World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
na mind1 rant off. funolni falura jo (a pve resze)
anti hero
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Minden befogott allatnak 350 skill pontja lesz lvl 70-re?
Fuggetlenul attol,hogy milyen skilljei, milyen rankon voltak amikor befogtam? Vagy vannak kivetelek?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Elhiszem h csata kezdetekor összejöhet bármi, teló, wc ilyesmi, de ez pont 17 embernél?? Háááát pech..
keep walking... www.artum-inferniti.net
sztetek Devilnek van/volt egyáltalán lokkja? sztem hazudott mindvégig róla!😄😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
konkrétan 5-6 akik meg tudnak fogni a hídon 20at? <#eljen>#eljen>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"A 3 bg instance közül AV az egyetlen igazi taktikai játék ezért fontos hogy...."
"Ezért a következõképp indítjuk a támadást. - Az a legjobb ha 15 embert (1-2-3 group) támadja FW-t, 20 ember (4-5-6- 7 group) Galvangart, és 5 ember (8 group) védi sh-sp-t."
Köszönjük norch mester! Rég röhögtem ennyit!
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
ಥ_ಥ
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
+ azt is hozzávehetjük hogy a fear alatt még ha 9 sec is, van idõd mozogni ( igaz ilyenkor max a dotok sebeznek, de ki tudsz menni los / charge range bol... 😊 )
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
1. fear=trinket
2. fear=max 6 sec
3. fear=max 3 sec
4. fear=immune
"5." dc=3 sec
ha tényleg semmi sebzést nem kapsz, akkoris legjobb esetben max 9(+3) secig vagy cczve fearel utána jön az immune felirat pár secig
stunnál ilyet nem látsz
de.. tudod 2 féle fear van.. ami törik és ami NEM törik és rohangálsz 10secig közben meg szépen megy le a hp-d (tudom tudom trinket .. meg nub és haverod) de ha 2 fear NEM törik és trinketed cd-n van etc.. akkor az igen durván szopás... errõl ennyi meg az alapfogalmak..
30vritkán több hk is összejön 1-1 av alatt így 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
anti hero
warlock a leggyengebb class es buffolni kene (ae shadowbolt ae deathcoil kene MINIMUM)
ennyi
anti hero
Nem megyünk el horgászni?
ಥ_ಥ