166745
  • s0n1c
    deep frost build, legalább olyan szintű gear, mint az övé, de inkább jobb plusz mák
  • cikasz
    lock-ot? sehogy ;)
  • Count Adyn
    Elfutsz és kiröhögöd:)
  • Ascyra
    Sziasztok,
    70-es udmage vagyok és szeretnék valami jó kezdőguildet találni. Valamint olyan infó is érdekelne h 1v1 ben h lehet elverni magel a lockot:) Előre is köszi.
  • Tatyla
    lol,az a guild bank,és az officerek irányitják hogy ki vehet ki mit melyik oldalrol,betenni betehetsz bármit.
  • frc0032 #122393
    Mire jjó az a Guild Vault? mert látom hogy tudok betenni cuccokat és lovettát, de néha ki tudok venni cuccokat, de nem mindig. Ja és látom a logban, hogy egy csomóan pénzt is vesznek ki. azt hogyan lehet?
  • Rage47
    nemtom, akármilyennel.
    csak ismerösöm kérdezte, aki most lépett be a wowba, és eszébe jutott egy ilyen kérdés. én meg mondtam neki h nem.:)
  • Csirke4
    Majd egy szép napon mikor betelik az adatbázis levadásszák az összes goldfarmer accját és megint lesz 10 millió accnyi szabad hely. :D
    Majd valamikor 2207 január 4-én talán...
  • Csirke4
    Milyen reasonnel?
  • Tatyla

azoknak akik elöl elvisznek mindent!
  • cikasz
    töröltek itt szépen ugylátom :D
  • Rage47
    a change subscription pont-ban is lehet deaktiválni az accot
  • Rage47
    addonok miatt bannolhatnak?
  • shaime01
  • zeki
    Az lehet akkor sorry az infoért ... :(
  • Adler
    Csütörtökön vertük le Magtheridont, sokunknak volt ez a quest, mármint amit Shattrathban ad A'del vagy ki, ott középen, páran megkapták a cimet, páran nem, ekkor derült ki, hogy az emlitett quest hiányzik, ebben Gruul és Nightbane kinyirása a cél, de én mind2 ben - gruul lair, kara - mentve vagyok, igy csak a jövőhéten tudok menni.
    Szóval megkapták:)
    Ez a quest nincs benne a malacetetős, heroicos láncban, teljesen független quest, de állitólag ez is kell.
    A chanellerek lettek nerfelve, a lord nem, mondjuk kockázni elég egy brigád is, a plafon viszont mindenkibe sebez olyan 5-6k -t.
  • zeki
    Már a narut nem kapja senki sem aki most csinálja meg a küldisort :(((
  • Probatbicol
    valószínűleg valóban rossz jelszót vagy felhasználónevet használtok, ugyanis amíg patch-el a wow addig igazából nem ellenőrzi a passwordot hiába kéri be, bármilyen marhasággal továbbenged, először akkor ellenőrzi mikor kész a patch és belépnél
  • Adler
    hello
    ugyis megkapom a champion of naaru cimet, ha előbb csináltam meg a Magtheridon kill questet s csak utánna fogom a Gruul és Nightbane kill -t?
    (ez utóbbit valamiért kihagytam, igy Magtheridon után nem kaptam meg a cimet)
  • Shockmaster
    Sziasztok,
    tegnap adtam az egyik haveromnak egy BC-s trialt, de valami nem jött össze neki. Felrakta az alap WoW-ot és a BC-t is (eredeti, EU-s) csinált egy trial accot magának és elkezdte felpatchelni. A 2.4-gyel kezdte aztán a 2.4.1-et rakta fel, mert ezt hozta a játék. Mikor felrakta ezt a 2 patchet és megpróbált belépni, a játék azt írta neki, hogy elírta a jelszót vagy felhasználónevet. Több, mint 1 órát próbálkozott, de nem jött össze neki, mindig ezt írta ki. Ez azért érdekes, mert akkor beengedte, mielőtt felrakta volna a 2.4.1-et, utána nem. Megpróbáltunk felmenni az acount managementre, hogy megváltoztassuk a jelszavát a secret pass-szal, de az oldal sajnos meghalt :( Nem tudjátok ilyenkor mi a teendő? Úgy hallottam nem is olyan régen, hogy valami baj van a trialokkal. Ez még mindig fenn áll? Nem tudom segít-e, de még az is furcsa, hogy egyfolytában a 4-es CD-t kéri tőle, hogy rakja be.

Aki tud segíteni, előre is köszönöm!
  • BEAST #122378
  • shaime01
    just = csak .. ffs
  • shaime01
    just = csak .. ffs
  • shaime01
    just egy o ^^
  • Narxis
    BS-en valami Shampoo vagy mi a tököm a magéjának a neve.
  • shaime01
    szóval igy jártál
  • maniac001
    De lusta vagyok.
    Ez van. Szóval...?
  • shaime01
    ha nem lennél lusta akkor visszakeresnéd a hozzászolásimat és megtalálnád a nevét ^^
  • Bhalage
    :DDDD
  • maniac001
    Áruld el a karakter nevedet. PLZ!!!!
  • shaime01
    de a te pvp geared és az én warlockom között csak annyi a különbség ,hogy nekem 12k unbuffed hp és 430resillencem van neked meg 13k unbuffed és 487.
    és valahogy a te lolcoilod több spelldmg-el meg drain life/siphon life mégis alig tölt vissza
  • Rage47
    armorom :D
  • Demeter
    Thx srácok!
  • capaszabi
    kártyaszámot átirod 99999esekre, hopp máris nem vonják
  • tigeroo
    eddig 1x volt "tulajváltás":)
  • DJ RX7
    Blizzard felfigyelne ha sokszor cserélné ki vlki az acc.-ja email címét?
    Tigeroo hányszor is volt már cserélve? :DDd
  • Guest
    As per our terms of use, we guarantee that we will keep an inactive account for at least six months. In the unlikely event that we need to purge an inactive account from our database, this would be done based on the length of inactivity, and also would not be done without first providing sufficient warning to the account holder.

And to my knowledge there has not been one situation where a returning player has been unable to access their account in exactly the same way in which they left it.
  • picket
    Még papíron is egy év. A többi - legjobb tudomásom szerint - igaz.
  • Guest
    "Cancel Account" a barátod.

Amúgy papíron Blizzard 6 hónapig garantálja, hogy nem bántja az inaktív accountokat, gyakorlatilag viszont még egyetlen accounthoz vagy katakterhez sem nyúltak inaktivitás miatt.
  • Demeter
    Ok. Ez nem is lenne problem csak az a gond, hogy havonta levonják a bankszámláról. Igy egy kicsit bonyolult a dolog. Ilyenkor mi a teendő?

Thx!