World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
szerintem attól függ hogy hogy fogják megvalósítani. szerintem az ágyúknak csak defenzív szerepet kéne betölteni (és ugy lehet átrendezni a terepet velük, de a wow motorjával kétlem hogy most megtudnák oldani -de akkor hogy lehetne kiiktatni ezeket a jószágokat. huntereknek sniper rifle, druidák meg csókaformában dobálnák a goblin aknákat? tiszta battlefield lenne <#smile>)
mert kicsit érdekesen nézne ki, ha mondjuk mounton kodogolsz pár emberkével együtt és hirtelen meghaltok (a nagy laggspike közepette meglesed a combat logot: dwarf heavy cannon crits you for 12,000 fire damage.)
nagyon észnél kell lenniük a blizznél hogy jól valósíthassák meg ezt az egész fícsört
Jockey
nemtudok mást mondani, csak hogy nézd meg a DAOCt (4éves játék) és rájössz milyen feelinges egy normállis ostrom. Talán valamelyikünknek van még videói a régi idõkbõl..
amúgy is egyszerû a dolog, aki szereti PVP-t menjen WARozni, aki szereti az itemfarmot, maradjon WOW-ba mert scriptek ellen harc tökéletesítése is van akinek fun. WOW pvp egyértelmûen DAOC lopás, ahogy többen leírták itt, cak ráadásul le szarták teljesen, ezért olyna milyen, élvezhetetlen..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

picket
Nem értem mit háborogsz, szerintem is volt már a super marioban is! <#idiota>

Mellesleg arra senki nem gondol, hogy ez egy csomó macerával jár, és bugos lesz de nem kicsit? Példa: fel cannon, vagy mia fene. Nekem mindig bugosak voltak, hogy lehet támadni, hogy nem, de azért engem tud lõni. Na most kell ez nekünk még pvp-be?

&#3237;_&#3237;

Botond
Ja,csak azt nem a Blizzard fejlesztette meg nem is mythic. Meg amúgy volt már 25 évvel ezelõtt is a szöveges rpgben is, csak ilyesmiknek semmi köze a témához.
bowden
Vagy esetleg itt még, nekem ez a kedvencem. Ha nem megy az angol kicsit nehézkes lesz a játék pl külföldi partyban, itt egy kis segítség a külföldi rövidítésekhez amit gyakran használnak.

The Garrett
és a 11 évvel ezelõtti ultima online ban is! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nincs ilyen oldal.
de ha elakadsz, akkor itt nézz körül:
wow.allakhazam.com
thottbot.com

általában van a quest-ekhez térkép is, hogy hol találod a kérdéses dolgot, illetve azt is lehet látni, hogy adott mobot hol találsz, illetve a quest-hez szükséges tárgyat milyen %-ban dobja

Botond
És akkor azt még nem is vettük figyelembe, hogy az ostromgépek és ilyesmik a 7 évvel ezelõtti daocban már voltak...
Fenrir
Akkor jobban teszed ha feliratkozol rá 😛

A halál csupán a kezdet...

Garf
pirosat kérek.

http://www.flickr.com/photos/bubue/

PiszkosFred
Szint?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

csá.
tauren warriornak nem tud valaki mutatni egy talentolást????
lehetõleg úgy hogy TANK legyen
elbasztam a talentot,és nem tom sehogysem megcsinálni,hogy jó legyen

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

Most ismerkedem a játékkal...
Azt szeretném kérdezni hogy nincs valami olyan oldal ahol találok a QUESTekhez magyar leirást, mert az angol nem az erõsségem, és nem nagyon vágom merre kell elindulnom...
Nem mintha lenne ertelme ezt a ketfele talentet egyszerre kirakni. ^^

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Csirke4
Mind1 mit írnak.
rogue leownol mindenkit azt kész.😄
Csirke4
Sry a duplázásért.
Csirke4
Nekem is jó a link 😄
Csirke4
Nekem is jó a link 😄
The Garrett
off hand weapon be az számít, ahol az off hand requirement mellett ottvan hogy dagger / sword / axe. A shieldnél shield van, nem számít fegyvernek, legalábbis nekem így magyarázták)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tigeroo
huh ez a gronnstalker cucc nagyon jól néz ki:p 3 szem..😊
Lazarus
Warrioroktól kérdezem hogy a Dual Wield Specialization talent növeli a Shield Slam sebzését?

