World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így van. Süllyedjünk csak el szépen. Még mélyebbre. Törõdjünk csak bele, hogy lassan az összes ország megelõz minket. Rendezzünk inkább olimpiát!
Én itt befejezem ezt a baromságot mert ennek már köze nincs ahhoz, hogy szerencsétlen Rasim melyik szerverre menjen játszani.
ಥ_ಥ
Én is tudnék más más nemzeteket megítélni néhány bunkó miatt, de nem teszem mert butaság és hibás következtetésre ad okot.
Ismerek bunkó oroszt, svédet, hollandot, szerbet, angolt etc. De ismerek jó fej svédet, oroszt, hollandot, finnet, lengyelt, magyart, románt, stb.
Szal kár itt a nemzeti érzelmeket szítani!
Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest
Ezt azért nem teljesen értem. Azt még megértem, ha azt mondod, hogy a magyarok bunkóbbak a többi nemzetnél, mert neveltetés meg bla bla. De azt, hogy egy hülye rugó miatt leáltalánosítod a magyarokat, hogy még noobok is , az már nem kicsit bosszantó. Ennek semmi köze a nemzetiséghez. Lehet, hogy parasztok a magyarok, de azért azt ne mondd pls, hogy hülyék is. Gondolom a skynews mosta ki az agyadat, kispajtás. 😄
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Ha te magad irod hogy egy 12 éves szintjét nem üti meg a hozzászólás akkor nem kell rá reagálni és abbahagyja
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
anti hero
Annyira hülye te sem lehetsz hogy szerinted az angoloknál is ugyanaz a helyzet mint nálunk. Vagy kutassak alaposabban? Azért ébredj már fel ember jártam már Londonban tudom mirõl beszélek és ismerek a WoW-ban is angol emberkéket és esténként a TVben is a SkyNews-t nézem messze nem azok a problémák vannak mint itthon.
Hozzászólásod elsõ és utolsó pontja megüti egy 12 éves hozzászólását csak gratulálni tudok hozzá.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Erre reagálnom kell...
Ha kis népünk morális válságának felderítése, és megoldási alternatívák javaslattétele céljából szeretnéd életedet szentelni a magyar nép értékeinek és értelmének megõrzése érdekében, akkor a következõket javaslom:
1. Légy öngyilkos, vagy nyugodj bele, hogy semmi esélyed a legkisebb változtatásra sem. Ha nem lenne merszed, akkor folytasd a pontok böngészését.
2. Vedd a hozzád legközelebb esõ embert, akit kielemezhetsz. Mondjuk magadat! Nemi szerv említése nélkül képtelen vagy mondatot képezni, a nyelvtan órákat is úgy tûnik végig aludtad. Neveltetésed talán a középszerût megütné... magyar viszonylatokban. Szóval szarban vagy...
3. Ha most úgy érzed, hogy ölnöd kéne, akkor inkább lépj vissza az egyes pontra. Ha nem, akkor olvasd tovább. (A börönt nem éri meg.)
4. Nézz szét a többi európai népnél, hogy mi a helyzet. Értetlenkedj, hogy náluk miért / miért nem hasonló. Ha arra az álláspontra jutnál, hogy jobb a helyzet náluk, akkor kutass alaposabban!
5. Kapcsold fel a tévét. Nézd meg mi megy benne. Elemezd az erkölcsre gyakorolt hatását, majd lépj ismét az elsõ ponthoz.
6. Ha még élsz, akkor gratulálok, nemtörõdöm szar alak vagy, mint a többi is, vagy csak gyáva. Mindkét esetben jobb lenne, ha genetikai állományod továbbadásának megakadályozásával segítenéd az emberiséget. Ha az egyes ponthoz ezek után is gyáva vagy, akkor kérlek sterilizáltasd magad. Köszönjük, hogy a bevezetõ szöveghez tartva a morális problémák megoldásának szentelted életedet!
ಥ_ಥ
2. Nem én vagyok a raidleader nem én mondom meg ki jön és ki nem. (Másnap kirakták amúgy a guildból :C )
Mindkettõt személyesen ismerem.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem unjátok még?
De csak, hogy pörögjön a topic: mi a bunkóság?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
De amikor csak lehet keresztbetesznek a másiknak nálunk Al'Akiron nagyon sok van.. Viszont a dánok elõtt le a kalappal.
Ragnarosra gyere, ott annyi lém nincs, csak mikor meghal BS és jönnek át a Ragnára<#help>#help>.
mellesleg a svédek is elég gyökerek az olaszokról ne is beszéljünk.
Rasim , kezdökent nyugottan menj a Bloodscalp-ra
Én a Stormragen jáccok és, hogy õszinte legyek akkora faszlámákat mint a magyarok egyik másik népben sem láttam még. De ez nem vicc tehát az hogy 70-es rugó arénában billentyûzettel forduljon már nemazért de...
Természetesen vannak kivételek a szerver legjobb klánjában is van 1 magyar (de hogy õszinte legyek az is egy kicsit bunkó) és van több is aki jól nyomja de osztálytársaim is mondták (akik BS-en játszottak) hogy rengeteg faszláma magyar van.
A skandinávok vannak a többségben nálunk is de van egy csomó olasz meg angol akiknek azért picit más a neveltetése. Ezek között is rengeteg faszláma van de, hogy a magyarok mindenen túl tesznek az biztos.
ಥ_ಥ
Az vilagosan kiderult szamomra, hogy 5 fos instakba nem igazan need, elferni eppen elfer, de sokszor az arcomba kaptam mar, hogy inkabb ranged dps-t visznek.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ಥ_ಥ
Ha teheted, a bankkartyas utalast valaszd.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ಥ_ಥ
Azon vettuk eszre magunkat, hogy semmit nem ertunk a publikus csatornakon folyo eszmecserebol, ugyanis fullra oroszul ment mindenhol a diszkurzus.
Ez a szerver is vmi olyasmi lehetett, mint a BS, csak itt az orosz nyelvet beszelok voltak olyan 75-85 %-os tobbsegben. Mondannom sem kell, hamar kerestunk masik szervert. 😄
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
elöre is köszi