World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Darton csak a nightbane idézõs questet csináltam karánál, nem akartam semmi rosszat 😞
/cry 😛
on
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
# Fear Ward will now be available to all Priests at level 20
# Fear Ward duration reduced to 3 minutes, and cooldown increased to 3 minutes
amiért annyira agodsz ,hogy ud pap ellen esélyed nem lesz 5v5-ben vagy 1vs1-ben nem lehet már tudni 😊
3 perces CD csak 1 embere tudod feltenni arenénban ha jól értelmezem.
irtad ,hogyha az ellen csapatába egy shaman befér akkor tremor totem nah ha az övékbe befér akkor a tiéketekbe is fear ward magic effect ergo lehet purgeolni. mint ahogy a felhunter is le tudja szedni.
innentõl meg sirásnak nincs helye. :p
"Te szóltál be neki, és erre reagáltam. Ezek után engem szídsz, hogy beszólok?"
Elõre is köszi SrAta
PLS HELP ME!!!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
ಥ_ಥ
Jah meg ablakban szoktam játszani, szóval nem szoktam alt+tab-ozni😊
depatchelésnél kell patch.mqp-t törölni :o
1bként meg passz..
Van valakinek ötlete, hogy ez mitõl lehet itt?:
Valami nem kóser a wow.exe-vel vagy nem tudom, de akkor feltudná nekem tölteni a wow.exe-t valahova? Mert most melózom, aztán nem tudom sehonnan se letölteni, hátha ez a baja, de reggel 6ig még jáccanék😊))
Elõre is köszönöm😉
shaman talentvezetés 10tõl 60ig, anyone?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
az meg, hogy poénból tolt arena meccsekkel olyan a rating-ed amilyen, az kb. megmutatja azt is, hogy mennyire értesz a karidhoz. mi se vagyunk valami ultrapro pvp arcok, de legalább nem ilyen gyenge dumával takarózunk, hogy "fun arena meccsek".
csak úgy megsúgom, mi se megyünk ám többet heti 10-nél -.-
ja mégvalami: mondd a cimet, ahová a kötelet küldhetem...
(legalábbis egy blue post ezt tanácsolta)
Vanish sprint cloak of skills. és mire rájönnek mivan már rég elrepültél a mountal.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
nah valami tipp?:s repair nem segitett rajta (2.2.2-es pecst lõttem fel a gépre..)
"Added a new graveyard to the Southern Barrens.
Added a new graveyard to the Western Plaguelands.
Added a new graveyard to the Alterac Mountains.
Added a new graveyard to the Searing Gorge.
Added a new graveyard to the Badlands.
Added two new graveyards to Tanaris.
Added two new graveyards to Winterspring.
Added two new graveyards to Stonetalon.
Added two new graveyards to Un'Goro."
Kicsit sokat foglalkoznak a halál gondolatával a srácok,nem?
Mintha a te képed is SM graveyardban készült volna. :-P
Most esett a fejes PTR-en, tokjo^^ =)
ಥ_ಥ
A poénból tolt arénám gyenge ratingje pedig minõsít, mint embert. Shame on me. Most felkötöm magam. Az már nem elég, hogy kinek van több és nagyobb epixxe, hk-ja, tudomisénmije, itt a legújabb: "az én ratingem nagyobb, mint a tied, úgyhogy stfu". Belõled kicsit többet néztem ki...
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mondod te, ~1400-as rating-gel.
okay.
meggyõztél -.-
persze a nubok a gyenge kasztokkal játszanak, nem ám rugóval
๏̯͡๏﴿
"tudom, hogy kerüljem el a gankhelyzeteket" - Szóval winterspringben szintezted fel 70-re? <#idiota>#idiota>
"délelött és reggel célszerû questelni" - Mindenki idõmilliomos, és állampolgári jogon kapja a fizetését, így nem kell bejárnia dolgozni. Élj te is Dubaiban! (képzelj ide egy rád mutató turbános, kaftános napbarnította, bajszos bácsit a toborzószöveg alatt)
"de persze van olyan, akinek ez jön be" - "gyenge vagy. pvp roxx, nincs is jobb feeling annál, mikor 63-64-esként alázol a porba egy csicska beképzelt 70-est -.-" - Gyenge vagy, porba aláz, csicska... ez a vérpistikék szókincse. De most már tudjuk, hogy nem csak noob vagy :p
ಥ_ಥ
felrakom a dotokat, ráküldöm a felguard-ot és meghal, ennyi, nem kell elfutni semerre sem...
A PVP a szerencsérõl szól outdooron, mindenki jól tudja. Arról, hogy elkapnak-e, amikor egyedül vagy, pont.
meglepõdnél, ha tudnád, milyen kevés alkalommal.
s nem azért, mert mekkora skilles pro arc vagyok, hanem azért, mert tudom, hogy kerüljem el a gankhelyzeteket...
sosem értettem pl. azokat se, akik állandóan amiatt sírnak, hogy minden második bokorban legyakják STV-ben és hillsbrad-ban az altjukat, mikor köztudott dolog, hogy mindkettõ elsõosztályú gankhely, igy azokon a helyeken délelött és reggel célszerû questelni, nem pedig délután 4 és 8 között...
amúgy meg én is játszottam anno pve serveren (Aerie Peak), aztán lvl 26 környékén töröltem is a karim, mikor stonetalonban járva mással se találkoztam, mint olyanokkal akik "érinthetetlenek" voltak. eléggé lehangoló feeling volt a pvp server után...de persze van olyan, akinek ez jön be -.-