World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor ezek szerint te is az a fajta vagy, aki az über illidan cuccaival akarja oneshot-olgatni a népet?
hmm...érdekes. és akkor mitõl lenne a mostani wow másabb, mint mondjuk 1 évvel ezelött?
semmivel, mert a top raider csapatok ugyanúgy elõnyben lennének azokkal szemben, akiknek ez nem adatik meg, úgyanúgy, mint BC elött.
ja, hogy õk megdolgoztak a gear-jükért. ok.
és anno aki napokat, heteket, hónapokat kockult a pvp epix-ért az nem dolgozott meg érte? õ is ugyanúgy belefektette az energiát, mint az, aki raid-elni járt helyette.
szóval szerintem jó dolog volt, hogy különválasztották a pvp-t és a pve-t. az mondjuk már más tészta, hogy nem tenném mondjuk honor által elérhetõve az arena cuccokat, az s3 arena cuccok rating-hez kötését viszont jó ötletnek tartom, ezt már nem ártott volna az elejétõl fogva igy csinálni.
Kéne egy olyan ,hogy minden régi raid instát "felbuffolni" 80-as szintre a req lvt átirni lv75-80-ra a statokat is átírni és mehet a menet.. de jó is lenne :p
blackrock mountain szerintem a leghangulatosabb hely.. és tisztára élvezném mint ahogy a régi filmekben láttam ,hogy szó szerint csata folyt a summon portalért 😊
Amúgy nem vesznek el teljesen. Az 1600-as sinisterbõl is megvan 1200 egy imbalockon.
pl rugo vagy fury warrior..
ms warrior is csak mortal strike miatt kell annyira arénába..
Mikor a régi guildomba még egyszer egy mage meglépte a 60-at akkor kérdeztem mennyi HP-ja volt és kevesebb volt mint egy átlag ambush critem shadowsteppel. Tehát még amolyan féligmeddig epixxes t1-es zg-s rugóval is lehetett one shotolni...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
Az emberek kezdenek rájönni, hogy észre sem vették, hogy órákat kell farmolni egyszerû dolgokért, és most már nem olyan érdekes, nem olyan vicces. A villogó varázslatok, és a vicces npc beszólások nem kötik le az épelméjû embert 10 percnél tovább...
ಥ_ಥ
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Végül is kellõ alkoholmennyiség elfogyasztása után azért trollt meg gnómnot szinte mindenütt lehet látni.
Amúgy meg lvl1-tõl minden cloth kesztyû hõálló, és ad a cooking skill fejlõdéséhez!
ಥ_ಥ
Egy számszeríj lövedéke meg simán átment egy "korhû" páncélon.
Amugy a dead zone tényleg sántít egy picit (fõleg mikor menekülök valami ellenfél elõl, és ugy 5-6yardról öl meg, hozzám sem ér csak csak a levegõbe csapkod..), de a hunternek van cserébe pete.
De ez csak egy játék. Ennyi erõvel mindenbe beleköthetnénk (a mágus hogy a rákba tartja a kezében a tüzgolyot olyan sokáig mikor forroo?<#idiota>#idiota>)
Kis segítség: probáld meg értelmezni a szöveget amit írtam! De egyébként lehet, hogy túl röviden fogalmaztam, akkor kifejtem bõvebben, mert úgy látom érthetetlen így (már akinek :S). De csak ha akarjátok, mert tudom, hogy úgysem <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
a resinek pont az a lényege, hogy ne, vagy csak minimálisan lehessen crit-elni (bár mondjuk hallottam már olyat, hogy warrior 43% crit-tel rohangált, szal' szerintem õt még a 350 resi sem igazán hatja meg)
te mondtad már, hogy nem játszottál bc elött. igy nem tudhatod azt sem, hogy milyen volt, mikor odament eléd ashkandival egy bwl/aq40 cuccos warrior és szó szerint max. 2 ütéssel szétcsapta a karaktered.
bár ugyanez érvényes volt az zhc-toep-ap-pom-pyro mage-ekre is, akik szó szerint 1 shot-oltak mindenkit.
akkor átlag volt 3-4k hp-ja (nem 8-12k, mint most) egy karakternek egy ilyen mage pyro-ja meg noncrit 2,5k körül mozgott, szóval ha netán ezt túl is élte az enemy, akkor egy extra fireblast-tal át lehetett szépen segíteni a túlvilágra. crit pyro esetén pedig instant halál volt. (s mindezt csak onnan tudom, hogy nekem is volt ilyen mage-em)
szal' pvp szempontból igenis jó dolog volt a resiliance bevezetése. az már más tészta, hogy egyes skillek, talentek továbbra is imbák pvp-ben (lásd pl. a dupla f@szladinos (sleepwalker után szabadon :x), kinyirhatatlan shitgrp-ok 5v5-ben)
ಥ_ಥ
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Bírom ezeket a kockákat a világról alkotott elképzeléseikkel együtt 😄
lorto: egy film után, ahol Legolas még a saját szájában lévõ ételmaradékot is úgy íjászkodja ki eléggé lehetetlen lenne min range-t meghatártozni.
rp és a közelharc: részben egyet értek, de a legtöbb ütés 5 yardra megy, akkor a 8 yard mivel indokolt? Ennek tényleg egyetlen célja a 3 yard deadzone, ami nem is lenne gond, ha annyira vissza kéne fogni a hunterek óriási sebzését (bur?). Mellesleg ha az ember jobban átgondolja egy közelharci szituáció tényleg lassíthatja a távolsági fegyver használatát, vagy csökkentheti a célzás hatékonyságát, de a teljes tiltásának megint csak egyetlen célja van: a hunter pvp dps-ének drasztikus csökkentése.
ಥ_ಥ
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
egyébként többet redukál a windclip nem? azt hiszem 70% harmstring meg csak 50%
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ragdoll effekt is jöhetne az új pecsben, meg két uj faj : CT és Terroristák <#idiota>#idiota>
De ha kapsz egy conclussive shotot akkor van esély elfutni. Egyébként meg a wing clip sem ér szart sem, mert az okos warri chargeja után már rajtad is van a harmstring, rajta a wing clip és jön a vad üldözési jelenet amikor õ üldöz téged, és kb. gyök kettõvel haladtok.
Szóval ezt a minimum lõtávot el kéne törölni simán.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
amugy rugónak fontos még az attack power, és a crit rating (de kis szinten agility adja ezeket, késõbb lesznek crit ratingos meg attack powert adó cuccok)