166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
eLiXir #124066 6 lépésből áll:
1) vegyél a kezedbe egy sárgarépát
2) hámozd meg
3) menj végig a házban és minden villanyt kapcsolj fel
4) ugyanazon sorrendbe kapcsold le őket
5) mikor végeztél fordulj sin gyök3/3-at balra
6) ezekután 6x hangosabban mondd hogy: egy ketó háhom..SZERÓ MÚKODJ! -
ronaimate #124065 hy
csináltam 1 szervert a leírás szerint.
minden jó de a szerverstátusz offline.
hogy lehen onlinere venni?
-
Adam69852 #124064 bartender... vagy még van 1 csak nem jut eszembe a neve.... -
#124063 Ez ugye fake???Ennyire nemlehet lockot nerfelni:( -
#124062 köszi. akkor még azt kérdezném hogy mi a pontos neve annak az addonnak amivel átlehet szabni az actionbart.
nagyon köszi előre is -
#124061 Próbáld ki. Majd döntsd el saját magad. -
#124060 minek? még egy gyökérrel több legyen? :D -
#124059 Kedden vettem meg. Nekem bejött. De előtte érdemes 10 naposat kipróbálni az nem kelül semmibe. És annyi idő alatt már átlátod milyen. -
#124058 Attol fugg, hogy a nevedben szereplo szam az IQdat vagy a szuletesed datumat tukrozi. Elobbi esetben igen, erdemes, utobbi esetben nem, felejtsd el! -
szaba75 #124057 helló!szerintetek érdemes megvennem ezt a játékot? -
#124056 Tudtommal nincs ilyen oldal magyar nyelven. -
#124055 sziaztok. azt akarom kérdezni hogy tudotk e egy olyan MAGYAR oldalt ami az addonokkal foglalkozik. Azért kéne mert keresem azt az addont amivel át lehet szabni az actionbart.
kössz -
#124054 ha te jobban szeretsz 6ezer primalt farmolni a te dolgod ^^ -
#124053 Ide a bökőt, hogy nem lehet elvendorkodni és disenchantolni a DK kezdő cuccait. -
#124052 Zöld a fű. -
Dr DeViLKiNG #124051 Senki sem kötelez arra hogy játszál vele. -
#124050 feral druid pve dps fix?jeee :D
na most törhetem a fejem hogy wotlk ben resto vagy feral maradjak :S
-
#124049 ennyit arról h többé no wow
20nap off mostmár wtb gc :D -
#124048 Imádom a pacmant, telon is azt játszom. :) -
#124047 Nem értem miért pörögtök ennyire. Kijön a kieg, 3 hónap se kell, és már menni fog a "szar a dk", mikor jön már a tier234534623, mikor jön már a következő aréna set. Karakter skillek, felszerelés, gold (sőt, újra bejött a szint kérdése is, úgylátszik mindenki melegít az xp vadászatra). Ha ennyi a játék lényege, akkor nem nyújt sokkal többet, mint a pacman... -
#124046 Nekem is ez jutott eszembe, de nem akartam teleszemetelni "szar vagy shaime, undorító geci vagy shaime" mondatokkal a topikot. :) -
Warden #124045 A poostod híven tükrözi a jellemed.Ezidáig is nyilvánvaló volt hogy egy gerinctelen leecher vagy aki simán képes manga szarokat nézni av alatt és büszke is rá.Érdeeks más arra kiváncsi hogy mik lesznek az új class tallentjei-spelljei te kis jellembajnok "húú mekkorát lehetne kaszálni nulla ráforditott idővel ha kreálok 642 karaktert lenullázom és de jó nekem megint mekkorát játszottam".
/köp -
#124044 dk mennyi kezdőpénzel indul? jót lehet majd kaszálni dk inditás pénzt mailben elküldeni majd letörölni és ujat inditani -
#124043 Nagyon jól néz ki... Elég gáz ez az egész sztem. 55ről indulsz, mounttal... nem is tudom, nem unfair ez egy kicsit a többi kaszttal? Ki fog ezután dk-n kívül más altot csinálni? Sztem nem sokan. -
#124042 ez durva idaig is wc3 ban dk volt a favorit de most asszem reroll lesz erre :D -
#124041 Na minden indiános visszajön wowozni? :D -
#124040 de aszt durva hogy el kuldi es fel hp! -
#124039 lol kicsit durva spelleffektje van annak a berobbanos izének :D
i'm luvin it. -
#124038 DK videó
van egy kis fight is -
#124037 te menjél indiánost játszani:D -
#124036 Valaki tudna adni linket vagy esetleg a nevét megmondani annak az addonnak ami a karakter mellett jobb és bal oldalt jelzi a hp-t és a mana-t? -
#124035 Dav ne remegj már ennyire -.- -
#124034 már nem azért... elég szépen törlik le az ilyen képeket villámgyorsan.. ^^ -
#124033 pajzsok -
Glesthor #124032 ja és esetleg játékszoftvercsere is érdekelne... -
Glesthor #124031 eladó az accom 14000 forintért. alapjáték+kiegészítő. a lemezek karcmesntes állapotban vannak. infókért írj privátot! -
Foglaltnick #124030 hát, én szivem szerint teljesen kettéválasztanám a dolgokat *valahogy*, persze fogalmam sincs hogyan...
de nagyon zavaró ahogy a pve-ben jól használható dolgokat elveszik, megváltoztatják, stb a pvp miatt, de ha a resilience nem fog működni pve-ben, akkor ez fordítva is igaz... rengeteg problémát szül ez a kettősség, aminek az az eredménye, hogy nem lehet se igazán jó pve se igazán jó pvp dolgot csinálni
ebben az esetben konkrétan egyébként a legkisebb az intereferencia, mivel ez a talent tanktalent, pvp-ben egy playernek nem úgy számítja a crit esélyét mint egy bossnak, valamint pve-ben a resilience nem egy tényező, mivel a tank amúgyis crit immun, nem-tank meg nem kap ütést az 1% speciális esetet kivéve amin esetleg segítene a resilience (egy papírruhás se fog azért resiliencebe öltözni bloodboilnál hogy hátha ő fog tankolni, és akkor ne kapjon critet)
mindenesetre zavaró hogy folyton ide-oda kell rakosgatni minden képességet/ability... a fear wardból is mi lett? maszatoltak vele egy halommal, aztán ugyanott vagyunk mint előtte -
#124029 Akkor a talent meg ne működjön pvp-be és máris jó... -
#124028 resilience-.- -
#124027 csiripelték a madarak hogy resiliance nem fog működni PVEben