World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném kérdezni hogy hogy kell druidaként medvévé átalakulni (13-as vagyok) vmi bear spirites küldetést megcsináltam moongladeben, de nem nagyon érdekelt akkor. Spell, vagy item kell az átváltozáshoz?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
meg ráadás képen hordások gyözték le illidan-t
me az allyk szarnak bemenni black tempestbe!"
egy idézet myviprõl😄DDDDDDDDDDDDDD
a "továbbfejlesztése" pedig az x-perl unitframes (én ezt ajánlom)
a kép: http://frc0032.uw.hu/addon.jpg
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
én olyankor általában bezuhanok az ágyba és kb. 3 mp leforgása alatt nyomok egy system shutdown-t <#zavart2>#zavart2>
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a hordánál két fajt "felhasználva" az összes kasztot ellehet indítani
(Blood elf és Tauren)
Érdekes, nem?
Mer' allinál nincs ilyen
(egyébként nagyon király ez az új logod, valami istencsászár vagy, hogy ilyened van)
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
Tudna vki segíteni, melyik az az addon, amelyik 3D-ben mutatja a saját és a target portrét?
Köszi!
Valamire emlékszem, hogy át kell írni valamii számot a wow könyvtárban csak már nem emlékszem, hogy mit. Ti tudjátok? vagy esetleg más is találkozott ezzel?
๏̯͡๏﴿
barátom WoW-ozik, és általában Game Card-dal fizet. mikor én is megláttam nála a játékot, kértem, adjon egy ilyen trial kódot, hadd próbálom ki én is. nosza, install, account create, meg minden, és indul a 10 napos próbaidõ.
holnap jár le a 10 nap, viszont sajna egy jó darabig nem leszek olyan anyagi állapotban, hogy fizetni tudjam a havidíjat, viszont regeléskor meg kellett adnom a banxámlaszámomat, hogy majd arról leemelik.
íNamost, a fentiekbõl kiedürl, hogy nem akarok játszani - vizont fosok, hogy a Blizzard szépen, akkurátusan elkezdi leemelgetni a pénzt a számlámról, miközben nem is akarnék játszani.
Vagy ez úgy mûxik, hogy a trial idõ lejártakor egyszerûen "befagyasztják" az accomat, amíg be nem ruházok egy WOW+BC párosra?
HELP, sürgõõs!!
...vágod?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
meghuztak pótvizsgán ahahahah
mostmár mehet a kockulás 24/7-ben 😄
nah jó nem.. de borítékolás + esti ftw ^^
/ON
Season1 gear honorért tényleg szeptember 1jén jön ki? mert már.. 20ik dátumot hallom.. és kéne druidámnak a BOOOMMKIINNN SET :p
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”