World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Nezd a jo oldalat, kiejtve stimmel...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
megilyesztett?-.-
Davidus
nem tudom

V9ykn8_TZL0

Olcsy
Állítólag, lehet csapatokhoz csatlakozni!Ez igaz?És ha igen, akkor hogy kell?

bfg900
Akkor jo, mert az elobb egy srac megilyesztett, hogy ujat kell kezdeni 😊
Lacee
persze, használhatod ugyanúgy. én is a trialos hunteremet viszem tovább már pár napja 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lynx_TWL
és te abba, hogy hülye vagy?😄

๏̯͡๏﴿

s0n1c
us open beta óta
bfg900
A trialos idoszak alatt fejlesztett karaktereket at lehet vinni, ha fizetossel folytatom?
Tatyla
igazad van,elkocsmázhatnánk,elszivhatnánk,ellöhetnénk,vagy elbulizhatnánk...
az átlag fiatalság a 3-4x-ét veri el egy szombat este,az öregebje meg lehet csak ezzel tud már csak kikapcsolódni igy esténként...
tehát akkor mi is éri meg ,miért?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Feleslegesen gerjesztett dolog ez a BS hisztéria.Ugyanolyan szerver mint a többi annyi különbséggel hogy pvp szerverként ott a legnépesebb a magyar populáció.Mivel pvp szerver kb ugyanolyan az esélye hogy legankelnek mint teszem azt a ragnarososn a xaviuson vagy a nepán, de aki pvp szervert választ az ezt elfogadta.A technikai része meg soha nem egyetlen szervert érint hanem az egész battlegroupot.Jómagam a nordrassilon játszom ami viszonylag stabil de ha down akkor nem csak ez hanem az összes ami conviction battlegrouphoz tartozik.

Idióták meg minden szerveren vannak az hogy a bs sajátossága hogy a general chaton magyarul folyik a diskurzus nagy része az a nemzetiségi populáció sajátosságából adódik, de pl a nordrassilon is lehet sikitozni néha pár arctól annyi hogy õk angolul hülyék.

A SG szinvonaláról meg csak annyit hogy van a naaaaagy játéktudóknak a naaaagy hordás guildnak egy frostshock néven futó lapjuk ha az ott publikált hírekre elolvassátok a kommenteket (rég nem teszem) akkor abból kiderül hogy semmi baj ezvel a fórummal.

Valaki pár hozzászólással lentebb írta az arms warrior sanyarú raid helyzetét.Sajna tény és való hogy a jó blizzard az insták 99% ugy kreálta meg hogy melee nem kell mert bármelyik ranged class ad egy nagyobb dps-t tol ad kettõ monják a nagy játék ismerõk hogy ha warrior akkor legyen protos mert tank az kell meleenek ott van a rugó az mást nem tud jahh és a paladin meg csak healer legyen esetleg a droid az lehet feral de abból is elég kettõ egy 70 fõs guildben.Ez viszont egy játék ahol minden class mindhárom ágának érvényesülnie kellene.Sajna ez nem igy van, hogy a játékos tudja classán belül is eldönteni hogy melyik ággal kíván a játékon belül érvényesülni.Adhat ki a blizzard még 126 kiegészitõt rakhat be még 2000 olyan szervezetet ahová lehet reputációt gyüjteni lehet még 12 új insta is ahová 10 fõs esetén kell 2 tank 3 healer a többi lehet lock 25 fõsnél annyi módositással hogy 4 tank 6 healer és mégtöbblock akkor ne csodálkozzunk azon hogy miért is várják olyan sokan a warhammert.

A játék valóban sok lehetõséget hordoz magában és akár szórakoztató is lehetne de sajna már nem az és oylan apróságokon múlik ez mint az idióta droprendszer vagy a fentebb említett class balance.Március óta járunk karahzanba de pl a 2h balta soha nem esett princebõl a nyil is csak 2x akkor mikor nem volt velünk hunter.

Ott a labda picket úr blogilag...

