World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
emelett ez a murdoc srác full t6ban szerénylkedik haste ratinges gyûrû kesztyû azért ez nem casual szint..😄 tegyük hozzá gyorsan
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
a moonwell-t megtaláltam Zangarban de nem tudom hogy kell ott Sample of Primal Mooncloth-ot csinálni😞
igazábol az angolom nem túl jó ezért fordulok hozzátok.
a quest neve:Becoming a Mooncloth Tailor
██
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
mert nekem igen, ez pedig azt jelenti, hogy szerdán pöccsöléslesz
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
+81 healinget vagy +30 intellectet érdemes-e tenni Shard of the Virtuousra?
mert mostani healing macemen +30intellect van igy add összesen 46-t és -26 int kiesés szerintem eléggé szivenütne viszont +81healing igy nagyobb raid instákban már jobban jön party healre..
5letek?
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!<#nezze>#nezze>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
TSW: Tunderke
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A barátaid:
www.wowhead.com
wow.allakhazam.com
www.thottbot.com
a wow is olyan, mint a játékok nagyrésze. minél több idõt tudsz beleölni, annál több dologhoz juthatsz hozzá.
btw szerintem most már sokkal kevesebb idõ is elég, hogy az ember normálisan felcuccolja a kariját - na persze nem olyan szinte, mint amit a Somi által linkelt(#113101) képen is lehet látni -, mint pl. BC elött idõkben.
kár hogy alig sebzett xd
A másodlagos probléma: pve-bõl nem lehet végtelen mennyiséget produkálni. x blizzes ferdeszemû "fejlesztõ" napi 8 órában azon dolgozik, hogy szívlapáttal szórják be a pve contentet, hogy pistike 100*x haverjával napi 16 órában nyálcsorogva átrohanjon rajta. Amikor meg nincs új content, akkor ismételgetik a meglévõt amíg vérrög nem nõ az agyukban, vagy farmolnak a következõ contentre. És õket itt az emberek 90% /worship, meg a blizzardnál is /worship. És miattuk olyan pve contentre van szükség, amit csak akkor lehet megcsinálni, ha 25 kockulva-gearelt pistike feszülten figyel, és pontosan teszi a dolgát. Ezzel egy probléma van: a játékosoknak maximum a 10%-a (de ez egy nagyon optimális becslés, ha pesszimistán becsülném meg, akkor 1%-ot sem mondanék) ilyen pistike. Régen a 40 ember helyett lehetett 35-en menni, be lehetett venni havert 35.-nek, aki szürke szandálban és lvl 10 zöld gatyában lejön Vaelre (élõ példa, néha benyög ide is egy "noob"-ot <#idiota>#idiota>). Pedig a raid "csak" simán fullepixxes volt, nem tier3. Ma ez valahogy nem igy néz ki. Most jön majd a "noob vagy", "válts guildet", "majd nerfelik", de ha bele gondolnátok, akkor észre vennétek, hogy igazam van. Már aq-ban látszott, hogy a blizzard eljutott oda, hogy "nehéz=10k+ sebzés". Ott kezdett a pve content teljesen elszakadni a casual játékosoktól.
Harmadlagos probléma: pvp. Jó lenne, de... kicsit világidegen. Abból is látszik, hogy kiemelték Azeroth-ból a pvp-t, és bg-kre rakták. Nem állítom, hogy nem jó, de ugyebár vannak olyanok, akiknek várnia kell a bg-kre, arénákra. Valakinek nincs annyi ideje, vagyis nincs elég jó gearje. Mint már Wildor is megmondta nincs más dolga senkinek, csak kifarmolni a lvl 70 honor reward kéket. Ez egy casualnak nem több néhány hónap "folyamatos" bg-zésnél, ezek után mehet az aréna, ahol láss csodát szembe jönnek az aréna epixxes kockák, és leabálnak 1100-as ratingre. De semmi gond, idõvel neked is meglesz a gladiátor set, mondjuk 2-3 hónap. Addig játsz ágyútölteléket, és élvezd, hogy folyamatosan taposnak rajtad a "nagyobbak". Jó szórakozás, nem?
Tömören összefoglalva (pve-re és pvp-re is igaz): kocka = pléjer, nem kocka = rongybaba.
ಥ_ಥ
mondjuk a fury warrik se semmi sebességre képesek 2.7es wep speed lemehet egészen 1.2re is..<#hehe>#hehe> trinketproc flurry mongoose haste gyûrû és akkor teszemazt dragonmaw van az illetõnek vagy annk jobb változata... és kész is az ütõgép<#vigyor2>#vigyor2> vagy offtank?<#eplus2>#eplus2><#vigyor3>#vigyor3>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
win reinstall és odafigyelve, nem rutinból configolás - bár ez elég relatív, mert 2 éve nem telepítettem ezelött xp-t 😄 - megoldotta a problémát 😊 cserébe kaptam egy "új" wow-ot: shattrah-ban, scryers banknál, abszolút fullra feltolva minden gfx jóságot ~100 fps 1280x960-ban...
most már csak az új moncsit kell holnap hazahozni és bezizzenteni és minden frankó lesz.
anti hero
anti hero
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
coilfang reservoir-os instabejaratokat nem nagyon talalom.
Elvileg van ott ugye 4 is, neztem terkepeken es a "vizre" mutat h. elvileg ott van, de ha odauszok akkor csak a vizbol kijovo ronkokon tudok maszkalni. Vki elmondana pontosan hol van ott az insta bejarat?(netan a viz alatt?)
pls help
Gondolom nem váltogatja az UTP kábelt, ha esetleg több hálókártya lenne az alaplapján.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
TSW: Tunderke
Deikath
más tészta, offtopic:
leírom a problémám, hátha vkinek van ötlete, hogy mi lehet a gond. valami software-es bibi lesz az fix, csak még nem jöttem rá, hogy mi.
kábelnet problémával kapcsolatos.
szóval:
- vettem egy új gépet
- az új gépben benne van a régi wincsi a régi winxpsp2-vel és az új wincsi egy frissen telepített winxpsp2-vel (tehát a hardware ugyanaz, csak felváltva bootolok be a 2 winyoról)
- a régi winxp-vel tudok netezni, az új winxp-vel meg nem (próbáltam a kábelmodem utp és usb csatlakozóján át is, ugyanaz a jelenség).
- ip cim van, az látszik a kapcsolatoknál
- internet beállítások-nál auto tárcsázás kikapcsolva, tcp/ip beállíásoknál nincs semmi extra ip vagy ilyesmi beállítva. (a szolgáltató leírása alapján igy ok)
- winxp beépített firewall-ját letiltottam, másik nincs (még) felrakva
- régi xp-vel ilyen gond nincs, ott frankón mûködik a net.
szóval modemkapcsolat a gép és a server között van, csak a szolgáltató serverén nem képes átjutni a dolog, mintha ott elakadna valami authorizációs folyamatnál.
továbbá tegnap mintha pillanatokra lett volna mégiscsak net, aztán 2-3 kattintás után újra megszünt létezni.
na erre adjon nekem valami tippet valaki, hogy ez miért lehet, s mi lehet rá a megoldás...