World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
reroll pve

๏̯͡๏﴿

Csirke4
"De nyilván ez azért van, mert abban a közegben mozogsz ahová való vagy, ergo te sem vagy jobb, szóval kár itt faszlámázni bárkit is."

Így van. Süllyedjünk csak el szépen. Még mélyebbre. Törõdjünk csak bele, hogy lassan az összes ország megelõz minket. Rendezzünk inkább olimpiát!

Én itt befejezem ezt a baromságot mert ennek már köze nincs ahhoz, hogy szerencsétlen Rasim melyik szerverre menjen játszani.
picket
Már beszólni sem érdemes, arra sem méltatják, hogy félre értsék <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Csirke4
Én PVE szerveren vok de ezt is embere válogatja. PL be tudok menni orgrimmárba pecázni odajön a sok ember és eggyütt halászik velem. (Néha persze megtámad egy-két 19-es twink 😊 de azok 1 ütések/lövések)
U42MAD
Kár, hogy ennyire negatív véleménnyel vagy saját nemzetedrõl, s ezáltal saját magadról is. De nyilván ez azért van, mert abban a közegben mozogsz ahová való vagy, ergo te sem vagy jobb, szóval kár itt faszlámázni bárkit is.
Én is tudnék más más nemzeteket megítélni néhány bunkó miatt, de nem teszem mert butaság és hibás következtetésre ad okot.
Ismerek bunkó oroszt, svédet, hollandot, szerbet, angolt etc. De ismerek jó fej svédet, oroszt, hollandot, finnet, lengyelt, magyart, románt, stb.
Szal kár itt a nemzeti érzelmeket szítani!

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

nekem ez már hiányzott 😊

Csirke4
Ez a noobozásra volt egy példa. Fel tudok hozni svéd warriort is aki 60-on megkérdezde hol tudja a berserker stance-t megtanulni, de a szerverünkön általánosan nagyon pancserok bár lehet azért van mert nem elég interaktívak. (PL soha nem írnak vissza senkinek). De mondom azt is, hogy a legjobb guildokban is vannak magyarok akik nagyon jól játszanak. Igazándiból pont ezért tûnik sok magyar noobnak mert nagyon nagy az ellentét közöttük. Pl volt osztálytársam Tuti azért lépett ki guildból mert csak heti 6 raid volt más meg azt se tudja mi az az instance nemhogy raideljen. De ez szerintem normális meg kell kérdezni egy hollandot a BS-en hogy õ mit gondol és sztem azt fogja mondani hogy "ó a hollandok azok mind noobok bezzeg a magyarok". 😊
MaDFoX
És még többen is vannak, ne felejtsd el! 😉

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Lynx_TWL
ja és az allysok mindig gecibbek!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
rugó > all

Lynx_TWL
look > all

"Én a Stormragen jáccok és, hogy õszinte legyek akkora faszlámákat mint a magyarok egyik másik népben sem láttam még. De ez nem vicc tehát az hogy 70-es rugó arénában billentyûzettel forduljon már nemazért de..."
Ezt azért nem teljesen értem. Azt még megértem, ha azt mondod, hogy a magyarok bunkóbbak a többi nemzetnél, mert neveltetés meg bla bla. De azt, hogy egy hülye rugó miatt leáltalánosítod a magyarokat, hogy még noobok is , az már nem kicsit bosszantó. Ennek semmi köze a nemzetiséghez. Lehet, hogy parasztok a magyarok, de azért azt ne mondd pls, hogy hülyék is. Gondolom a skynews mosta ki az agyadat, kispajtás. 😄

Those who wish to follow me I welcome with my hands

The Garrett
mert nem ismered még picketet, meg kb teljesen felesleges. 😄
Ha te magad irod hogy egy 12 éves szintjét nem üti meg a hozzászólás akkor nem kell rá reagálni és abbahagyja

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

jobb a forum nelkuled.

anti hero

Csirke4
Miért ne reagálnék?
The Garrett
mégis reagálsz rá, és adod alá a lovat... gratulálok ^^

