World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na lehet hogy már kérdeztek ilyet de a helyzet az hogy át szeretném állítani a karakterem kinézetét marmint ud-ról orc-ra vagy ilyesmi akkor azt el tudja nekem magyarazni vki hogy kell ?csak mer kúúúúúrvára unalmas már ez a szar csonti és még a ruha se láccik rajta rendesen xP szal ha vki el tudja magyarazni annak nagyonnagy thx
k O T T A
rage energy mindíg van (most nem sámlira gondolok) mana az nem terem csak úgy a fán azt jobban be kell osztani más kérdés az aggro
emelett ez a murdoc srác full t6ban szerénylkedik haste ratinges gyûrû kesztyû azért ez nem casual szint..😄 tegyük hozzá gyorsan

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Botond
Igen.
Pyotr
Sziasztok, valaki elmagyarázná hogy kell megcsinálni a mooncloth specialization questet?
a moonwell-t megtaláltam Zangarban de nem tudom hogy kell ott Sample of Primal Mooncloth-ot csinálni😞
igazábol az angolom nem túl jó ezért fordulok hozzátok.
a quest neve:Becoming a Mooncloth Tailor

██

Pari
paid char transferrel lehetseges pvp szerverrol rp szerverre atmenni?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

TVelvet
nektek nem kezdte el tölteni a downloader a 2.2.0-ás peccset? 😊
mert nekem igen, ez pedig azt jelenti, hogy szerdán pöccsöléslesz
Healing és mp/5 sec mindig, intellect kb semmit sem ér. Cba vagyok kiszámolni, de ha megnézed, hogy mennyivel többet healelsz +81 healinggel mondjuk 5 perc alatt és ehhez képest 30 intellect hánnyal több healing spellt engedne castolni megérted😊

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Ez 1 olyan kép amit a síró melee dps-nek kell berakni. Ahogy látom az összes melee a ranged elött van.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

shaime01
resto sámliként

+81 healinget vagy +30 intellectet érdemes-e tenni Shard of the Virtuousra?

mert mostani healing macemen +30intellect van igy add összesen 46-t és -26 int kiesés szerintem eléggé szivenütne viszont +81healing igy nagyobb raid instákban már jobban jön party healre..

5letek?

The Garrett
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!<#nezze>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Syron
törtwow?

circa
Azért kérdeztem, mert nekem nincs ott

jazzy
Ki akartam vele baszni de lefüleltél 😞
The Garrett
reroll warrior 😄

Most mit hülyíted, neoluxxal kell a monitorodra rajzolni...de ha nem lesz pontosan ugyanolyan, mission failed.

TSW: Tunderke

The Garrett
a pvp résznek ellentmond hogy a pvp KÉK! cuccokkal is el lehet jutni kb 1800-2000 ratingre...(5v5 be nemtom, 2v2 / 3v3 ban biztos 😊

jazzy
Odamész, megnézed, jé odavan firkálva, nem kell odafirkálnod.
A barátaid:
www.wowhead.com
wow.allakhazam.com
www.thottbot.com
ezt nem hiszem el

ez van sajna.
a wow is olyan, mint a játékok nagyrésze. minél több idõt tudsz beleölni, annál több dologhoz juthatsz hozzá.
btw szerintem most már sokkal kevesebb idõ is elég, hogy az ember normálisan felcuccolja a kariját - na persze nem olyan szinte, mint amit a Somi által linkelt(#113101) képen is lehet látni -, mint pl. BC elött idõkben.

circa
És azt a lila izét ott a padlón, azt is nekünk kéne odafirkálni?<#confused>

tigeroo
huntimmal már lementem egészen 0.4 speedig (valami hurricane bow-val)
kár hogy alig sebzett xd
picket
Elõszöris a játék legnagyobb problémája, hogy te is játszod. 😛