The Garrett
ha ugyesen csinalod fizetni se kell, vagy mikor eladod a karid megtérül a 2 évig belefeccolt pénz 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PiszkosFred
warcraftrealms.com

itt megnezheted, hogy hozzavetoleg az egyes servereken mekkora a nepsuruseg, atlag szintek, ally-horda arany, stb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bfg900
Hmmm, elkezdtem csinalni az Arathor szerveren a karakteremet, de meg alig talalkoztan mas jatekosokkal. LEhet, hogy csak most ilyen kihalt?
Neked milyen osztálytársaid vannak? Érdekelne a korod is, hogy ilyen fiatalon ilyen bölcsnek gondolod magad a több órás tapasztalatoddal. Wow elött 3 évig játszottam fõleg angolokkal másik MMOban és a mai napig nem gondolom azt, hogy ott értelmesebekk,jobb játékosok lettek volna.
Van 1 dolog ami megkülönbözteti a wow-ot az mmorpg elödöktõl. Ez pedig a játékosok átlag életkora. WoW az mmorpg-t lehozta a tiniknek. Ugyis is írhatnám a diablos korosztálynak. Ezzel a tinicsapattal probálnak az értelmesebb játékosok minél kevesebbet érintkezni. Van aki szépen elköltözött van aki olyan társaságot probál találni ahol szûrik az ilyen tiniket.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Mégis te mióta játszól BSen vagy a játékkal? Mert amiket írsz a mese szintjét üti meg kb.
BSrõl volt 2 költöztetés, lag,sorban állás,túlnépesedés és állandó szerverleállások miatt. Na most a top guildek, mivel haladni akarnak ilyen szerveren nem maradtak. Semmi köze a magyarokhoz a költözéseknek. Vagy szerinted Blizzardnak valaki benyögte, hogy a magyarok miatt legyen 2x is költöztetés?(másik meg, hogy a hülyék 1 része is költözött,akik most más szerverek játékosait boldogítják)
Elmondanám ,hogy svédeknél is vannak visszamradott emberek akik ugyan olyanokat csinálnak mint a magyar tizenévesek

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

bfg900
Akkor attettem a HQ-mat az Arathor realmra, ugyis csak negyes szintu voltam 😊
Koszonom a segitseget!
a 6 hónapnál újabb szerverekre nem lehet transzferelni (ilyen perpill nincs ha jól tudom), és 3 hónap a 'cooldown', azaz addig nem mozdulhat újra a kari. egyébként 20 euro az ára az egyszeri transzfernek.

aláírás.

köszönöm szépen a hasznos tanácsokat, és sajnálom, hogy a kérédsem ilyen reakciókat váltott ki 😞

többen említettétek, hogy valakik szervert váltottak, az hogyan mûködik? pénzbe kerül egyikrõl a másikra átmenni, vagy valamilyen korlátozás van-e?

mert ha mondjuk reggelünk valahová, és utána ott oroszok leszenk többségben, akkor milyen metódussal lehet átmenni máshová
Count Adyn
Én már gondoltam rá hogy a "hittérítõk és másokat minden áron meggyõzni akarók" elleni alapítványnak kellett volna felajánlanom inkább😄
Amíg játszottam elköltöttem 50 valhányezer forintot összvissz. Aztán eladtam a karakterem 60 ezerért. Szóval?😄😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nem gondoltatok még bele hogy a wowba kidobott pénzt valami normális dologra is el lehetne költeni??? De most komolyan....

Lacee
realm=szerver, úgy van ahogy elõször írtad, mindegyiken pontosan ugyanazt találod meg, csak a játékosok különböznek.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Igen, a guild Wars is egy szar de a Wow az mindenen túl tesz...

