World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Az asztali ikonnal szoktam elindítani, régen mindig bej9tt a launcher ablak, de multkor letöltött valami frissítést hozzá és azóta nem jön be...
ha a játékot nem a wow.exe-vel, hanem a launcherrel indítod, akkor egy kis ablakban bejön egy pár hír elõbb, aktualitások a játékról, itt el tudod olvasni hogy mi ez, meg hogy meddig tart ---> "Go to the Midsummer Fire Fesrival"
<#wow3>#wow3>
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
én legalábbis marhára élveztem amikor durván lv30 felé rájöttem ,hogy lehet görgetni lefelé a talent fánál 😊 meg ilyeneke apró dolog de hozzátartoznak ahoz ,hogy magad fedezd fel a játékot
^^
kérdezösködés suxx :p
Érd.:privibe
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Persze en jatszottam masmilyen szervereken is elõtte, szal volt valami tapasztalat, sokadik karinál reflexbõl kapcsolom ki😊
Nem tom lehet, hogy jó tippeket add,de engem idegesit hogy ott felugrál...
Jobb oldalon az a kisalak mit jelez? ÉS hogy lehet eltüntetni?

Júli 15-ig felvan töltve (+-párnap)
Érd. privibe
lehet fel is rakom 😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
esetleg cyclone bgben ?
anti hero
;o
ja meg a last ninja
anti hero