World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ez a kommented most mi? annyit írtam most hagyd abba és rugóról meg stunról meg diminishrõl beszélsz
๏̯͡๏﴿
hát.. amikor a fear ugyanezt csinálja akkor nem kifogásolod..?
<#miaz>#miaz>
- fear törik, millióféleképpen lehet counterezni, diminishing return van rajta, stb. ezek mind tények. hamsting-en pl. miért nincs dim. returns, stun effekt-en miért nincs random chance, hogy dmg-re törjön? - találkoztam arena-ban a héten olyan mace spec-es rugóval, hogy gyakorlatilag a komplett fight, megközelítõleg ~2 perce alatt alatt 0,5-1 mp-ekre voltam képes megmozdulni, egyébként meg folyamatosan stun alatt volt a karakterem - na erre mit mondasz? ez is l2p vagy miasz*r? ráadásúl 2x is belebotlottunk ebbe a csapatba, s mind a kétszer ugyanez volt, szóval még azt se lehet mondani, hogy "mermákjavolt". szal' ne fárasszuk már egymást...
a wlock spec-cel kapcsolatos adatokat pedig mindenki megnézheti armory-n, nem véletlen, hogy destrolock-ot alig látsz pvp-ben, navajonmiért? talán mert nulla defense van? hmm...
és még mindig ne 1v1 legyen az alap, ez nem a magányos hõsõk játéka...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Vagy rohangászik Shattban 30 fps felett?!!? Szánjon meg az egy válasszal mert fontos :-)
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
én már nem is nagyon alapozok rá, annyira suxx lett. pve-ben, még so-so, de pvp-ben no comment...
továbbá deep affli / destrolock-ot, ha nincs healer a seggében úgy kapják szét 3 sec alatt, hogy öröm nézni még 12k hp-val és 200 resivel is (itt nem kék-zöld ruhás friss 70-esekrõl van most szó).
nem véletlen, hogy top rated arena csapatokban is kétféle lock van:
- az egyik a deep affli, aki 5v5-ben biztosan számíthat heal-re, pláne ha 2 is van a csapatban
- a másik meg a soullinkes, ami biztosítja, hogy ne instantba haljon
(2v2-õt most hagyjuk, mert az ilyen relaxációs levezetésnek max. jó, de össze se lehet hasonlítani egy 3v3-mal, pláne 5v5-tel)
btw death coil crit-elt már valakinek? én már ellõttem pár százszor, de critline-ban még nincs 1 db crit-elt DC sebzés se, csak noncrit-ek...nincs kedvem patchnote-okat nyálazni, de nem lehetséges, hogy kapott egy VE-hez hasonlító nerfet a múltban?
/me = skill, true story
de eddig akit láttam lockot az csak dotolt és fearelt meg dc-zet
demo meg küldte a felguardot dotolt és sboltozot
destro meg seductionozot soul fireozot és inicratezetet
pont:p
Mert még nincs faék class 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
én elég sok class-al játszottam (gyakorlatilag csak druida volt, ami kimaradt), de nem sok olyat tudok mondani, ami komplexebb lett volna egy wlock-nál.
remélem hamarosan kipróbálhatom majd azt is, hogy felguard-dal megyek raid-ben, s nem leszek szutyok impstaminabuffra korlátozva (ami mondjuk még nem is lenne probléma, ha az impnek nem lenne ilyen ótvarszutyok dps-e).
tegnap amúgy csináltunk szinkronizált dmg mérést, 6. lettem a dps listán, ami elég suxx eredmény, fõleg ha azt veszem, hogy cca. 40% dps kiesésem volt a felguard hiánya miatt.
felgárral együtt szerintem a top3-ba lenni garantált lett volna -.-
mi vashj-on küzdünk, bár tegnap szünet volt.
levertük helyette alart meg lootreavert, kiesett az imbaclothsapi belõle, de sajna más vitte, igy nekem megmaradt a kék szutykom...sebaj majd leccserélem s2 epix-re, prince úgyis bacik t4 wlock tokent dobni -.-
ja meg esett két pala-rugo-sámán(?), szal ilyen ratyi, semmiresemjó t5 vállas token is 😄
alar már nemtom mit dobott, de valami ritkaszar cuccok voltak...
😄
anti hero
ಥ_ಥ
lvl32-ig pet nélkül mentél? legalább jól megtanulod a kite-olást 😊)
;(
anti hero
anti hero
(mert nekem 32-esen nem engedi, pedig talan feluton beleferhetne...)
Én ma lootoltam maggyból amúgy,és te? ^.^
anti hero
amugy jo volt crimson csak nub volt.
anti hero
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB