166745
  • capaszabi
    bocs, 4
  • capaszabi
    intro: "two years have passed...."
    (ha jol emlékszem)
  • capaszabi
    sztem örülj, hogy nem LW vagy. ajánlom figyelmedbe a flame armor kit recept droprate-ét, és hogy mi dobja...

amugy egyetértek
  • PiszkosFred
    Lehet
  • ApPa123
    Helló azt szeretném kédezni hogy a játékot lehet-e játszani lan-on vagy csak online-on??
  • I.C.ram
    Aki most szintez először, annak tuti lesz olyan 12 nettó nap. Ha meg napi 4 órával számolunk, akkor olyan 60 nap kb, tehát 2 hónap biztos lesz, mire 70-es leszel. Ha már van tapasztalatod a questekkel, szintezéssel kapcsolatban, akkor akár 1 hónap alatt is felhúzhatod. 1 hónap mindenképp kell, ezalatt nem lehet megúszni, max a nagyon pro játékosok, akik már 20. karakterüket huzzák fel, és van mögöttük anyagi és haver hattér is, akik adott esetben tudják húzni instákban.
  • GamerAdams007
    Jah mondjuk tauren huntival nem sűrűn fog questet kapni Dazalar-tól...
  • ronihun
    Ha olvasnád a nagy piros szöveget akor esetleg rájönnél h mivel te törtön játszol ezért leehtne ka szerveren ahol játszol bugok söt vannak szoval nem tudunk segiteni ha bugos a hunter trainer a törtön,ha meg nem akkor valszeg béna vagy az a tréner aki tanitott eddig képességeket az ha 10es vagy minimum akkor ad egy questet ennyi nem kell ehhez semmi tudás.Dazalar egyébként akkor adja ha NE vagy ha nem akkor azt a fajt keresd amilyen vagy...Itt van Dazalar és ezen az oldalon sok érdekes dolgot találhatsz Pl a hunter trainerek
  • [HUN]Crassus
    napi 10 óra BG?? te hülye vagy baszki:)
    csak gratulálni tudok:)
  • GamerAdams007
    Most vettem észre, hogy mondtad van track humanoidsod, akkor a hunter része a dolog valszeg kipipálva (hacsak nem druid, de csak nem... ).
  • shaime01
    az első héten még birod a második héten már érzed valami rossz közeledik a harmadik héten megjelenik egy aoc és egy wow kisördög a válladon és folyamatosan hallucinálsz arról ,hogy bármely sarkon rádronthat egy orc vagy egy conan (mittoménmikvannak) ez igy megy addig amig mindkettöt nem fogod fizetni!
  • GamerAdams007
    Talán próbáld meg annál a csávónál, akinél a skilleket tanulod minden második szinten... Jah és csak akkor lehet, hogyha hunter a kasztod!
  • edios
    Mobmap, thottbot, agy.
  • bAguziB2
    kössz. azért ennyire nem vok hülye. megvan a track humanoids képesség de rohadtul nem találom az emberkét.
  • Gear
    szal Térképhasználat :)
  • Gear
    Szerintem ez szívatás. Nemhiszem hogy van ember aki fel tud telepíteni egy mmo-t,tud regelni viszont képtelen a térelképhasználatra :/
  • TDC Geronimo
    i cancel my preorder!!4 ja ez nemaz?
  • bAguziB2
    Szeva. hol találom Dalazart a Hunter trainert? mert nála lehet megtanulni a pet befogást. és bármikor el tudom vállalni nála a küldit 10-es szint felett?
  • shaime01
    ugy is visszajönnek amikor kijön a wotlk.. legalább mostmár tudják mondani .. én már nem wowozok !! ..most aocban kockulok
  • Lerstal
    szegeny kisfiu :< :D
  • Count Adyn
    Jah elgyengültem:D Nincs aki leoltsa, mindenki az age of indán topikba van:D
  • Lynx_TWL
    kiegeket:D
  • Lynx_TWL
    ne csicskázz szolganéger!
  • Lerstal
    kismazsi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • shaime01
    gyenge vagy ne hagyd magad rászoknak
  • Count Adyn
    /sigh
    set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
  • Lacee
    (donát9 alreg?)

a hunter trainer adja majd 10es szint körül, arról fog szólni hogy fogj be egy állatot. fel fogod ismerni, petet kell befogni benne...

restelni nem paranccsal kell, ahogy már korábban is többen válaszolták, ha fogadóban töltesz időt (onnan lépsz ki a játékból vagy egyszerűen bent vagy), automatikusan pihensz.
  • bAguziB2
    le tudnád pontosan írni hogy melyik quest? meg hogy pontosan hogy kel restelni milyen paranccsal)
    köszi
  • shaime01
    nekem kiirta :/
    lehet tul jó vagyunk?
  • Glesthor
    szeretném eladni a wowomat(alapjáték+kiegészítő), hibátlan, karcmentes lemezekkel. 70-es kari is van rajta. az irányár 16000 forint. írj privátot vagy vegyél fel msn-re és akkor lepasszolom a további infókat.

[email protected]
  • DeathJr
    hmmm de furcsa még ott se írta ki nekem....
  • Count Adyn
    Lvl 10 kell azt hiszem, lesz valami quest abba elmondák majd mit hogy, ilyen állatokat lehet.
  • bAguziB2
    sziasztok. kössz a választ. És még egy kérdés. Hogyan lehet petet befogni és hogy szintfüggő-e. köszi. ja és hilyen állatokat lehet befogni
  • Count Adyn

első oldalon kidobja...még lámáknak is:)
  • DeathJr
    látom itt is láma emberek vannak akárcsak a tört szerókon.... erről ennyit
  • DeathJr
    NAH VALAKI!
  • DeathJr
    hö???
  • DeathJr
    a havernál vok és ezért nem tom az eredeti realmlist-et ő nyomja törten én nem...nah de végre leírnád?
  • tigeroo
    hát nem az amire kicserélted hogy nyomulhass azon a szar tört szerveren :p
  • DeathJr
    Csá all!! Nem tudjátok mi az eredeti európai wow realmlist-je????Thx elöre is !!!