honort ami mint egy átlagod volt és ment egyre feljebb, ezzel együtt a rangod is. de itt még tudtál vesziteni is honort ha hanyagoltad a pvpt

http://www.flickr.com/photos/bubue/

The Garrett
jaja, regi szep idok mikor még nem volt: jajj segitség elakadtam meg forumok meg ilyenek 😄

elõkapta szepen mindenki a szotarat és mûvelõdött 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

szucsy89
wowbc acc eladó 70hu paladin, szerv:Burning Blade
privi akit érdekel
Botond
És? Törlöd a fizetési módot és megadsz újat. Attól még az 5 hónapod megmarad, és nem is von az újról csak 5 hónap múlva. Én levonatom a féléves díjam és törlöm is a kártyám, nehogy véletlen úgy maradjon, vagy vmi ügyes srác megtalálja az adatait az adatbázisukban. (Ez utóbbi nem valószínû mondjuk.)
Sephi
Cancell acc? Hova cancelojam meg van rajta 5 honap fizetve...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
Cancel acc, add meg az új kártyát fizetni és arról vonja a transzfert,majd visszacseréled a fizetõs kártyákat?
Lacc
Ha valaki tolt már lockot és tisztában van a drain tanking mikéntjével, az felvilágosíthatna engem kicsit 😊

Mert az eddig olvasottak alapján áttalenteztem magam erre a stílusra, viszont marhára nincsen már az Affliction-ben Improved Drain Life talent, csak valami hasonló, ami gondolom az eredetihez képest nem ad akkora bónuszt erre.
Na a drain tanknak elvileg -ha jól értettem- pont az a lényege, hogy mivel manából gyak. szinte ki sem lehet fogyni, ezért szanaszét lehet dotolni mindenkit, miközben ha lemegy a hp, jön pár drain-life és csókolom, nem kell megállni.

De nekem ez marhára nem így mûködik, a drain life még a talentekkel együtt is marha gyenge, alig hoz vissza hp-t, és jóval nagyobbakat csapnak rám közben, szóval a fightból végtére is eléggé leharcolva kerülök ki. Valaki homályosítson már fel, hogy mi a trükkje ennek, vagy esetleg nerfelve lett így a lock, hogy már nem olyan hatásos a drain life?
Csá mindenkinek.

Annyi lenne a kérésem, hogy valaki el tudná magyarázni, hogy a rangrendszer (Scout, Guard, Sergeant stb) mi alapján van osztva? Mert hallottam már elég sok variációt.

1., BC óta nincsenek rangok
2., Lifetime alapján
3., Aktuális honor pont alapján
4., Játék közben megölt ellenséges player száma (Battleground-tól függetlenül)

Szal akkor most melyik? Vagy egyik sem? Pls help vki.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

PiszkosFred
Na jo, de akkoriban meg nem nagyon volt internet otthon, igy a cov/576on es a LSI 101 jatek (vagy vmi ilyesmi) sorozatan kivul max a havonta megjeleno xy lemezmagazin jelentette a segitseget, ha elakadtal. Ezert aztan fogtal egy szotart, es megprobaltad megerteni a sajat erodbol, ha erdekelt egy picit is a game (mert ugye iskolaban max oroszt, esetleg nemetet tanulhattal). Mas vilag ez most mar, hiaba no.

Mighty
<#eljen><#eljen><#eljen>

Detto nalam is. Anno egy PC (c64) kiegeszitoje volt szinte mindenhol egy-egy Orszagh-fele angol-magyar szotar 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sephi
Gyerekek need egy kis help.

X szerverrol szeretnem atvinni a karimat Y szervere.
Minden tokeletesen mukodott a fizetesig. Fizetesnel nem engedi hogy mas kartyat rakjak be es az ami bent van azt meg nem akarja elfogadni.
Tegnap telefonaltam es irtam mailt is meg minden de nem erdekli oket.
Ma megprobaltam mas kartyat berakni de ugyanaz volt az uzenet.

Viszont ma mar a X -es szerveren is ott a karim es a Y szerveren is de amikor ra akarok nyomni hogy lepjek be akkor mindakettonel azt irja hogy a transfer miatt nem le van zarva.

Most ekkor ez jot jelent vagy mit?? Mert ott meg mindig azt irja hogy nem lehet fizetni...

Valaki valamit?

