166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Foglaltnick #122810 de nem hiszem hogy ez lenne a lényeg a tankolásban... -
Foglaltnick #122809 nagyon nincs
kicsit van
raidbuffolva van. unbuffed nyilván nincs. -
#122808 -
#122807 "Aki rugót indít az egy szemét,szar ember" -
#122806 hát te bizony ritka nagy gyökér vagy! és még élvezed is! hallatlan -
Warden #122805 Annyira setét vagyok hogy a paladin main mellé huntard altot használok ráadásul alli oldalon.Mitöbb készül egy rogue is herba-mining-re hogy ha arra is tudnál még valami frappánsat mondani.Viszont szeretek mindegyik karakterrel játszani. -
#122804 Nagyon nincs a macinak 25k hpja... -
#122803 mindig is sejtettem ... megkerdezhetnem hogy te milyen kaszttal jatszol/jatszottal, csak hogy hasonlo szintu ures kijelenteseket tegyek :D -
Vucli #122802 A legtöbb sötét ember huneterrel játszik, a paladinok(retri) mellett. Mikor fél órát kell neki whisperben meg party chaten könyörögni, hogy kapcsolja már ki instába azt a nyumorult aspect of packet, jaj... -
Lacika 79 #122801 hát ismersz :D -
Lacika 79 #122800 köszi, én csak szerepeltem, Fless a rendező :D -
WiLDoR #122799 tegnapi nap poénja hun csatin:
- randomnubhunter: baszki, mióta van a hordának olyan támadása, ami minden ütésre daze-el???
- én (sírvafetrengés közepette): már régóta van ilyen. megszűnik, ha kikapcsolod az aspect of the cheetah-t.
- randomnubhunter: ... oh, kösz ...
- lotofotheruser: lolkekbur
sajna screenshotolni elfejelejtettem, pedig ezt érdemes lett volna x) -
WiLDoR #122798 /agree
warriról köztudott, hogy nem aoe tank, sőt, kifejezetten pocsék ilyen téren (remélhetőleg ezen javítanak majd, megy már a whine miatta official fórumokon), a többihez viszonyítva.
bosstankolásra a bestof, de 3-4-5+ fős mobpack-ok ellen a druida és a protpala 1000x jobb... -
#122797 lynx > fashion > all -
Foglaltnick #122796 a retro spec elég ritka ^^
ott biztos kardfogú tigris vagy dodókacsa formákba lehet váltani ^^
hát, ha emiatt akarsz restora talentelni, akkor lehet érdemesebb inkább valami másik classt kipróbálnod... az ember azért játszik egy karakterrel, mert szereti... nem azért mert erős vagy gyenge... -
#122795 lehet el kéne gondolkodnom hogy retalenteljem e a druidomat retro ra :S -
Foglaltnick #122794 még egy szóra visszatérve a skill kérdésre, meg hogy miért mindegy a class szerintem
szerencsétlenség bármikor bárkinek bejöhet, és szerintem a bejövő egyenetlen sebzés / nagy sebzéstüske az esetek kis százalékában okoz wájpot - sokkal gyakoribb hogy a healerek silenceben voltak, mást csináltak, mást healeltek, rangen kívül voltak, ésatöbbi
a skill nyilván nem ahhoz kell a tanknak hogy kevesebb nagy ütést kapjon, hanem hogy kimozogjon a blastból kaelnél, hogy kiálljon a tűzből archimondenál, hogy ne fordítsa rá a magtheridon vagy egyéb más cleavet a meleekre, ésatöbbi... -
#122793 de a prok már nem játszanak szóval /wave -
Foglaltnick #122792 elfogadhatjuk alapként, hogy minden tank crit immunis, a warrior meg a paladin crushing immunis is. a medve nem.
cserébe a medvének magasabb az armorja, és több a HP-ja többnyire, valamint több aggrót csinál.
