World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
nemkaptam, de a hírlevélre sem iratkoztam fel, valszeg ez lesz a problema... marmint ahogy olvastam 😞

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Az a lista is ekkora lenne vagy nagyobb amit nem tettek meg, de igérték, hogy benne lesz a játékban.
Másik meg ha játszottál volna más fantasy alapokra épülõ MMO-val wow elött akkor látnád, hogy a wow mennyi mindent átvett tõlük. Azért ne élj ilyen hitbe, hogy mindent õk találtak ki.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

picket
És még arra is farmolhatsz, hogy 24523446535 murlock eye kell a guildház hupizöld tapétájának megvátoztatásához 😄 Hát köszi, nem kell <#shakehead>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
éedekességképp:house design contest uo ban.

a 8. nak a pontos mását megépítettem énis PVP menedékháznak anno 😄

The Garrett
de az megintcsak nem az igazi... persze jobb mint a semmi, de akkor kimarad belõle az egész outdoor rész :/

Mennyivel feelingesebb lenne aztmondani hogy winterspringben a hegytetõn van a házatok vagy nagrand felett egy hatalmas lebegõ platón...^^

s0n1c
baromi egyszerûen meglehet oldani, instanceolt housing
The Garrett
ultima online ban is a házépítést szeretttem nagyon és hatalmasat dob a játékon.

Képzelj el egy Guildházat / várat / palotát, amiben -mondjuk wowra levetítve- tudsz 1 szobát berendezni minden professionnek (forge / anvil ; Tailoros cuccok, ilyenek)ultimaba volt mellé asztalos, zenész stb stb is ^^) tehát mindenki aki craftolni / skill-t huzni, akármit akar, az a guildjének a házában meg tudja csinálni.
Egy külön nagy terem a lootnak, ahovra raid után bemegy mindenki és szétosztjátok a pénzt, itemeket. Minden playernek is akár saját szoba tele tárolókkal, és nem kell a bankba szaladgálni állandóan.
A vár tetejére ki lehet aggatni a guild által megszerzett címeket , trófeákat, és minden arrajáró player (ha egyátalán mernek arra járni, mert mondjuk olyan híre van a guildednek hogy a váruk közelében lévõ map felénél már levadásznak mindenkit) megáll és nézelõdik.

Arról nem is beszélve, hogy ha jó helyre rakod a házad ( pl ritka bányák spawnhelye, insta bejárat) akkor nagyban könnyíti a raideket, / nyersanyagokat könnyebben tudsz szedni. + ha tudják a guildedrõl hogy gyakran vagytok a guildházban vagy környékén, akkor elõbb utóbb az outdoorpvp is beindul a környéken... 😊

Millió és egy lehetõséget nyitnak meg a player házak, csak az a baj a wow mapjai teljesen alkalmatlanok ilyesmire 😞

picket
reroll sims <#idiota>

&#3237;_&#3237;

javarészt egyetértek a meglátásoddal.
sokan mondják, hogy húhhaaa, majd ha X mmo kijön az kenterbe fogja verni a wow-ot, meg porba alázza.
ez talán igaz is lehet.

viszont azt ne felejtsük el, hogy a wow mögött több, mint 3 évnyi folyamatos fejlesztés van, ami alatt iszonyat mennyiségû olyan dolog belekerült a game-be, ami az alapjátékban nem volt, vagy akkor még ötlet szintjén sem létezett, csak késõbb rakták bele a user-ek visszacsatolásai alapján.

a blizzard folyamatosan (~3 éve) próbálja balance-olgatni a játékot, hogy pvp és pve fronton is tökéletes legyen, ami persze sose fog összejönni, de legalább megpróbálják, s többé-kevésbé össze is jön nekik.

szóval ahhoz, hogy egy ilyen komplexitású game-t lenyomjon akármelyik frissen kijövõ mmo is, ahhoz valami hihetetlen nagyot kéne durrantania, mind pve, mind pvp téren, amit kétlek, hogy sikerülni fog...

szóval lehet, hogy a WAR lenyomja majd a wow-ot - valamikor -, de csodálkoznék, ha a kijövetelekor mindenki kapásból rávetné magát, s dobná a wow-ot a kukába egybõl.
aztán majd ahogy csiszolgatják azt is, akkor talán elõléphet majd riválissá...

btw láttam egy kb. 9 perces rvr meccset egy chaos mage szemszögébõl, hááát, mit ne mondjak, nem voltam tõle behalva...
persze midnezek ellenére én is várom a WAR-t, de szerintem korántsem fog akkorát pukkantani, mint amekkorára számítanak.
a mérce jelenleg a wow (fõleg a hc wow-osok számára), ezt pedig igen nehéz lesz felûlmúlni, fõleg, hogy ha igaz lesz, amit a blizz igért a WotLK-ban pvp+pve content cimen...

