World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anno pár hete maga a blizzard volt az, aki azt nyilatkozta, hogy a drain life leech effekt, s nem heal, ezért nem hat rá a mortal strike.
aztán elkezdõdött a whine az official fórumon, miután a feart porba nerfelték, hogy "omg, warlock drain life-ol engem, ójajajajaj, nerf", erre a blizzard, "oké, a drain life innentõl heal effekt, hatni fog rá az mortal strike, csak fogjátok már be végre a pofátokat.
emellé még minden priest kapni fog fear wardot, ami had ne mondjam mekkora imba dolog lesz.
úgy fog ugyanis kinézni minden aréna csapat, hogy "PRIEST + a többiek". (próbálj meg igy cc-zni mondjuk egy ud priest-et -.-)
5v5-be, 3v3-ba simán befér még egy sámán is a tremor totemjével.
na innentõl akkor lehet hasonlítgatni a fear cc értékét pl. egy polymorph-al, sap-pal, blind-dal, stb. szemben...
a
drain life nerf maga annyira nem izgat, az már inkább, hogy blizzard "balance" cimszóra hivatkozva mindent megcsinál, hogy a sok kis faszkalap zeroskill hülyegyerek pofáját befogja...
valahol olvastam hogy egy darabig elementalozni kell és valahol 35 körül átállni enhancementre. vélemény?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
itt keress rá faxmonkey-ra, neki vannak imo a legjobb mage pve videoi
jó pvp videok: Gameking (korea), Vurtne, Albis (bár õ elementalist inkább), esetleg Otherguy (szintén 30/31-es elementalist)
edit_U.I.: Az infrostwetrust és a The_Act_of_Grinding már megvan.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Bemondják az idõjárásjelentésben, hogy holnap is keleten kel fel a nap? Nem, mert úgyis ott fog. Pvp szerveren bármikor megölnek, vagy bármikor megölsz valakit. Ha ez óriási élvezet számodra, hogy megöltél 64-esen egy kötekedõ 70-est, akkor gondolj azon 70-esek tömegeire, akik belédkötöttek, és nem verted le õket. És ezért mennek át emberek pve-re. Mert lehet jó érzés megölni egy kötekedõ 70-est, de hányszor futsz vissza a temetõbõl, amikor nem sikerül? És hány ilyen idióta van, akinek nincs jobb dolga (vagy hülye ahhoz, hogy találjon jobbat), mint fel-alá masírozni lowlevel területeken és aprítani mindenkit, aki hozzá képest védtelen. És hány olyat szülnek ezzel, akinek elszáll az agya, belogol a nagykarijával, és ugyanezt csinálja?
Errõl szól a pvp szerver? Nem arról, hogy az erõforrásokért meg lehet küzdeni, vagy ha nekiáll egy mocsok kis gnóm, vagy egy büdös ork (attól függõen, hogy melyik oldalon játszol <#idiota>#idiota>) kibányászni az ércet, ami nekem kéne, akkor egyenlõ küzdelemben eldöntjük, hogy ki érdemes a hõn áhított alapanyagra? (kveszt mobra, szép kilátásra, friss levegõre, nem tudom, csak haszna legyen belõle)
Egyszóval: megértem aki átmegy. Nem lesz tõle nyuszi, nem kell meggyõzni, hogy elfutott, hogy noob, hogy gyenge, mert nem valószínû, hogy ez az oka. Aki pvp szerveren akar játszani, az ott játszik, aki nem, az nem. Ha valaki közli az elõnyeit és a hátrányait is az alapján, hogy mit tapasztalt egyiken-másikon, az tegye meg. Térítgetni viszont nem kell, köszönjük Wildor atya! :p
Szóval a hozzászólásom lényege nem az lett volna, hogy akit állítólag megöltél, az pro, vagy noob. Különbenis: no martini, no party. Ha nincs screenshot, video, 2 tanu, közjegyzõ által hitelesített dokumentum, akkor csak egy noob vagy, aki nagyot mond minden bizonyíték nélkül egy fórumon, ahol úgyis az "én apukám erõsebb!". Tehát én pownolok mindenkit a lvl1-es mage-emmel, és ennyi 😛
ಥ_ಥ
Bugos a játék. Valamit nagyon elbasztak az új patch-ben. Kiesett nekem az emerald ripper és kaptam egy másik epic rogue kesztyût. Valaki másnak esetleg ilyen problémái?<#confused>#confused><#dumcsi>#dumcsi>
szerintem elég jó.. hogy végre a mortal strike is hat rá.. mint ahogy earth shieldre is hat.. meg healing totemre.. ^^
A 3. RPG.HU találkozón lesz World of Warcraft TCG verseny és bemutató. Akit érdekel, azt szívesen várjuk és látjuk.
Részleteket az alábbi weboldalon találhattok majd a jövõ hét vége felé.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
és aki kapkod, az veszít.
mese vége.
és tudnék mondani pár realm-et, ahol frakciótól függetlenül igencsak sok ilyen emberz létezik.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jimi Hendrix
egy LOLockot nem tudsz 1 shotolni mert SS-el feléled ergo 2x lövés kell bele ! HAHA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
on
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Bezzeg amikor bedarálják tényleg pvp-zni akaró emberek, akkor megy a QQ hogy gyenge a kaszja. Amikor a pistikével kerülsz szembe, aki összekockul bármilyen felszerelést, akkor legyen nagy mellényed, nem amikor egy nevenincs, félszemû rugót ölsz meg, akinek éppen tönkrement a monitora, kifogyott az egerébõl az elem (meg a billentyûzetbõl is), megállt a vastüdõje, és dc-zett az egészre.
Különbenis. LOL. Én BC megjelenésekor indítottam egy draenei mage-et, és lvl1-en oneshotoltam vele egy 61-es lockot. Bizonyítsd be, hogy nem! :]
Nubok -.-'
ಥ_ಥ
pvp roxx, nincs is jobb feeling annál, mikor 63-64-esként alázol a porba egy csicska beképzelt 70-est -.-
A tegnapi patch óta menetrendszerûen 5-10 percig recseg a hang, legyen szó éppen a játék zenéjérõl vagy spell effektrõl. Az meg külön öröm, hogy raid közben hallom a legutolsó nyögést is... tegnap már inkább kikapcsoltam a hangot trash közben, annyira bosszantott a dolog.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
PvE ftw
ezzaz:d a WoTLK-ig feltolok pár altocskát..😊 adja a naaru hogy igaz legyen😄
meg nekem amugyis STV a legkedvesebb az összes terület közül😊
szerintem hasznos újítás lnne a guildek szerepét egy kicsit kibõvííteni, hogy ne csak egy közös chat legyen. pl saját bank, 2-3 trainer, ilyesmi.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
ಥ_ಥ
Addig vagy keresel másikat vagy lekapcsolod azokat.
Nálam a Monkeyquest dobta le az ékszíjat. Konkrétan a táskámat teljesen kiakasztotta, nem töltötte be a táska tartalmának az infóit csak az ikonokat (ilyenkor hibát is fogott a buggrabber), nem lehetett eladni sem belõle semmit. Kikapcsoltam a Onebag-et, de nem segített mert a sima default táskák sem mentek. Aztán véletlenül leszedtem az MQ-t és rögtön megjavult (hivatalos fórumon írták, hogy az infós/questes addonok bezavarhatnak). Felraktam a Fubar QuestFu addonját és azzal meg tök jól megy.
A halál csupán a kezdet...