Csirke4
Hagy gratuláljak ehhez a posthoz semmi értelme nincs.
Annyira hülye te sem lehetsz hogy szerinted az angoloknál is ugyanaz a helyzet mint nálunk. Vagy kutassak alaposabban? Azért ébredj már fel ember jártam már Londonban tudom mirõl beszélek és ismerek a WoW-ban is angol emberkéket és esténként a TVben is a SkyNews-t nézem messze nem azok a problémák vannak mint itthon.
Hozzászólásod elsõ és utolsó pontja megüti egy 12 éves hozzászólását csak gratulálni tudok hozzá.
Lacee
mondjatok nekem olyan magyar (horda) klánt Arathoron, amelyik aktív és alacsony szintûeket is bevesz! eddig vagy csak lvl60+ találtam, pl Árpád népe, vagy olyat ahol rendszeresen csak 4-5 ember van online.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

picket
"Én a Stormragen jáccok és, hogy õszinte legyek akkora faszlámákat mint a magyarok egyik másik népben sem láttam még. De ez nem vicc tehát az hogy 70-es rugó arénában billentyûzettel forduljon már nemazért de..."

Erre reagálnom kell...

Ha kis népünk morális válságának felderítése, és megoldási alternatívák javaslattétele céljából szeretnéd életedet szentelni a magyar nép értékeinek és értelmének megõrzése érdekében, akkor a következõket javaslom:
1. Légy öngyilkos, vagy nyugodj bele, hogy semmi esélyed a legkisebb változtatásra sem. Ha nem lenne merszed, akkor folytasd a pontok böngészését.
2. Vedd a hozzád legközelebb esõ embert, akit kielemezhetsz. Mondjuk magadat! Nemi szerv említése nélkül képtelen vagy mondatot képezni, a nyelvtan órákat is úgy tûnik végig aludtad. Neveltetésed talán a középszerût megütné... magyar viszonylatokban. Szóval szarban vagy...
3. Ha most úgy érzed, hogy ölnöd kéne, akkor inkább lépj vissza az egyes pontra. Ha nem, akkor olvasd tovább. (A börönt nem éri meg.)
4. Nézz szét a többi európai népnél, hogy mi a helyzet. Értetlenkedj, hogy náluk miért / miért nem hasonló. Ha arra az álláspontra jutnál, hogy jobb a helyzet náluk, akkor kutass alaposabban!
5. Kapcsold fel a tévét. Nézd meg mi megy benne. Elemezd az erkölcsre gyakorolt hatását, majd lépj ismét az elsõ ponthoz.
6. Ha még élsz, akkor gratulálok, nemtörõdöm szar alak vagy, mint a többi is, vagy csak gyáva. Mindkét esetben jobb lenne, ha genetikai állományod továbbadásának megakadályozásával segítenéd az emberiséget. Ha az egyes ponthoz ezek után is gyáva vagy, akkor kérlek sterilizáltasd magad. Köszönjük, hogy a bevezetõ szöveghez tartva a morális problémák megoldásának szentelted életedet!

&#3237;_&#3237;

Csirke4
1. Nem mondtam hogy jáccok velük.
2. Nem én vagyok a raidleader nem én mondom meg ki jön és ki nem. (Másnap kirakták amúgy a guildból :C )
Mighty
Ha bunkók, miért játszol velük?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

jazzy
😄😄 milyen igaz
Csirke4
Csomó ilyen warrior van hogy nagyon örülnek ha felültudják agrózni a main tankot aztán csodálkoznak hogy 1 ütéstõl meghalnak. És kik a hibásak? Naná hogy a hülye hílerek.
Csirke4
Raiden sír a warrior hogy mekkora lesz a reapir bill. De ha tankolni kell Lucifron egyik addját akkor még neki áll feljebb hogy õ DPS warrior és neki nincs pajzsa meg 1 kezese. Megkérik hogy jöjjön fel TS-re és be nem lépne a csatira kint marad a lobbyban de õ TS-en van.

