166745
  • Foglaltnick
    de nem hiszem hogy ez lenne a lényeg a tankolásban...
  • Foglaltnick
    nagyon nincs
    kicsit van
    raidbuffolva van. unbuffed nyilván nincs.
  • shaime01
  • Count Adyn
    "Aki rugót indít az egy szemét,szar ember"
  • picket
    hát te bizony ritka nagy gyökér vagy! és még élvezed is! hallatlan
  • Warden
    Annyira setét vagyok hogy a paladin main mellé huntard altot használok ráadásul alli oldalon.Mitöbb készül egy rogue is herba-mining-re hogy ha arra is tudnál még valami frappánsat mondani.Viszont szeretek mindegyik karakterrel játszani.
  • Fehercsoki
    Nagyon nincs a macinak 25k hpja...
  • BEAST #122803
    mindig is sejtettem ... megkerdezhetnem hogy te milyen kaszttal jatszol/jatszottal, csak hogy hasonlo szintu ures kijelenteseket tegyek :D
  • Vucli
    A legtöbb sötét ember huneterrel játszik, a paladinok(retri) mellett. Mikor fél órát kell neki whisperben meg party chaten könyörögni, hogy kapcsolja már ki instába azt a nyumorult aspect of packet, jaj...
  • Lacika 79
    hát ismersz :D
  • Lacika 79
    köszi, én csak szerepeltem, Fless a rendező :D
  • WiLDoR
    tegnapi nap poénja hun csatin:
    - randomnubhunter: baszki, mióta van a hordának olyan támadása, ami minden ütésre daze-el???
    - én (sírvafetrengés közepette): már régóta van ilyen. megszűnik, ha kikapcsolod az aspect of the cheetah-t.
    - randomnubhunter: ... oh, kösz ...
    - lotofotheruser: lolkekbur

sajna screenshotolni elfejelejtettem, pedig ezt érdemes lett volna x)
  • WiLDoR
    /agree
    warriról köztudott, hogy nem aoe tank, sőt, kifejezetten pocsék ilyen téren (remélhetőleg ezen javítanak majd, megy már a whine miatta official fórumokon), a többihez viszonyítva.
    bosstankolásra a bestof, de 3-4-5+ fős mobpack-ok ellen a druida és a protpala 1000x jobb...
  • Lynx_TWL
    lynx > fashion > all
  • Foglaltnick
    a retro spec elég ritka ^^
    ott biztos kardfogú tigris vagy dodókacsa formákba lehet váltani ^^

hát, ha emiatt akarsz restora talentelni, akkor lehet érdemesebb inkább valami másik classt kipróbálnod... az ember azért játszik egy karakterrel, mert szereti... nem azért mert erős vagy gyenge...
  • bodesz
    lehet el kéne gondolkodnom hogy retalenteljem e a druidomat retro ra :S
  • Foglaltnick
    még egy szóra visszatérve a skill kérdésre, meg hogy miért mindegy a class szerintem
    szerencsétlenség bármikor bárkinek bejöhet, és szerintem a bejövő egyenetlen sebzés / nagy sebzéstüske az esetek kis százalékában okoz wájpot - sokkal gyakoribb hogy a healerek silenceben voltak, mást csináltak, mást healeltek, rangen kívül voltak, ésatöbbi
    a skill nyilván nem ahhoz kell a tanknak hogy kevesebb nagy ütést kapjon, hanem hogy kimozogjon a blastból kaelnél, hogy kiálljon a tűzből archimondenál, hogy ne fordítsa rá a magtheridon vagy egyéb más cleavet a meleekre, ésatöbbi...
  • shaime01
    de a prok már nem játszanak szóval /wave
  • Foglaltnick
    elfogadhatjuk alapként, hogy minden tank crit immunis, a warrior meg a paladin crushing immunis is. a medve nem.
    cserébe a medvének magasabb az armorja, és több a HP-ja többnyire, valamint több aggrót csinál.
    Ezért írtam azt hogy másféle játékstílus kell, mert esetleg a healereknek másképp kell healelniük, mert más a sebződés eloszlás.
  • Foglaltnick
    ez kicsit bonyolultabb. crushing akkor van, ha az avoidance (dodge parry block miss) 100% alá kerül
    a medvének mindig 100% alatt lesz, mert nincs neki parry meg block
    alapból a warriornak meg a palának is messze van a 100, de nekik van shield blockot növelő skilljük, amit ha benyomnak, akkor 3 ill 6? ütésre 100 fölé kerülnek, adott időre
    persze előfordulhat így is, hogy egységnyi idő alatt több a bejövő ütés mint amennyit a skill megfog, és becsúszik egy crushing, de ez azért ritka
  • BEAST #122790
    latod, ezert (is) nub vagy... minden pro tudja hogy fashion > all! :o
  • bodesz
    crushing nemcsak akkor van ha egy bizonyos def alatt van a kari?
  • Foglaltnick
    ha meg bármelyik classra érvényes, akkor nem értem
  • shaime01
    *ez igaz bármely classra
  • shaime01
    ha egy druida egymás után bekap xy mennyiségü dmget amit a healerek nem tudnak kihealelni az inkább a class rovására megy mint ,hogy valaki mennyire skilles