Ezért írtam azt hogy másféle játékstílus kell, mert esetleg a healereknek másképp kell healelniük, mert más a sebződés eloszlás. -
Foglaltnick #122791 ez kicsit bonyolultabb. crushing akkor van, ha az avoidance (dodge parry block miss) 100% alá kerül
a medvének mindig 100% alatt lesz, mert nincs neki parry meg block
alapból a warriornak meg a palának is messze van a 100, de nekik van shield blockot növelő skilljük, amit ha benyomnak, akkor 3 ill 6? ütésre 100 fölé kerülnek, adott időre
persze előfordulhat így is, hogy egységnyi idő alatt több a bejövő ütés mint amennyit a skill megfog, és becsúszik egy crushing, de ez azért ritka -
#122790 latod, ezert (is) nub vagy... minden pro tudja hogy fashion > all! :o -
#122789 crushing nemcsak akkor van ha egy bizonyos def alatt van a kari? -
Foglaltnick #122788 ha meg bármelyik classra érvényes, akkor nem értem -
#122787 *ez igaz bármely classra -
#122786 ha egy druida egymás után bekap xy mennyiségü dmget amit a healerek nem tudnak kihealelni az inkább a class rovására megy mint ,hogy valaki mennyire skilles
wow szerintem gear -> luck -> fashion -> mount -> skill aztán majd jöhet megint a flame -
Foglaltnick #122785 a crushing másfélszeres sebzés. nem lehet 6K és 12K ^^ 6K hit 9K crushing sokkal életszerűbb ^^
nem nagyon üt egy boss se 6K felett, csak a speckókat. az meg nem crushol. macinak meg van 23-25K HP-ja, és 50% dodge
-
#122784 há persze föleg ha nem tud a classával játszani az illetö... -
#122783 szóval inkább a class számint mint a személy. szerintem ^^ -
#122782 *ez nem neked ment #.# csak ugy -
#122781 drood 6k crushing
drood 7k crushing
drood 12k crushing
drood die.
l2pnoob -
#122780 De végeredményben a három tank class teljesítményre nagyon nagyon hasonló, igazából a tank személye számít, nem a class amivel tankol.
na azt hiszem bodesz,foglaltnick ezzel a mondattal elmondta a lényeget és itt a kérdés meg is válaszolódott!
-
Foglaltnick #122779 btw ha a kérdés általános tankolási dolgokra vonatkozott, akkor nem érdemes itt feszegetni szerintem. Mind a három tanktípusnak megvannak az erősségei és a gyengeségei, és mind a három különböző bosstaktikát, játékstílust illeve odafigyelést igényel.
Van pár boss BT-ben amit medve nem, vagy nehezen tud tankolni, és van pár amit paladin nem tud, vagy nehezen. És van egy csomó ahol jobb a másik két tank mint a warrior.
De végeredményben a három tank class teljesítményre nagyon nagyon hasonló, igazából a tank személye számít, nem a class amivel tankol.
Én speciel medvével vagyok MT a guildben, jelenleg BT-ben, de a guildben lévő warrior illetve palatank is megtudná csinálni ugyanezt, szinte ugyanilyen hatásfokkal. -
Foglaltnick #122778 a kérdés az volt hogy melyik tud jobban aggrót tartani...
1. amelyiknek van rage-e
2. a medve több aggrót csinál
szent ég Mark, szerintem ne szólj bele ^^
az AE taunt a druidának és a warriornak is 10 perces CD-n van, de ahol tauntolni kell, az már rég nem az aggró tartásról szól...
a kérdés aggró tartásra vonatkozott... ha tauntolni kell, akkor azt már nincs rajtad... -
#122777 De, ugyanúgy 10 perces ;)
Amúgy Taunt az minden csak nem aggrótartás ;) -
#122776 de nem is 10 perces.. .) -
#122775 persze h van -
#122774 Wriknak is van valami csapat taunt nem? Bevalom warit nem ismerem annyira.. -
#122773 swipe aoe attack, warrior sztem a legszarabb multiaggro tartásra a 3 közül -
#122772 Kisebb instákban szerintem Druid mert közben dpst is oszt így hamarabb lemennek a mobok/bossok. Viszont van a bossoknak egy crashing ütése ha jól tudom.. Ezeket csak wari tudja levédeni.Ráadásul wari több mobot összefog mig a druidnak azért igen csak izzasztó ha elnyomta a 10 perces speckóját. -
Dr DeViLKiNG #122771 prot pala
mertcsakmertazé