World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
na te se kezd

๏̯͡๏﴿

Csirke4
"ez nem a magányos hõsök játéka"
Akkor mi a baj a low hp-mal? csinálok helyette damage-et.^^
Lynx_TWL
a wall of textjeiddel, azzal hogyha valaki beböfög egy lófaszt akkor te leírod az istállóban szerzett élményeidet

és ez a kommented most mi? annyit írtam most hagyd abba és rugóról meg stunról meg diminishrõl beszélsz

๏̯͡๏﴿

shaime01
"2 perce alatt alatt 0,5-1 mp-ekre voltam képes megmozdulni"

hát.. amikor a fear ugyanezt csinálja akkor nem kifogásolod..?
<#miaz>

btw mivel nem értesz egyet? mostanában elég szegényesen fejezed ki magad, 2 max 3 szóval...
- fear törik, millióféleképpen lehet counterezni, diminishing return van rajta, stb. ezek mind tények. hamsting-en pl. miért nincs dim. returns, stun effekt-en miért nincs random chance, hogy dmg-re törjön? - találkoztam arena-ban a héten olyan mace spec-es rugóval, hogy gyakorlatilag a komplett fight, megközelítõleg ~2 perce alatt alatt 0,5-1 mp-ekre voltam képes megmozdulni, egyébként meg folyamatosan stun alatt volt a karakterem - na erre mit mondasz? ez is l2p vagy miasz*r? ráadásúl 2x is belebotlottunk ebbe a csapatba, s mind a kétszer ugyanez volt, szóval még azt se lehet mondani, hogy "mermákjavolt". szal' ne fárasszuk már egymást...
a wlock spec-cel kapcsolatos adatokat pedig mindenki megnézheti armory-n, nem véletlen, hogy destrolock-ot alig látsz pvp-ben, navajonmiért? talán mert nulla defense van? hmm...

és még mindig ne 1v1 legyen az alap, ez nem a magányos hõsõk játéka...

Én tegnap pl. szállodából laptopról játszottam, 2 gigás procival, 1 giga memóriával 945gm intel videókártyával, grafikát kicsit lebutítva kiválóan bírta egyszerre a 2 wowot is. Teljesen normálisan játszható.

dc nem tud critelni

The Garrett
a laptop is "csak" egy számítógép. Ugyanolyan alkatrészek ugyanolyan teljesítményt fogjak nyújtani mint asztali gépen. Sok ember a (régi) guildemben laptopról tolta, de kb tökmind1, ha jót veszel ugyanugy fog futni rajta a wow mint pc -n.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
+1, nem artana 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

sgre elkéne egy /ignore

Nexxuss
Hejj Wowosok!! RAidel itt valaki Laptopról? Ha igen milyen a gépe?
Vagy rohangászik Shattban 30 fps felett?!!? Szánjon meg az egy válasszal mert fontos :-)

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Lynx_TWL
most hagyd abba plx

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

tedd még hozzá, hogy fear 95%-ban elsõ, max. 2, de 3. dot tick-re biztosan törik (tehát max. ~2k dmg után), személyes tapasztalat bg-k és arena alapján ez. bár lehet, hogy csak én voltam piszkosúl balszerencsés...
én már nem is nagyon alapozok rá, annyira suxx lett. pve-ben, még so-so, de pvp-ben no comment...
továbbá deep affli / destrolock-ot, ha nincs healer a seggében úgy kapják szét 3 sec alatt, hogy öröm nézni még 12k hp-val és 200 resivel is (itt nem kék-zöld ruhás friss 70-esekrõl van most szó).
nem véletlen, hogy top rated arena csapatokban is kétféle lock van:
- az egyik a deep affli, aki 5v5-ben biztosan számíthat heal-re, pláne ha 2 is van a csapatban
- a másik meg a soullinkes, ami biztosítja, hogy ne instantba haljon
(2v2-õt most hagyjuk, mert az ilyen relaxációs levezetésnek max. jó, de össze se lehet hasonlítani egy 3v3-mal, pláne 5v5-tel)

btw death coil crit-elt már valakinek? én már ellõttem pár százszor, de critline-ban még nincs 1 db crit-elt DC sebzés se, csak noncrit-ek...nincs kedvem patchnote-okat nyálazni, de nem lehetséges, hogy kapott egy VE-hez hasonlító nerfet a múltban?

Lynx_TWL
lockok l2p

Lynx_TWL
nem
magyarul szarrápwnoltam mindenkit

"No offenze" de tényleg nem ismered. Védekezõ skillek fear és dc. Ebbõl az egyik 1.5 sec cast és szúnyogcsípésre is +1 sec cast time a jutalmad, míg a másikon vaskos cd van. Értsd, egy lehetõséged maradt: annyi hp-t összeszedni ami kitart addig míg a 2, jobb esetben 3 insta dotod megeszi az ellenfelet. Destro? Ne humorizáljunk kérem...