wow szerintem gear -> luck -> fashion -> mount -> skill aztán majd jöhet megint a flame
  • Foglaltnick
    a crushing másfélszeres sebzés. nem lehet 6K és 12K ^^ 6K hit 9K crushing sokkal életszerűbb ^^
    nem nagyon üt egy boss se 6K felett, csak a speckókat. az meg nem crushol. macinak meg van 23-25K HP-ja, és 50% dodge
  • Tatyla
    há persze föleg ha nem tud a classával játszani az illetö...
  • shaime01
    szóval inkább a class számint mint a személy. szerintem ^^
  • shaime01
    *ez nem neked ment #.# csak ugy
  • shaime01
    drood 6k crushing
    drood 7k crushing
    drood 12k crushing
    drood die.

l2pnoob
  • Tatyla
    De végeredményben a három tank class teljesítményre nagyon nagyon hasonló, igazából a tank személye számít, nem a class amivel tankol.

na azt hiszem bodesz,foglaltnick ezzel a mondattal elmondta a lényeget és itt a kérdés meg is válaszolódott!

• Foglaltnick
    btw ha a kérdés általános tankolási dolgokra vonatkozott, akkor nem érdemes itt feszegetni szerintem. Mind a három tanktípusnak megvannak az erősségei és a gyengeségei, és mind a három különböző bosstaktikát, játékstílust illeve odafigyelést igényel.

Van pár boss BT-ben amit medve nem, vagy nehezen tud tankolni, és van pár amit paladin nem tud, vagy nehezen. És van egy csomó ahol jobb a másik két tank mint a warrior.

De végeredményben a három tank class teljesítményre nagyon nagyon hasonló, igazából a tank személye számít, nem a class amivel tankol.

Én speciel medvével vagyok MT a guildben, jelenleg BT-ben, de a guildben lévő warrior illetve palatank is megtudná csinálni ugyanezt, szinte ugyanilyen hatásfokkal.
  • Foglaltnick
    a kérdés az volt hogy melyik tud jobban aggrót tartani...
    1. amelyiknek van rage-e
    2. a medve több aggrót csinál

szent ég Mark, szerintem ne szólj bele ^^
    az AE taunt a druidának és a warriornak is 10 perces CD-n van, de ahol tauntolni kell, az már rég nem az aggró tartásról szól...

a kérdés aggró tartásra vonatkozott... ha tauntolni kell, akkor azt már nincs rajtad...
  • Guest
    De, ugyanúgy 10 perces ;)

Amúgy Taunt az minden csak nem aggrótartás ;)
  • MarkBlade
    de nem is 10 perces.. .)
  • bodesz
    persze h van
  • MarkBlade
    Wriknak is van valami csapat taunt nem? Bevalom warit nem ismerem annyira..
  • s0n1c
    swipe aoe attack, warrior sztem a legszarabb multiaggro tartásra a 3 közül
  • MarkBlade
    Kisebb instákban szerintem Druid mert közben dpst is oszt így hamarabb lemennek a mobok/bossok. Viszont van a bossoknak egy crashing ütése ha jól tudom.. Ezeket csak wari tudja levédeni.Ráadásul wari több mobot összefog mig a druidnak azért igen csak izzasztó ha elnyomta a 10 perces speckóját.
  • Dr DeViLKiNG
    prot pala
    mertcsakmertazé