World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lejött,2 ora alatt...74.8Mb viszont nem updetel
2.2.0
Miféle patch? Mert nekem belépésnél unable to connect és nem tölt semmit. Csak nem a 2.2jön már
Lejött a pach és semmi sem történik:-(((((
egérpowa...omg
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Ezért kell istent szidni,te idióta?
Triathlon for life
Amennyiben moroes gondot okoz ennyi idõ után akkor vagy nagyonharmatgyenge összeállitással mentek vagy rerollolni kellene a hellokittyre.Karahzanban egyedûl az idióta prince eugéni helyesebben nem is õ hanem az addjai amin el lehet wipeolni amit random helyekre dobál.A lootrendszer az tényleg nagyon gáz.
Netudom milyen összeállitással mentek de célszerû ha legalább minimum egy paladin van a csapatban (ha kettõ akkor easy mod).Moroes vendégei közül egyet a paladin tud fearelni egyet shakleben lehet tartani ha van holy vagy spriest egyel eljátszik a hunter a negyediket meg le kell nukeo-lni mindjárt az elején.A vendégek erõsorrendjét fel lehet mérni már az ajtóból hat vendég közül négy van minden héten random.
A garotot amit a moroes nevû kollegád dobál leszedi a paldin blessing of protectionja meg a pap bubija is de ki lehet healni simán.Amennyiben az mt-re rakja akkor vanis közben kell rádobni a bubit ugy hogy ha lekerült róla a garot akkor még mielött vissza eszi a fene a moroest a bubit is le tudja szedni magáról.(moroes halálával a garott eltünik mindenkirõl).A lényeg hogy egy vendég élje túl moroest ha van pap a csapatban akkor a túlélõ vendég mindig a legerõsebb pl a mortalos warriort vagy a holy paladint tartsa végig shakleben.Röviden ennyi remélem tudtam segíteni.
Minap megnéztem az armorys linket amit belinkeltél.Biztos pvp félisten lehetsz 1300 ap-vel meg nem teljes d3-al akitõl rettegnek a mágusok meg a lockok.Jelenleg ugyan holy tallenten vagyok de azért gyüjtögetem a retri cuccot hátha tesz valamit a blizzard is.Viszont retri tallentel és retri geraben ugy 2107 ap-m van és nem tarom valószinûnek hogy a második combót kihevernéd<#vigyor2>#vigyor2>
Netudom milyen összeállitással mentek de célszerû ha legalább minimum egy paladin van a csapatban (ha kettõ akkor easy mod).Moroes vendégei közül egyet a paladin tud fearelni egyet shakleben lehet tartani ha van holy vagy spriest egyel eljátszik a hunter a negyediket meg le kell nukeo-lni mindjárt az elején.A vendégek erõsorrendjét fel lehet mérni már az ajtóból hat vendég közül négy van minden héten random.
A garotot amit a moroes nevû kollegád dobál leszedi a paldin blessing of protectionja meg a pap bubija is de ki lehet healni simán.Amennyiben az mt-re rakja akkor vanis közben kell rádobni a bubit ugy hogy ha lekerült róla a garot akkor még mielött vissza eszi a fene a moroest a bubit is le tudja szedni magáról.(moroes halálával a garott eltünik mindenkirõl).A lényeg hogy egy vendég élje túl moroest ha van pap a csapatban akkor a túlélõ vendég mindig a legerõsebb pl a mortalos warriort vagy a holy paladint tartsa végig shakleben.Röviden ennyi remélem tudtam segíteni.
Minap megnéztem az armorys linket amit belinkeltél.Biztos pvp félisten lehetsz 1300 ap-vel meg nem teljes d3-al akitõl rettegnek a mágusok meg a lockok.Jelenleg ugyan holy tallenten vagyok de azért gyüjtögetem a retri cuccot hátha tesz valamit a blizzard is.Viszont retri tallentel és retri geraben ugy 2107 ap-m van és nem tarom valószinûnek hogy a második combót kihevernéd<#vigyor2>#vigyor2>
Az alsó részén, vízszintesen.
A spellbookban csak Beast mastery-t találtam, külön pet fület nem 😞
Interface beállításnál le lehet zárni az actionbarokat, ilyenkor nem lehet kihúzni onnan semmit sem.
A halál csupán a kezdet...
A spellbookban van 1 pet fül is <#smile>#smile>
Sziasztok!
Lvl 70 draenai hunter vagyok és van egy 62-es petem. Ennyira gyorsan nyomogattam az egérrel a pet támadás gombját, hogy véletlenül kihúztam az alsó menüsorból a gombot és most nem találom, hogy honnan tudnám visszatenni. Légyszi valaki segítsen, mert addig nem tudok semmit csinálni. Köszi!
Lvl 70 draenai hunter vagyok és van egy 62-es petem. Ennyira gyorsan nyomogattam az egérrel a pet támadás gombját, hogy véletlenül kihúztam az alsó menüsorból a gombot és most nem találom, hogy honnan tudnám visszatenni. Légyszi valaki segítsen, mert addig nem tudok semmit csinálni. Köszi!
Erre van egy megoldás:
1.) Egy nyers sárgarépával kapcsolgasd fel a villanyokat a lakásban,
2.) Egy fél, meghámozott krumplival kapcsolgasd le õket,
3.) Gondolj a barátnõdre majd hírtelen egy gnome female-re, rózsaszín frizurával.
-no more problemzz-
1.) Egy nyers sárgarépával kapcsolgasd fel a villanyokat a lakásban,
2.) Egy fél, meghámozott krumplival kapcsolgasd le õket,
3.) Gondolj a barátnõdre majd hírtelen egy gnome female-re, rózsaszín frizurával.
-no more problemzz-
Nah most ez a 9 hónapja nem tudjuk megölni moroest duma után, jöjjön 2 bealázok minden shadow priestet és warlockot mese, igy lesz igazán kerek a történet. 😊
Nem gondolkoztál még guild váltáson ha még mindig moroes-on vájpoltok? 😊
Meg az miakurvaisten hogy én több hónapot wipeolok moroesnál a kibazott kurva tetves daggerért egyszer nem bírja megölni a kurva guild hiába szenvedünk vele órákat baszzameg erre amikor sikerül kinyírni naná hogy aznap este nem voltam ott (ez 2-szer történt meg) azóta (február) 1-szer láttam hogy megölték és persze nem dobott semii rugó cuccot soha máskor akkor én nem tettem meg ugyanannyit az EPIXXdroplootfaszomért mint a többi? Még többet voltam ott basszamegazisten mint a nyomi fasz akinek az volt az elsõ kara runja de sebaj. Ezután lettem fist weapon spec mert véletlen sikerült megszerezni a big bad wolfnak a fistjét.
Blizz kapja be a nagy retkes faszt. (lassan 9 hónapja nem tudok Moroes közelébe jutni)
Blizz kapja be a nagy retkes faszt. (lassan 9 hónapja nem tudok Moroes közelébe jutni)
Az még rendben is van hogy beleférne, hogy a tucat 2 gombos skillgépek közé tartozik, de egérrel kattintgat a skillekre és wasd vel fordul vazze😄DD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
azért full merc2 setje majdnem megvan..
1bként nem értem mi a baj a srácal.. a pom pyro magek 90% csak ezt a 2 gombot ismeri..
1bként nem értem mi a baj a srácal.. a pom pyro magek 90% csak ezt a 2 gombot ismeri..
100 %?
ez egy boci az aláírásomba
:ADS:ASD:SDA:
Máté az egy jelenség a Ragnaroson 😊
Õ már nem is csupán kos-listás nálunk hanem egyszerûen sportot ûzünk a megölésébõl. Egyik guildtársam konkrétan majdnem 1 órán keresztül hullakempelte shattrath falán mert a nyomorult nem tudott még elmenekülni sem 😊 Másik srác Area52-ben ölte meg vagy 10x 1vs1-ben amíg meg nem unta és ott nem hagyta 😛
Amúgy Máténál már csak az Elemental Gankery-s Kispee nevû warlockot szeretjük 😊
Õ már nem is csupán kos-listás nálunk hanem egyszerûen sportot ûzünk a megölésébõl. Egyik guildtársam konkrétan majdnem 1 órán keresztül hullakempelte shattrath falán mert a nyomorult nem tudott még elmenekülni sem 😊 Másik srác Area52-ben ölte meg vagy 10x 1vs1-ben amíg meg nem unta és ott nem hagyta 😛
Amúgy Máténál már csak az Elemental Gankery-s Kispee nevû warlockot szeretjük 😊
és körül belül mennyibe kerül?
Lazarus vennék kulcsot de nem vok jó angolos (es csak 13 éves vagyok) tudnál segiteni? msn en vegyél be lécci: [email protected] thy
Tõlük tudsz venni CD kulcsot. BC-t náluk vettem, megbízhatóak. Valós adatokat adj meg, mert telefonon visszaigazolnak (Angolul fogják végigkérdezni az adataid kínai akcentussal)
hy all! Nem lehet valahol külön acc ot venni? mármént h nem kell megvenni a gamet is csak az accot? és ha lehet mennyiért?
csa mindenkinek, lenne egy kerdesem, mert fagy le SWben a game mikor PVPzek, gepemen rendesen kene menjen, masnak gyengebb gepe es soha nem fagy le, nekem meg igen, mit tegyek, plz help??<#help>#help><#help>#help>
TDU:[HUN]dudutech
csak ugy hozzavetolegesen ha titok irj priviben! megis mennyit kaptal ?
kivancsi vagyok
kivancsi vagyok
anti hero
najo WAR betasoknak : <#mf2>#mf2>
anti hero
ಥ_ಥ