Lacee
<#wilting>

Count Adyn
ügyes volt<#idiota> De ha már az "online játékok függõséget okoznak"-panda vagy legalább ne egy másikat ajnároznál vazze, ami ennél a szar wownál is szarabb😄D😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bfg900
Viszont nem nagyon talaom azt, hogy en most pontosan melyiken vagyok 😊
Ha futja meg a turelmedbol, arra is szeretnek valaszt kapni, hogy a Realmok pontosan micsodak? Ugyanazok teruletek elszeparalt klonjai, a jatekos elosztas miatt, vagy teljesen kulon teruletek?
Hmmhmmm....hát erre a játékra anynit lehet mondani hogy: SZ*R és még függõséget is okoz a sok idiótának...

Ha már online játék akkor Guild Wars...

Olcsy
Sziasztok!Most teszem fel a 10 napos verziót, még nem nagyon ismerem a játékot, valaki tudna mondani egy-pár hasznos infót?Elõre is köszi!

Lacee
igen, szervert cserélni csak pénzért lehet, az meg nem éri meg. (kivéve a free migration kampányok, ahol viszont csak meghatározott helyekrõl és helyekre viheted át a karaktered)
Tehát ha másikon szeretnél játszani akkor új karakter. Amennyire tudom, az Arathor és a Nordrassil a két nagyobb magyar lakossággal rendelkezõ PvE server, PvP pedig a Bloodscalp.

Lacee
hmm, látom nem divat guildet ajánlani, mindenesetre egy olyan fórumot mondjatok pls ahol legalábbis véleményeket kérhetek egyik-másik társaságról. tudom, wow.hu-n ott a guildlista, de ott jóformán semmi info nincs a neveken kívül. mégegyszer: Arathor szerver, horda oldal, NEM 60+, viszonylag aktív és magyarok.

TDC Geronimo
<3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bfg900
Hello!

Most ismerkedek a jatekkal a 10 napos trial segitsegevel es kivancsi vagyok par dologra. Elose kicsit kusza a dolog, bar utanaolvastam, de maradt par homalyos folt.
Meg nem tudom, hogy hosszutavon akarok-e jatszani vele, de ha kesobb ugy dontok, hogy igen, akkor nem nagyon lenne jo uj karaktert kezdeni, folytatni akarom a mostanit, viszont leginkabb ott, ahol a legtobb magyar szora szamithatok. Tehat beloginolok, ottvan a karakterem es van egy Change realm gomb, ami most nekem a Ghostlands. Hallottam viszont, hogy masik szerverre attenni karaktert alabol nem lehet, tehat gondolom itt nem errol van szo.
Tehat ha ilyenre vagyom, akkor mit javasoltok? Csinaljak egy uj karaktert es tudtok olyan PVE szervert mondani, ahol tetemesebb mennyisegu magyarral talalkozhatok, vagy a mostani karakteremmel sincs minden elveszve?
Bocsanat, ha nem fogalmazok erthetoen, de nem nagyon ertem a logikajat.
a blizzard keze idáig szerintem nem ér el, de jogos. volt már itt korábban a topicban hirdetményekre példa, és nem keltett különösebb visszhangot, ezért bátorkodtam.

aláírás.

Lynx_TWL
rózsaszínt lávolom meg a tht, ja és én igazi emo vagyok nem divatból :d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
"Nagyon érzékenyen tud érinteni ha bárki a bunkóság fogalmát nemzeti szintre emeli" - Az én gyenge és törékeny lelkemet az érintette meg mélyen, hogy valaki összeköti a bunkóságot azzal, hogy valaki billentyûzettel fordul <#idiota>

A "bunkó magyar"-ozóknak meg térden állva könyörgök: valljátok magatokat üzbégnek, mongolnak, brazilnak! "El lehet menni!..." És mindezt azért, mert 6,5 darab 13 éves kisgyerek anyáz, cigányoz, és tanulja a helyesírást egy olyan csatin, amirõl szinén "El lehet menni!..." Nem szeretem ezt a szót, sosem használtam, de ez a szánalmas.

