World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neeem. az oldal jó 😊
a mai bevétel pedig eddig 31g.
link

Rip
Vagy csak a rézzel akart valamit mondani 😉

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Mighty
He? plate-re mágus üt 1000-et gladiátor staffal? Jó kis DPS-e lehet, csak azt nem értem, hogy miért nem azzal rohangálnak a warriorok? Vagy valami csoda folytán a mage-eknek lett csillió-billó attackpowere?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

MrStokes
Sztem Wildor koma nagyon vicces kedveben van ma es "veletlenul" rossz oldalt linkelt! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

és ezt így hogy?

na mivel páran már itt érdeklõdnek priviben hevesen, hogy mibõl lehet qrvasok lét csinálni low szinten, azok ezen az oldalon megtalálhatják a megoldást 😊

jaja. egyrészt. megyek raid-re, ha van rá lehetõség, illetve bg-zek, mert szeretnék behúzni a wlock-omnak 4-5 új, honorból vehetõ cuccot. egyik-másik ultratáp a wlock-nak.

másrészt, meg arena-zunk is. eddig egy shadowpriest + affli warlock (én) kombóval próbálkoztunk haverral, de qrvasokat vesztettünk olyan csapatok ellen, akiknek nagy burst dmg-ük van, illetve healer+dd kombóval tolják.
szóval wipe-oltunk 1000L, jó szar is volt a rating 😄

aztán haver áttálentolt holy-ra, s onnantól, huh, gecijó lett igy. tegnap ilyeneket vertünk el, hogy full t1 gladiator set-es warrior + paladin... vagy 10 perces meccs volt, haver kihalt a végére mellõmem, kb. egyidõvel a paladinnal, onnantól meg én kite-olgattam a warriort 40% hp-n, úgy hogy õ meg 90%-on volt. végén persze resistelte a shadowburnt is, de megúsztam. s úgy nyertük meg a meccset, hogy maradt valami 50valahány hp-m, mert egyszer közel került a warrior, aztán 1 csapással lezúzott rólam vagy 3-4k hp-t.
na ezután a meccs után pl. kellett pár perc pihi, amig alábbhagyott a remegés, meg visszaállt normális szintre az adrenalin, de geccjó volt 😄

nameg persze volt olyan is, hogy berusholtunk lordareon aréna közepébe fel a dobogóra, hogy namajd akkor most!
erre sehol senki.
mondom wtf? biztos rugó + druida.
várunk, várunk, várunk, de semmi.
tanakodunk, mi legyen. menjünk, ne menjünk? mi legyen?
elindultunk.
erre léptünk kettõt, két nightelf hunter megjelent a semmibõl tõlünk 38-40 yard-ra (shadowmeld suxx, mi? ROFL!), aztán úgy rommá lõttek bennünket 3 sec alatt, hogy köpni-nyelni nem tudtunk.
na az nem volt fun, de a köv. csapaton behoztuk a vesztett pontokat 😄

ami gáz, hogy ratyi a gearünk nagyon. õ félig kék, alig valami epix, én meg kék-zöld-némi epix (10,5k hp buffed nekem, ami 1000 armor mellett pi***füst), resiliance gyakorlatilag nulla mindkettõnkön.
majd 300 resilivel jobb lesz, csak az még idõ, amig összejön...

aztán van egy lowbie human warrior project ragnaroson, amivel reggelente szoktam 1 órát bohóckodni, amig el nem indulok melóba.
na ez a "hogyan csináljunk minél több pénzt lowbie-ként" elv alapján müxik.
most lvl 25, qrvára nem fejlõdök vele, de már kb. 400g-nél tartok összvagyonban.
most van nála 200g, meg ugyanennyit már elcsesztem felszerelésekre, tradeskillekre, csináltam már neki guild-et, 5-6x design-oltam neki extra tabardot (10g/design) mert sose tetszett igazán az elõzõ, vagy meguntam, majd disbandoltam az egész guild-et a picsbe 😄
ja ofcoz' ennyi pénz elõállításához meglepõdtem rajta én is, de nem is kell sok meló. napi 1 óra rohangászás, meg a megfelelõ tradeskill kiválasztása kell csak, s onnantól dõl a lé 😊)
szerintem délután megint kiszedek kb. 30-50g-t a postaládából...

MrStokes
Mar sajnalom, hogy nem humant inditottam warrinak, egyreszt mar csoppet sem jon be a NE lombot legelo, skinny bones testalkata, masreszt, ruhellek reput farmolni. 😄

