166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
frc0032 #122850 Ebből nem értek semmit....
-
#122849 Én is voltam RP-n és tényleg ilyen.
De azért amikor megláttam, hogy Redrige akkor bennem is kb WHAT THE FUCK? volt. :O
Azért az lol. -
Adler #122848 ém jobban kedvelem ha druida gyógyitja a csapatot, valahogy hatásosabbnak tünik számomra.....nincs semmi bajom a resto sámánokkal vagy a palákkal, de jobban érzem magam:) -
#122847 5. perctől nézd, elég jól elmagyarázza -
#122846 Akinek van elfekvoben egy 60+ priest Arathor szerveren horda oldalon es netalan eladna, egy pm-l dobjon meg lecci kosz -
#122845 Naná, főleg mivel viszed a hozzáférési jogaidat köv. guildodba. :D De lehet ezt már javították. :) -
#122844 azt lehet? :) -
#122843 ez az, ty -
#122842 /gdisband sztem -
#122841 Pakold ki a guild bankot aztán /leave. -
#122840 guild feloszlatáshoz mi a beírandó paranacs? -
#122839 ragnaroson orgrimmarban kb van vagy 40 allys 0fps ftw^^ -
#122838 zsírkréta , színestoll, színes ceruzák.
-
az ,hogy te szinesen irsz mások nem fogják látni. 1bként meg valami chataddon lehet -
lalinov #122837 és a nevét is meg tudnád mondani a addonnak amivel tok színesen írni?
-
frc0032 #122836 Valaki elmagyarázná h ogy milyen is az a RP szerver? miben külömbözik a normáltól vagy/és a pvp-től? miben hasonlít? miben jobb? miben rosszabb? :)
-
#122835 curse-gaming.com -
lalinov #122834 szevasztok lenne 1 fontos kérdésem honnan tom leszedni azt az addont amivel színesen ( kék sárga...) tudok írni???? nagyon kéne please help
-
#122833 ha lehet majd, a diplomamunkát is elolvasnám róla :) -
#122832 drood szerintem jobb healni mint shaman druidal szinte nem tudok kifogyni a manából shamanomal viszotn tudok éleszteni cd nélkül és van manatide , earthshield ^^
viszont resto shamanal könnyebb farmolni
-
Vucli #122831 Én mindig a druid healernek örülök a legjobban instákba - bár sajna elég ritkák - durva healing over timeos spelljei vannak. A sámán egy nagy előnye a chain heal, ami egyik raid tagrol a másikra ugrálva healel. Szerintem évlezetesebb lehet a druiddal healert játszani, ráadásul 2v2 arénába - igaz ez pvp - az abszolult healer király -
apataki #122830 Sziasztok,
A WOW-ról, az azzal kapcsolatos motivációról írom a diplomámat és a segítségeteket kérem az alábbi linken található kérdőív kitöltsében
http://www.makesurvey.net/cgi-bin/survey.dll/2F1483527CB041C3BF5A4995F3C0091B
Köszönöm előre is,
-
#122829 -
#122828 sámán -
#122827 drood -
pries #122826 A sámi vagy a drood a jobb healer? (PvE) -
#122825 attól függ mi a skill :D -
#122824 rugó = skill -
#122823 persze. tudni kell vele bánni, de nem kell ócsárolni mint mindenhol. Hülyék vannak és lesznek.. hogy tudjatok noobozni szintezés közben azokat akik tanuljak a kasztot -
#122822 Azért annyiban igazat adok Vuclinak hogy instában egy béna hunter nem egy wipe-ot tud csinálni :) Viszont ha tud bánni vele a gazdája imba dps meg cc. -
#122821 mert gy*kér vagy! :) hunter rulez -
#122820 föleg miután druidal megkapja az ember a lacr.. izét :)
-
#122819 Hát nem lenne rossz tényleg ha jobban lehetne multitankolni a warrival, de ha jó a group és mindenki ugyanazt lövi akkor meg lehet tartani 4 mobot is simán. De tény hogy legkönnybben ezt a pala tank tudja megcsinálni.
