World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
pve ben is még mindig a melee a legjobb dmg, csak több healt is visz, meg nem tud areazni 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
megjegyzem warri shield wall,recklessnes már nyugodtan lehetne 10 perces skill😊 Csakhát PvE-ben nagyon erõs lenne....ezért soha nem lesz hasonló ûberskillünk....😞
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
1% HP-val basztam szét egy maget még 60-on mikor neki volt még vagy 70% mondjuk akkor még sub talent volt és hatott rá a preparation. :o xD
Meg T1 warlock gnómot szedtem szét shadowcraftal úgy hogy közbe kidobott a windózra és vissza kellett alt+tabolni.
Mostanra meg nem talent hanem már skill... Nincs az a kaszter amit ne lehetne szétcsapni egy azonos szintû ruróval.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Az ITEM pontosabban a dropprendszer az valami katasztrofális.Valóban csak itemekbõl lehet fejlõdni és a blizzard tesz is róla hogy legyenek surlódások guildokon belül.Ad egy mi a faxért egy hét a reset ideje teszem azt karahzannak vagy a t4 tokeneket dobó instáknak?Ráadásul olyan okosan van megcsinálva a class összevonás tokenileg (gondolok itt a warrior-droid-priest 2 tank 2 healer) hogy felmerül az is hogy direkt oráliáltatják a játékosokat mondván vegyétek a szátokba és még fizettek is érte...
Egyébként visszatértem köcsögök !!!
A messiás ujbol eljött hozzátok , a MESSZÁJÁHHHH
jobbáteszem ezt a totyikot , foglaltnikkk biztos a faszatveri a homokba vhol a tengerparton
miaszitu?=)
akkor vmit qrva szarúl csinálsz, jó dps a mage, de ennyire azért nem...
btw az nwn-t példaként felhozni nem igazán volt nyerõ, mert egyrészt ott is számított igencsak a cucc (emlékszel még a dalakorás korszakból, mikor a kaszás lovagok 1shot-oltak mindenkit?), a wizard/sorcerer pedig atomtáp magas szinten, mivel a spelljei ellen, ha elcseszel egy mentõt - ami ellen több, mint jó esélyed van -, akkor az szintén instant halál, lásd pl. finger of death és wail of the banshee spellek. na ezekkel aztán lehet szintén aoe 1shot-olni mindenkit cooldown nélkül...
szal' ez elég rossz példa volt 😊
azzal mondjuk én se értek egyet, amit a blizz csinál már megint a kiegészítõben item-ek szintjén. nagyon nem okés, hogy ilyen tempoban amortizálódnak nullára a cuccok, arról nem is beszélve, hogy ha kijön season3 kieg elött, az csutkára haza fog vágni mindenféle raidprogress-t, mert kif*sz fog lemenni napokon-heteken át wipe-olni egy nyomorék boss-ra, mikor heti 1 óra laza melóval (10 meccs) jobb cuccot fog kapni FIXEN, ami azt jelenti, hogy nincs randomfaktor, hogy na vajon kidobja-e a boss vagy sem, nincs vita azon, hogy kié legyen a loot, hanem odaballagsz és kiválasztod, megveszed azt, amelyik neked szimpatikus.
én season3-at biztos nem inditanám el kieg elött.
sunwell plató megint egy vicckategória kb. azt megint nem kellett volna belerakni, inkább raktak volna bele +1 db 10 fõs instát zulaman mellé, vagy vmi hasonlót
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
62-es fire magem 207!!-es + dmguppal olyan sebzést produkál,hogy a t2-es kraftolt 2 kezesemmel 3000-es AP-vel csak pislogok....nem jó ez így....
NWN-ben annó igazából nem az item határozta meg azt,hogy az egyes klasszok milyen erõséggel bírnak egy wizard meztelenül kb ugyanolyan erõs volt mint varázstárgyakban és egy warrior szintén"meztelenül" 1 fakarddal is komoly ellenfél volt akármelyik klassznak,de ez mindegyikre igaz.Itt csak az számít mi van rajtad milyen tárgyaid vannak..../természetesen nem arról beszélek ha a szomszéd csaj leül a gépemhez és játszani kez,hogy minden más 70-est levág😛/,de 2 azonos tudású playernél egy csata kimenetele szinte 99%-ban a viselt cuccok minõségén múlik.
Namármost nem aztmondom nem szórakoztam jól az elmúlt évek alatt,de az hogy megint kuka lesz az összes SSC-s,BT-s epik amiért hónapokig hajtottál az gáz.Nekem nem nyújt kellõ játékélményt újra és újra cuccokért hajtani.Még elvagyok-eljátszogatok,de sztem nemsokáig....
Sokkal élvezetesebb lenne egy olyan MMORPG ahol a karakterek skilljei az itemek fölött állnának.....
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
msn: [email protected]
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Nem tökéletes, de unalmamban csak ennyire futotta, hehe.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
powerleveling IRL? 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
SAJNOS LEHET...
https://www.swagvault.com
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."