A cuccok is nagyon balfaszul neznek ki egy NE (foleg female) warrin.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Idezet a 2-es pontbol: "másrészt még egy mezei gyik varázsló is üt rád akkorát gladiator bottal" - hat latod itt baszta el a Blizzard nagyon 😄

ez meg egy jó kis warlock movie: Drakedog 7 gondolom a név sokaknak ismerõsen cseng, koreai barátunk ismét alkotott egy nagyot :x

nekem amúgy ez a warrior pvp movie tetszik nagyon, igaz már kicsit régi: Jiptomilly - 70 arms warrior, de ettõl függetlenül még ma is meg-megnézem párszor, mert a zene valami qrvajó benne az animmal együtt 😊

s0n1c
te mit csinálsz most ingame btw? lockal tolod nepán?
a pet panelen (character sheet, 2. fül alúl), az állatkád képe mellet balra fenn van egy kis ikon, ha föléviszed a kurzort kiirja, hogy mit eszik a pet-ed.
mivel a farkas ragadozó, igy evidens, hogy húsféléket, halakat, meg ilyesmiket eszik, s kenyeret, gyümölcsöt nem fog.

bõvebb pet infókért katt ide: Petopia

a 14 pont pedig idõvel majd lesz több is, ahogy az állatkád szintet lép. továbbá az elkölthetõ pontmennyiséget meghatározza az állat szintje mellett annak a loyalty-ja is, másképpen a hûsége hozzád. minél lojálisabb hozzád, annál több pontot kap.
a lojalitását pedig úgy tudod növelni, hogy elmész vele vadászni, minden egyes leölt mobbal nö egy kicsit, amig el nem éri a 6., a best friend kategóriát.
ja és természetesen érdemes etetni is, mert ha tartósan éhes marad, akkor elhagy, vagy ellened fordúl. szóval gondoskodni kell róla.

kaját pedig nem kell venni.
van egy olyan skill, hogy cooking, érdemes felvenni már a kezdetekkor és quest-elés közben húst dobnak a vadak. chunk of boar meat, bear meat, stb. ha ezt a húst megfõzõd, akkor duplán is jól jársz. egyrész nõ a cooking skill-ed, amivel késöbb jó kis kajákat tudsz majd fõzni outland-en, másrészt meg lesz mivel etetni a pet-ed is...

"Szerintetek Draenei(heal) vagy Human Warrior(perception), a racialok szerint?"

humant javaslom, megmondom miért.
1. perception lvl 70-en arena-ban imba, akárcsak a shadowmeld, wotf, stb. szóval jó kis racial.
2. draenei racial (gift of the naaru) lvl 60-ig jó, onnantól viszont nem skálázódik tovább, ergo lvl70-en lesz egy 1000 hp-t gyógyító racial-od, 1,5 sec cast-ért, amivel warriorként kitörölheted, ráadásúl arenaban semmit sem ér, egyrészt mert nincs idõ rá, hogy azzal szórakozz, hogy azt castolgatod, mert addig 5x szétvernek, másrészt még egy mezei gyik varázsló is üt rád akkorát gladiator bottal.
3. draenei-nak van pár rohadtúl bosszantó bugja, ilyen pl. hogy arathi basin-en, még akkor se tudsz oldalról bemenni az épületekbe pl. stablesnál, ha nem ülsz mount-on, mert olyan böszme nagy a karakter, hogy elakad a falban.
4. amelyik fegyver egy human warrior kezében "normálméretûnek" néz ki, az egy draenei kezében fogpiszkálónak is kicsi (a planar edge pl. teljesen elveszik a kezében, elég gáz -.-)
5. human warrior-nak 100x jobb combat animjai wannak, mint a draenei-nek.
6. human-nak van még két racial-ja, ami jó lesz késõbb, a mace+sword spec, amivel kapsz egy kevés crit, hit többlet-et, illetve a human spirit, amivel kapsz +20% reput (ha jól emléxem), minden küldi után. ez az utolsó elsõre lehet, hogy feleslegesnek tûnik, de outland-en, ahol rengeteg reput kell feltolni minél gyorsabban, egy istenkirály racial.

na kb. ennyi.
szal human warrior > draenei warrior.
minden szempontból -.-

rhazid
kemény amúgy írta valahol h milyen a talentezése? mert én nem láttam

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

életem legjobb movieja, persze amit láttam <#eljen><#felkialtas>

Barney Tech
Én csak /spit-et használok 😄

Barney Tech
Nem , mert nem szeretjük a köcsögös hátbaszúrós rugókat 😄 (csak viccelt)
Amugymeg nem tudom hogyan lehetne <#idiota>

alph4
Valaki tudna segíteni egy kis macrozásban. olyat akarnék hogyha bemegyek stealthbe, akkor kicseréli az offhand daggerem az 1bag 1 slotjába lévõvel.
Majd visszacseréli mondjuk egy Ambush/backstab után. (olyan gondolom nem lehet hogy mikor kijövök automatikusan stealthböl akkor cseréli le.)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Barney Tech
Igen , nagyon jól megrendezték a kezdõ story-t , és eléggé izom a warrior is.

