World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
anti hero
elkettõpé emmnyolc
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
bár ez igaz a többi add-ra is...
mi következik ebbõl?
az én apukám erõsebb, mint a tiéd, de különben is csak a puffin ad nekem erõt és mindent legyõzõ akaratot.
ahol server vagyok éppen olyan ,hogy heroic vagy egyéb más insták kb 1 napot kell várni annak is a 70%-a wipeol mig pl sl elött minden nap láttom kb ,hogy allyk 30-40percben summonolnak (nem guild sima pug) és ki sem jönnek.. pl sl-bõl (hál istenek exalted 2 nap alatt meglesz lc-vel😊) most tényleg néhány serveren tényleg jobb allynak lenni?
engem mindig vonzott a másik oldal.. csak hát elmegy az ember életkedve lv16-20ig mert 0quest van.. lv18-20s questeket lv16-t mindig befejeztem onnantol meg tömény szopás..bár lehet csak én érzem igy nálatok ez ,hogy van?
mert pl ragnán 1000 év mire találsz 1 party-t pl heroic mt-be vagy auchba de még mindenkinek megvan a teljes heroic gear 2x
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
amugy jok vagyunk, ennyi. <3
<#zavart2>#zavart2>
anti hero
Na ugyanezek mennek BG-re is. Ahhoz is kb ennyit értenek.
Marad a premade.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
BRUHÁHÁ
(sir+nevet)
anti hero
tehat moroes taktik :
tank tankol healerek healelnek dps meg szetlo mindenkit
ENNNYYI
anti hero
Amúgy nájsz taktik <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
az egy rém egyszerû fight, pláne ha van 2 priest a csapatban, de eggyel is eccerû.
alábbi tactics az 1 priest-es verzió.
boss: maintank
shackle 1: healerpunci add
(shackle 2: retardin add)
offtank: ms warrior add + retardin add (bár utóbbi nem sok vizet zavar, elenyészõeket ütöget még cloth-ba is)
a fight menete:
1. boss-t mt vegye fel, offtank vegye fel az ms warriort + retardin addot
2. priest shacklezze healerpunci addot
3. shadowpriestpunci addot szarrá kell nukeolni pár sec alatt, mana burn-jét rugó szakítsa. döglik mint a villám pár sec alatt
4. shackleváltás. healerpunci addot 2.-nak kinukolni, retardin add mehet shackle-ba.
5. fulldps boss-ba
6. ha moroes vanish-el, akkor dotolni, nukeolni ms warrior addot (2 vanish fázis alatt simán megdöglik még a dotoktól is)
7. amint moroes megjelenik újra fulldps bele
8. garrot-ot hotokkal ki kell healelni, meg figyelni kell rá, hogy a retardin add végig shackle-ban is maradjon.
ennyi. 2 priest-tel még 1x-ûbb, mert ott kettõ addot is simán ki lehet vonni a forgalomból...
ha számokat kéne mondanom bajban lennék, de az 50-50% az valahol korrekt, ab, wsg, eos-ra is.
amit jó eséllyel mindig nyer a horda nálunk az av.
anti hero
Az viszont elmond valamit, hogy azzal védekezik, hogy pve szerveren vannak, ezek szerint a többi teli találat 😄 Vajon a national geografic már fényképezgeti az étkezési szokásait? xD
ಥ_ಥ
Egyetlen dolog az AV amit nyerünk de arra 1 óra a waiting time.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
V9ykn8_TZL0
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
Elmondtam hogy PVE szerveren vagyok kisfiam ritkán szoktunk hullákat kempelni a nagyvilágban.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Akkor itt aki írta hogy a pvp gearjeben 300-as rezillensze van az biztos 5 perc alatt farmolta ki.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
/petattack
kirakod actionbar-ra, problémád megoldva, nyomogathatod, mint az õrült, s támadni fog a pet-ed.
s másik két funkcióra is lehet irni makrókat:
/petdefense
és
/petstay
-Mert ha javítod, akkor ne csodálkozz, hogy nem juttok semmire. Nem lehet egyszerû úgy játszani, hogy közben az ápoló törölgeti a nyálat az álladról, vagy 2 óránként benéznek az aktuális gyógyszeradaggal.
-Ha rontod az átlagot, akkor örülj, hogy megtûrnek, és örülj, hogy addig eljutottatok, ameddig. Looton meg felesleges idegeskedni, már amid van is túlzás egy baktérium intelligenciájával megáldott lénynek.
-Ha úgy érzet, hogy guildtársaid átlagosan annyira felkészültek atomfizikából és görög irodalomból, mint te, akkor bizony megtaláltad a neked való társaságot, és nem kéne, hogy az érdekeljen, hogy Moroes mit dob, vagy mit nem. Egyszerûen élvezzétek a közös játékot: kempeljetek gear nélküli noob cloth-osokat a haverokkal, aztán szídjátok az anyjukat, amikor megjön a segítség, és ki kell loggolnotok, mert tízen szalonnáznak a hulláitok felett.
Mindent egybevéve: looton semmiképen ne idegeskedj, mert amikor kell, akkor úgysem dobja, amikor meg nem kell, akkor majd kettesével (akkor is, ha ez a loottábla alapján lehetetlen). De ezeket a dolgokat már Murphy bácsi is megmondta, és nem akarok más tollával díszelegni.
Ami az itt tanúsított magatartásodat és értelmi színvonaladat illeti: ha nem mászkálna elég sok klónod a világban, akik hasonló viselkedési formákat mutatnak, akkor azt mondanám, hogy megérné a tudománynak, hogy tüzetesebben is kivisgáljanak. Valami humánusabb dologra gondoltam, monjuk zoológusok figyelhetnének meg...
ಥ_ಥ
A szerdát azért emlitettem,mert akkor szokott lenni karbantartás...summa miért nem akkor csinálják meg a pl.mai pachelést.....
Summa summarum...a havidijamat szeretem letölteni játékkal(szerda 5-11 kivétel)
Ps.csak kicsit vagyok függö....a bajom az hogy csak igy hajnalban tudok játszani,meg este 7-töl..mert sajna közbeesö idömben dolgoznom kell:-((