166745
  • hooah
    Valaki nem tudna egy oldalt mutatni, ahol fel vannak sorolva a magyar szerverek.
    Meg kéne egy pár tanács, hogy milyen szerverre menjek fel (majd egyszer)
    mert most még sajna tört szerón játszok, de miest alkalmam lessz rá megyek eredetire.
  • YakHead
    Engineer szakma valóban jó...bár nemtudom, hogy egy priest-et hogyan segít a gyors fejődésben.
    amúgy priest-nél nem a shadow ág az egyetlen megoldás a szintezésre. Disc-el is nagyon szépen lehet haladni, DE Shadow GYORSABB. Ráadásul ha Night elf vagy akkor ott van a Starshards spell, ami félpercenként egy ingyen dot (nem kerül manába és instant). Az egyik papom pl. ezzel az el...t talentezéssel szintezett....lvl. 64-ig (aztán áttértem shadow-ra) Disciples talent...Szintezésre??:)
    A spirit táp az szerintem elengedhetetlen bár embere válogatja. Személy szerint nagyon csípem azt a talentet...márcsak az hiányozna, hogy jól lenerfeljék
  • Akhi
    Enginer szakma??? es nem a shadow a legjobb szintezesre?
  • Narxis
    Visszakapod nyugi, viszont figyelj oda jobban, hogy kiknek adod meg az accod jelszavát vagy akár csak a login nevét. A másik, hogy havonta egyszer vírusirts, sztem keylogger került a gépedre. Bárkinek ellophatják az accát, még a nevét se fontos megadnia ha csak egy Win. tűzfalat használ.
  • Mayday
    Sziasztok,

Engem ma ket hete kiraboltak a WoW vilagaban. Belepeskor Ironforge helyett Booty Bayban voltam, az osszes eladhato cuccom inventorybol es rolam is eladva, majd az aukcios hazban nyertem egy Tough Jerky nevu 1-es szintu kajat, 4500 aranyert... Jonehany lila cuccomat adta el az illeto...

Termeszetesen rogton irtam egy ticketet a Blizzardnak, akik meg aznap este felvettek a kapcsolatot velem, kileptettek, lezartak kabe 3-4 napra az accountomat, majd irtak egy levelet, hogy ujra aktiv az account, uj jelszom van, virusirtsak, stb, es hogy folyik a nyomozas, majd ha van valami, ertesitenek.

Kerdesem Feletek az lenne, volt-e mar masnak is ilyen negativ tapasztalata, es szerintetek mennyi ideig tart a Blizzardnak, hogy eredmenyeket produkaljon? Visszakapom-e vajon a dolgaimat? (Kozel full-epic voltam :( )

Kisse elvette a kedvemet ez a dolog a jatektol, nekem ez tobb eves munka volt, en nem jatszom olyan sokat, hogy 1 honap alatt csinaljak full 70-es karaktert.
  • shaime01
    nemtudom nekem a rekordom segitség nélkül össz playedben 5 nap 2 óra volt de ez warrioral.. ^^

egyedül rekordot dönteni max hunterel tudsz sajnos. De szerintem mindenkinek megvan a jól bevált modszere szintezésre

nekem

1-10 kezdö questek
    10-15 grind / rfc
    15-27 barrens
    27-30 grind /sm gy
    30-35 stonetalon/ashenvale (a 25+ questek)
    35-44/45 Stv
    45-50 tanaris / uj dustwallow questek
    50-53 un'goro
    53-55 searing
    55-58 winterspring/ wpl (a tirisfalban lévő tábori questek)
    58-60 outland orkokat gyilkolászni!!
    60+ meg már mindenki saját maga beláttása szerint én általában 62-65 lefarmolom elementalokon zangramshban ebből elég szép mennyiségü pénz jön be.
    Questeket ,hogy mikor csinálod szerintem nincs tul nagy jelentöse 2.3 után mivel mindegyik dupla annyit add vagy többet. zöld questet nem csinálok illetve ha zöld a quest de a mob még szintemen van akkor talán / ha jó exp vagy rewardot add.

jah és megvan a 2ik epic flying ^^

• Shortstop
    én holnap akarok hordás papot huzni... :)
  • Rage47
    erre kíváncsi lennék:)
  • Oldern the 1st
    Komolyan elkezdtem azon gondolkozni, hogy felépítek valami jófajta speedlevelling szisztémát úgy, hogy NINCS SEGÍTSÉG.