"Increases the damage done by your offhand weapon by 25%"
<#eplus2>

tigeroo
vetetsz anyukáddal szép színes ceruzákat
Fenrir
<#wilting>

A halál csupán a kezdet...

elvetemült😄D ban plz!

Sziasztok!
Aztszeretném emgkérdezni hogy lehet színes betûvel írni?
Tatyla
farmolás nálam csak a shadowclothoz a mote of fire és annyival annyi...
másra nem is lenne idöm amugy se...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mailben akár 10k-t is küldhetsz,és semmi hátránya

Triathlon for life

hmm , ha nem kéne farmolni akkor nem 9mil hanem csak 6-7mil felhasználó lenne 😛 és ,h miért ??? na mégis

re , ugy látom akad itt értelmes dolog is amiröl még beszélgetni lehet😄D😊

Kiváncsi leszek még az age of conan stuffra , a feeling biztos meglesz bár ez a hibrides dolog kicsit aggaszt , most v csak sing v csak mmo.Meglátjuk.

picket
Szerintem meg kéne határozni a farmolás fogalmát, mert mindenki másról beszél. <#idiota>

Szerintem farmolás bármi olyan ismétlõdõ tevékenység, ami az emberek túlnyomó többségének nyûg. Persze minthogy az emberek sem többségének, sem kisebbségének véleménye az emberek többségét nem érdekli, ezért megint ott vagyunk az elején: mindenkinek az farmolás, ami neki nyûg.

Ha így nézzük, nekem már a login is gyanús, hogy már ott farmolunk, mert sokszor be kell írni a jelszót, és én már unom 😄

Ellenpélda: wildort tortával dobálni biztos nem lenne farmolás, mondjuk az elsõ 20 torta esetében, de a többit már sajnálnám a képébe 😄

"ilyen alapon a napi munkád irl is farmolás -.-" - most hogy rájöttél adjál hozzá szépen 6.5%-ot ahhoz az 53% wow-függõségedhez 😄

&#3237;_&#3237;

tigeroo
hát akkor ez nem a te világod. a wowban megkell dolgozni mindenért
s0n1c
"ilyen alapon a napi munkád irl is farmolás -.-" - talán épp ezért nem vágyom rá, hogy ha este leülök, akkor ne ezt kelljen csinálnom, ha szórakozni/kikapcsolódni szeretnék
mert nekem kell a honor azért, hogy cuccot tudjak venni, ezért need.
de én azt valahogy nem érzem kényszernek, farmolásnak meg pláne nem, mikor bemegyek egy bg-be, s játszom, mert fun. közben meg jön a honor.

"Én 1 daily küldit se csináltam, mert szerintem az is farm"

ilyen alapon a napi munkád irl is farmolás -.-

Azt írtad honor farmra nem vagy rákészerítve, akkor miért need?😊
Én 1 daily küldit se csináltam, mert szerintem az is farm. Napi 1 óra farm x héten keresztûl. 1 óra latt több pénzt kiütsz ha valamilyen primal x-t farmolsz.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

ha rám céloztál egy régebbi post miatt, akkor mellé 😊
nekem nem azért nincs pénzem, mert utálok, meg nem akarok farmolni (bár ez igy van), hanem mert jelenleg az van, hogy bg-be be, bg-bõl ki, arena-ba be, arena-ból ki, amikor meg nem ezek vannak, akkor meg bg-ben kapom a raid-re invite-ot és megsummonolnak.
szal' so-so elmúlt 1 hónapban kb. ezen kívûl mást nem sûrûn láttam (de ettõl függetlenül javittatni kell, cuccokat szintén fel kell socket-elni, enchant-oltatni, ami nem két fillér), de eldöntöttem, hogy behúzom az epix pvp rewardokat, mert need és mert gyorsabban megvan igy, mintha arra várnék, hogy na-majd-talán-xyz-boss-végre-kidobja.
persze mehettem volna farmolni orrvérzésig mote-okat is, hogy megcraftoltathassak pár cuccot, de az nem az én világom, ugyanigy mehetnék köröket herb-ekért, de az se fekszik. még kell 8k honor, ami nem sok, utána nekiállok, megcsinálom azt a kb. 40-50 elmaradt netherstorm-os, smv-s, stb. küldit, aztán akkor lesz újra zseton.

különben is: daily quest-ek > farm.
a farmolást meg meghagyom kínai barátainknak...

