166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
gyonax #123053 A 132-es WoW errorra nem tudtok megoldást? Futtattam Memtestet de nincs a RAM-mal semi baj szóval nem tudom... Az a legjobb hogy egész régóta wowozok és ma kezdte el... Előre is kösz a helpet -
#123052 Adtad volna el inkább ebay-en -_- -
#123051 jutt eszembe.
letöröltem MINDEN létező karimat. egyik mp-ről a másikra döntöttem igy ideje a lehető legtöbb energiámat a mentőápoloi képzésre fordítanom
Tudom sokaknak hiányozni fogok, a tehéngyilkos blog sem mehet tovább nélkülem, de az élet már csak ilyen azért maradok a forumon
Screenshotok az eventről amint nem fagy le az mspaintem ^^
-
#123050 Shockadin is nagyon poén,de a healer kasztokkal neki kicsivel még nehezebb a dolga/jóval kevesebb Burst dmg/ -
#123049 a healer kasztok:S hiába baxol oda nagyot játszva visszatolja magát...a te manád hamarabb elfogy mint az ő 1/4 manája:P:) ugyebár nincs healcsökkentőd/mortal vagy méreg/ és interruptolni sem tudsz igazán:S
3x vengeance-al makkeres kritekkel HOJ alatt talánl leburstölsz akármilyen helaer-t,de nagyon kevés rá a sansz.
Healereken kívűl szerintem nagyon hazsnálható bármi ellen!
-
#123048 mindegyik -
#123047 Pala most milyen pvpre milyen kasztok okoznak nehézséget? -
frc0032 #123046 Á, mostmár értam akkor, köszi.
-
#123045 Azt jelzi ,hogy az illető melyik szerveren játszik -
frc0032 #123044 Meg tudnátok mondani hogy hogyan ilyet csinálni: szoval a BG-kben mostanában az emberkéknek a nevük mellett van egy (*). És hogyha rájuk teszem a kurzort, akkor kiír a neve melé vmit(Arathor, Al'Akir, Aggramar). (ezek mit jelentenek amúgy?)
-
#123043 owned -
Skill #123042 lol XD -
#123041 te is oregszel, ez van :p -
#123040 3 óraja nem nyertünk egyetlen BG-ben sem..... -
#123039 Ez nem olyan mint a csé hogy a szervernek szinte semmi befolyása a kliensekre, WoWban minden a szerveren dől el*, még az is hogy milyen ikonok jelennek meg a karakterlapodon.
* offical szerveren játszottunk 2.5 évig gond nélkül, tört szerver próbálgatása után pedig nem volt ritka a teljes rendszer összeomlás, ami nagyjából ebben nyilvánult meg. -
#123038 ha a szerver alapbol szar baszhatod a törvényes kilensedet -
#123037 megalol -
#123036 elírtam.. game... csak közben olvastam másik hsz-t -
#123035 lol -
#123034 csak a szerver tört kliens nem -
#123033 aha..nem olvastam de azért ebben segítene vki???nem értem mi lehet a baj:(
-
Foglaltnick #123032 törtszerver, törtkliens, piros felirat a banner alatt -
#123031 Jah meg karakterlapon ilyen kockák vannak karim vállán kezén fején:S -
#123030 megvolt kb 6x :DD -
#123029 Próbáld meg lefuttatni a repair.exe-t, az letölti a fájlt ami nem jó. -
#123028 Hali:) Van 1kis problémám...felraktam a 2.4.1es patchet játszanék de betöltésnél wowerror: File: world/map/kalimdor/Kalimdor_38_33.adt
ujraraktam játékot de igy se működik:S nincs valmi 5letetek miért? -
#123027 Menny át hordához am ott valahol a sziget közepén a kis faluba lévő hunter trainertől kapod a q-t,de kell hozzá a lvl 10. -
#123026 elfut, egyedül shattarban és 25fős 1-2 helyén fog leesni de ha mindent minimumra állitasz szerintem nem lesz gond -
#123025 Szerintem simán elfut rajta. Ismerek olyat aki sokkal gyengébb gépen játszik. -
ynonyms #123024 köszönöm a segítséget!
