World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Másik meg ha játszottál volna más fantasy alapokra épülõ MMO-val wow elött akkor látnád, hogy a wow mennyi mindent átvett tõlük. Azért ne élj ilyen hitbe, hogy mindent õk találtak ki.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
ಥ_ಥ
a 8. nak a pontos mását megépítettem énis PVP menedékháznak anno 😄
Mennyivel feelingesebb lenne aztmondani hogy winterspringben a hegytetõn van a házatok vagy nagrand felett egy hatalmas lebegõ platón...^^
Képzelj el egy Guildházat / várat / palotát, amiben -mondjuk wowra levetítve- tudsz 1 szobát berendezni minden professionnek (forge / anvil ; Tailoros cuccok, ilyenek)ultimaba volt mellé asztalos, zenész stb stb is ^^) tehát mindenki aki craftolni / skill-t huzni, akármit akar, az a guildjének a házában meg tudja csinálni.
Egy külön nagy terem a lootnak, ahovra raid után bemegy mindenki és szétosztjátok a pénzt, itemeket. Minden playernek is akár saját szoba tele tárolókkal, és nem kell a bankba szaladgálni állandóan.
A vár tetejére ki lehet aggatni a guild által megszerzett címeket , trófeákat, és minden arrajáró player (ha egyátalán mernek arra járni, mert mondjuk olyan híre van a guildednek hogy a váruk közelében lévõ map felénél már levadásznak mindenkit) megáll és nézelõdik.
Arról nem is beszélve, hogy ha jó helyre rakod a házad ( pl ritka bányák spawnhelye, insta bejárat) akkor nagyban könnyíti a raideket, / nyersanyagokat könnyebben tudsz szedni. + ha tudják a guildedrõl hogy gyakran vagytok a guildházban vagy környékén, akkor elõbb utóbb az outdoorpvp is beindul a környéken... 😊
Millió és egy lehetõséget nyitnak meg a player házak, csak az a baj a wow mapjai teljesen alkalmatlanok ilyesmire 😞
sokan mondják, hogy húhhaaa, majd ha X mmo kijön az kenterbe fogja verni a wow-ot, meg porba alázza.
ez talán igaz is lehet.
viszont azt ne felejtsük el, hogy a wow mögött több, mint 3 évnyi folyamatos fejlesztés van, ami alatt iszonyat mennyiségû olyan dolog belekerült a game-be, ami az alapjátékban nem volt, vagy akkor még ötlet szintjén sem létezett, csak késõbb rakták bele a user-ek visszacsatolásai alapján.
a blizzard folyamatosan (~3 éve) próbálja balance-olgatni a játékot, hogy pvp és pve fronton is tökéletes legyen, ami persze sose fog összejönni, de legalább megpróbálják, s többé-kevésbé össze is jön nekik.
szóval ahhoz, hogy egy ilyen komplexitású game-t lenyomjon akármelyik frissen kijövõ mmo is, ahhoz valami hihetetlen nagyot kéne durrantania, mind pve, mind pvp téren, amit kétlek, hogy sikerülni fog...
szóval lehet, hogy a WAR lenyomja majd a wow-ot - valamikor -, de csodálkoznék, ha a kijövetelekor mindenki kapásból rávetné magát, s dobná a wow-ot a kukába egybõl.
aztán majd ahogy csiszolgatják azt is, akkor talán elõléphet majd riválissá...
btw láttam egy kb. 9 perces rvr meccset egy chaos mage szemszögébõl, hááát, mit ne mondjak, nem voltam tõle behalva...
persze midnezek ellenére én is várom a WAR-t, de szerintem korántsem fog akkorát pukkantani, mint amekkorára számítanak.
a mérce jelenleg a wow (fõleg a hc wow-osok számára), ezt pedig igen nehéz lesz felûlmúlni, fõleg, hogy ha igaz lesz, amit a blizz igért a WotLK-ban pvp+pve content cimen...
szvsz tök felesleges, a wow nem errõl szól. meg különben is, ha már mindenképp customizálni akarunk, akkor már az legyen a karakter (spéci frizurák, világító epix-legendary tetkók a karin, meg ilyesmik).
megnéztem ezt az swg-s video-t, de nem látom benne a rációt. van egy "saját háza", amit körbefutott, hmm...és utána mit fog csinálni?
szép meg jó, ok, aztán ennyi.
saját házad/lakásod IRL legyen, ne egy játékban -.-
"warhammerbe találkozunk ^^"
javítalak, WotLK kijövetelekor találkozunk 😊
bár szerintem addig se kell majd várni...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ezen jot mosolyogtam 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Érdekes, nekem is az új kiegrõl és a dk szarságról egybõl az swg jedi jutott eszembe, ugyanúgy külön sloton lesz a dk, mint anno jedi, gondolom nagyjából uaannyit is kell hozzá farmolni 😊 (jó öreg combat xp farmok a dathomiron). Swg is kb. onnantól lett szar, mikor játszhatóvá tették a jedi classt.
