166745
  • picket
    pr0 vagy öcsém
  • shaime01
    *benyomtad. :(

NEM megy ez nekem ;(

1bként meg destro spec meglepöen jó még grind szempontbol is igaz itt le kell ülni de 2 max 3 lövésből megvan 1 mob

975spell dmg 17% crit (:/) craftolt cuccok ftw
  • shaime01
    szóval benyomtam az "i.win" piros gombot .
  • DJ RX7
    még anno hunteremmel (lv 65, zöld gear) mob ölése közben betámadott egy lvl 70-es rugó fél d3-ban. szegény beszopta, mert ő húzta a rövidebbet. bár mákom is volt mert krittelt a shot párszor. valamint egy druid is nekem támadt kb. 3 lvl-el nagyobb volt. természetesen az is mob ölése közben és megint csak ő húzta a rövidebbet. fél nagradon végig üldöztem míg ki nem feküdt. (feral)
  • capaszabi
    fury, 2x 1h
  • GamerAdams007
    Warriornak fejlődni, pve-re kétkezes kard vagy 2 egykezes a jobb? És milyen talent-buildet ajánlanátok?
  • Warden
    Igazából nem tudlak sajnálni mi a faxért vagy egy pve szerveren talpig pvp ben olyan helyen ahol minden egyes négyzetméterre jut 6 player.Amennyiben valakire ráhealeltél és ugy lettélpvp-s akkor meg csináld a bombázósdikat az leszedi a pvp jelet.Rugóval mage-t ölni nem egy nagy durranás.Minap a huntardommal én is leszedtem egy ud maget aki vagy 4x ölt meg egy ne holy priestet a híd alatt a szigeten.Nem telt el egy perc és már jött vissza a mage az okos warrior haverjával.A warri szépen végignézte a mage halálát csapdából majd ő is futhatott vissza.Elmentem bombázni pvp off és mikor adtam le a questeket még mindig ott toppogtak de már vagy négyen öten pvp jellel.Realy horda stile?Kretének és untakozó idióták mindkét oldalon vannak szépszámmal.
  • Narxis
  • shaime01
    véletlenül felcseréltem a warlock és a felhunter szót.. ^^
  • WiLDoR
    1. tanulj meg angolul
    2. játsz a bloodscalp serveren (ott sok a magyar)
    3. ha ez van, akkor "A tört verzióról ne itt keress infót!"
    4. tanulj meg normálisan fogalmazni, kb. se füle-se farka annak, amit irtál...
  • WiLDoR
    irta, hogy tört szerveren játszik.
    hát ott el is birom képzelni, hogy warrior throw weapon speccel (lolbazzeg, az meg mi??? ) kinyir egyszerre 2 playert is

• félix1995
    122423 pls!Elore is koszonom!
  • WiLDoR
    nem komoly, csak keveri szegény a lock res-t a felhunter res-sel.
    de igen, egy felhunternek ilyen spellresist-je van.
    sőt void star talisman-nal +140 még hozzá.
  • WiLDoR
    "am lvl 20-ason a lvl 25-ös locot csak thrown-nal vágtam apró fává a warriorommal "

heh, najó, nem mondok semmit erre már :)
    mondjuk ez elég vicces, mert warrior lvl 30 alatt lock ellen eleve halott, még ha ud akkor is.
    szóval gratula, neked sikerült találkoznod a wow-történelem legba****abb warlock-jával...
  • WiLDoR
    sok sikert, hogy mage-gel kilődd a lock pet-jét...főleg ha az egy felhunter...
    jobb lett volna, ha inkább csöndbe maradsz :D
  • félix1995
    Nem talaltam eggy Magyar helyet se:( ti az easter kingdomba vagytok?vagy kb milyen szigeten?Kerlek mondjatok egy olyan magyar helyet ahova szoktatok jarni mert mar picit sok volt az Angol.Elore is koszonom!
  • picket
    inkább /cry
  • capaszabi
    aha, igy már értem. (*sikitva fetrengve röhög*)
  • Looooser
    nem nem megsúszot
    fire ball csak gyorsan írtam....
    hát nem toom (nem officon) még sehol sem jött ki a lock nekem poly-ból ha petjét abáltam....
    hát nem toom ha jól van húzva a telented akkor az AE-t kiválló gyorsasággal tood lőni az ellenre....
    ha elolvasod a counter spell leírását az azt írja hogy megakadályozza az ellenség éppen kilőni készülő spelljét...
    figy ha kivan maxolva a thrown és jó thrown weap-ot használ... méeg egy melees támadásnál is erősebbet tud dobni....
    igen alap scrollok nmint pl: Scroll of Agility I; Scroll of Strenght I; Scroll of Protection !; Sroll of Stamina I stb...
    az om végződés a birtokos jelző nállam és mivel a guild egyik vezetője vok így használhatok... főleg ha rossz az angolom :x
  • Lacika 79
    a második lehetőségnél fordulj balra
  • capaszabi
    google.com

