World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BTW accod elkelt már? (:
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A hírdetésért elõre is sorry.
Eladó sorba került az accountom. Amit tartalmaz: WoW alap játék Collectors Edition, TBC kiegészítõ Collectors Edition /tokkal, vonóval/
Az account a következõ karaktereket tartalmazza:
LVL 70 Paladin /a linken retri gearben látható, van nála epic healinges gear is 1600+ healing uppal/ epic mount, epic flying mount
LVL 70 Warrior pár epic, fõleg pvp-re használtam epic mount, flying mount
LVL 60 Rogue ez a karakter a Bloodscalp serveren van, TBC elõtti epic cuccos rugó, epic mount
Karakterek transzferelhetõk.
Akit érdekel, az ajánlatával megtalál emailben /[email protected]/ vagy msn-en /[email protected]/.
RogueWarriorPaladin
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
csk azt nem ertem minek van a sracnak 4 sor action bar, ha 2 gombot nyomogat 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Rifle lovin 11 - Final - huntard movie, még nem láttam, de 4.79-et kapott, szóval rossz nem lehet 😊 (45min, 2 részben lehet letölteni)
gear >>> skill
forrás: Public Enemy
tudnatok mondani egy olyan addont amely kiirja a kepernyore, hogy mit dispelleztem le az ellenfelrol ?
koszonettel: Reiki
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
offtopik;
tolt vki Neverwinter Nights 2-t? hangulatos-e mint a regebbiek(bg iwd nwn stb😊, erdemes-e megvenni az erdekelne ;o
kene vmi normalis gamma amikor nincs kedvem wowozni
/off off
anti hero
"Vagy akkor f@szláma vagy, hogy akkor elpicsáz, és csak akkor tudsz királykodni, ha lvl48as zöld cuccban vaN?"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
egy warlockot meg egy shadowpriestet nem lehet megölni mert egy rugonak csak 7k hp-ja van pve gearben és azért baszik az arenéra mert nem akarja összefarmolni a hwl set-et meg ugyebár a felguard 1 shotol mindenkit miközben a rogue megöli a warlockot és a shadowpriestet kemény 5sec alatt.
jólértem?
;d
anti hero
Kb annyira lesz így elérhetõ mint amennyire szükségem van rá. 😊
ez a mondtat a tökéletes iskolapéldája a blizzard faszságának,hogy mindenki számára elérhetõvé tesz olyan itemeket amiket kurvára nemérdemelnek meg:S😞
Szeretem az aggrót pvp-ben is tartani keményen😛 és az ellenfeleim értékelik ám a munkásságom mindíg kitüntetõ figyelmet kapok már az elsõ percek után.Aminek én személyszerint külön örülök és minél nehezebb egy BG/értsd ezalatt,hogy az ellenfelek is jó játékosok/ én annál jobban élvezem a játékot....Egyhelyben toporgó agyatlan marhák halomra kaszabolása nem az igazi.
befáradtam -.-
szal' nem egy nagy kunszt...
"Arénázni meg KB annyit szoktam hogy meg lesgyen a 10 játék a héten azt is leszarom ha mind a 10-et elveszítjük mint ahogy a csapattársam is lexarja."
ilyen hozzáállással mondjuk nem is csodálom, ha bukjátok a meccseket.
Mert ugye a rugóktól nem várják el hogy tankolni kelljen instában inkább minnél nagyobb folyamatos DPS kell. 😊
Arra meg nem olyan jó a PVP-s set. 😞
Arénázni meg KB annyit szoktam hogy meg lesgyen a 10 játék a héten azt is leszarom ha mind a 10-et elveszítjük mint ahogy a csapattársam is lexarja.
Amúgy a priest akit linkeltem vele egyszer mentem 2v2-ben és zsinórban 4-et nyertünk. Elõtte a macijával mentünk 10-et és abból kb 7-et el is vesztettünk szépen tehát jó az a priestecske nem fikáztam egyáltalán.
PVP-zni is csak funból szoktam úgyhogy nemtom hogy ki tudnám-e farmolni az egész setet de majd meglássam. 😄 Amúgy ezzel a PVE szettel/talentel jobban elvagyok mint azt így armoryból látni lehet.
Az eddigi egyetlen PVP-s dolgom a BC után a kesztyûben lévõ +20 AP-s gem. xD
(3 Malav nem er xd)
7,3k hp-d van, ami semmi, de komolyan kb. olyan, mintha nem is lenne. a felguardommal simán agyonveretnélek, s ezt nem viccbõl mondom. nyomhatnál te evasion-t, blindot, akármit, 50% hp alá esélyed se lenne letornászni a lock-omat, ha meg valami csoda folytán mégis, nekem még mindig ott lenne a hs-em, ami crit-nél ~5k-t heal-elne rajtam, meg a talizmánom, ami crit-nél ~2k körül heal-elne belém.
az alapprobléma az, hogy pve gear-ben akarsz pvp-zni, s gondolom ez nem is nagyon megy, mert látszik is a rating-eden (1400 körüli rating az pi***füst (zárójelben hozzáteszem a miénk se egy nagy durranás, bár próbáljuk javítani <#ticking>#ticking>)).
elsõ körben azt tudom tanácsolni, hogy feküdj be bg-kre, de nagyon keményen, s farmold ki az összes elérhetõ veteran + 70-es grand marshal set cuccot (ja, tudom, "szar" kék cucc, de pvp-re sokkal jobb, mint a pve epix), amit csak birsz, medallion of the alliance-et, talisman of alliance-et, és társait is.
sokan azt hiszik, hogy pve epix >>> pvp epix, pedig ez nagyon nem igy van.
resiliance nélkül úgy szétkapnak 2 sec alatt arena-ban, mint a villám, lehetsz te akármilyen imba pve epix-ben, úgy fogod nyelni a 2-3-4-5k-s crit-eket, hogy a healered vért fog könnyezni, hogy megpróbáljon életben tartani.
amidre csak tudsz enchantoltass stamina-t, leather-ben vagy, ami nem ad sok armort, tehát, hogy kitarts, ahhoz stamina kell, még több stamina és még annál is több stamina (nameg resiliance), ha nem akarod, hogy 2shot-oljanak.
ha már 10k hp közelébe/fölé sikerült feltornásznod magad olyan 25-30% crit-tel, meg olyan 300+ resiliance-el na onnantól már igen jó esélyeid lesznek akár egy lock és spriest ellen is, addig viszont csak free hk leszel, egy normálisan gear-elt pvp spap-nak, vagy lock-nak, de irhatnék akár másik kasztokat is.
ja és mégvalami. ne azt a priest-et vedd alapúl, amit linkeltél, mert az 1 vicc, de komolyan <#vigyor>#vigyor>
kb. 3 sec alatt szétkapnám...
btw valaki árulja már el, hogy 1245-ös 2v2 rating-et hogy a búbánatba lehet csinálni???
zsinórban vesztenek minden meccset 3 hete vagymi?
ennél még az is jobb megoldás, hogy ha minden héten új csapatot csinálnának, s buknák vele a 10 meccset, még akkor is jobb rating jönne ki hetente... <#nemtudom>#nemtudom>