World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aka healbot? 😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mi nem tankoljuk, minek azt? 3-4 mp-nél nem él tovább xD
bár ez igaz a többi add-ra is...
mi következik ebbõl?
az én apukám erõsebb, mint a tiéd, de különben is csak a puffin ad nekem erõt és mindent legyõzõ akaratot.
bár ez igaz a többi add-ra is...
mi következik ebbõl?
az én apukám erõsebb, mint a tiéd, de különben is csak a puffin ad nekem erõt és mindent legyõzõ akaratot.
jutt eszembe
ahol server vagyok éppen olyan ,hogy heroic vagy egyéb más insták kb 1 napot kell várni annak is a 70%-a wipeol mig pl sl elött minden nap láttom kb ,hogy allyk 30-40percben summonolnak (nem guild sima pug) és ki sem jönnek.. pl sl-bõl (hál istenek exalted 2 nap alatt meglesz lc-vel😊) most tényleg néhány serveren tényleg jobb allynak lenni?
engem mindig vonzott a másik oldal.. csak hát elmegy az ember életkedve lv16-20ig mert 0quest van.. lv18-20s questeket lv16-t mindig befejeztem onnantol meg tömény szopás..bár lehet csak én érzem igy nálatok ez ,hogy van?
mert pl ragnán 1000 év mire találsz 1 party-t pl heroic mt-be vagy auchba de még mindenkinek megvan a teljes heroic gear 2x
ahol server vagyok éppen olyan ,hogy heroic vagy egyéb más insták kb 1 napot kell várni annak is a 70%-a wipeol mig pl sl elött minden nap láttom kb ,hogy allyk 30-40percben summonolnak (nem guild sima pug) és ki sem jönnek.. pl sl-bõl (hál istenek exalted 2 nap alatt meglesz lc-vel😊) most tényleg néhány serveren tényleg jobb allynak lenni?
engem mindig vonzott a másik oldal.. csak hát elmegy az ember életkedve lv16-20ig mert 0quest van.. lv18-20s questeket lv16-t mindig befejeztem onnantol meg tömény szopás..bár lehet csak én érzem igy nálatok ez ,hogy van?
mert pl ragnán 1000 év mire találsz 1 party-t pl heroic mt-be vagy auchba de még mindenkinek megvan a teljes heroic gear 2x
úúúriiisteeennn...<#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#hehe>#hehe><#ticking>#ticking><#eplus2>#eplus2>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
persze, de a shadowpriestet en tankoltam multkor pölö ;d
amugy jok vagyunk, ennyi. <3
<#zavart2>#zavart2>
amugy jok vagyunk, ennyi. <3
<#zavart2>#zavart2>
anti hero
Nálunk olyan istenverte hülye allisok vannak hogy az szánalom. Pl tavaly MC régi guild raidleader már üvölt a TS-en hogy NO DPS szpemmeli a raid warningot de a mage ugyanúgy lövi a frostboltot. Whisperben rákérdezünk hogy miért lövi a kutyát erre: "Mér a frostbolt az DPS?"
Na ugyanezek mennek BG-re is. Ahhoz is kb ennyit értenek.
Marad a premade.
Na ugyanezek mennek BG-re is. Ahhoz is kb ennyit értenek.
Marad a premade.
De csak azér mer ottvagyok! <#idiota>#idiota>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
shacklevaltas ..
BRUHÁHÁ
(sir+nevet)
BRUHÁHÁ
(sir+nevet)
anti hero
erdekes hogy te a healerpuncit shacklezned ;o nalunk elsore szokott halni, tank betankol mindent aztan szetlovunk mindenkit a faszba ;o ..
tehat moroes taktik :
tank tankol healerek healelnek dps meg szetlo mindenkit
ENNNYYI
tehat moroes taktik :
tank tankol healerek healelnek dps meg szetlo mindenkit
ENNNYYI
anti hero
mt blind, wtf, omg, healer kettéhasít by boss, wipe, gg
Amúgy nájsz taktik <#idiota>#idiota>
Amúgy nájsz taktik <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Egy szóval sem mondtam hogy bonyolult lenne.Többféle módon ölhetõ szinte mindenféle öszeállitással, csak egy tippet adtam a srácnak hogy kb hogyan lehet.Visszatérve a csirke hp-ára majd azért teszem azt aranra szerezzél be ugy 8000 körüli unbuffed hp-t mert átani nem árt.Igaz már nem olyna gáz az öreg mágusipari tanuló mint a patch elött.
