166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
arni17 #123184 de a sima wow hoz jár 1 honap ingyen:) és akkor pont kitelik:D mert van 3500 öm:D akkor holnap meek is megvenni:)neem tuom melyik serverre érdems menni haver mondta menyek a arathor ra de mások meg a blood ot mondják meg a ragnarokot:S -
#123183 a sima wow 2990 + 7600 a gamecard.
-
arni17 #123182 csak most nincs 8e m:D -
arni17 #123181 és csak a sima wow ?:S -
#123180 8e a kettő együtt -
arni17 #123179 Nem tudjátok a boltokba menyibe kerül a sima wow és a bc?:P -
#123178 Mind1 hanyason fogod be a peted,nem lesz gyengébb egy 10esről 70re felhúzott pet mint egy 70en befogott pet. -
#123177 nincs vkinek szarert hugyert egy wowja elado amin van legalabb 60as hordas mind1 milyen szar gearu hordasa eu szerverek valamelyiken ? :) kiprobaznal hordas oldalt , igy 3 ev allyzas utan ;) es nem akarok 0-70 ig vegigsz0pn1 egy uj kari felhuzasat ;) -
Foglaltnick #123176 vedd vissza az órajelet ha fel van húzva, próbálj valami lemezkarbantartást futtatni, utána megint repair.exe-t...
a pecset a downloader szedte le? vagy máshonnan sikerült? esetleg crc-s volt...
rakd újra a wowot, és hagyd hogy a downloader felrakosgassa magának a témát végső esetben...
ha tört kliens, akárhonnan leszedve, akármilyen pecsekkel, nyilván bármi elődordulhat, ebben nem tudunk segíteni... nem túl gyakori gond, próbálj meg esetleg a hivatalos fórumon kérdezni -
#123175 ja -
#123174 legyözte a nyulat is.. -
#123173 tankolásra hibátlan -
Glesthor #123172 lol? :D -
#123171 minden hunter tudja ,hogy a legjobb pet a teknös. -
#123170 Ha már felmerült a pet kérdés, akkor énis szeretnék kérdezni ezzel kapcsolatban(az egész csak elméleti mert nem vagyok 70)
Ha van egy lvl70es petem és vannak neki már a befogás előtt is képességei, akkor azokat ugyebár megtartja(amíg újra nem talentezem), ezen képességek beleszámítanak a lvl70nél max loyality mellett elérhető 350pontba, vagy függetlenek attól?
Köszönöm! -
#123169 Mi a baj a mostani peteddel? Nekem Darkshore erdejében befogott macsek van meg lvl10 óta. Semmi baj nincs vele. -
pries #123168 A vvinterspringi cica a jó pet. -
Glesthor #123166 Nem szeretnék, de sajnos valamit kezdeni kell... :S Bár valahogy a rosszullét keringet, amikor arra gondolok, hogy a papomat valaki más irányítja... A többi karakter talán nem is érdekel annyira, de a papon nagyon sokat dolgoztam. -
#123165 cica kell. szép fehér feket pöttyökkel :D -
#123164 telepitsd ujra, másold át máshova a wowot, ilyeneket próbálj meg. -
#123162 Azt jelenti hogy az alap wowod Anglia verzioju (GB) a kiegészitöd meg Amerikai (US)és a kettö nem fér el egymás mellet...ha már warezolsz akkor US legyen midn a kettö vagy GB-s.......-_-
jah és az én problémámat tudja vki? amiota felraktam a 2.4.1 es patchet azota midnig wow errorom van ezzel a névvel: World\Maps\Azeroth\Azeroth_30_49.adt...tehát ezt a mappot nem birja betölteni...erre van vmi megoldás???:S -
#123159 akkor okosabb lenne valami 70-est befogni majd? -
#123158 Ne válj meg a wowtól. -
#123157 Nem szintlépésnél kap training pontot a pet.Hát nemtom én nem sok bangalasht látok inkább lynxet vagy ravagert de am nembiztos h az bangalash van még egy csomó macska ami hasonlóan néz ki. -
#123156 hali
44-es NE hunterem van, és a pet befogásáról támadtak kétségeim.
majdnem mindenkinél (70-esek) Bangalash-t látom, és nem értem miért pont ő. Nekem is ő van meg most, de nem tudom ő-e a legerősebb aki szolgálhatna. Ha pl befognék valami instából mondjuk egy 60-as beastet, azalatt a tíz szint alatt kapna elég train pontot hogy kimaxoljam minden skilljét? Vagy pont ezért fogja be mindenki bangalasht? Sajnos 70-esen már nem tudok visszamenni befogni valakit mert gyebár kiírni hogy "too low level", 70-est befogni meg hülyeség lenne mert ha jól tippelem a szintlépésekért kap train pontot, az meg már nem lépne. Valaki tud ebben segíteni? -
#123155 császtok amiota felraktam a 2.4.1 es patchet azota midnig wow errorom van ezzel a névvel: World\Maps\Azeroth\Azeroth_30_49.adt...tehát ezt a mappot nem birja betölteni...erre van vmi megoldás???:S -
#123154 máglyára foglaltnickel! -
Glesthor #123153 Üdv mindenkinek!
Sajnos anyagi problémák merültek fel és ezért meg kell válnom néhány cuccomtól.. :( Köztük van a WoW is. Akit érdekel az írjon privát üzenetet a bővebb infókért. További szép napot! -
#123152 hmm itt komoly moderalas volt keremszepen :o -
#123151 Szerintem jah, kapcsold ki az írásvédettséget és próbáld újra, ha ezután se megy akkor lehet egyszerűbb újratenni, de az se kis idő. -
#123150 de, írásvédett. volt.
ez lehet a gond? -
#123149 Nem korlátozott felhasználóként vagy a gépeden bejelentkezve? XP-t használsz? Írásvédett a WoW mappa? -
#123148 felraktam a 2.3.3 to 2.4.0 patchet, de 94%-nál megállt és közölte hogy hibás az egyik fájl, ki kell javítani. mondom jó, erre mind a 8 gigát elkezdi átvizsgálni. kivártam, mert türelmes ember vagyok ... :D
ám utolsó 12 megánál, másfél óra múlva ez a hibaüzenet fogad:
rakjam újra az egészt? -
Barnus #123100 Shala: te frankón még jársz ide?:) -
#123099 Majd ha felakasztottad magad (nem szögre, kötéttel, hurok a nyakon), és küldtél róla helyzetjelentést, akkor hulla részegre iszom magam, és drogot is szerzek. Szép ünnep lesz. Addig viszont csak butaság ilyet javasolni. Inkább kösse fel magát, az gyorsabb -
#123098 De édi. -
Foglaltnick #123097 lehetséges
kérdezni is meg kell tanulni
minazonáltal még a piros betű is előfordulhat -
#123096 Szerintem csak a change realm gombot nem találja -
Foglaltnick #123095 mivel egyhavi díjba kerül, célszerűbb kezdeni egy másik karaktert a másik szerveren amin játszani szeretnél. -
Foglaltnick #123094 http://wow-europe.com/en/info/faq/charactermove.html