keress rá a "magyar helyek wowban" kifejezésre
  • capaszabi
    jó hát QD most az s1-es wannabe pvp istenek paradicsoma. pvpe healer girben lödözöm a mobokat, nekem jön rugó 20% hp-n meg 0 manán és leöl, aztán jön megint, de akkor volt rajtam WShield pont és 2 tickböl ES, onnan meg sprint cos vanish volt, aztán jött még vagy 10x, ebböl 2x sikerült megölnie, ugy hogy segitettek neki... meg tehetséges 2 mage pompyro imp CS-vel megöl mobbal a hátadban....
    ezt csinálják a tolokocsisok akik még kulcs nélküli BT mellett is csak ezt tudják.
  • félix1995
    Sziasztok!Hol lelhetok meg a magyar helyek a WOW-ba?Vagy van olyan hely egyaltalan?Ha igen kerlek adjatok meg merre van!Elore is koszonom!
  • capaszabi
    ez valami megcsuszott ápr 1 poén csak ugye?

mi az a fire bolt?
    poly lockra, és ha megsebzed petet egyből kijön SL miatt...
    AE csak kivégzésre jó ha minden instan épp cd-n nehogy potival megussza
    cancelold spell nincs, csak counterspell
    csak thrown, azt igy hogy? sztem az a nub aki warriorral dobál melee classként...
    alap scrollok? o.O
    guildom-> guildem, céhem.

sztem hello kitty a te játékod, nem a wow. szerintem...

• Looooser
    nekem 1szer bejött bár ahol játszok (sajnos tört :S) van 1-2 nooob akit lehet alázni XDXDXDXD de am a legszebb amikor 2 velem 1 szintü ali betámad és 2 perccel késöbb nindkettő fexik XD Warrioir thrown fav (L)
  • Narxis
  • [HUN]Crassus
    story tegnap: Alt papommal sajnos pvp-ben 2 aréna közt ölöm az új mapen a robot őrszemeket mikor fél mana ,háromnegyed hp-n hallom-->majd látom is,hogy egy bokor tövéből idéződik a víz elementál,pukkan a trinket kapom a novát/CS-t és a shatter kombót majd dőlök mint a zsák instant....
    GNóm mage GLADIATOR ranggal szalad eme csodás akció után ki a bokorból és röhög....hullához vissza kelek próbálok elosonni,de megtalál megint...CS,blink,nova shatter GG amjd ezt még 2x.....már épp azon voltam kilog a picsába úgyis késő van amikor látom nagy pvp-s barátom Phobia/full S3 rugó is ott questel/kértem tőle helpet tanítsa már móresre a nagytudásu mage-t....1x!!!!! megölte majd a gnóm átlogolt és a következőket írta.: "mi az hívod anyut ha nem megy a pvp??? 1v1 -ben legyél menő...."hát így jártam....mobbal a nyakamon lebünteti a szargeares papomat egy GLADIATOR mage háááát tényleg amit ő nyomott az volt az igazi skilles pvp.....:P pffffffff
  • [HUN]Crassus
    Looser kolléga! Ez így komoly??
  • Wixi
    és hogy feareljem be?? pet bestial wrath ban van szoval pet et nemlehet befearelni 18 sec ig asszem. ha meg a huntert akarom akkor mire kikasztolom a feart szétüt a pet meg a hunter. ha meg csak dotolom akkor is
  • Dr DeViLKiNG
    1v1ben teljesen felesleges a petre menni, amennyi időt eltöltesz annak a dpselésével, az alatt leszeded a lock fele hpját.
  • shaime01
    wuhuu spriestel groupban destro specen meglöttem életem első 8.500 shadowboltját :)
  • Narxis
    dot dot fear dot dot fear
  • Wixi
    tudnátok mondani locknak (felguard/affli) vmi taktikot BS hunter ellen?
  • shaime01
    léci. magyarázd meg ,hogy arcane explosiozon le egy warlockot meg eleve, hogy polyzod le? remélem tudod ,hogy a felhunter letudja szedni a warlockrol a polymorphot söt remélem azt is tudod ,hogy egy egészséges warlock resistance igy néz ki ->
  • Looooser
    monnyuk az elég nagy nooooooob volt de hát van ilyen is XD jah és csak alap scrollok voltak rajtam :D
  • Looooser
    joh oké lehet hogy kell hozzá az is hogy nem figyel oda a lock... am lvl 20-ason a lvl 25-ös locot csak thrown-nal vágtam apró fává a warriorommal a félguildom a tanu rá...
  • Count Adyn
    Ezekről csinálj videót hogy sikerülnek:D
  • Looooser
    jah igen az se hátrány hogy ha látod támadni akkor még mielött tehúzna nyomj rá egy poly-t és akkor arcanezd a petjét... és aztán a lockot
  • Looooser
    először is kurva gyorsan kikell lőni a petjét arcane explod....
    gyors mana poti legyél frostos water elemental idézés és onnan abált ice bolt, fire bolt ha újra akarná hívni a petjét cancelold a spelljét...
  • Fehercsoki
    AFKs lock kell hozzá.