ez az egész moroes storytactic túl bonyolúlt igy.
az egy rém egyszerû fight, pláne ha van 2 priest a csapatban, de eggyel is eccerû.
alábbi tactics az 1 priest-es verzió.
boss: maintank
shackle 1: healerpunci add
(shackle 2: retardin add)
offtank: ms warrior add + retardin add (bár utóbbi nem sok vizet zavar, elenyészõeket ütöget még cloth-ba is)
a fight menete:
1. boss-t mt vegye fel, offtank vegye fel az ms warriort + retardin addot
2. priest shacklezze healerpunci addot
3. shadowpriestpunci addot szarrá kell nukeolni pár sec alatt, mana burn-jét rugó szakítsa. döglik mint a villám pár sec alatt
4. shackleváltás. healerpunci addot 2.-nak kinukolni, retardin add mehet shackle-ba.
5. fulldps boss-ba
6. ha moroes vanish-el, akkor dotolni, nukeolni ms warrior addot (2 vanish fázis alatt simán megdöglik még a dotoktól is)
7. amint moroes megjelenik újra fulldps bele
8. garrot-ot hotokkal ki kell healelni, meg figyelni kell rá, hogy a retardin add végig shackle-ban is maradjon.
ennyi. 2 priest-tel még 1x-ûbb, mert ott kettõ addot is simán ki lehet vonni a forgalomból...
az egy rém egyszerû fight, pláne ha van 2 priest a csapatban, de eggyel is eccerû.
alábbi tactics az 1 priest-es verzió.
boss: maintank
shackle 1: healerpunci add
(shackle 2: retardin add)
offtank: ms warrior add + retardin add (bár utóbbi nem sok vizet zavar, elenyészõeket ütöget még cloth-ba is)
a fight menete:
1. boss-t mt vegye fel, offtank vegye fel az ms warriort + retardin addot
2. priest shacklezze healerpunci addot
3. shadowpriestpunci addot szarrá kell nukeolni pár sec alatt, mana burn-jét rugó szakítsa. döglik mint a villám pár sec alatt
4. shackleváltás. healerpunci addot 2.-nak kinukolni, retardin add mehet shackle-ba.
5. fulldps boss-ba
6. ha moroes vanish-el, akkor dotolni, nukeolni ms warrior addot (2 vanish fázis alatt simán megdöglik még a dotoktól is)
7. amint moroes megjelenik újra fulldps bele
8. garrot-ot hotokkal ki kell healelni, meg figyelni kell rá, hogy a retardin add végig shackle-ban is maradjon.
ennyi. 2 priest-tel még 1x-ûbb, mert ott kettõ addot is simán ki lehet vonni a forgalomból...
erre most mit mondjak? szar battlegrp-ot (cyclone) választottál, abban ahol én vagyok (rampage) ott az alli igencsak tudja a dolgát bg-ken, még pug vs. pug-ban is elég sokszor az alli nyer. sajna horda oldalon elég sok a retard, akiknek gõze sincs, hogy mit is kéne pl. csinálni egy eos-ban -.-
ha számokat kéne mondanom bajban lennék, de az 50-50% az valahol korrekt, ab, wsg, eos-ra is.
amit jó eséllyel mindig nyer a horda nálunk az av.
ha számokat kéne mondanom bajban lennék, de az 50-50% az valahol korrekt, ab, wsg, eos-ra is.
amit jó eséllyel mindig nyer a horda nálunk az av.
nekem ez az egesz moroes-os tortenet buzlik..