Nem hetvenesek húznak, hanem kezdő karaktereknek, stb.
    Abban rekordot dönteni nagyobb dolog, nem?
  • shaime01
    egyébként még priestet 60ig nagyon könnyü huzni csak disc-en kell lenni! nem kell hozzá más mint

sw:pain,powershield,renew,ENGINNERING és mehet a moka ^^
  • shaime01
    hehe mi haveral megcsináltuk ugyanezt igaz neki a 39es twink kellet de mint kiderült exploit igy mindannyiunkat ban fenyeget ha reportolnak miatta ^^
  • Davidus
    még jó hogy minden lvl1 kari mellett ott áll egy hetvenes pala meg mage
  • shaime01
    1-60ig 1 nap ^^ kell hozzá egy 1 pally 1 mage
  • Count Adyn
    Neki a 3 day played az 5-6 nap ahogy ismerem:D
  • Lazarus
    3 day played, 72 óra, emberi ütemben 36 nap.
    És ez a 3 day played szerintem kicsit túlzás, egy casual senkiházinak (mint nekem) az legalább 5-6.
  • Shortstop
    huzd fel azt add el neki ha harom nap!

ja most jön az hogy neked nincs időd rá :D
  • Narxis
    Ha a bőre alatt is az van akkor tuti.
  • Psychedelic #122873
    Kb. 3 nap felhuzni 60-ra egy karit, kepes lennel penzt adni erte?
  • Akhi
    lvl 60 + priestet vennek Arathor servere Horda oldalra
  • [HUN]Crassus
    nálatok is lassan épül az alkímia labor?? ha így haladunk még minimum 1 hét mire kész lesz:(:S
  • BEAST #122870
    shame on you :(

paladin > lock, foleg most!4!4
  • [HUN]Crassus
    peledin
  • capaszabi
    SS or not happened...
  • picket
    neem iiis, mert éppen a bárd altjával játszooot :p
  • shaime01
    warriorként feareltek de gáázz
  • PiszkosFred
    Ha alkoholistava nem is, de elotte azert parszor rugjon be. Nagyon...
  • Dr DeViLKiNG
    városi legenda
  • PiszkosFred
    Pech... :)
  • capaszabi
    elitistjerks.com forumz
  • Narxis
    nerf lokz
  • s0n1c
    pedig kiszedi!!!4 :F
  • [HUN]Crassus
    megint NINJA upgradelték a FEAR-t?? most tikkelt le 10700 hp-m 373-as resiliencel lokk fearben annélkül,hogy tört volna......mipöcs?
  • Foglaltnick
    jah, végülis a Frei Tomi is csinált egy szuper műsort belőle, mi bajunk lehet ^^
  • CS@
    Sry a belpofázodásért, de én nem járok semmiféle iskolába, úgyhogy nálam a 22es ponttal gond van.
    Vagy ki kéne írni, hogy a kérdőívet csak iskolába járok tölthetik ki.
    Vagy nem kéne csillag a 22es ponthoz.
    Vagy kéne a 22es pontba egy olyan, hogy nem járok iskolába.
  • 1Darton1
    es tenyleg
  • sector512
    wowwiki.com Itt mindent megtalálsz az összes kasztról elég jól leírva. Driudához nem értek azért adok linket, warrior és mage infot tudok adni :)
  • CS@
    Üdv!
    Kicsit láma vagyok még a játékhoz, nemrég sikerült megvennem és nekiállni játszani.
    Druidával kapcsolatban lenne kérdésem, azt már felfedeztem különböző forrásokból, hogy mindenképp ajánlott tartani egy normál formás és (legalább)egy feral formás öltözéket. A normál öltözéknél úgy vettem észre, hogy teljesen egyértelmű, hogy a minél több intellectre kell törekedni.

Viszont a feralos ruhával kapcsolatban, némileg megoszló véleményeket olvastam szerte a neten(a stamina nem kérdés minél több annál jobb).
    Próbáltam magam dönteni és szintén netes forrásokból a következőt találtam:
    1STR=2AP (függetlenül attól, hogy milyen formában vagyok)
    1AGI=Némi Crit bonus, valamennyi+DEF és +1AP, de a +AP csak macska formátumban(?).
    Igazából azt szeretném, ha ezt valaki megerősítené, hogy tényleg így van e.
    Ha így van, és én törekednék a DPSre a criticalal szemben, akkor ezeszerint elsődleges az STR?
    Köszönöm!
  • panther112
    Ekkora marhaságot még nem olvastam ezen a fórumon, pedig erős a konkurencia. Szerinted aki az alkoholizmusról ír értekezést, az váljon előtte alkoholistává?
  • Adler
    szerintem kezdj el játszani - ha még nem játszol - s miután felhúztál 70 ig legalább egy karaktert, jártál néhány 25 fős raiden, full epicben feszitesz utánna ird meg.

(illetve irj egyet mielőtt beleveted magad a játékba, s egyet mikor elérted a fenn emlitett szintet)
  • Lazarus
    lépj be angol guildbe és gyakorolj :P