World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
bansish alatt a warlock még mindig dps-el.. ^^

Botond
Mana véges, energy nem. Ennyi a titok. Ja és rogue nem szed curseot, nem banishel meg úgy egyébként sem csinál semmit, csak dmg-t.
Csirke4
Ugyanúgy DPS-elnek.
PiszkosFred
Casterek nalatok mit csinalnak kozben? Legkozelebb szoljatok nekik idoben, hogy a raid elstartolt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Csirke4
Nálunk PL én meg a másik rugó van mindig a Damage lista elején. Úgyhogy ennyit errõl. xD
The Garrett
az a bg s dolog amit irtal hulyeseg 😄

pve ben is még mindig a melee a legjobb dmg, csak több healt is visz, meg nem tud areazni 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]Crassus
COS az sztem az egyik legultimétebb tálent😛

megjegyzem warri shield wall,recklessnes már nyugodtan lehetne 10 perces skill😊 Csakhát PvE-ben nagyon erõs lenne....ezért soha nem lesz hasonló ûberskillünk....😞

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Csirke4
Sporeggar ftw <#idiota>
Csirke4
Mond már meg melyik caster olyan kurva jó a cloak of skill ellen?
1% HP-val basztam szét egy maget még 60-on mikor neki volt még vagy 70% mondjuk akkor még sub talent volt és hatott rá a preparation. :o xD
Meg T1 warlock gnómot szedtem szét shadowcraftal úgy hogy közbe kidobott a windózra és vissza kellett alt+tabolni.
Mostanra meg nem talent hanem már skill... Nincs az a kaszter amit ne lehetne szétcsapni egy azonos szintû ruróval.
capaszabi
és mushroom > all, mint tudjuk 😄

te nagyon, de NAGYON el vagy tévedve meleet illetõen

Davidus
<#idiota><#idiota><#idiota>

V9ykn8_TZL0

papir>kõ... blizz találta ezt ki.<#hehe>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Class balancerõl ebben a játékban nemigen lehet beszélni, a bg rendszernél meg talán csak a lootrendszer a nevetségesebb.A melee meg a blizzardnak valamiért csípi a szemét és talán ezért van hogy bg-ken a mágusok, lockok ill spriestek azt a melee classt ölik meg amelyiket akarják.Az instencek megirásánál is elég szépen látszik hogy a melee-vel mennyire számol a blizzard az insták 80% százalékánál szinte abszolute nem is kell.

Az ITEM pontosabban a dropprendszer az valami katasztrofális.Valóban csak itemekbõl lehet fejlõdni és a blizzard tesz is róla hogy legyenek surlódások guildokon belül.Ad egy mi a faxért egy hét a reset ideje teszem azt karahzannak vagy a t4 tokeneket dobó instáknak?Ráadásul olyan okosan van megcsinálva a class összevonás tokenileg (gondolok itt a warrior-droid-priest 2 tank 2 healer) hogy felmerül az is hogy direkt oráliáltatják a játékosokat mondván vegyétek a szátokba és még fizettek is érte...

s0n1c
nwnbe imo inkább a multiclass nem megfelelõ leszabályozása miatt lehetett tápolni a karikat, ugye emlékszel a fighter/sd/rogue kombóra 😊
s0n1c
2 és fél éve ez van, egyféle képpen tud fejlõdni a karid itemekbõl... miért most kezdesz ezen csodálkozni? 😊
Mr_no_NaMe
Lehet én vagyok a hibás, de én nem találom benne a poént csak a fejem fájdult meg az elsõ 10 mpnél :S
Rip
GW?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ne tekerjetek bele ,ugy nemjo😛

nadenemazert mert buzivok ,csak rohogni akarok 1 jót

Egyébként visszatértem köcsögök !!!
A messiás ujbol eljött hozzátok , a MESSZÁJÁHHHH
jobbáteszem ezt a totyikot , foglaltnikkk biztos a faszatveri a homokba vhol a tengerparton

küggyé má képet magadról xDDDD

te kis teddymaci , h verjem a csõrödbe<#idiota>

szeva tesó😄DD
miaszitu?=)

"62-es fire magem 207!!-es + dmguppal olyan sebzést produkál,hogy a t2-es kraftolt 2 kezesemmel 3000-es AP-vel csak pislogok....nem jó ez így.... "

akkor vmit qrva szarúl csinálsz, jó dps a mage, de ennyire azért nem...

btw az nwn-t példaként felhozni nem igazán volt nyerõ, mert egyrészt ott is számított igencsak a cucc (emlékszel még a dalakorás korszakból, mikor a kaszás lovagok 1shot-oltak mindenkit?), a wizard/sorcerer pedig atomtáp magas szinten, mivel a spelljei ellen, ha elcseszel egy mentõt - ami ellen több, mint jó esélyed van -, akkor az szintén instant halál, lásd pl. finger of death és wail of the banshee spellek. na ezekkel aztán lehet szintén aoe 1shot-olni mindenkit cooldown nélkül...
szal' ez elég rossz példa volt 😊

azzal mondjuk én se értek egyet, amit a blizz csinál már megint a kiegészítõben item-ek szintjén. nagyon nem okés, hogy ilyen tempoban amortizálódnak nullára a cuccok, arról nem is beszélve, hogy ha kijön season3 kieg elött, az csutkára haza fog vágni mindenféle raidprogress-t, mert kif*sz fog lemenni napokon-heteken át wipe-olni egy nyomorék boss-ra, mikor heti 1 óra laza melóval (10 meccs) jobb cuccot fog kapni FIXEN, ami azt jelenti, hogy nincs randomfaktor, hogy na vajon kidobja-e a boss vagy sem, nincs vita azon, hogy kié legyen a loot, hanem odaballagsz és kiválasztod, megveszed azt, amelyik neked szimpatikus.
én season3-at biztos nem inditanám el kieg elött.

sunwell plató megint egy vicckategória kb. azt megint nem kellett volna belerakni, inkább raktak volna bele +1 db 10 fõs instát zulaman mellé, vagy vmi hasonlót

k O T T A
új patch mikor jön?

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

tigeroo
fröncsip
Lynx_TWL
csak crash

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Fenrir
Haverod 😛

A halál csupán a kezdet...

Lynx_TWL
nub

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

[HUN]Crassus
és ugye a klasszok közti egyensúly "balance" is a béka segge alatt van-volt-lesz....:S😞
62-es fire magem 207!!-es + dmguppal olyan sebzést produkál,hogy a t2-es kraftolt 2 kezesemmel 3000-es AP-vel csak pislogok....nem jó ez így....

[HUN]Crassus
Amúgy DK-os kieg sztem tönkrekúrja ismételten a játékot...szerény véleményem az,hogy a WOW sajnálatos módon az itemekre alpozza a játékot és nem a klasszok skilljeire...
NWN-ben annó igazából nem az item határozta meg azt,hogy az egyes klasszok milyen erõséggel bírnak egy wizard meztelenül kb ugyanolyan erõs volt mint varázstárgyakban és egy warrior szintén"meztelenül" 1 fakarddal is komoly ellenfél volt akármelyik klassznak,de ez mindegyikre igaz.Itt csak az számít mi van rajtad milyen tárgyaid vannak..../természetesen nem arról beszélek ha a szomszéd csaj leül a gépemhez és játszani kez,hogy minden más 70-est levág😛/,de 2 azonos tudású playernél egy csata kimenetele szinte 99%-ban a viselt cuccok minõségén múlik.
Namármost nem aztmondom nem szórakoztam jól az elmúlt évek alatt,de az hogy megint kuka lesz az összes SSC-s,BT-s epik amiért hónapokig hajtottál az gáz.Nekem nem nyújt kellõ játékélményt újra és újra cuccokért hajtani.Még elvagyok-eljátszogatok,de sztem nemsokáig....
Sokkal élvezetesebb lenne egy olyan MMORPG ahol a karakterek skilljei az itemek fölött állnának.....

[HUN]Crassus
ilyet ne mondj,mert felszívom magam és legyalulom a BG-t és kaptok 1-2 SS-ot😛😊

Lacee
wtf

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

PiszkosFred
Valaki rommaverhette bgn...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ezt mibõl szürted le?

Fenrir
Csak nem te is...?

A halál csupán a kezdet...

BEAST
mindjart kiderul hogy meg te is fejlodsz <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
wow lassan kuka lesz látom......

tigeroo
ha rózsaszin szakállas gnóm akkor elkelt😊))
Eladnám megunt accountomat, alis 70es mage-vel
msn: [email protected]
k O T T A

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
ha van esetleg vki horda oldalon aki bs és tudja ezt craftolni: http://www.thottbot.com/i23541 az legyen szives priviben írjon nekem köszi elõre is

Rip
Egy kis érdekesség a piros-kék szemüveggel rendelkezõkek:
Nem tökéletes, de unalmamban csak ennyire futotta, hehe.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Lacee
ööö... már nem azért, de nézd már meg mire kérdezte...

powerleveling IRL? 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

zeki
Szeva!

SAJNOS LEHET...

https://www.swagvault.com

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Lacee
varázsló-kasztokat bele 😊

tigeroo
ebben a játékban lehet pénzt venni?
BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
"nagyon észnél kell lenniük a blizznél hogy jól valósíthassák meg ezt az egész fícsört" - Na ettõl félek én is 😄

&#3237;_&#3237;