A másodlagos probléma: pve-bõl nem lehet végtelen mennyiséget produkálni. x blizzes ferdeszemû "fejlesztõ" napi 8 órában azon dolgozik, hogy szívlapáttal szórják be a pve contentet, hogy pistike 100*x haverjával napi 16 órában nyálcsorogva átrohanjon rajta. Amikor meg nincs új content, akkor ismételgetik a meglévõt amíg vérrög nem nõ az agyukban, vagy farmolnak a következõ contentre. És õket itt az emberek 90% /worship, meg a blizzardnál is /worship. És miattuk olyan pve contentre van szükség, amit csak akkor lehet megcsinálni, ha 25 kockulva-gearelt pistike feszülten figyel, és pontosan teszi a dolgát. Ezzel egy probléma van: a játékosoknak maximum a 10%-a (de ez egy nagyon optimális becslés, ha pesszimistán becsülném meg, akkor 1%-ot sem mondanék) ilyen pistike. Régen a 40 ember helyett lehetett 35-en menni, be lehetett venni havert 35.-nek, aki szürke szandálban és lvl 10 zöld gatyában lejön Vaelre (élõ példa, néha benyög ide is egy "noob"-ot <#idiota>). Pedig a raid "csak" simán fullepixxes volt, nem tier3. Ma ez valahogy nem igy néz ki. Most jön majd a "noob vagy", "válts guildet", "majd nerfelik", de ha bele gondolnátok, akkor észre vennétek, hogy igazam van. Már aq-ban látszott, hogy a blizzard eljutott oda, hogy "nehéz=10k+ sebzés". Ott kezdett a pve content teljesen elszakadni a casual játékosoktól.

Harmadlagos probléma: pvp. Jó lenne, de... kicsit világidegen. Abból is látszik, hogy kiemelték Azeroth-ból a pvp-t, és bg-kre rakták. Nem állítom, hogy nem jó, de ugyebár vannak olyanok, akiknek várnia kell a bg-kre, arénákra. Valakinek nincs annyi ideje, vagyis nincs elég jó gearje. Mint már Wildor is megmondta nincs más dolga senkinek, csak kifarmolni a lvl 70 honor reward kéket. Ez egy casualnak nem több néhány hónap "folyamatos" bg-zésnél, ezek után mehet az aréna, ahol láss csodát szembe jönnek az aréna epixxes kockák, és leabálnak 1100-as ratingre. De semmi gond, idõvel neked is meglesz a gladiátor set, mondjuk 2-3 hónap. Addig játsz ágyútölteléket, és élvezd, hogy folyamatosan taposnak rajtad a "nagyobbak". Jó szórakozás, nem?

Tömören összefoglalva (pve-re és pvp-re is igaz): kocka = pléjer, nem kocka = rongybaba.

&#3237;_&#3237;

ez egy leendõ nerf.

k O T T A
ööö nerf?<#hehe>
mondjuk a fury warrik se semmi sebességre képesek 2.7es wep speed lemehet egészen 1.2re is..<#hehe> trinketproc flurry mongoose haste gyûrû és akkor teszemazt dragonmaw van az illetõnek vagy annk jobb változata... és kész is az ütõgép<#vigyor2> vagy offtank?<#eplus2><#vigyor3>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

a circle ott van közvetlenül az npc mellett, lásd itt.
ez mi mar?? 😄D

circa
Hali, nemrég indítottam egy zombi warlock karit, de az egyik questnél elakadtam, a quest neve The Binding, az undercityben kapom valami lényt kellene megidézni egy rúnával, csak sehogyse jön össze :S Azt írja, hogy csak valami "circle of summoning" helyen megcsinálni, de nem nagyon írja hogy az merre van, máshol meg bele se kezd a varázslatba, ha valaki esetleg tudna segítewni a quest befelyezésében, annak hálás lennék, elõre is köszi.

nah, thx a tippeket, megoldódott a probléma. valami windows beállítás elqródhatott, vagy kikapcsoltam, letiltottam véletlenül vmit a nagy igyekezetben elsõ alkalommal.
win reinstall és odafigyelve, nem rutinból configolás - bár ez elég relatív, mert 2 éve nem telepítettem ezelött xp-t 😄 - megoldotta a problémát 😊 cserébe kaptam egy "új" wow-ot: shattrah-ban, scryers banknál, abszolút fullra feltolva minden gfx jóságot ~100 fps 1280x960-ban...
most már csak az új moncsit kell holnap hazahozni és bezizzenteni és minden frankó lesz.

engem személy szerint nem zavar, de azért ne süllyedjünk ennyire le a szinvonallal, általáben nem lesz jó vége

KapuBen
roguen gondolkozom😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

PiszkosFred
felszemut

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

KapuBen
szerintetek milyen blood elf karit kreáljak a játékhoz?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

tigeroo
boo
tuzfalat azert rakjal fel mielott fenekbeszexelnek >.>

anti hero

bingo

anti hero

AtiRadish
ahh thx

Igen, a víz alatt van. Le kell úszni egy csövön és ott lesz egy víz alatti barlang, abból nyílnak az insták. Jobbra Underbog, középen Serpentshrine Cavern, balra Slave Pens és Steamvault.

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

AtiRadish
hi
coilfang reservoir-os instabejaratokat nem nagyon talalom.
Elvileg van ott ugye 4 is, neztem terkepeken es a "vizre" mutat h. elvileg ott van, de ha odauszok akkor csak a vizbol kijovo ronkokon tudok maszkalni. Vki elmondana pontosan hol van ott az insta bejarat?(netan a viz alatt?)
pls help

Fenrir
Haverod...

A halál csupán a kezdet...

Csirke4
Rugót silencelheted...
Mighty
"tehát a hardware ugyanaz, csak felváltva bootolok be a 2 winyoról"

Gondolom nem váltogatja az UTP kábelt, ha esetleg több hálókártya lenne az alaplapján.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lynx_TWL
maradj inkább csendben

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Csirke4
Amúgy várjuk meg picket professzor véleményét õ itt az ész majd õ kifejti hogy miért nemjó a PVE.xD ^^
Csirke4
A WWII Onlájnban nincs PVE csak PVP mégse ismeri senki.<#idiota>
capaszabi
erre szavazok énis

Pl az UPC tudtommal ezt teszi.

TSW: Tunderke

Nem lehetséges hogy a szolgálltatód a hálókártyád Mac adrese alapján azonosít ? Próbáld meg felírni a mûködö géped mac címét, és írd át az új gépeden. Hálókártya tulajdonságai, network adress.

Deikath

megütlek...

a franchaise-al sose fogsz milliós usertábort csinálni hosszútávra, lehet akármekkorra múltja az adott dolognak. de mondjuk ez privát vélemény, ettõl még akár igazad is lehet (mint ahogy abban is volt, hogy nem sok mmo-val voltam eddig kapcsolatban).

más tészta, offtopic:
leírom a problémám, hátha vkinek van ötlete, hogy mi lehet a gond. valami software-es bibi lesz az fix, csak még nem jöttem rá, hogy mi.
kábelnet problémával kapcsolatos.

szóval:
- vettem egy új gépet
- az új gépben benne van a régi wincsi a régi winxpsp2-vel és az új wincsi egy frissen telepített winxpsp2-vel (tehát a hardware ugyanaz, csak felváltva bootolok be a 2 winyoról)
- a régi winxp-vel tudok netezni, az új winxp-vel meg nem (próbáltam a kábelmodem utp és usb csatlakozóján át is, ugyanaz a jelenség).
- ip cim van, az látszik a kapcsolatoknál
- internet beállítások-nál auto tárcsázás kikapcsolva, tcp/ip beállíásoknál nincs semmi extra ip vagy ilyesmi beállítva. (a szolgáltató leírása alapján igy ok)
- winxp beépített firewall-ját letiltottam, másik nincs (még) felrakva
- régi xp-vel ilyen gond nincs, ott frankón mûködik a net.

szóval modemkapcsolat a gép és a server között van, csak a szolgáltató serverén nem képes átjutni a dolog, mintha ott elakadna valami authorizációs folyamatnál.
továbbá tegnap mintha pillanatokra lett volna mégiscsak net, aztán 2-3 kattintás után újra megszünt létezni.

na erre adjon nekem valami tippet valaki, hogy ez miért lehet, s mi lehet rá a megoldás...

tigeroo
azért, a warhammer "frencsájsz" régebbi mint a warcraft. sok júzert inkább maga a világa érdekel..
(és ebbõl a hsz-edbõl arra következtetek hogy nemsok MMO-val toltad eddig)