World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
az átlag fiatalság a 3-4x-ét veri el egy szombat este,az öregebje meg lehet csak ezzel tud már csak kikapcsolódni igy esténként...
tehát akkor mi is éri meg ,miért?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Idióták meg minden szerveren vannak az hogy a bs sajátossága hogy a general chaton magyarul folyik a diskurzus nagy része az a nemzetiségi populáció sajátosságából adódik, de pl a nordrassilon is lehet sikitozni néha pár arctól annyi hogy õk angolul hülyék.
A SG szinvonaláról meg csak annyit hogy van a naaaaagy játéktudóknak a naaaagy hordás guildnak egy frostshock néven futó lapjuk ha az ott publikált hírekre elolvassátok a kommenteket (rég nem teszem) akkor abból kiderül hogy semmi baj ezvel a fórummal.
Valaki pár hozzászólással lentebb írta az arms warrior sanyarú raid helyzetét.Sajna tény és való hogy a jó blizzard az insták 99% ugy kreálta meg hogy melee nem kell mert bármelyik ranged class ad egy nagyobb dps-t tol ad kettõ monják a nagy játék ismerõk hogy ha warrior akkor legyen protos mert tank az kell meleenek ott van a rugó az mást nem tud jahh és a paladin meg csak healer legyen esetleg a droid az lehet feral de abból is elég kettõ egy 70 fõs guildben.Ez viszont egy játék ahol minden class mindhárom ágának érvényesülnie kellene.Sajna ez nem igy van, hogy a játékos tudja classán belül is eldönteni hogy melyik ággal kíván a játékon belül érvényesülni.Adhat ki a blizzard még 126 kiegészitõt rakhat be még 2000 olyan szervezetet ahová lehet reputációt gyüjteni lehet még 12 új insta is ahová 10 fõs esetén kell 2 tank 3 healer a többi lehet lock 25 fõsnél annyi módositással hogy 4 tank 6 healer és mégtöbblock akkor ne csodálkozzunk azon hogy miért is várják olyan sokan a warhammert.
A játék valóban sok lehetõséget hordoz magában és akár szórakoztató is lehetne de sajna már nem az és oylan apróságokon múlik ez mint az idióta droprendszer vagy a fentebb említett class balance.Március óta járunk karahzanba de pl a 2h balta soha nem esett princebõl a nyil is csak 2x akkor mikor nem volt velünk hunter.
Ott a labda picket úr blogilag...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
itt megnezheted, hogy hozzavetoleg az egyes servereken mekkora a nepsuruseg, atlag szintek, ally-horda arany, stb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Van 1 dolog ami megkülönbözteti a wow-ot az mmorpg elödöktõl. Ez pedig a játékosok átlag életkora. WoW az mmorpg-t lehozta a tiniknek. Ugyis is írhatnám a diablos korosztálynak. Ezzel a tinicsapattal probálnak az értelmesebb játékosok minél kevesebbet érintkezni. Van aki szépen elköltözött van aki olyan társaságot probál találni ahol szûrik az ilyen tiniket.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
BSrõl volt 2 költöztetés, lag,sorban állás,túlnépesedés és állandó szerverleállások miatt. Na most a top guildek, mivel haladni akarnak ilyen szerveren nem maradtak. Semmi köze a magyarokhoz a költözéseknek. Vagy szerinted Blizzardnak valaki benyögte, hogy a magyarok miatt legyen 2x is költöztetés?(másik meg, hogy a hülyék 1 része is költözött,akik most más szerverek játékosait boldogítják)
Elmondanám ,hogy svédeknél is vannak visszamradott emberek akik ugyan olyanokat csinálnak mint a magyar tizenévesek
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Koszonom a segitseget!
aláírás.
többen említettétek, hogy valakik szervert váltottak, az hogyan mûködik? pénzbe kerül egyikrõl a másikra átmenni, vagy valamilyen korlátozás van-e?
mert ha mondjuk reggelünk valahová, és utána ott oroszok leszenk többségben, akkor milyen metódussal lehet átmenni máshová
Amíg játszottam elköltöttem 50 valhányezer forintot összvissz. Aztán eladtam a karakterem 60 ezerért. Szóval?😄😄D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha futja meg a turelmedbol, arra is szeretnek valaszt kapni, hogy a Realmok pontosan micsodak? Ugyanazok teruletek elszeparalt klonjai, a jatekos elosztas miatt, vagy teljesen kulon teruletek?
Ha már online játék akkor Guild Wars...
Tehát ha másikon szeretnél játszani akkor új karakter. Amennyire tudom, az Arathor és a Nordrassil a két nagyobb magyar lakossággal rendelkezõ PvE server, PvP pedig a Bloodscalp.
Most ismerkedek a jatekkal a 10 napos trial segitsegevel es kivancsi vagyok par dologra. Elose kicsit kusza a dolog, bar utanaolvastam, de maradt par homalyos folt.
Meg nem tudom, hogy hosszutavon akarok-e jatszani vele, de ha kesobb ugy dontok, hogy igen, akkor nem nagyon lenne jo uj karaktert kezdeni, folytatni akarom a mostanit, viszont leginkabb ott, ahol a legtobb magyar szora szamithatok. Tehat beloginolok, ottvan a karakterem es van egy Change realm gomb, ami most nekem a Ghostlands. Hallottam viszont, hogy masik szerverre attenni karaktert alabol nem lehet, tehat gondolom itt nem errol van szo.
Tehat ha ilyenre vagyom, akkor mit javasoltok? Csinaljak egy uj karaktert es tudtok olyan PVE szervert mondani, ahol tetemesebb mennyisegu magyarral talalkozhatok, vagy a mostani karakteremmel sincs minden elveszve?
Bocsanat, ha nem fogalmazok erthetoen, de nem nagyon ertem a logikajat.
aláírás.
๏̯͡๏﴿
A "bunkó magyar"-ozóknak meg térden állva könyörgök: valljátok magatokat üzbégnek, mongolnak, brazilnak! "El lehet menni!..." És mindezt azért, mert 6,5 darab 13 éves kisgyerek anyáz, cigányoz, és tanulja a helyesírást egy olyan csatin, amirõl szinén "El lehet menni!..." Nem szeretem ezt a szót, sosem használtam, de ez a szánalmas.
Amúgy ha én rontottam le a topikot, akkor bizonyosan sokat javult a színvonal, amióta nem írtam be, csak olvastam. Eddig bírtam <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
cuki cuki vagyok lálálálálálá
anti hero
písz.
aláírás.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
és úgy általában mindenkit akinél nincs füstszûrõs cigi.
๏̯͡๏﴿
Nagyon érzékenyen tud érinteni ha bárki a bunkóság fogalmát nemzeti szintre emeli. A bunkóság egyedi és nem egyetemleges. Nyilván lehet taglalni, hogy egyesek miért viselkednek úgy ahogy, de ezt ismétlem, nem szabad nemzeti szintre emelni.
A wow-hungaryn két kis gyökér lett szétcikizve, de ott egyszer sem fordult meg senki fejében, hogy ezt általánosítsa mint csak magyar jelenséget.
Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest
faszlámák nem nõttek fel a mi szintünkre😄
๏̯͡๏﴿
Vannak kivetelek de naon keves. Inkabb raidelek swedekkel es holandokkal mert azok oszszetartanak es nem linkelik be generalban SSC-ben hogy eppen hol tartanak az utso bossnal vagy eppen a damage metert.
Ha dicsekedni akarsz irj az ujsagnak...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Itt mar ember nem mer bejonni mert agyon lesz fikazva. Nem hiaba mondjak a wow.hu-n hogy az SG wow topik a szanalom legjobb ertelmezese.
Nalam mar kinvan a kedvencekbol de csak neha jarom be megnezni mekkora romlas van. De tobbe nem teszem 😄
Na bye