166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
voloume #124763 sziasztok egy olyan addont keresek ami kiírja amikor rámek egy itemre mondjuk +40 crit strike rating és kiírja mellé hogy az pontosan hány % crit chance ! meg ugyanigy stamina hogy mennyi +hp pontosan stb.! valaki aki ismeri esetleg előre is megköszönném ha megosztaná velem :) -
Lestad #124762 de elsősorban most hogy mondod túl melegedésre gyanakszom mert kb 1-2 hónapja kezdte ezt csinál ni de általában nem rögtön hanem másfél óra játék után ilyenkor ha újra indítottam a gépet az meg oldotta a problémát de mostmár bekapcsolástól kezdve csinálja ja és alaplapot kellet cserélni a gépbe ez a hiba az után pár nappal jelntkezett elősször ha jól emlékszem de ez nem biztos és nem hiszem hogy az alap lappal lenne a baj -
Lestad #124761 és amúgy ati radeon 9550 (nem valami jó XD) es kártyám van és pár hónapja szedtem le hozzá ati drivert.. -
Lestad #124760 annyira nem értek hozzá hol lehet ezt vissza állítani? -
#124759 Elso korben driver problema lehet, illetve nagyon melegszik a vidkari processzora/memoriaja. Ha tul van huzva, allitsd vissza default ertekekre. -
Lestad #124758 Sziasztok segítség kéne össze vissza ugrálnak a textúrák a játékban nem csak a wowban minden 3d-s játékban és nem tom mi lehet a baj mert a videókártyával nincs baj szerintem és új directx et is telepítettem vírus írtót is használtam meg spybot keresőt lemez töredezettség mentesítőt lemezkarbantartó szval minden sz..t és még mindig nem jó mi lehet a baj? -
#124757 bocs ,hogy igazat mondtam ^^ -
#124756 Ez a mult, lepj tul rajta. -
#124755 -
maniac001 #124754 Nem értem miért fikázzátok fera87-et. Egyrészt semmi rosszat nem mondott, másrészt kb. 1000x leírta hogy NEM a spellek neveit fordítaná le hanem a tooltip-et. Ennek elleébnre jöttök ezzel a "Roham, Gúnyolódás, és nyomd bele a Páncél Kettétörést " dologgal. Nem azt kéne fikázni aki valami jót/jobbat akar, hanem azt aki ezredszerre sem érti meg mit akar. -
#124753 ohh.és a neveiket/nevét is meg tudnád mondani? -
#124751 Van. -
#124750 #124726? -
Ragnar360 #124748 OFF - Na nálam ezzel az együtessel is összefügg a Diablo széria :D - huh de régi s volt már ez :)
-
Ragnar360 #124747 Látom szereted a dolgokat kifigurázni :DDDDDDDDDD amúgy tudom, te is várod már :) -
Ragnar360 #124746 AZ egy szar. -
#124745 -
Lerstal #124744 hellgate london > diablo
igaz ;] -
#124743 spellspellpotionspellspellpotionspellspellpotionspell....
inkább kötögess: egy sima, egy fordított, egy sima, egy fordított.... produktívabb tevékenység -
#124742 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
de várj...ez nem a diablo topicja
(jóvanna sry inkább örüljünk együtt testvírem) -
Ragnar360 #124741 Mindenidők 1ik legjobb géme visszatér!!!
GYÜN AZ UJ DIABLO ...YESSSSS!!!!!! tessék felnézni a hardwired.hu-ra -
Lerstal #124740 nem magyarul jáccik hanem magyarokkal -
Probatbicol #124739 de aki magyarul akar játszani nyilván odamegy, egyébként inkább 4-5 az az 1-2 -
WiLDoR #124738 -
WiLDoR #124737 ez max. 1-2 serverre igaz, de hagyjuk.
nem csak a ragnaros, arathor, meg a bloodscalp létezik ám a serverlistában ^^ -
Foglaltnick #124736 Illidan a játék egyik legerősebb bossa. Ahhoz hogy valaki megölje, egy összeszokott, jól működő raid kell. A warglaiv nem fix drop Illidanból. Ha tudod ki az Illidan, tudod mi az a warglaiv, de nem tudod mi az a raid, és azt kérdezed hányan kell odamenni, akkor két lehetőség van:
- törtszerver
- a társaság szórakoztatása hülyeséggel, elég bárgyú módon
Mindkét esetben törlöm a postjaidat. -
#124735 Lehet nem chatként kellene használni egy fórumot. -
#124734 de nem rrólbeszéltem -
YakHead #124733 Egy kattintásra nem lehet bemacrozni spelleket/ability-ket:D. Egyrészt Global CD miatt másrészt az "automatizálás" miatt. Azt meglehet oldani, hogy egy gombra rakd a macrot, de akkor is kétszer kellesz ugyanazt a gombot megnyomnod.
Én totem csoportokhoz "írtam" macrot. Azért tettem zárójelbe mert copy+paste-vel kiszedtem a wowwiki honlapjáról és átírtam magamnak. -
YakHead #124732 Van egy olyan érzésem, hogy tört "szeró"-s dolgokról dumáltálArra itt nagyon ugranak -
#124731 sziasztok. most miért törlik ki állandóan az én hozzászólásaimat????
tegnap beszélgettem egy csávóval elmentem pihizni azt reggel felkelek de a hozzászólás már nincs ott.
valamelyik moderátornak lenne velem gondja?? ha igen írja pmbe -
#124730 Emlékszem arra a spanyolra... Kezdőterületen elvérzett a kérdéseivel, mert BS-en senki nem tudott válaszolni neki. Teljesen realm függő, hogy hol milyen nyelvismeret lesz hasznos. -
#124729 -Beírsz ide egy kusza szöveget, amiben még az sincsen benne, hogy "talent calculator", és az sem, hogy a talentek neveit nem akarod lefordítani, csak a leírásukat.
-Kijavítanak, hát nekiállsz rinyálni ahelyett, hogy helyeselnél és elnézést kérnél.
-Azt hiszed, hogy mivel 13 évesen sikerült feltelepítened a Delphit, ezért már tudsz programozni. