World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler Durden
Ennyi volt, részemrõl game over, várom a warhammert <#pias>

BTW accod elkelt már? (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

te is feladtad a harcot öreg cimbora ?😄

[HUN]Crassus
Nagy thx érte!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lynx_TWL
te :s meg legjobb haverod crash is

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
te max

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
így játszol

TDC Geronimo
clickelõbajnok, röhej :d

[HUN]Crassus
erre inkább semmit nem mondok....Isten hozott Botyi

[HUN]Crassus
Köszi a HBD-ket!

Tyler Durden
Üdv mindenkinek!

A hírdetésért elõre is sorry.

Eladó sorba került az accountom. Amit tartalmaz: WoW alap játék Collectors Edition, TBC kiegészítõ Collectors Edition /tokkal, vonóval/

Az account a következõ karaktereket tartalmazza:

LVL 70 Paladin /a linken retri gearben látható, van nála epic healinges gear is 1600+ healing uppal/ epic mount, epic flying mount
LVL 70 Warrior pár epic, fõleg pvp-re használtam epic mount, flying mount
LVL 60 Rogue ez a karakter a Bloodscalp serveren van, TBC elõtti epic cuccos rugó, epic mount

Karakterek transzferelhetõk.

Akit érdekel, az ajánlatával megtalál emailben /[email protected]/ vagy msn-en /[email protected]/.
RogueWarriorPaladin

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Count Adyn
Így már érted a #112051 et😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
MÁTÉ for prezident! 😄DD

csk azt nem ertem minek van a sracnak 4 sor action bar, ha 2 gombot nyomogat 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
overlord

30 Seconds of Bliss - Epic! - imba short movie 😊

Rifle lovin 11 - Final - huntard movie, még nem láttam, de 4.79-et kapott, szóval rossz nem lehet 😊 (45min, 2 részben lehet letölteni)

s0n1c
még véletlenül se Crassust akarom védeni, de a postodról eszembe jutott ez 😊

gear >>> skill

forrás: Public Enemy
HBD

s0n1c
szinglire jó az, történet szerintem jobb, mint az elsõ részé
Dacid
100% ban egyetértek ezzel. Én is csak azért arénázok, hogy meglegyen altomnak a T5 kinézetû cucc... EZ mod jó epiket szerezni arénázással.

Sziasztok!

tudnatok mondani egy olyan addont amely kiirja a kepernyore, hogy mit dispelleztem le az ellenfelrol ?

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

picket
Toltam. Felénél bugos lett, és nem tudtam tovább menni (egy esemény sehogy nem akart lefutni, jó volt a skriptelés :S). Persze pro nem nyomogatja folyamatosan a save gombot, szóval ennyi, gg.

&#3237;_&#3237;

picket
Nem nézek be egy kicsit, és Wildor máris csak krittel meg farmol, Crassus a szemétdomb kiskakasa, és aki nem kockul 26 órát naponta, és úgy talentel ahogyan neki tetszik, az egy szardarab. Mikor jön már az, hogy "nekem meg jön a guildem segíteni"? Valaki szóljon az óvónéninek!! <#rinya>

&#3237;_&#3237;

BEAST
:<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ma nem ad autogrammzot, huss innen

anti hero

BEAST
Hat engem nem fogott meg annyira mint az elodok, de azert nem rossz 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Boti sziporkazik :o

offtopik;

tolt vki Neverwinter Nights 2-t? hangulatos-e mint a regebbiek(bg iwd nwn stb😊, erdemes-e megvenni az erdekelne ;o
kene vmi normalis gamma amikor nincs kedvem wowozni

/off off

anti hero

BEAST
Boldog szuletesnapot Crassus :p

még nem, de attól még igaz, amit oda leirtam -.-

Botond
Givfz edit!

"Vagy akkor f@szláma vagy, hogy akkor elpicsáz, és csak akkor tudsz királykodni, ha lvl48as zöld cuccban vaN?"
Botond
Mekkora egy irigy sz@r vagy te. Most mit fáj neked, hogy vér istvánnak is lesz elsõ szezonos aréna szetje mire kijön a 3. szezon? Vagy akkor f@szláma vagy, hogy akkor elpicsáz, és csak akkor tudsz királykodni, ha lvl48as zöld cuccban vagy? Szánalom amit mûvelsz. Itt vered magad, hogy ha olyan geared van amiben 1,5x annyi stat van, mint a többieknek akkor te vagy az ász,de egyenlõ feltételeket, na nehogymár, mert még kiderül, hogy a fogyatékosok királya vagy nem más. Na mássz szépen vissza a gödrödbe és királykodj tovább ott!
TDC Geronimo
Nem, itt az a lényeg, hogy mindenki kurvajól játszik, de én a legjobban <#idiota>

shaime01
Szóval a lényeg az ,hogy

egy warlockot meg egy shadowpriestet nem lehet megölni mert egy rugonak csak 7k hp-ja van pve gearben és azért baszik az arenéra mert nem akarja összefarmolni a hwl set-et meg ugyebár a felguard 1 shotol mindenkit miközben a rogue megöli a warlockot és a shadowpriestet kemény 5sec alatt.

jólértem?

Lynx_TWL
a helyzet drámai

borulj le es imadd
;d

anti hero

The Garrett
ezért lesz bevezetve, hogy bizonyos arena itemek ratinghez lesznek kötve ( de erre még várni kell :C )

The Garrett

Csirke4
Nem olyan elérhetõ ha nem nyomom keményen.
Kb annyira lesz így elérhetõ mint amennyire szükségem van rá. 😊
BEAST
Ezzel viszont nem ertek egyet, lehet hogy 0 teljesitmennyel lesz neki arena cucca, de neki ez 6honap++, mig masoknak akik komolyabban foglalkoznak ezzel igen hamar osszegyulik a pont mindenre.

egodat mérték már ?

[HUN]Crassus
"Arénázni meg KB annyit szoktam hogy meg lesgyen a 10 játék a héten azt is leszarom ha mind a 10-et elveszítjük mint ahogy a csapattársam is lexarja."
ez a mondtat a tökéletes iskolapéldája a blizzard faszságának,hogy mindenki számára elérhetõvé tesz olyan itemeket amiket kurvára nemérdemelnek meg:S😞

[HUN]Crassus
Vicces,de találó!😊 Tényleg ilyen vagyok BG-ken! Ha beledöglök is küzdök még 1 hp-n is soha nem adom fel!😊
Szeretem az aggrót pvp-ben is tartani keményen😛 és az ellenfeleim értékelik ám a munkásságom mindíg kitüntetõ figyelmet kapok már az elsõ percek után.Aminek én személyszerint külön örülök és minél nehezebb egy BG/értsd ezalatt,hogy az ellenfelek is jó játékosok/ én annál jobban élvezem a játékot....Egyhelyben toporgó agyatlan marhák halomra kaszabolása nem az igazi.

najó, én elmentem aludni.
befáradtam -.-

két av hétvége alatt simán össze lehet vakarni, ahogy elnézem neked még idõd is van rá, elvégre neked nyári szünet van épp...
szal' nem egy nagy kunszt...

"Arénázni meg KB annyit szoktam hogy meg lesgyen a 10 játék a héten azt is leszarom ha mind a 10-et elveszítjük mint ahogy a csapattársam is lexarja."

ilyen hozzáállással mondjuk nem is csodálom, ha bukjátok a meccseket.

Lynx_TWL
<#lama>

Csirke4
Meg amikor játszok akkor is olyan cumókat keresek amitõl minnél nagyobb DPS-em lesz tehát soksok AP van rajta mint az látszik is a csizma pl meg az öv a legjobb elérhetõ attack poweres leather cucc a játékban. (soloban és mint aldor).
Mert ugye a rugóktól nem várják el hogy tankolni kelljen instában inkább minnél nagyobb folyamatos DPS kell. 😊
Arra meg nem olyan jó a PVP-s set. 😞
Csirke4
Kifarmolni az egész set-et... xD
Arénázni meg KB annyit szoktam hogy meg lesgyen a 10 játék a héten azt is leszarom ha mind a 10-et elveszítjük mint ahogy a csapattársam is lexarja.
Amúgy a priest akit linkeltem vele egyszer mentem 2v2-ben és zsinórban 4-et nyertünk. Elõtte a macijával mentünk 10-et és abból kb 7-et el is vesztettünk szépen tehát jó az a priestecske nem fikáztam egyáltalán.
PVP-zni is csak funból szoktam úgyhogy nemtom hogy ki tudnám-e farmolni az egész setet de majd meglássam. 😄 Amúgy ezzel a PVE szettel/talentel jobban elvagyok mint azt így armoryból látni lehet.
Az eddigi egyetlen PVP-s dolgom a BC után a kesztyûben lévõ +20 AP-s gem. xD
BEAST
nemis :<

(3 Malav nem er xd)

Csirke4
Normális?
Inkább überkocka mifelénk. :o
Lynx_TWL
én 1 sec alatt leverek 3 paladint egyszerre...

na szal, nem oltás, én finomabb leszek, mint a többiek <#kacsint>

7,3k hp-d van, ami semmi, de komolyan kb. olyan, mintha nem is lenne. a felguardommal simán agyonveretnélek, s ezt nem viccbõl mondom. nyomhatnál te evasion-t, blindot, akármit, 50% hp alá esélyed se lenne letornászni a lock-omat, ha meg valami csoda folytán mégis, nekem még mindig ott lenne a hs-em, ami crit-nél ~5k-t heal-elne rajtam, meg a talizmánom, ami crit-nél ~2k körül heal-elne belém.

az alapprobléma az, hogy pve gear-ben akarsz pvp-zni, s gondolom ez nem is nagyon megy, mert látszik is a rating-eden (1400 körüli rating az pi***füst (zárójelben hozzáteszem a miénk se egy nagy durranás, bár próbáljuk javítani <#ticking>)).

elsõ körben azt tudom tanácsolni, hogy feküdj be bg-kre, de nagyon keményen, s farmold ki az összes elérhetõ veteran + 70-es grand marshal set cuccot (ja, tudom, "szar" kék cucc, de pvp-re sokkal jobb, mint a pve epix), amit csak birsz, medallion of the alliance-et, talisman of alliance-et, és társait is.
sokan azt hiszik, hogy pve epix >>> pvp epix, pedig ez nagyon nem igy van.
resiliance nélkül úgy szétkapnak 2 sec alatt arena-ban, mint a villám, lehetsz te akármilyen imba pve epix-ben, úgy fogod nyelni a 2-3-4-5k-s crit-eket, hogy a healered vért fog könnyezni, hogy megpróbáljon életben tartani.

amidre csak tudsz enchantoltass stamina-t, leather-ben vagy, ami nem ad sok armort, tehát, hogy kitarts, ahhoz stamina kell, még több stamina és még annál is több stamina (nameg resiliance), ha nem akarod, hogy 2shot-oljanak.

ha már 10k hp közelébe/fölé sikerült feltornásznod magad olyan 25-30% crit-tel, meg olyan 300+ resiliance-el na onnantól már igen jó esélyeid lesznek akár egy lock és spriest ellen is, addig viszont csak free hk leszel, egy normálisan gear-elt pvp spap-nak, vagy lock-nak, de irhatnék akár másik kasztokat is.

ja és mégvalami. ne azt a priest-et vedd alapúl, amit linkeltél, mert az 1 vicc, de komolyan <#vigyor>
kb. 3 sec alatt szétkapnám...

btw valaki árulja már el, hogy 1245-ös 2v2 rating-et hogy a búbánatba lehet csinálni???
zsinórban vesztenek minden meccset 3 hete vagymi?
ennél még az is jobb megoldás, hogy ha minden héten új csapatot csinálnának, s buknák vele a 10 meccset, még akkor is jobb rating jönne ki hetente... <#nemtudom>

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0