166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Exiledd #123906 Tudna nekem valaki mondani egy hiresebb nemzetközi wow acc seller oldar cimet ? köszi elöre is -
t0ma #123905 erdemben nem tudok hozza szolni, de talan itt talalsz olyan infot, ami segithet... -
#123904 Az a baj vele, h wow incompatible-nek ismeri fel. -
#123903 A google csodákra képes :)
wow auctionsort, első találat.
http://www.google.hu/search?hl=hu&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=pKL&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=wow+auctionsort&spell=1 -
#123902 Sziasztok! Szükségem van egy kis helpre. AH browsolásnál az aukciókat egységár szerint szeretném rendezni. Auctioneer tud ilyet, csak még sok egyéb dolgot is, ami nekem fölös/idegesítő. Nem lehet megoldani vhogy h csak ez a browsolás funkció legyen? -
#123901 na srácok theorycraftoljunk
226 haste rating megéri -e ha lecserélem a mostani crit gearem és vesztek 4.8% critet
hit meg ap ugyanaz maradna
akkor lenne 304 haste ratingem plusz esetleg 10 haste enchant kesztyűre 15 str helyett-236haste pluszban
14.75% haste vs 4.8% crit -
#123900 Nehogy bevegyétek, beírta a lottószámokat aztán kész. :D -
#123899 ๏̯͡๏﴿ -
#123898 zomg! :O -
kocsisgabor9999 #123897 hát igen :) de meg is tanulsz komunikálni elhiheted :D -
kocsisgabor9999 #123896 jobb oldalon van a státusz -
#123895 hehe csak oda kell az angoltudás -
kocsisgabor9999 #123894 azon a szerveren mennyi láma van te jó ég :D inkább erre menj: Scape 6000 online player a rekord eddig -
#123893 szted eredetin játszik?? BP szerver írta is. -
kocsisgabor9999 #123892 eredetin hogy játszol ha haverod viszi a játékot? -
#123891 ööö.sokadik :D (70 mage,70 hunter, 53 hunter,70 sámán, 70 rogue, 56 rogue, 60 rogue, 63 paladin, 61 paladin, 70 mage, 70 mage, 70 warrior, 63 druid, 43 druid, 70 lock, 55 pap)
17. kari lesz :D -
#123890 azt én sem tom :D -
kocsisgabor9999 #123889 melyik gm ad neked illi pengét? -.- -
#123888 kösz :D -
#123887 a lényeg hogy azonnal kérj a GMtől dupla illi pengét, kezdéshez kelleni fog!44!négy -
#123886 alap -
#123885 na jólvan.. én ebből olyan sokat értek. Holnap haverom hozza nekem az összes patch-et a wowhoz(jah.. magát a játékot is :D), és a BC-t. Sztem 3 hét.. és nagyjából vágni fogom ezeket a dolgokat. :D -
#123884 ahahah ma ujraélesztettem sikeresen egy bábut akinek szivrohama volt \m/ -
#123883 Közösség miatt, questek, bg, néha 1-2 raid. Most húzom fel az 5. karakteremet és már leírtam, hogy bármilyen hihetetlen de élvezem azt, hogy 5.-ére kísérem el a mechanikus csirkét Tanaris partjaira vagy ötödjére megyek be bgzni s1 + vindicatorért. Én is csodálkozom rajta, de ha nem élvezném akkor nem csinálnám. Sajnos az árok ásást nem élvezném ennyire, tudom mert itthon már csináltam. :( Az meg, hogy a felszerelésről szól hol zavar? Melyik mmoban rohangálsz pucéran? -
voloume #123882 Egy tapasztalt játékost szeretnék kérni hogy segítsen, akinek volt valaha warlockja és ért hozzá! szeretnék pár dolgot kérdezni, ha valaki érettnek érzi magát XD a feladatra plz privátot írjon! ty
-
#123881 Nem veszed észre, hogy az egész hozzászólásod felszerelésről szól? Miért is játszol valójában? -
#123880 "A kieg elött kellemesen egyhitelni lehetett pl t3 ban a kék-lila gúnyás pvp cuccos arcokat" - o'rly? O.o -
#123879 nem hiszem -
#123878 hy mindenkinek.
Én most kezdek el WoW-ozni. a BP szerveren leszek. Remélem találkozok majd veletek -
#123877 "Állítólag." -
#123876 persze 1szerre 100fut a bétából -
kocsisgabor9999 #123875 Tudtátok hogy már pár béta elindult a Lich Kingről? Csak nagyon nem publikus még... :D -
#123874 Ez akkor lenne helytálló, ha CSAK arenapontokból össze lehetne szedni a cuccokat, amivel aztán az arenaba jani lehetsz. De ez sajnos nem így van, ki kell seggelni a többi "hozzávalót" is a resi miatt. Ez az új pvp trinket meg tényleg elég gusztustalan megoldás, de már megszokhattuk, a vicc az, hogy az a 25 resi számít annyira, hogy kifarmold, ha komolyan arenazol és ezt a Blizzard is tudja, pontosan ezért tálalja ilyen geci módon. Timesink semmi más. A lényeg: senki nem lesz jó/jobb játékos attól, hogy kifarmol több 10/100 ezer honort, szerintem. -
ocsi007 #123873 Sziasztok!
