World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha, csak kérdés, hogy meddig.
nem jósolnék nagy jövõt neki...persze párezer pve only user biztos elbohóckodna benne úgy is, csak hát azt nem nevezném éppen qrvanagy biznisznek...
arról már nem is beszélve, hogy engem pl. teljesen hidegen hagyna akármelyik játék (lehetne akármilyen hiperszupergame), amiben nincs pvp lehetõség...

siman menne PVE only tartalommal (ahogy az elejen pl ment is.)

anti hero

<#beka3>

anti hero

TDC Geronimo
<#szomoru2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ez is igaz.
csakhogy ez a game fél évet sem élt volna pvp nélkül, mint ahogy a többi mmo is elég gyorsan befuccsol(t) - vagy csak nagyon minimális mennyiségû játékostábora van -, ahol zero volt a pvp lehetõség.
szép + jó dolog scripteket ölni, csak éppen sehol sincs ahhoz a feelinghez képest, mikor tudod az ellenfeledrõl, hogy egy élõ ember irányítja...

egyik legjobb példa a war beta. eddig 400k+ beta signup jött. gondolhatod, hogy nem a játék pve része érdekli azokat az embereket se... vajon mennyien jelentkeztek volna, ha only pve lenne? 40k? talán... vagy még annyi se...

Pari
lodd be az icqd Bro😛

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

s0n1c
és nem is a pvp-re
"hozzáteszem h locként nem tudom mit nyavajogsz egy skilles lock esélyt nem ad a paladinnak csak a bubi ideje alatt "garázdálkodhat" - ugyanez érvényes a rugóra"

te még mindig az 1v1 szituból indulsz ki?
hmm...
ezen túl kéne már lépni, a wow nem 1v1-re lett kitalálva, s nem is duel-re <#nezze>

BEAST
enis attol felek <#idiota> de mindjart jon hogy o mar volt pala is 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lesz o meg pala is
;D

anti hero

cenobite
Valamelyik nap láttam egy Tortagyertya nevû ork-ot.
De otthon van egy rakat screenshot hülye nevekkel. 😊

gamertag: kenobita

clio1616v
Warlocknak: Nofear

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Lazarus
Legjobb taurennév: Hasselhoof
k O T T A
jah jut eszembe a legjópofább guildnév amit én láttam eddig : pew pew laserpanda... lehet h gagyi de én jót nevettem rajta.. más kérdés nem lennék a tagja😄 fantasy világban vmi jó hangzatos név kell nem ilyen ájvilhíljú nevû papok meg stb

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

BEAST
csak a szokasos :p Wildor eppen aktualis kasztja valamiert valamiben nem eleg eros neki, OH NOES!<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Pari
nem hinnem,hogy torlik valaha is...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

k O T T A
nem is bveszélve h bopot magadra nyomod sok nub rugó meg annyit lát h nem sebez, skilles rugó egybõl blind aztán szvsz ott állsz h f*t se tudsz csinálni a casterek meg szépen észre se veszik mert csak melee ellen véd szóval ugyanúgy bekapod a szép kis pom pyro kombót stbstb -persze ez csak pvpre érvényes

kicsit túlmisztifikálod a bubit... palát kvaegyszerû levágni
hozzáteszem h locként nem tudom mit nyavajogsz egy skilles lock esélyt nem ad a paladinnak csak a bubi ideje alatt "garázdálkodhat" - ugyanez érvényes a rugóra

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

picket
Elvileg fél év, gyakorlatilag nem törlik soha, mert minek.

&#3237;_&#3237;

szucsy89
mennyi idõ után törlik a karaktert vagy az accot?fél év?én a karimmal utoljára 07, április 16-án léptem be...
nálunk/nálam a bubi = divine shield.
bop-ot tényleg le lehet purge-olni, devour-ozni, de divine shield-et CSAK a mass dispel szedi le, semmi más.
palák pedig ebbe bújnak be arena-ba, s mindenki szop ellenük, akiknél nincs priest, mert 12 sec alatt szarrá-fossá-húggyá healel mindenkit 1,5 sec-es flash heal-ekkel (ha jókor lövi el a pala, kb. el is tudja dönteni vele a meccset). amelyik csapatban meg 2 pala healer is van, az meg kb. default win...

szal ha balance-olni kéne, ok, legyen nekik bubijuk, amit csak a priest tud leszedni, nem bánom. viszont a 100% melee attackspeed növelés mellé én beraknék simán-lazán egy +100% casting speed növelést is.