PiszkosFred
Hivd fel oket - megint - es mondd meg nekik, hogy nezzenek utana a ket accountnak, pontosabban annak, hogy milyen IProl leptek be az adott szitucio kapcsan. Ha esetleg nem volt disconnect, es nem kaptal uj IPt a ket login kozott, akkor ezzel bizonyitani tudod, hogy a sima bankos karakterrol van szo. Esetleg a korabbi logineket is ellenorizhetik a logbol, es ott is latni fogjak az azonos IPket. Ha ez sem gyozi meg oket, akkor meg koszond meg a sorsnak, hogy csak 3 napot kaptal, es nem permbant. Meg akkor is, ha az sem lett volna jogos...

PiszkosFred
"szóval én valahogy nem látom, hogy mire is kell jelenleg olyan sokat farmolni a wow-ban..."

Igazad van. Felesleges farmolni. (Szinte) Minden megveheto AHban.. Aztan max sir az ember a forumo(ko)n, jaj nincs penze, honnan kellene szerezni, mert farmolni/grindelni nincs kedve ;]

picket
Legjobb megoldás, ha valakit 3 napra pihentetni akarsz <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Hi all.
Leirom eddigi tapasztalatom, hátha valakinek segit.

Tegnap irtam, hogy felfüggesztették az accountom.
Nos elõször is a blizz angliai száma 0800 931 0800 , a hivószám pedig 0044.
Ahhoz hogy múködj9n lekell hagyni az elsõ nullát a 0800-ból. Tehát 0044 800 931 0800.

Mire sikerült felhivnom õket szerencsére sikerült egy nagyon segitõkész valakit találnom. Kiderült, hogy 3 napos felföggesztést kaptam. ( persze ezt sehol semmilyen formában nem közölték velem, csak ez a fickó a telefonban). Az indok pedig hogy IRL goldot vettem. Nos nem vettem...

2 accountom van és egy alacsony szintû bankos karakterrel adtam át a lvl 70-nnek 1500 aranyat. ( ekkor lett disconnect). És valami oknál fogva ez nekik nem tetszett, az automatizmus letiltott.

Nem értem a logikát. De a lényeg hogy párszáznál ne trédeljetek többet kiskaritól nagy karinak.

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Davidus
az semmiben nem jobb mert még ki se jött
amúgy meg SC2 >>>> MMORPG <#hehe>

V9ykn8_TZL0

s0n1c
ebben már most "jobb" a war, ugyanis ott stat cap van, nem attól leszel fasza csávó, hogy kezedbe veszed az omgperformwtfpwn fegyvert
shala
én nem várom a warhammer-t, én sc2-t várom 😛

non potest pluere aeternum

ez is csak az itemizáció függvénye.
most ez van, hogy 4-5-6 ütés 1-1 player. aztán ahogy teszik majd be az egyre erõsebb cuccokat, ott is borulni fog ez az egész, s 1-2 shotolnak majd mindenkit, ha nincs healer, stb. a háttérben (bár ne legyen igazam).
wow-ban is ott kezdett borúlni a pvp "balance", ahogy bekerültek a játékva az AV-s és MC-s epix-ek.

amúgy meg nemtom, de most mire kell annyira farmolni a wow-ban? nekem hirtelen semmi sem jutott eszembe...
- honorfarm? ugyanmár, nem vagy rákényszerítve.
- potifarm? hmm...szerintem enélkül is simán el lehet lenni, max. nem server1st-ként ölöd le X boss-t, hanem 3-4.-ként, naésakkormivan? semmi. ráadásúl a potik, elixir-ek alapanyagai nem is túl vészesek
- repufarm? háát...szerintem már ez sem mushave dolog, mióta attunement-ek nagyrészét eltörölték, de reveredket a frakcióknál még igy is meg lehet szerezni 5-6 instarun-nal, ami nem mondható soknak.
- pénzfarm epix flying-ra? erre se vagy rákényszerítve, meg outland-en elég jól jön alapjáraton is a pénz (ma reggel gyorsba fél óra alatt megcsináltam 2-3 küldit, bejött vele ~60g)
- craftolt epix-re farmolás? hát nemtom, erre sincs rákényszerítve senki, meg idõkorlát sincs rá, szóval ráérsz vele, bár aki gyorsan meg akarja csinálni, annak neki kell feküdnie a grind-nek, de erre nem a blizz kényszeríti rá a user-t. nameg lehet máshonnan is epix-et szerezni, pl. heroic insták, kara, gruul, stb.