ez igy is van :x
/me = skill, true story

s0n1c
incinerate lesz az inkább
Pontosítanék, egy agyongimpelt kaszt amit ok nélkül mondanak op-nak, ezzel azt sugallván, hogy ezzel így is megbírkózik. 😄

shaime01
pve-ben meg felguard szinte egyenlö a hunter petel meg kell tanulni irányitani biztos nehéz nem tudom. onnan meg csak dmg-re kell figyleni

shaime01
no offenze itt is

de eddig akit láttam lockot az csak dotolt és fearelt meg dc-zet

demo meg küldte a felguardot dotolt és sboltozot

destro meg seductionozot soul fireozot és inicratezetet

pont:p

Tafaya
"de nem sok olyat tudok mondani, ami komplexebb lett volna egy wlock-nál"

Mert még nincs faék class 😄

Tafaya
Magyarul afk-ztál a kezdõn 😊

BEAST
a toled mar megszokott szoveg 😄😄D a jelenlegi kasztodhoz kiemelkedo skill szukseges, alap :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

no offenze, de aki azt mondja, hogy egy warlock-kal könnyû és easymode játszani, az még nem játszott warlock-kal, vagy max. kölcsönkapta a haverjának az ultratáp fullepix lock-ját, amivel bement bg-be és széjjelpwn-olta a kék-zöld ruhás friss 70-eseket.
én elég sok class-al játszottam (gyakorlatilag csak druida volt, ami kimaradt), de nem sok olyat tudok mondani, ami komplexebb lett volna egy wlock-nál.
remélem hamarosan kipróbálhatom majd azt is, hogy felguard-dal megyek raid-ben, s nem leszek szutyok impstaminabuffra korlátozva (ami mondjuk még nem is lenne probléma, ha az impnek nem lenne ilyen ótvarszutyok dps-e).

tegnap amúgy csináltunk szinkronizált dmg mérést, 6. lettem a dps listán, ami elég suxx eredmény, fõleg ha azt veszem, hogy cca. 40% dps kiesésem volt a felguard hiánya miatt.
felgárral együtt szerintem a top3-ba lenni garantált lett volna -.-

Lynx_TWL
tegnap beléptem avre és szarrápwnoltam mindenkit.

grat a tegnapi maggie kill-hez, láttam ssc-be is bementetek wipe-olni egyet :x
mi vashj-on küzdünk, bár tegnap szünet volt.
levertük helyette alart meg lootreavert, kiesett az imbaclothsapi belõle, de sajna más vitte, igy nekem megmaradt a kék szutykom...sebaj majd leccserélem s2 epix-re, prince úgyis bacik t4 wlock tokent dobni -.-
ja meg esett két pala-rugo-sámán(?), szal ilyen ratyi, semmiresemjó t5 vállas token is 😄
alar már nemtom mit dobott, de valami ritkaszar cuccok voltak...

Lynx_TWL
kussolsz :>

Tafaya
Látom még mindig több itt a flame mint egy fire mage vs. fire mage összecsapásban 😊

sokmindent kene meg erezned, de talan majd egyszer te is kialakulsz..
😄

anti hero

hunterrel meg pet attack, autoshot. észjáték ez.

Egyszer, csak egyszer éreznék egy szemernyi következetességet...

picket
"...indíts warlockot ad egy erõsebb class is meg nagyon nem kell hozzá semmi ismeret dotolsz és lootolsz." - Aki warlockot indít az valójában tört szerveren játszik? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Fogod a petedet és berakod a stable masterhez alvadni.Majd mikor nincs nálad AKTIV pet befogsz egy másikat.Itt mgtalálsz mindent amit a petekrõl lehet tudni.Azért ha nem is olvasol a classod után jelen esetben a hunterrõl azért a játékon belül kérdezz rá egy két hunterre hogy melyik állatnak mit érdemes megtanitani vagy indíts warlockot ad egy erõsebb class is meg nagyon nem kell hozzá semmi ismeret dotolsz és lootolsz.
BEAST
l2read ... az a baja hogy nem foghat be masodik petet pedig mar 32-es <#idiota>

lvl10-en kapsz a hunter trainertõl egy questet (attól függõen hogy törp vagy elf vagy) a kezdõ területtõl nem messze. 3 állatot kell befogni neki, és megkapod a tame beats skillt amivel tudsz szelidíteni magadnak petet.

lvl32-ig pet nélkül mentél? legalább jól megtanulod a kite-olást 😊)
amugy nem hinnem hogy versenyeznunk kene hogy kinek van nagyobb casual noob guildje mert akkor viszont tenyleg te nyernel annyira jok vagytok 😄D
;(

anti hero

en is 😄

anti hero

Shortstop
hunternek mikortol lehet ket petje?

(mert nekem 32-esen nem engedi, pedig talan feluton beleferhetne...)

TDC Geronimo
<--

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
a haverod

shaime01
who is malav?

Botond
Mióta kiléptél azért crimson is sokat javult ilyen szempontból. ;P

Én ma lootoltam maggyból amúgy,és te? ^.^
wow szar 😄 ez egyertelmu 😄 kene mar war beta : (

anti hero

kozel se kozeliti meg azt a nyomulast amit a fix heroic grpunk kiegeszitve nub arcokkal vegigvitt azaz FULL cleart elso este elso raiden olyan arcokkal akik curatoron wipeoltak azelott kb.
amugy jo volt crimson csak nub volt.

anti hero

áhhh. már néztem,de nincsen sehol üresedés....

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

PiszkosFred
de

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tigeroo
meg kockák sem vagyunk
Botond
sõt illhoof is ^.^
Botond
Shade of aran is lement fyi Crimsonnak :-P