Három napja lejárt az accom és hogy ne vonja tovább az összegett megadtam neki 1 fake számot amit el is fogadott hisz már nem tudok belépni.
Most újra felakarom tölteni és nem fogadja el a bankártyám számát és a ccv kódót se. Eddig 1 évig erről a kártyáról fizettem. Nem, nem irtam el semmit. Van ilyen korlát hogy 1 accon nem lehet ilyen sűrű időközönként kártyaszámot cserélni , vagy mi a gond?
Előre is köszi. -
#123872 A jó cucc összeszedéséhez BC előtt ügyesség, egy összeszokott, alkalmazkodó emberekkel teli guild kellett. Ma szintén ez kell ha az 1%-nyi hc guildekre gondolunk, pl. "téhatja" nincs mindenkinek, az meg, hogy s1+vindicator vérpista leveri stv-ben majomkodó kék repu vérjanit egyéni szoc. problem, miért nem volt olyan türelmes, hogy kiseggelje a legelemibb cuccokat?Vagy ha ügyesebb akar lenni akkor keres egy olyan guildet ahol komoly esélye van t4-et-t6-ot szerezni. A wow sose az egyéni teljesítményekről hanem több ember összehangolt(ehhez kell skill!) klikkelgetéséről szólt. Nézd meg: legkisebb insta 5 fős, legkisebb aréna csapat 2v2. Ez persze magával hozza azt is, hogyha valaki egy kicsit bénább, azt kompenzálhatják a többiek, más kérdés, hogy az ilyenek kibuknak a Nihilium szintű guildokból. Ahhoz valóban nem kell skill, hogy felhúzzunk 70-re egy karaktert, vagy hogy lilába öltöztessük. -
Warden #123871 Onyxiát leszólozni is egyfajta időtöltésSzólóban ugyan nem próbálom be de ketten öltük már ugy egy hónapja lock-paladin felálással.P3 ban elsőre be is wipeoltunk (nem kelett volna fire aurára váltanom jobb végig a concentration az adok miatt) viszont elfogyott 15 manna poti és cdre nyomtam az albatroszt is.Igazából igy hetvnen hyjal-bt gearben ez nem egy akkora durranás.A kieg elött hatvanon öten le partyzták egyszer be is linkelte ide a srác de már nem emlékszem ki volt, no az szerintem nagyobb teljesítmény mint most leszólózni.
Ez a pve-pvp összehasonlitgatósdi meg értelmetlen.A blizzard teljesen különválasztotta a két dolgot qrvára semmi közük egymáshoz.A kieg elött kellemesen egyhitelni lehetett pl t3 ban a kék-lila gúnyás pvp cuccos arcokat viszont nem 1 v 1 ről szól a pvp rész.Akit a pve rész érekel az szépen esténként leraideli az aznapit lootol néha és halad előre.A kinőtt t4-t5 cuccát meg beváltja mostmár pvp cuccra és azt nem kell összekockulnia.T6 szinten is elébb utóbb DE lesz pár item akkor azt is ellehet vinni és majd azt is be lehet váltani s3-ra ha kijön az s4.
Picketnek igaza van abban hogy a játék végét valóban 1% látja, a kieg elött másik szerveren én is egy teljesen casual guildban voltam ahol egy zg is kihivás volt.A jelenlegi guildemmel végig értünk a bc instáin vagy 3 hete mehetünk sunwellezni de ez valahogy már nem az.Erre a blizzard is rájött és a következő kiegészitőben a raid instákat 10-és 25 fősre lövi be.Ugyanazoka bossok lesznek vagyis mindenki végig érhet csak a lootok lesznek mások ill az erősségi fokozatuk.Kicsit hajadzani fog a mostani sima ill heroic módú instákhoz.Így azok szája is bé lesz fogva akik az én nem látom soha... kezdetűt szeretik mondani. -
#123870 Semmi ügyességet nem igényel, hogy a kiseggelt karaktereddel és felszerelésével leapríts valakit, aki nem seggelte ki. Betanítok egy cerkófmajmot, és simán fog top guildben raidelni, mert ahhoz sem kell sok ész. Ha ész kéne hozzá, akkor a hülyék nem vennék meg, és az rossz üzletpolitika. Én csak azt mondom, hogy a világ úgy statikus ahogy van, és évente egy peccses ívent ezen mit sem változtat. Akinek élmény a felfedezgetés meg a jó társaság, de nem érdekli a farmolás, meg a lowIQ pistikék, annak bb wow. :\ -
voloume #123869 na de mostmár valaki tényleg mondhatna valamit a lockról... nagyon jó ajánlatot kaptam . jobban örülnék pm-nek előre is köszi.!
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=%C3%81nuszdapro -
Skill #123868 wts gc és még sok más :) -
#123867 Ahhoz, hogy valakinek tetszen a Lotr, élvezni kell a Gyűrűk Ura világát is. Én már régóta fontolgatom, hogyha WoWot megunom Lotrozni fogok. Csak megvárom a kieget mielőtt megvennék egy másik fizetős mmo-t.