166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
hawkie22 #124720 Oldd meg a talent calculator-t úgy, hogy a spell-ek neve maradjon angol, a többi mehet magyarul, és igy a kecske is jóllakik, meg a káposzta is megmarad. Ennyi. :) -
#124719 21. század küszöbén azért az angol vagy a spanyol szerintem elengedhetetlen.
abban igazad van hogy Mo.-on magyar az anyanyelv, de az informatika anyanyelve meg az angol, és úgymond a nemzetközi társalgás leggyakoribb nyelve is képzeld bazzeg az angol. -
#124718 ok thx bai
szerintem állj le a koffeinnel, icipicit agresszív vagy -
fera87 #124717 Bocs nem tudtam, hogy ennyi Angol buzi vagy. Én csak segítséget kértem, mert szeretek programozni, és tudok olyanokról akik nem tudnak angolul csak néhány olyan kifejezést amivel megérteti magár egy raid során annyira amennyire kell, tudod hazánkban sok ember anyanyelve a MAGYAR és nem az ANGOL. Én eddig bármilyen szerepjátékot játszottam megértettem magam úgy is, hogy nem tudtam anno angolul, bár mostmár tudok, de az csak az alapfokot üti meg, mert németes vagyok. Akkor visszaszívom megcsinálom magamtól, felejtsétek el amit írtam. Csak nem értem akkor itt miért nem angolul írsz? Úgy is megértik. -
#124713 gcd fog hagyni annyit... -
Respawn #124712 Köszi az oltásokat... Egy sor kéne a 2spell közé ami hagy 1,5mp szünetet vagy valami hasonló csak nemtudom miez a sor -
0ckH4M #124708 #124661-ra valaki? -
#124706 ha azt szeretnéd h a kettöt egyszerre csinálja az nem fog menni -
#124705 nem tudod.. meg kell nyomin 2xer ^^ -
#124704 23-as szinten vagyok de igazából nem találtam annyira hasznosnak ezt a skillt mint amikor elolvastam hogy mi ez. remélem majd később jobb lesz, mert nagyon tetszik a rogue. :) -
Respawn #124703 Valaki nem tudja, hogy kell 2spellt bemcarozni (egy kattinátasra)
/cast frostshock
/cast ghost wolf ----> a 2. spellt nem castolja ki -
#124702 :DSA:D:AS:DAS:D -
#124701 ah aoc ki van zárva. :D megnéztem ismerősnél, nem fogott meg. nem merem bevallani magamnak hogy kezdek kiöregedni vagy nemtudom. :D -
Big Bad Ryder #124700 Enha sámánnak fejlődésre 2H vagy 1H+shield a dual wieldig? -
#124699 nem sok értelme lenne.
gyakorlatilag hiába tudod a spellek nevét,hiába tudsz játszani, ez nem egy offline játék.
itt van egy közösség, akivel muszáj kommunikálnod, és az angol nyelv a közös nevező..
insta közben a vérpistike egy angol partytagnak hogy "he put on me the erő szó: páncél-t"
hagyjuk már:) -
#124698 nem volt sztem fikázó egyik hsz sem -
#124697 hát raiden nem gyengén megdobja a sebzésedet (fehéreket) mindig fent kell tartani solozáshoz nem szükséges -
fera87 #124696 Megkértem, hogy ne fikázzatok de avval kezdtétek, akkor csak ne csináljatok semmit, lehet te nem használod, de csak közlöm már vannak akik igény tartanak rá, a másik a neveket miért fordítanám le? Csak az, hogy mit csinál, nem vagyok hülye, nem tom eddig akárkinek elmondtam felfogta, hogy mit akarok, szerintem ez egyértelmű, hogy nem a spell neveket, hanem az fordítom le, hogy mit csinál, de nektek csak ennyi jut el, hogy na mibe kössünk bele. Bár nem értem, hogy mi értelme a másikat fikázni, ha nem segítesz vagy nem akarod használni akkor ne törődj vele, mindenkinek kell hobby nem? Én szeretek programozni. És nem csak ennek másik játéknak is csinálok dolgokat. De látom nem éppen a legmegfelelőbb helyre írtam. De reménykedek hátha van olyan is aki felfogja a dolgokat és nem fikáz -
#124695 ha sword combat rugóval nyomod akkor elengedhetetlen... siniser spam + slice és mehetsz a kövi mobra:) -
#124694 kösz -
#124693 Nem "fikázásként", de ehelyett csinálhatnál valami hasznosat is, amit akár vki még használna is.. -
YakHead #124692 Ebbe a "spelleket is le akarom fordítani" dologba szerintem nem kéne belefogni. Le is írom miért. Aki játszik a játékkal (eredeti szerverekről beszélek) azok az angol nevén használják. A játékosok 99.9%-a így ismeri...még itt magyarországon is. Ha teszem azt lefordítod a varázslatok (spells?)/képességek (abilities?) angol megfelelőjét magyarra és valaki benyögi bármelyik csatornán, a kutya nem fog tudni neki válaszolni mert senki nem tudja majd miről van szó. De ezt már feszegették itt mások is korábban, de mindég ugyanazt a választ kapták.
Próbálkozni lehet, de hogy mennyire lesz az hasznos a játékosok számára....hááát. -
fera87 #124691 Bocs bocs talent calculatort, jogos -
#124690 de milyen calculator? -
fera87 #124689 Csá all!
Szeretnék csinálni egy complett magyar wow calculatort, csak sajna nem vagyok egy ász angolból így lassan fog haladni a fordítás, és mivel még nem ismerem csak a Paladint ezért nem biztos, hogy pontosság. Próbálom fun szerveren kipóbálni őket, de lassan halad, még a palába sem kezdtem bele, most kezdem az elején az egészet.
Kérlek segítsetek, mert egyedül sokáig tart.
A spelleket is le akarom fordítani, arra is lehet jelentkezni. Fordítóknak a neve szerepel majd a programban, így kérlek majd miután fordítottatok egy rész, küldjétek egy teljes neveteket, beceneveteket.
[email protected] ra küldjétek légyszi ha segítetek. És kérlek továbbítsátok a hírt. a www.ferawow.extra.hu,ra csinálok egy gyors lapot ott meg lehet nézni, mit nem fordítanak még.
Kössz előre is.
Ja nem fikázást kérek segitséget.
Tudom, hogy le lehet könnyen fordítani, de nem mindenkinek. -
#124685 ilyesmit várok én is de semmi beindulás. ugyanolyan lassan csinálja -
#124683 hát szerintem néha elég hsznos.pl ha kevés volt a hpm benyomtam és gyorsan ledaráltam az ellenfél hpját -
#124682 rogue-nál ez a slice and dice ér valamit vagy ért valaha valamit? -
Ragnar360 #124681 Ezért visszajöhettél :D
GO AoC...kvajo! Végre egy olyan cucc minöségileg ami leverheti a WoW-ot a trónjáról :) -
#124680 omg -
Lerstal #124679 szaba75 hol meik oldalon talán ?=)
és ugye budapest szerver ?;) -
#124678 hát ez kész,egy fél óráig röhögtem... -
#124677 digitális where-is-waldo! zseniális! -
#124676 Az enyém meg kisnyúl. -
szaba75 #124675 CSáó aki wow -ozik az keressen engem a nevem Nickie! lvl 60 -
#124674 eladó -
#124673 úgytudom ezt alapból belehet állítani az interface-ben. -
#124672 melyik az az addon, ami a loot tartalmát az egérhez viszi automatikusan? -
Lerstal #124671 jha meg spiritre -
#124670 A többet ésszel mint erővel mondás alapján én az intellectre tennék.