ON
Házat be lehet rendezni, képeket, tárgyakat, fegyvereket, páncélokat, trófeákat ki lehet akasztani falra, alagsorba kis mûhelyt is be lehet rendezni, lehet benne jókat szocializálódni stb., player city swgben az egyik legjobb fícsör volt, amit valaha láttam mmoban.
csak, hogy lásd mirõl beszélünk
mit csinálnál 1 házba?órákon át néznéd a falat?vagy PS3aznál vagymi? xD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Wow az egy kibaszott jó mmo lenne, HA meglenne ugyan ez a "lehet saját berendezhetõ házad" dolog. Mondjuk részben el is lenne baszva mert kb 4szer ekkora kéne, hogy legyen Azeroth tehát.. 😄
Nem is tom ez most hogy jött ide, de azért szerintem a wownak meg az swgnek van egykis közös múltja...nge rendszer stb
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
kicsitoff , de már ha gondolkoztam rajta akkor leirom ugy a "jövöbelatasomat" , szal mivel en is nagyon varom mar a warhammer online-t ezert is gondoltam ,h kicsit elmelyulok már az mmo körképben.
Röviden , tömören , lazán fogalmazva : kijön az uj kieg a wowhoz simán meglesz a 10mil elöfizetö , szerintem egy mmo se fogja elérni a wow szintjét (még tán a warhammer se :S) , tul jo a blizzard marketingje , de föleg a supportja és a hirneve és egy olyan komplex dolgot tuttak megalkotni , amit felülmulni szinte lehetetlen(mégha nem is minden egyszerre kerult bele a játékba).Gondoljunk kicsit bele mi is van a wow-ban kontra többi mmo . WoW:maga a vilag ahol játszodik(önmagában ez is eladható szinten van kb),ezen belul megemlithetjuk a történetet stb.stb.Haladjunk tovább . Kimagasló PvE rendszer , kérdezem én hol láttunk még ilyet sztem sehol sem😛(quetek,raid,insta...minden "szar")PvP iszonyat sokoldaló sztem ez is ,bg(wsg,av,ab,eye)aréna .Számomra az a durva ,s amit már emlitettem is ,h maga a rendszer amibe ez van , az egész supportolás(több kis millio dolog tartozik ide ,kezdve attol ,h hajnali 2 kor kapjuk meg a honor pontot stb.. végtelenségig sorolhatjuk szinte).
Sry ,ha néhol ,hulyén fogalmaztam ,nehéz is ilyeneket leirni😄DD ...evvan😛
Várj 1-2 napot és ha nem érkezik semmi akkor írj újra.
Dohányzásról is könnyû leszokni, én csak az idén 8x szoktam le róla.
pedig azé ment a progress ám ,csaknem "kitaszitottak" az ujboli egyesules stb. vegett😮
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
Pepsi:ezen jót röhögtem😄 kicsit elkéstél vele , loál
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\o/
warhammerbe találkozunk ^^
Leírod benne az accoundot nevét, és hogy mi a "tényállás".
Eztán ha válaszolnak ( az ilyenekre mindig válaszolnak) akkor megadod a többi adatot amit kérnek ( cd key, titkos kérdés / válasz stb) és visszakapod az accod.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Hi, megváltoztattam a jelszavamat. Be is léptem, minden rendben succesfull. De pár perc múlva kidobott és nem enged vissza. SUSPENDED lett az accountom. azt irja hogy kapok mailt, amire reagáljak, de NEM kaptam semmit. És nem válaszolnak a mailjeimre!!!
Na most akkor mivan? Többé nem wowozok? Mert mégegy karit nem húzok fel 70-re az tuti. Valami segitség? Bármi?
Jelszó jó, acc név jó, befizetés jó, minden oké, csak ezek barmok.
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
im ql, it is a fact, sry :x
amugy tenyleg eleg kis buzis a srac, legalabb sapkat feltehetne :o
de ez a rozsaszin kard VÁÁÓ olyan lávos <333
anti hero
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
amiért ölni tudtak a palák
amikor õ még endgame boss volt
best name ever
amikor még nem volt cloak of skill
2005 nyara, elsõ epix mount vásárlás elött, utána
kép1