na fosm kezdtem a sok UD karim mellé egy Human warriort a BS-re kiv leszek mennyire táp így így "testközelbe" is. egész éjjel szintezni fogom

saját ház egy játékban, minek?
szvsz tök felesleges, a wow nem errõl szól. meg különben is, ha már mindenképp customizálni akarunk, akkor már az legyen a karakter (spéci frizurák, világító epix-legendary tetkók a karin, meg ilyesmik).

megnéztem ezt az swg-s video-t, de nem látom benne a rációt. van egy "saját háza", amit körbefutott, hmm...és utána mit fog csinálni?
szép meg jó, ok, aztán ennyi.

saját házad/lakásod IRL legyen, ne egy játékban -.-

a wow-ot nem lehet csak úgy abbahagyni, nekem elhiheted 😊

"warhammerbe találkozunk ^^"

javítalak, WotLK kijövetelekor találkozunk 😊
bár szerintem addig se kell majd várni...

s0n1c
miért is?
s0n1c
jóhát nem mai game ne röhögjé 😊
BEAST
te meg told fel a keped msnre >.<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
"...lehet benne jókat szocializálódni..."

ezen jot mosolyogtam 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
futás animáció😄DDDDDDD

V9ykn8_TZL0

s0n1c
OFF

Érdekes, nekem is az új kiegrõl és a dk szarságról egybõl az swg jedi jutott eszembe, ugyanúgy külön sloton lesz a dk, mint anno jedi, gondolom nagyjából uaannyit is kell hozzá farmolni 😊 (jó öreg combat xp farmok a dathomiron). Swg is kb. onnantól lett szar, mikor játszhatóvá tették a jedi classt.

ON
s0n1c
És a fogadó az mire jó wowban azon kívül, hogy ki tudsz logolni?

Házat be lehet rendezni, képeket, tárgyakat, fegyvereket, páncélokat, trófeákat ki lehet akasztani falra, alagsorba kis mûhelyt is be lehet rendezni, lehet benne jókat szocializálódni stb., player city swgben az egyik legjobb fícsör volt, amit valaha láttam mmoban.

csak, hogy lásd mirõl beszélünk
Fenrir
Neked küldtek már béta meghívót?

A halál csupán a kezdet...

bodesz
omg.minek ház?vannak fogadók cs xD
mit csinálnál 1 házba?órákon át néznéd a falat?vagy PS3aznál vagymi? xD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

az jo nagy bukas lesz😞

Mr_no_NaMe
Nemtudom ti hogy vagytok vele, de nekem az SWG volt a beszteszt. Egyszerûen az a feeling, hogy Mos Eisley mellé a fensíkra lerakod a házad, berendezed, élsz, elvagy és egyszercsak kapod a tellt vagy a mailt a székben ücsörögve, hogy kéne menni a guildhallba ezér meg azér (ami persze másik bolygón van)...én szerintem ilyen dolog meg más játékba nem volt sohase.
Wow az egy kibaszott jó mmo lenne, HA meglenne ugyan ez a "lehet saját berendezhetõ házad" dolog. Mondjuk részben el is lenne baszva mert kb 4szer ekkora kéne, hogy legyen Azeroth tehát.. 😄
Nem is tom ez most hogy jött ide, de azért szerintem a wownak meg az swgnek van egykis közös múltja...nge rendszer stb
Gordis2k
.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

PiszkosFred
Es tedd hozza, hogy egyre kevesebb az idod, ha latni akarod azt a tartalmat, amelyet megvettel es amelyert fizetsz. Mert ha bekoszon a 2nd kieg, akkor viszlat Outland, viszlat BT, viszlat Illidan...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

s0n1c
Pve résszel még talán egyet is értek, de hogy pvp rendszer sokoldalú az így leírva is bazi vicces. Én így 3. év végéhez közelítve annyit látok (még mindig), hogy tök mind1 mit csinálsz ebben a játékban, dolgoznod kell rohadt sokat, ahhoz hogy szórakozhass, ráadásul nem kreatív, érdekes munkát végzel, hanem baszott unalmas neverending farmot.
Ja értem,ok.

kicsitoff , de már ha gondolkoztam rajta akkor leirom ugy a "jövöbelatasomat" , szal mivel en is nagyon varom mar a warhammer online-t ezert is gondoltam ,h kicsit elmelyulok már az mmo körképben.
Röviden , tömören , lazán fogalmazva : kijön az uj kieg a wowhoz simán meglesz a 10mil elöfizetö , szerintem egy mmo se fogja elérni a wow szintjét (még tán a warhammer se :S) , tul jo a blizzard marketingje , de föleg a supportja és a hirneve és egy olyan komplex dolgot tuttak megalkotni , amit felülmulni szinte lehetetlen(mégha nem is minden egyszerre kerult bele a játékba).Gondoljunk kicsit bele mi is van a wow-ban kontra többi mmo . WoW:maga a vilag ahol játszodik(önmagában ez is eladható szinten van kb),ezen belul megemlithetjuk a történetet stb.stb.Haladjunk tovább . Kimagasló PvE rendszer , kérdezem én hol láttunk még ilyet sztem sehol sem😛(quetek,raid,insta...minden "szar")PvP iszonyat sokoldaló sztem ez is ,bg(wsg,av,ab,eye)aréna .Számomra az a durva ,s amit már emlitettem is ,h maga a rendszer amibe ez van , az egész supportolás(több kis millio dolog tartozik ide ,kezdve attol ,h hajnali 2 kor kapjuk meg a honor pontot stb.. végtelenségig sorolhatjuk szinte).
Sry ,ha néhol ,hulyén fogalmaztam ,nehéz is ilyeneket leirni😄DD ...evvan😛