Amúgy ha én rontottam le a topikot, akkor bizonyosan sokat javult a színvonal, amióta nem írtam be, csak olvastam. Eddig bírtam <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Csirke4
Valaki nem akarja beírni a bannerba, hogy a karik meg goldok eladása nem teljesen legális?
a rózsaszín az lávos! nemde?

cuki cuki vagyok lálálálálálá

anti hero

buenos dias! pvp / alliance alapokon nyugvó, transzferelhetõ, hetvenes (lehetõleg dwarf / draenei) priestet vennék, 25nél többet nem szeretnék a tranzakcióra áldozni, szóval poszt-kara geares 'toonok kilõve, egyébként az árban megegyezünk. strangelizard wrumm gmail pakk com.
písz.

aláírás.

MrStokes
A fustszuros cigi gyengeseg, szijjad szuro nelkul, ugy a jo! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

s0n1c
A kezdõ kérdés az volt, hogy melyik szerverre menjen szerencsétlen, a témát te terelted az "utáljuk e magunkat" mederbe, én pl. nem mondtam, hogy utálnék bárkit is (magamat pláne nem 😛), itt arról van szó, hogy a magyar mmo kultúra (meg még sok más) eléggé fejletlen és ez az egyik ok (szerintem), amiért a bsen az átlagnál több a bunkó, erre jöttek az elmés megjegyzések, hogy de nem is, mert az ukránok meg törökök ugyanolyan/sokkal bunkóbbak... Nekem csak ez a fajta hozzáállás nem tetszik.
Lynx_TWL
hát utálom azokat akik használják a "naon, ismijeim, vok" stb szavakat + a sok buzeránst akik rózsaszínbe öltöznek mert az most férfias szín...
és úgy általában mindenkit akinél nincs füstszûrõs cigi.

Nem tudom létezik a másik olyan nemzet ahol fórumon kérdéskénet merülhet fel hogy utáljuk e magunkat vagy nem... mégha csak egy játékról van is szó. Engem érdekel hogy ki hogyan áll ehhez a kérdéshez, és nem tartom idõpocsékolásnak hogy errõl beszéljünk.
U42MAD
Bár én is ritka vendég vagyok erre, de @picket hozzászólásán speciel én nem ütköztem meg.
Nagyon érzékenyen tud érinteni ha bárki a bunkóság fogalmát nemzeti szintre emeli. A bunkóság egyedi és nem egyetemleges. Nyilván lehet taglalni, hogy egyesek miért viselkednek úgy ahogy, de ezt ismétlem, nem szabad nemzeti szintre emelni.
A wow-hungaryn két kis gyökér lett szétcikizve, de ott egyszer sem fordult meg senki fejében, hogy ezt általánosítsa mint csak magyar jelenséget.

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

s0n1c
picit viccesnek tartom azért, hogy pont a wow.hu fikázza az sg-t 😊)
Lynx_TWL
"wow.hu-n hogy az SG wow topik a szanalom legjobb ertelmezese."

faszlámák nem nõttek fel a mi szintünkre😄

minden nemzetnek megvannak a bárányai..tény hogy én sem kultiválom a magyarokat de azért akadnak köztük normálisak is 😊

Sephi
Negativ? Nezd meg a BS-en a nagy magyar klanokat. Mennyire buszkek ok onmagukra. Hihetettlen hogy meg tud valtozni egy ember.

Vannak kivetelek de naon keves. Inkabb raidelek swedekkel es holandokkal mert azok oszszetartanak es nem linkelik be generalban SSC-ben hogy eppen hol tartanak az utso bossnal vagy eppen a damage metert.

Ha dicsekedni akarsz irj az ujsagnak...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Termeszetesen tissztelet a kivetelnek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
picket miatt romlott meg a topik szinvonala legfobkepp. O a legokosabb itten , minden beszolasa full ertelem es csak neki van igaza. De mar lassan egy eve.

Itt mar ember nem mer bejonni mert agyon lesz fikazva. Nem hiaba mondjak a wow.hu-n hogy az SG wow topik a szanalom legjobb ertelmezese.

Nalam mar kinvan a kedvencekbol de csak neha jarom be megnezni mekkora romlas van. De tobbe nem teszem 😄

Na bye

Csirke4
Csirke rolls 82 (1-100)