World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
A dagger skill nem rossz,de az olvasás sem utolsó. :-)
köszi! 😊 sikerült! 😊

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Botond
Ahol beírod a login passt, ott mostmár 2 dolgot lehet bepipálni, az egyik a régi "jegyezd meg a loginom" és van egy új, hogy legyen launcher avagy sem.
megnéztem, a launcher-t indítja el, nem tudom miért nem jön be akkor az ablak...

aha, köszi!

Az asztali ikonnal szoktam elindítani, régen mindig bej9tt a launcher ablak, de multkor letöltött valami frissítést hozzá és azóta nem jön be...

valami nyárközép fesztivál van, azért kaptad a buffot
ha a játékot nem a wow.exe-vel, hanem a launcherrel indítod, akkor egy kis ablakban bejön egy pár hír elõbb, aktualitások a játékról, itt el tudod olvasni hogy mi ez, meg hogy meddig tart ---> "Go to the Midsummer Fire Fesrival"

pTk
Asszem most ilyen fesztivál van, aztán azok osztogatnak valamit lehet

A8as szintû rogue-mal elmentem darnassussban a trainerhez és rám tett valami varázslatot, ami megnövelte 30-cal a staminámat, ezért majdnem 500 health-em volt, és simén tudtam csinálni a küldiket, mert ha 3an megtámadtak akkor is letudtam gyúzni õket, úgy hogy nem haltam meg. De csak 1 óráig volt rajtam. Ezt rám teszi máskor is vagy csak ilyen kivételes alkalom volt? 😮

xd az már szoftveres felbontásnak számit mint anno ezeréves gammáknál 😊)<#hehe>

Botond
320*200as felbontásnál lehet, hogy görgetni kell. -.- Sznobok vagytok. -.-
Mighty
Mivel lehet gorgetni?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

malefic
Van talentfa?
<#wow3>

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

PiszkosFred
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lynx_TWL
lehet görgetni a talentfában?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Count Adyn
Én arra level 60 után 2 hónappal jöttem rá😄DDDDDDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

shaime01
nem azért de nem az a jó abba ,hogyha valami ujat kezd az ember pl wow-ba belekezd akkor maga fedezi fel mit ,hogyan? ^^

én legalábbis marhára élveztem amikor durván lv30 felé rájöttem ,hogy lehet görgetni lefelé a talent fánál 😊 meg ilyeneke apró dolog de hozzátartoznak ahoz ,hogy magad fedezd fel a játékot

^^

kérdezösködés suxx :p

Lynx_TWL
perception arénába jó

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ELADÓ WoW/BC ACCOUNT LVL70 NE hunter @ BS (+kisebb altok)
Érd.:privibe

pTk
Szerintetek Draenei(heal) vagy Human Warrior(perception), a racialok szerint?

Bocs akkor én kérek elnézést

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

pTk
Ahh..már csak kis idõ és lesz gcm mehetek játszani...félelmetes milyen unalmas így egy szombat délelõtt/délután 😊

lehet hogy a Föld lapos lenne és a reggeli kalácsomat sem köpöm a monitorra<#wilting>

És az mivel lett volna jobb?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

tigeroo
nembaj, adni kell magunkra😄
Lazarus
Pedig 10 hozzászólással karcsúbb lenne most a topik, ha bekapcsolva hagytad volna
pTk
Gondoltam 😄 De attol még az nagyon jo sztem akár 1 lvl alattl e is pörög az egész, és sokkal okosabb leszel (lettem ) tõle 😊

Persze en jatszottam masmilyen szervereken is elõtte, szal volt valami tapasztalat, sokadik karinál reflexbõl kapcsolom ki😊

Elsõ dolog amit csináltam az volt hogy kikapcsoltam...
Nem tom lehet, hogy jó tippeket add,de engem idegesit hogy ott felugrál...

pTk
Amúgy, azon a képen nem látom ,ugye nem kapcsoltad ki a segítõ kis izéket? 😄 Azok télleg sokat segítenek 😊, elég egyszer végigolvasni 😊

Oh kellemetlen...<#idiota>

pTk
Sehogy, vagy kb 5000 forintért átlehet, de ha 2 napja játszol nem éri meg 😊

Hogyan lehet átvinni egy másik szervere a karaktert?

Asszem sikerült befognom az összes lehetséges állatfajt😊 . A macska télleg nem rossz, de a kedvencem a prérifarkas falkavezér volt, jól jöttek az alapskilljei a vadászatkor.

Mindegy, lényegtelen. Az a fontos, hogy tanultam pár dolgot 😊
Lazarus
Amikor bejelentkezés után egy nagy tehén jelenik meg a képernyõn jobbfelsõ sarokban van egy olyan gomb hogy change realm
Köszönöm. ÉS még egy utolsó kérdés: hol lehet a szerverek közt válogatni, mert engem csak bedob egy pályára oszt' jó napot.

Amelyik része vörös, ott tönkre ment az a páncél elemed (alcsony vagy nincs durabilityje). Menj kovácshoz és javítasd meg.

Üdv!

Jobb oldalon az a kisalak mit jelez? ÉS hogy lehet eltüntetni?

Eladó WoW Account LVL70 NE Hunter + néhány kisebb alt @Bloodscalp
Júli 15-ig felvan töltve (+-párnap)
Érd. privibe

Botond
Jó, hát ilyet mondani, hogy King's Bounty. Most kaptál 21000 reput nálam. -.- Mai napig fent van a gépen. ^.^
Már BG-ben? Tényleg nem ugrik be egyelõre.

Biztosan nem emléxel rám, de anno adtál pár ötletet, tippet, amikor elakadtam 😊
lehet fel is rakom 😊
PiszkosFred
Amikor az uszo megmozdul, katt ra.

QuippeR
rá kell kattintani az úszóra, ha mozog.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hyogy kell halászni? Mert vettem botot, meg tanultam is és odáig eljut hogy bedobja a horgot a vízbe de nem fog semmit.

Csirke4
Stormrage! Az a Cycloneban van! Énis ottvagyok xD
Monkey Island

PiszkosFred
Nalam a Last Ninjak + Pirates! + Bards Tale es a Krynn sorozat + Kings Bounty az alltime best of ;]

TDC Geronimo
Icewind Dale <#nezze>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tud vki omgwtfpwnbbq pve servert ?

esetleg cyclone bgben ?

anti hero

turrican - c64
;o
ja meg a last ninja

anti hero