Bár az az igazság hogy átnéztem egész exodart kívűl belül egyaránt de nem találtam a trainert... -
#123023 sajnos nálunk nem, de már sikerült szereznem egy barát jovoltából baráti áron 600g-ért nemsokára meglesz hc/raid nélkül az unbuffed 12k hp (tudom gyér.. de tegnap kezdtem el gearelni) :) -
#123022 ah-n szokott lenni 250-300g között -
#123021 Exodaron (vagy hogy hivják) kivül valamelyik szélen van. -
ynonyms #123020 Hello mindenkinek!
Egy draenei huntert kezdtem és nem találom azt a trainert aki az állatbefogós küldetést adja! Nem tudja valaki merre van? -
3333 #123019 Hali!
Szerintetek egy ilyen notebook-on futna rendesen a wow? Mármint itt konkrétan a video kártyára gondolok, úgy gondolom a többivel nem lenne probléma. köszönöm a válaszokat előrre is
Micro Processor Intel Centrino 2 Duo T7250 2.0 GHz
Memory 2048MB(1024x2) DDRII SDRAM
Cache Memory 2MB (L2 Cache)
Hard Disk(s) 250GB(SATA, 5400rpm)
Optical Drive(s) DVD Super Multi
Graphics nVidia GeForce 9300M G with 256MB Virtual RAM
Display 15.4" TFT WXGA+ Colour-Shine -
Chris #123018 Sokan mostanában ilyen "divatos" dolgot kell hogy csináljanak a diplomamunka elkészítéséhez. Majd talán egyszer egy másik életben te is megtapasztalhatod milyen érzés ilyen "divatos" dolgot csinálni. -
Foglaltnick #123017 namost az van, hogy az ID eladást annyira nem szeretem, egyszer odaadtunk egy TK-t csak Kaellel, meg egyszer egy SSC-t csak Vashjal (akkor pár emberünk elment kulcsolni velük), de én akkor sem voltam túl lelkes, mert én azt mondom, hogy én szeretnék megdolgozni mindenemért, és ha egy egy guild annyira májer hogy már bétét farmolja, akkor ugyan vegye már a fáradtságot hogy az új tagokat bekulcsolja, hiszen egy-egy SSC vagy TK hipphopp megvan a májer uraknak... Ja hogy eltetszett felejteni a Vashj/Kael taktikát? Ja mégse tetszenek annyira toppon lenni, nem menne le egy raidnap az egész mi...
Értem hogy warglaivvel vigyorogni mókás, BT trasht pucolni nem mókás... Most akkor hogy van ez? Ki a hülyébb, én aki azt mondja hogy "megdolgozni" valamiért, pedig a köcsög blizz köcsög droprateje miatt van az egész, vagy az, aki nem akar lemenni BT-be 15.-szörre Akamára mer jajdeuncsi, Teronnál meg a Sanyi úgyis elbassza, mintha nem a játék lenne a lényeg, hanem az epixx...
Egy biztos, én mint raidleader vélhetőleg sose vennék ID-t mástól, nem vezetnék raidet más instájába, még más raidnek se, oktatás céljából, mert azzal meg a felfedezés örömét venném el... már ami marad itt egyáltalán a bosstaktikák full ismerete után... De hogy lootért vagy access-ért nem, az biztos.
pluszmeg törölgetni baromira macerás, válogatni a postok között meg méginkább... szal csend rend fegyelem, az én apukám erősebb -
Foglaltnick #123016 a csizma BOP-os, csak a recept kellhet neki -
#123015 Miért lenne pala cipő? :D -
t0ma #123014 de most a csimma kel, vagy a recept?
hogy hulyeket beszeljek tovabbra is....