Mindkettõt személyesen ismerem.
PiszkosFred
Vendegsegben odasz*rni a szoba kozepere, majd megjegyezni a hazigazdanak, hogy budos van...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Csirke4
Hogy palával ráneedel a clothra mert hogy jól néz ki azután kurvaanyázik ha kirakják a partyból.
Mighty
Tök jó, hogy ha jön egy új játékos és megkérdezi, hogy melyik serverre menjen, mindig elõjön a milyen bunkó a magyar, svéd, orosz, stb nemzet.

Nem unjátok még?

De csak, hogy pörögjön a topic: mi a bunkóság?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Csirke4
Az igaz, hogy nem szabad általánosítani. De amikor ilyen sok van az ember akaratlanul is általánosít.
jazzy
A magyarokon simán túltesznek a svédek.. csak azok egyszerûen idióták is ezért angolul nem tudnak bunkók lenni svédül meg nem értjük..
De amikor csak lehet keresztbetesznek a másiknak nálunk Al'Akiron nagyon sok van.. Viszont a dánok elõtt le a kalappal.
Csirke4
Igen ez nagyon értelmes volt.
Csirke4
Ez szerintem nagyon függ a raidtõl (instától) meg a bosstól amit csinálnak de sztem visznek arms-osat mert mi is vittünk DPS warriort Karazhanba csak az a baj vele, hogy 10 fõbe nehéz belepakolni minden classt. 😊
bloodscalp l2p.
Ragnarosra gyere, ott annyi lém nincs, csak mikor meghal BS és jönnek át a Ragnára<#help>.
mellesleg a svédek is elég gyökerek az olaszokról ne is beszéljünk.

MarkBlade
Azért szidják a magyarokat mert csak õket értik 😊
Már megint ez a bs hisztéria , mégis ott vannak (legtobb mennyiségben) a legjobb magyar guildek -TN , Public Enemy- mindenki csak lehurrogni tudja azt a szervert , aki meg ott jáccik már régóta az meg szereti ,ennyi ,báe pontot az "ellenfelek" miatt nem tudunk tenni az ugyre ,DE HÁT TI IS magaarok vagytok bazski , ez látszik , ÁLTALÁNOSITOTOK mert van sok noob retard aki a hun csatit favorizálja stb. stb stb..

Rasim , kezdökent nyugottan menj a Bloodscalp-ra

Csirke4
Ez egy kurv@nagy fasság.
Én a Stormragen jáccok és, hogy õszinte legyek akkora faszlámákat mint a magyarok egyik másik népben sem láttam még. De ez nem vicc tehát az hogy 70-es rugó arénában billentyûzettel forduljon már nemazért de...
Természetesen vannak kivételek a szerver legjobb klánjában is van 1 magyar (de hogy õszinte legyek az is egy kicsit bunkó) és van több is aki jól nyomja de osztálytársaim is mondták (akik BS-en játszottak) hogy rengeteg faszláma magyar van.
A skandinávok vannak a többségben nálunk is de van egy csomó olasz meg angol akiknek azért picit más a neveltetése. Ezek között is rengeteg faszláma van de, hogy a magyarok mindenen túl tesznek az biztos.
picket
Bankkártyával jobban jársz, mert ez nem átutalás, hanem kártyás fizetés, aminek a kölcségeit az eladó (vagyis a Blizzard) állja, tehát neked nem kerül semmibe, csak a tényleges fizetendõ összeget vonják le (13 eurót). Ezen kívül nincsen rajta kereskedõk haszna (nekik is élni kell valamibõl), és a forintodat is közép árfolyamon váltja euróra. Csak néhány ok volt, még nem is mondtam, hogy a kisujjadat nem kell mozdítanod onnantól, hogy beírtad a bankkártyaszámodat... A kártya éves díja meg az elsõ fizetés-gc különbségbõl bejön.

&#3237;_&#3237;

MrStokes
Erdekelne, hogy velemenyetek szerint raidekre mennyire kell/mennyire visznek arms-os warrikat. Kinek mi a velemenye, tapasztalata? Ha visznek, miert, mi az amit nyujtani tud, miert van szukseg rajuk, vagy csak haveri alapon megturik oket?

Az vilagosan kiderult szamomra, hogy 5 fos instakba nem igazan need, elferni eppen elfer, de sokszor az arcomba kaptam mar, hogy inkabb ranged dps-t visznek.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

s0n1c
a bloodpanther típusú emberek mentalitása zavar
picket
Biztos nem azért mentek el, mert minden délután az fogadta õket, hogy "You are 194235124. in the queue. 2 hours remaining." Ez semmiképen nem lehet az oka 😊

&#3237;_&#3237;

MrStokes
Az lehet, hogy a tobbseg feltoltokaryat hasznal fizetesre, de hosszabb tavon egyertelmuen a bankkartyas utalassal jarsz jobban, mind anyagilag, mind kenyelmi szempontbol.

Ha teheted, a bankkartyas utalast valaszd.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

picket
"Shintai - ud mage - Stormscale eu pvp" - És téged ez az egész hol zavar? "rajtunk kívül"? Akkor már a Stormscale is? Hova jutunk 😞

&#3237;_&#3237;

Errõl a reakcióról az jut eszembe ahogy egy görény üvöltözik hogy fúj de büdösek vagytok... 😊
MrStokes
Regebben haverral inditottunk altot egy masik szerveren, mar meg nem mondom mi volt a neve, pvp szerver volt, legyen eleg ennyi.

Azon vettuk eszre magunkat, hogy semmit nem ertunk a publikus csatornakon folyo eszmecserebol, ugyanis fullra oroszul ment mindenhol a diszkurzus.

Ez a szerver is vmi olyasmi lehetett, mint a BS, csak itt az orosz nyelvet beszelok voltak olyan 75-85 %-os tobbsegben. Mondannom sem kell, hamar kerestunk masik szervert. 😄

s0n1c
Kezdeti idõkben voltak bsen szép számmal izmos eu guildek (nagyrészt skandinávok), akik szó szerint elmenekültek a szerverrõl, biztosan ok nélkül tették ezt és így utólagosan is a kurva anyjukat, hogy nem tanultak meg magyarul, na meg azért is, hogy nem bírták ezt a fasza magyar légkört!!!
s0n1c
akkor most örüljünk, hogy rajtunk kívül van még két ilyen parasztokkal teli szerver, fudejó
The Garrett
ukranoknal meg törököknél is elég fejlett lehet az online kultura...kb mint nálunk 😊)))

AnarchoiD
Mindenki sir itt hogy magyarok mekkora bunkok .. eddig BS -t leszamitva 2 szerveren inditottam karit , az egyiken az ukranok vannak olyan szinten jelen mint BS -en a magyarok, es ugyanojan parasztok mint mi, masik nagy csalodas pedig olyan szerver ahol torokok voltak qrva sokan.... szal mi magyarok sem vagyunk sem jobbak, sem roszabbak

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Az a tippem hogy a többség feltöltõkártyát vesz, a bankkártyát egyszer elég használni a regisztráláshoz. Ne hagyd hogy pár önutáló sznob elriasszon a magyar szerverektõl, pontosan ugyanannyi barom van itt is mint más nemzetiségnél, de itt legalább érted mit beszélnek, sokkal könyebb segitséget kérni (ha perfekt angol vagy az más). Mostanába van ez a furcsa divat hogy az a trendi magyar aki lenézi a többi magyart. Szerintem ezeket deportálni kellene és utálkozzon akkor üzbegisztánból ne szivja el a levegõt a rendes emberek elõl. Lehet linkelni mindenféle képet amin magyar játékos éppen nem túl inteligens, de ugyanúgy lehetne linkelni külföldirõl is.
Lynx_TWL
mana pool/spell cost= yatta!

Valaki megtudná mondani hogy melyik addonnal tudom azt megcsinálni hogy a spellemre kiirja hogy még menniyt tudok belöle elõni/elhasználni vagyis hogy addot manámbol még hányszor tudom azt a spellt elnyomni..

elöre is köszi