The Garrett
😄DDDDDDDDD

The Garrett
Nekem ilyen téren csak jó tapasztalatom volt blizzel, 1 napon belül mindig kaptam élõ embertõl választ ( nem sablonreply -t ) és megoldották mindig.
Várj 1-2 napot és ha nem érkezik semmi akkor írj újra.

The Garrett
nem , szó sincs ilyesmirõl...simán ráuntam semmi extra 😊

Botond
Mára én is végeztem wowwal,holnap reggel kezdek a daily questekkel meló elõtt, addig végérvényesen végeztem vele.

Dohányzásról is könnyû leszokni, én csak az idén 8x szoktam le róla.
öööööööö Leli ,hát miért pont most 😞(:SS
pedig azé ment a progress ám ,csaknem "kitaszitottak" az ujboli egyesules stb. vegett😮

Hát jó lenne, de eddig sem válaszoltak. Korábban volt karakter transferrel gondom és semmi. 5 millió mailt irtam, kultúráltan.

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

komolya nagyon 😄XD
Pepsi:ezen jót röhögtem😄 kicsit elkéstél vele , loál

PiszkosFred
Huh, kiraly, kosz. Mar egy hete a csapbol is ez folyik, de ra se rants, mi itt annyira el vagyunk foglalva egymas lehurrogasaval, a "hogy oljek meg egy lockot WSG 1v1ben, pedig van meg kilenc nyomorult tarsam is hogy ne kelljen 1v1ben szopnom vele, de nem szamit" kerdessel, hogy atsiklottunk felette. Orok hala!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Garf
hihetõ 😄D

http://www.flickr.com/photos/bubue/

The Garrett
BTW a mai nap teljesen és véglegesen és végérvényesen abbahagytam a wowot!

\o/

warhammerbe találkozunk ^^

The Garrett
írsz nekik 1 kultúrált levelet MUNKAIDÕBEN ( lehetõleg reggel 9-10 fele) a wow-europe.com on található webform megfelelõ témájával.

Leírod benne az accoundot nevét, és hogy mi a "tényállás".
Eztán ha válaszolnak ( az ilyenekre mindig válaszolnak) akkor megadod a többi adatot amit kérnek ( cd key, titkos kérdés / válasz stb) és visszakapod az accod.

The Garrett
üdv 1 hettel ezelott! 😊

Pepsi Twist
Wrath of the Lich King (bocs ha már volt, rákerestem de semmi)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Davidus
ez nem elég linkben

<#idiota>

V9ykn8_TZL0

HELP PLEASE!!!

Hi, megváltoztattam a jelszavamat. Be is léptem, minden rendben succesfull. De pár perc múlva kidobott és nem enged vissza. SUSPENDED lett az accountom. azt irja hogy kapok mailt, amire reagáljak, de NEM kaptam semmit. És nem válaszolnak a mailjeimre!!!

Na most akkor mivan? Többé nem wowozok? Mert mégegy karit nem húzok fel 70-re az tuti. Valami segitség? Bármi?

Jelszó jó, acc név jó, befizetés jó, minden oké, csak ezek barmok.

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

sapka csak az undead-ekre kell, mint pl. rád is, hogy eltakarja a rusnya, rothadó fejüket 😊
im ql, it is a fact, sry :x

😄DD

amugy tenyleg eleg kis buzis a srac, legalabb sapkat feltehetne :o

de ez a rozsaszin kard VÁÁÓ olyan lávos <333

anti hero

Lynx_TWL
bal kézben mi az az analfister?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Mighty
Gyááááá! Ott van az exa-s képen Nemfogfájni aka Zindl 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

TVelvet
megmondom öszintén azért bgznék, csak BSesekkel, be lehetne állitani, hogy csak Bloodscalpost tegyen be ellened... Nagyon nagy feelingje volt ennek... 😞
picket csak neked: l2kite lolokz <#idiota>

Blood: csak neked, egy kis nosztalgia, vmikor 1,5 évvel ezelöttrõl 😊
kép1
kép2
és itt a legendás kép, ahol sikerült 1x kinyirni Exa-t 😊