LuluBono
Ez sajnos nem oldotta meg a problémám :S

Áhá, már értem 😊

tigeroo
ugy értettem hogy pl. a trash cuccok szürkék (a nevük)
Lazarus
Ha Windows gomb+D nem mûködik akkor:
Ctrl+Alt+Del, tab, space, jobbranyil, space. (XP alatt)

A játék indítása elõtt állítsd be a Task Managert hogy biztosan az application fül legyen kinyitva különben nem mûködik a combo.
LuluBono
Üdv!
Az lenne a problémám hogy a játék mostanában azt produkálja hogy szimplán kifagy.Fent vagyok Ventrin vagy megy a zene,jászok,és egyszercsak emgfagy a játék képernyõje.3-4 percet vártam eleinte de nem történt semmi és kinyomtam,a Windows nem fagy ki,mert ctrl+alt+del-nél megváltozik a kurzor azt lehet látni,meg tudok beszélni ventrin de a játék nem reagál és le se birom rakni az asztalra.Csak a reset segít.Vhol azt hallotam hogy a router is okozhatja,de azzal nemtudok mit kezdeni.Túlmelegedés biztos nem,táp elég erõs.Fogalmam sincs mi okozza igazából,de jó lenne kideríteni,mert nemsoká karában kell healelnem és gáz lenne ha igy fagyogatnék.:SSS

The Garrett
nágyonjó warrior movie, kis storyline al!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

pTk
Rá kell szoknom a válasz gomb használatára sajna..

pTk
Nem lehet fagyasztani 😊 max cancel-elni a fizetést de akkor is letelik az idõ.

A farkas fehér húst eszik? Én meg adogattam neki a zsírosabbnál zsírosabb disznó cupákokat 😊

tigeroo
amugy az accountot belehet fagyasztani egy hétre? (nyaralás)...
augusztus elején járok le, de még azelõtt elfogok menni, és azt szeretném hogy nyerhetnék pár napot... :|

ésha igen akkor mit kér?😄 nincs meg a jelszó-emlékeztetõm, ésha azt kéri majd akkor buktam😄
tigeroo
én ugy vettem észre hogy az uj pecs óta az ujonnan befogott pet training pontja 0 (nemrég fogtam be egy uj petet -régen téleg ugyvolt ahogy leirtad)

amúgy minden "fehér" hust meg kell ennie, tölts el vele sok idõt (legyen sokat aktiv) és nõni fog a loyality szintje a petnek. és legyen jóó a kedve
Az másik karakter volt, másik szerveren 😊 Amúgy meg újra megidéztem a petet és eltûnt a kecske, de visszamentem ahol befogtam, ott meg megin mountolva volt az eredeti😄

mi lett a kecske-hátán-disznó peteddel?

Lazarus
Mert elkényeztetted 😛
Az lenne a kérdésem hogy a farkas miért csak az emberi fogyasztásra alkalmas (tehát nem nyers) húst eszi meg és miért van a farkasnak -14 tanuló pontja? Szintenként még csak nem is csökken.

s0n1c
hm, na ezt kerestem thx! 😊
PiszkosFred
warcraftrealms.com? Datumokat nezve 1-2 naposok mindenhol a frissitesek, de hogy mennyire pontos, azt rad bizom hogy megallapitsd ;]

Battlegroupra passz, a wcrealmson ez nincs fenn, vagy en nem talaltam.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

s0n1c
nem tud valaki olyan wow oldalt, ahol server pop statisztika van? esetleg pvp aktivitás, legjobb battlegroup stb. 😊

u.i.: census nem jó, mert kb. 1 éve nem frissítik
Botond
A dagger skill nem rossz,de az olvasás sem utolsó. :-)
köszi! 😊 sikerült! 😊

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Botond
Ahol beírod a login passt, ott mostmár 2 dolgot lehet bepipálni, az egyik a régi "jegyezd meg a loginom" és van egy új, hogy legyen launcher avagy sem.
megnéztem, a launcher-t indítja el, nem tudom miért nem jön be akkor az ablak...

aha, köszi!

Az asztali ikonnal szoktam elindítani, régen mindig bej9tt a launcher ablak, de multkor letöltött valami frissítést hozzá és azóta nem jön be...

valami nyárközép fesztivál van, azért kaptad a buffot
ha a játékot nem a wow.exe-vel, hanem a launcherrel indítod, akkor egy kis ablakban bejön egy pár hír elõbb, aktualitások a játékról, itt el tudod olvasni hogy mi ez, meg hogy meddig tart ---> "Go to the Midsummer Fire Fesrival"

pTk
Asszem most ilyen fesztivál van, aztán azok osztogatnak valamit lehet

A8as szintû rogue-mal elmentem darnassussban a trainerhez és rám tett valami varázslatot, ami megnövelte 30-cal a staminámat, ezért majdnem 500 health-em volt, és simén tudtam csinálni a küldiket, mert ha 3an megtámadtak akkor is letudtam gyúzni õket, úgy hogy nem haltam meg. De csak 1 óráig volt rajtam. Ezt rám teszi máskor is vagy csak ilyen kivételes alkalom volt? 😮

xd az már szoftveres felbontásnak számit mint anno ezeréves gammáknál 😊)<#hehe>

Botond
320*200as felbontásnál lehet, hogy görgetni kell. -.- Sznobok vagytok. -.-
Mighty
Mivel lehet gorgetni?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

malefic
Van talentfa?
<#wow3>

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

PiszkosFred
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”