"felhoundot kell használnod hozzá"

devour magic nem szedi le a pala bubit.
sajnos.

jobban jársz ha a wowwikin rákeresel alamo-ra
nem egy mai cuccos, bõven a bc elõtt készült, de a bc-re kihozta a második részt

wildor is biztos a 'bop bubi'-ra gondolt. az ellen locként tényleg nem tudna semmit sem tenni..

kisfigi
Csak h énis beleszóljak...😛
Az elsõ bubi, a bop, az csak melee dmg-tõl véd meg és nem üthetsz meg nem használhatsz melee abilityket (nem biztos hogy igy irják,ezt teheted a partyban másra is)

A második bubi az mindentõl megvéd,de csak 8secig tart, és közben ugyanugy nem támadhatsz. (csak magadra teheted)

A harmadik bubi az ismét megvéd mindentõl,ez a leghosszabb 12sec-es.)és ezt is csak magadra teheted)

És még annyit hozzátennék hogy amikor vmelyik Divine-t használod mind a kettõ ujratöltödik, ezért ált. csak a Divine shieldet szokták használni mert az ugye 12secig tart.
Szóval mondhatni h a palának 2 bubija van...<#idiota>

Destiny. The design is clearly ancient.

Oldern the 1st
Ki törölte ki?
Mindegy, olvasssátok:

http://druid.wikispaces.com/Alamo+teechs+u+2+play+DURID%21

sos

Lynx_TWL
gyógyszert bevenni! ez parancs

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

shaime01
paladinak 3 bubija van akárki akármit mond...

Blessing of Protection
A targeted party member is protected from all physical attacks for 10 sec, but during that time they cannot attack or use physical abilities.

EZT shaman LESZEDi
EZ IS BUBI

Divine Protection
You are protected from all physical attacks and spells for 8 sec, but during that time you cannot attack or use physical abilities yourself.

EZT IS BUBI

Divine Shield
Protects the paladin from all damage and spells for 12 sec, but increases the time between your attacks by 100%.

EZ IS BUBI

PiszkosFred
Pillanatnyi elmezavar, nezd el neki!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
ugyanarrol a wowrol beszelunk? vagy te melyik free serveren jatszol? 😄

shaime01
szerintem az is bubi ^^

immunis lesz mindenre .. ugyanaz az effect mint a divine shield viszont nem tud physical dmg-t nyomni.. csak castot ha jól tudom..

és ennek is buborék alakja van <#hehe>

Lynx_TWL
:ddd alreg

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

helló!meg tudnátok adni a cd-key-t a WoW-hoz?Elõre is kösz.
és ki beszélt bopról? bubiról volt szó

Csirke4
Moroes down. És a loot 2 kabát... xD
Verje meg az isten. xD
shaime01
jah és

nub

shaime01
mivel a purge leszed minden MAGIC effectet beleértve a blessing of protectiont.. <#wave>

ezt hol álmodtad azt nem tudom 😄DD

shaime01
mondjuk blessing of prot nem tudom mennyire számit bubinak

shaime01
meg a shaman.. >.>

k O T T A
jah f*szladin😄 pedig baziélvezetes class ha retrit fixelik még jobban fogják utálni... 😄 elõre látom pala haláltáborok és lockok meg magek vezetik majd😄

Shortstop
köszi..
tényleg ennyire stuffoljam a macsekot? 😊

Mighty
Kérlek! Jegyezzétek már meg:

...ki tudja használni minD pve, minD pvp-aréna körülmények közt...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Bubit csak a priest szed le.

Dehogynem lehet mit kezdeni vele.Mióta a 2,1 óta szinte mindenki le tudja szedni pl a spriest a sámán és a lock is wildor csak felhoundot kell használnod hozzá.Azóta meg hogy szinte mostmár csak a hunternek nincs valamiféle bubija meg teljesen érthetetlen a történet.

Ráadásul a bubit csak a holy ág tudja hatékonyan használni a protection pala ha bebubizik akkor agrót nulláz és mivel nincs holy tallentje nem tudja felhealni magát max bandage.A retri paladin pve környezetben ha egy kicsit túl lép az agrón arra jó hogy azt lenullázva visszarakja a mobot a tankra de pvp-aréna környezetben szart sem ér mert õ is max bandage ha ütni is akar még utána.A holy nem kétséges kivállóan ki tudja használni mint pve mint pvp-aréna körülmények közt mivel iszonyat sok mannája van ezért akár 2 csapattársát plusz magát is felheali azalatt a 12 mp alatt.

A játék legutálatosabb classa a warlock no nem azért mert warlockot csak 3-4 év fegyházbüntetés igazolása melett indithat valaki hanem a dotok nem szünnek meg a a lock halálával kiba.. sokszor haltam már be mint a paladinommal mint a hunteremmel ebbõl folyóan.Mégis valami ismeretlen oknál fogva a paladin a közutálat tárgya.
tud ütni bubi alól, de kétszer akkora lesz az attack speedje

divine shield

clio1616v
Amikó dekkol a bubiba és sebeszhetetlen és õ se tud ártani csakk hílelni tuggya ömmagát.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

A pala melyik spelljét becézik bubinak?
Ezt sosem tudtam pedig hallottam már sokszot.Köszi.

10 percbõl ha kifuttok és mindenki ott van agroban tank mögött akkor vigyetek uj tankot, mert a tankotok nem tud elég agrot építeni. Dpst általában a tank agroja mondja meg, mert ha kevesebb agrot tud építeni a raid dps-e is kevesebb lesz.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)