anti hero
Mindig igazam van, csak amikor nem tetszik neked, akkor nem, pedig de. Szóval érted 😊
Az viszont elmond valamit, hogy azzal védekezik, hogy pve szerveren vannak, ezek szerint a többi teli találat 😄 Vajon a national geografic már fényképezgeti az étkezési szokásait? xD
Az viszont elmond valamit, hogy azzal védekezik, hogy pve szerveren vannak, ezek szerint a többi teli találat 😄 Vajon a national geografic már fényképezgeti az étkezési szokásait? xD
ಥ_ಥ
lekell olni az addokat
Az egész battlegroupban a BG-k meg arénák 80-90%-át a hordások nyerik. Egy jónagy rakás szar. Ahhoz hogy PVP-s cuccokat szerezzek ahhoz meg lehet nyerni is kéne valamit. :C
Egyetlen dolog az AV amit nyerünk de arra 1 óra a waiting time.
Egyetlen dolog az AV amit nyerünk de arra 1 óra a waiting time.
A taktics jó, de moroes halálával a garott már nem tünik el mindenkirõl! Tegnap (is) öltük és nem tûnt el.
picket egy pöcs, de néha igaza van, pl most😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
meg is látszik, ezért vagytok 1200-1300 körüli rating-en.
blizzard lebsazta az accom mert máésik kártyáról fizettem. bassák meg a wowukat-.-
V9ykn8_TZL0
én minnyá sirok...
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
Te wowozol is vagy csak kurva okosan nyomod a hülyeségeket.
Elmondtam hogy PVE szerveren vagyok kisfiam ritkán szoktunk hullákat kempelni a nagyvilágban.
Elmondtam hogy PVE szerveren vagyok kisfiam ritkán szoktunk hullákat kempelni a nagyvilágban.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Most láttam egy warriort akinek csak a helm hiányzott a merciless arena setbõl még a 2 kezes kardja is megvolt és neki van 306 resillence.
Akkor itt aki írta hogy a pvp gearjeben 300-as rezillensze van az biztos 5 perc alatt farmolta ki.
Akkor itt aki írta hogy a pvp gearjeben 300-as rezillensze van az biztos 5 perc alatt farmolta ki.
térj át az egérrel kattintgatásról a hotkeyekre. Level 70 en már illene! 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
csinálsz egy makrót, ez legyen benne:
/petattack
kirakod actionbar-ra, problémád megoldva, nyomogathatod, mint az õrült, s támadni fog a pet-ed.
s másik két funkcióra is lehet irni makrókat:
/petdefense
és
/petstay
/petattack
kirakod actionbar-ra, problémád megoldva, nyomogathatod, mint az õrült, s támadni fog a pet-ed.
s másik két funkcióra is lehet irni makrókat:
/petdefense
és
/petstay
Úgy érzed, hogy rontod, vagy javítod a guilded átlagos értelmi színvonalát?
-Mert ha javítod, akkor ne csodálkozz, hogy nem juttok semmire. Nem lehet egyszerû úgy játszani, hogy közben az ápoló törölgeti a nyálat az álladról, vagy 2 óránként benéznek az aktuális gyógyszeradaggal.
-Ha rontod az átlagot, akkor örülj, hogy megtûrnek, és örülj, hogy addig eljutottatok, ameddig. Looton meg felesleges idegeskedni, már amid van is túlzás egy baktérium intelligenciájával megáldott lénynek.
-Ha úgy érzet, hogy guildtársaid átlagosan annyira felkészültek atomfizikából és görög irodalomból, mint te, akkor bizony megtaláltad a neked való társaságot, és nem kéne, hogy az érdekeljen, hogy Moroes mit dob, vagy mit nem. Egyszerûen élvezzétek a közös játékot: kempeljetek gear nélküli noob cloth-osokat a haverokkal, aztán szídjátok az anyjukat, amikor megjön a segítség, és ki kell loggolnotok, mert tízen szalonnáznak a hulláitok felett.
Mindent egybevéve: looton semmiképen ne idegeskedj, mert amikor kell, akkor úgysem dobja, amikor meg nem kell, akkor majd kettesével (akkor is, ha ez a loottábla alapján lehetetlen). De ezeket a dolgokat már Murphy bácsi is megmondta, és nem akarok más tollával díszelegni.
Ami az itt tanúsított magatartásodat és értelmi színvonaladat illeti: ha nem mászkálna elég sok klónod a világban, akik hasonló viselkedési formákat mutatnak, akkor azt mondanám, hogy megérné a tudománynak, hogy tüzetesebben is kivisgáljanak. Valami humánusabb dologra gondoltam, monjuk zoológusok figyelhetnének meg...
-Mert ha javítod, akkor ne csodálkozz, hogy nem juttok semmire. Nem lehet egyszerû úgy játszani, hogy közben az ápoló törölgeti a nyálat az álladról, vagy 2 óránként benéznek az aktuális gyógyszeradaggal.
-Ha rontod az átlagot, akkor örülj, hogy megtûrnek, és örülj, hogy addig eljutottatok, ameddig. Looton meg felesleges idegeskedni, már amid van is túlzás egy baktérium intelligenciájával megáldott lénynek.
-Ha úgy érzet, hogy guildtársaid átlagosan annyira felkészültek atomfizikából és görög irodalomból, mint te, akkor bizony megtaláltad a neked való társaságot, és nem kéne, hogy az érdekeljen, hogy Moroes mit dob, vagy mit nem. Egyszerûen élvezzétek a közös játékot: kempeljetek gear nélküli noob cloth-osokat a haverokkal, aztán szídjátok az anyjukat, amikor megjön a segítség, és ki kell loggolnotok, mert tízen szalonnáznak a hulláitok felett.
Mindent egybevéve: looton semmiképen ne idegeskedj, mert amikor kell, akkor úgysem dobja, amikor meg nem kell, akkor majd kettesével (akkor is, ha ez a loottábla alapján lehetetlen). De ezeket a dolgokat már Murphy bácsi is megmondta, és nem akarok más tollával díszelegni.
Ami az itt tanúsított magatartásodat és értelmi színvonaladat illeti: ha nem mászkálna elég sok klónod a világban, akik hasonló viselkedési formákat mutatnak, akkor azt mondanám, hogy megérné a tudománynak, hogy tüzetesebben is kivisgáljanak. Valami humánusabb dologra gondoltam, monjuk zoológusok figyelhetnének meg...
ಥ_ಥ
ez nagyon jó <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Hello! nincs valakinek eladó accountja? akinek van: [email protected] az msn címem!
Az igazi kockát onnan lehet megismerni hogy maggin eleinte mindenki õrá kattint és ezért elwipol a raid<#vigyor2>#vigyor2>
Hagyjad, az igazi függõ én vagyok, már 2 hónapja nem játszom, de olvasom a fórumot és töltöm a patch-eket, hogyha egyszer mégis folytatnám....
:-))))
A szerdát azért emlitettem,mert akkor szokott lenni karbantartás...summa miért nem akkor csinálják meg a pl.mai pachelést.....
Summa summarum...a havidijamat szeretem letölteni játékkal(szerda 5-11 kivétel)
Ps.csak kicsit vagyok függö....a bajom az hogy csak igy hajnalban tudok játszani,meg este 7-töl..mert sajna közbeesö idömben dolgoznom kell:-((
A szerdát azért emlitettem,mert akkor szokott lenni karbantartás...summa miért nem akkor csinálják meg a pl.mai pachelést.....
Summa summarum...a havidijamat szeretem letölteni játékkal(szerda 5-11 kivétel)
Ps.csak kicsit vagyok függö....a bajom az hogy csak igy hajnalban tudok játszani,meg este 7-töl..mert sajna közbeesö idömben dolgoznom kell:-((
Miért, csak szerdán mehetnek tönkre a szerverek? Úgy látszik mostanában el voltatok kényeztetve.. 😊
Ezt is látom,de mivel ma csütörtök van.....nem szerda,nem értem.....
Mert nincs login szerver, ki van írva
Ok,de ettöl függetlenül nem tudok fellépni...:-((((((
Gondolom mert még csak a background downloader szedi le, hivtalosan nincs fellõve a szerverekre a patch, majd késõbb lesz. (Szerdán?)