szóval én valahogy nem látom, hogy mire is kell jelenleg olyan sokat farmolni a wow-ban...

Hát igen AQ óta nincs megállás.<#hehe>

Semmi sem garantálja, hogy jó vagy jobb lesz mint wow+ még béta sincs csak ilyen alpha videok.
Nekem azt tûnt fel a pvp videoból, hogy nem 2-3 ütésre lövésre halnak meg a játékosok mint wowban. Talán lesz normális pvp is nem ilyen fps szintû, hogy pár sec és meghaltál.

PiszkosFred
"Másik meg mikor wow kijött azzal volt tele az összes forum, hogy wow más mint az eddigi MMO-k, mert ebben a játékban nem kell farmolni...és tényleg nem is kell, hanem muszáj."

Amikor kijott, nem is kellett... Max elementalfiret, MChez, ami kozel sem nevezheto farmnak a mostani helyzethez kepest.

s0n1c
"pl nekem érdekes, hogy kiegben lesz ostromgép amit mozgatni is lehet+ lesz mit lerombolni is(3 éve igérik).Most hogy látják jön WAR is gyorsan beleraknak 1 ilyet." - úgy látom nem csak nekem tünt fel ez a dolog 😊
én ezt alá is irom, mert voltaképp igazad van.
de attól még tény, hogy a wow már elöttünk van, tudjuk mit kapunk, fogunk kapni tõle, a war pedig még egy igencsak képlékeny valami, ami lehet hatalmas siker, de ugyanakkora bukás is.

én megmondom õszintén, amit pvp szinten eddig láttam belõle, nem igazán gyõzõtt meg. túl statikusak a harcok, nekem hiányzik belõle igy a video-k alapján, az a dinamizmus, mint amit pl. egy av-n, ab-n, wsg-n vagy eos-ban tapasztalok.
elhiszem, hogy ingame ez tök más lehet, de jelenleg a látott videok alapján szkeptikus vagyok eléggé.
de ettõl függetlenül biztos, hogy ki fogom próbálni, pl. most is várom, hogy küldjenek már végre egy nyamvadt beta key-t -.-

Az a baj, hogy nem olvasol utána a dolgoknak...
WAR-t az a csapat csinálja aki anno a Dark age of camelot(DAoC)-ot csinálta. DAoC a legjobb pvp rendszerû MMOnak számított. A wow rengeteget "lopott" is tõlük. Amit wowban látsz pvp alapokat azt nem õk találták ki csak átvették és 1 kicsit átgyurták(istancokra szedték). Szóval ennek a csapatnak akik WAR-t csinálják 4 év DAoC tapasztalata van már ami fõleg pvpre épült.
Azt nézem wow 3 év alatt nem bírta a pvpt megcsinálni a WAR mögött meg 1 olyan csapat van akiknek 4év pvp tapasztalatuk van.
Másik meg WoW is figyeli, hogy WAR-ban mi lesz+ WAR fejlesztõk is figyelik, hogy wowba mi van,lesz.
Valószinû, hogy ezért is folyik gõzerõvel a kieg fejlesztése wowban.
pl nekem érdekes, hogy kiegben lesz ostromgép amit mozgatni is lehet+ lesz mit lerombolni is(3 éve igérik).Most hogy látják jön WAR is gyorsan beleraknak 1 ilyet.
Másik meg mikor wow kijött azzal volt tele az összes forum, hogy wow más mint az eddigi MMO-k, mert ebben a játékban nem kell farmolni...és tényleg nem is kell, hanem muszáj.