Botond
Alap,én is azokon tanultam. Meg voltak olyanok is amikor 1 állókép alatta 20 sor szöveg és akkor alulra lehetett írni, hogy inspect ez, push az meg ilyenek. Az kalandjátékok csúcsa. :-D
en is az ilyeneken tanultam meg angolul, ja meg a zak mckraken, maniac mansion, day if the tentacle es tarsai point and clickes cuccon tanultam meg az elso alap szavakat regen volt nagoyn sok ilyen kalandjatek
emlekszik meg vki ?
😄

anti hero

Nexxuss
1 hónap ingyen játék jár hozzá. írtam privit.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

MÉg egy kérdés: ha megveszem akkor automatikusan kapok 3 hónap játék idöt vagy rögtön venni kell egy feltöltõ kártyát is?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

tigeroo
nekem olyan bugom volt, hogy amikor mentem ghost wolf formában shamival és "megharaptam" egy mobot akkor a mancsomba került a balta..😄
nemtom hogy...de végig ottmaradt😄
Köszi! 😊
Mondjuk most neki áltam a 10 napos tria verziot letölteni (már 93 Mb of 3.9 Gb 😄 ) de mire az lejön... Szóval inkább megveszem, csak nehogy csalodjak benne...

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

A CD forma biztos, mert nekem is az van, de ha van DVD-ben is az a dobozra lesz írva, mert a zsákbamacska árusítása manapság nem túl kifizetõdõ. 😉

Oldern the 1st
Cd-n. Gyûjtõi változat dvd-s.

PiszkosFred
Ott a pont. ;]

Laky
"Elder Mottled Boar"-ból szelidítés után nem lett "Boar" 😮

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy az a WOW amit a boltban megveszek Cd-n vagy Dvd-n van-e?
(Mert beszart a Dvd-romom és csak Cd-t tudok olvasni)

Mondjuk egy baldur's gatet vagy egy planescapet szótárazgatni nem lehetett gyenge dolog... Hány évig tartott amíg végigjátszottad? 😄

Ne viccelj, a ma fiatalját a betûk már nem érdeklik. A lényeg a lila szín. Tudod, funkcionális analfabetizmus. 😄

MrStokes
En meg kozepsuliban eljartam kulon angolorakra. 😛

Meg fiatalabb koromban mindig a Sky Chanel-en neztem a faja rajzfilmeket! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

jaja, hasonló helyzet itt is 😄
csak én nem c64-es gammákat szótáraztam, hanem angol ad&d szerepjáték könyveket és a baldur's gate + planescape játékokat 😊

Botond
Szerintem nem lefordítani kellene, hanem nyelvet tanulni. Én is szótáraztam a c-64es játékokat, meg is tanultam angolul.
Nem hiszem, hogy az angolul nemtudóknak a "does x damage" szófordulat jelentené a legnagyobb problémát. 😄

és annak mi értelme lenne? bár ha arra gondoltál, hogy a spell neveket nem, de a tooltipet igen... hát annak lehet hogy van értelme

Lazarus
Gondolkodtam anno hogy addon formájában legalább a spelleket le lehetne fordítani, nem jelentene különösebben nagy munkát
Nincs magyarítás semmilyen formában.
PiszkosFred
Kb ket es fel eve, bar mostansag mar jocskan alabbhagyott a "lendulet"...

PiszkosFred
USen van egy 20as

Na nincsak ki van itt? Csak nem te is rákattantál a wow-ra? 😊

PiszkosFred
De, dobhat. Ritka, de eshet. Foleg hogy az egyik egy nagyon lowlvl tailor recept, a masik meg egy limlom axe, szinten valami lvl5-8as req levellel (tipp).

hello.
Lehet hülyén hangzik a kérdés de van a wow-hoz magyaritás (legalább 1 icike picike😄)????
Ha netálán van azt honnét tudnám letölteni??
A válaszotok KÖSZI!
ui: ha netalán nincs akkoris irjatok (hogy nincs) +mégegyszer KÖSZ.
Tudnátok abban segiteni hogy lehet privát szervert csinálni?csak kiszeretnék probálni pár dolgot...full t4 stb, mert valoságban összvissz 2 t4-em van...és t5öt is kiprobálnám, lehet priváts zervert csinálni, vagy ehhez egyfajta programozonak kell lenni?
elöre is thx

egy tizenakárhányas mob nem dob két zöldet

MrStokes
Lehet, h azota mar letorolte<#idiota><#vigyor>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

The Garrett
nem ebbol gondoltam, hanem nincs "kai" nevu troll hunter armoryban... 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bordapapa
hát, elvileg kell hozzá hozzáférés a régi mailboxodhoz, meg az újhoz is...
annó dominó nekem sikerált megváltoztatni, küldenek egy valag ellenõrzõ levelet.
ha nem férsz hozzá a régi fiókodhoz, akkor szopacs.
ebben az esetben mondjuk fénymásolj egy számlát a WoW-odról, írd le az adataidat, amiket az account management-ben megadtál, írd oda a WoW-od serialját, a régi és új mélcímedet, néhány könyörgõ sort, hogy ugyan változtassák meg a címet, és küldd el mindezt mailben a Blizzard account and billing support-nak.
ha jó napjuk van segítenek.
ha valamit kifelejtettem volna, mea culpa.
😄

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

Sikerült már valakinek megváltoztatnia az account managementben megadott email címét? Egyáltalán lehetséges ez?

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"