Egyébként a prot warrior csak 3 ütésig immune a crushing blow-ra 5mp-ként, az is csak akkor ha be van nyomva a shield block. Tehát ha 5mp-n belül 4-et kapsz a negyedik már lehet crushing.
A palának azért jobb mert Libram of Repentance-el, Holy Shield-el és Redoubt-al megvan a 102,4%-os határ, így elvileg nem kaphat crushing-ot.
A maci meg ugye nem tud mit csinálni de azért is van neki a sok armor meg hp hogy kibírja.
Viszont azt még zárójelben hozzátenném hogy druid-al és palával sokkal könnyebb jól tankolni mint prot warrival, tehát azért skillfüggő is a dolog :) -
#122818 MT healre kiváló -
#122817 És a pala healernek milyen instákba? -
#122816 12.99 EUR 1 hónap
35.97 EUR 3 hónap
65.94 EUR 6 hónap -
aadamka #122815 Sziasztok!
Képtelen vagyok megtalálni a választ, megkérdezem itt: bankkártyával mennyi a játék előfizetési díja? -
Vucli #122814 Nem tudom ismeritek e a mondást "Akinek nem inge...", egyébként se azt mondtam hogy minden hunt/pala ilyen, csak nekem velük volt a legtöbb rossz tapsztalatom.
Amikor outlanden (grpos küldi) a palának azt kell magyarázni, hogy a righteous furyt használja a tankoláshoz meg a holy sebzést (pl:consecration), vagy amikor retri pala spamolja instába a party chatet, hogy "heal me".
Hunter bumm multishot a tömegbe, bye bye cc, petjét nem tudja kezelni instába -> ninja pul.
Nyilván 70 en már kevesebb az ilyen ,de szintezés közbe találkoztam egy-két vadállattal és közülük is a palák meg a huntik voltak a legfeltünőbb "jelenségek". Ez a saját tapsztalatom, tietek lehet más.
Anno BC előtt egyébként volt 60 as palám (retrinooboltam) meg 60 as huntim is, de BC óta nem igazán játszom velük. -
#122813 És hol a pala? -
Warden #122812 Számít a hp nem a legrelevánsabb ugyan, helyesebben nem mindenhol.Pl bloodboilnál nagyon de nagyon sokat számít a hp vagy RoS-nál is.A warrior tank annyiban van előnyben a medvével szemben hogy tud adott bossra öltözni a medve nem feltétlen.Azgalor-t nálunk mindíg valamelyik medve tankolja ott a warri tank "csak" addozik de pl Archimonde-t csak warrior tankal öltük valahogy a medve ott nem vált be.Az eslő három bossnál meg tökmindegy.Bt-ben is medve-warrior tank kombó van az esetek nagyrészében Najentusnál is voltakép teljesen mindegy melyik tankolja supermusnál is volt már két medve vagy két warrior de zömében vegyesen.Akamánál szintén vegyes, Teron -on viszont is célszerűbb a warrior tank ( ott ugyan amedve is hatékony lenne de ott dps-elhet kedvire míg ki nem megy szellemnek).Bloodboil három tankos ott nagyon sokat számít a hp de elméletileg kivitelezhető lenne három medvével is igaz még nem volt próbálva.RoS három fázisa más-más de itt is sokat számít a hp és medve van egy legalább mindíg.Mother szintén három tankos és itt sem árt a hp igaz itt is az mt mindíg warrior.A tanács ill Hogger <The Betrayer> még hátravan.A council wipek tanulsága szerint ezidáig jobb ha a kiba.. paladint warrior tankolja. -
Ragnar360 #122811 Mi a stájsz errefelé ? :O
(ahogy látom semmi érdekes, minden a szokásos, úgy megy minden ahogy eddig :D)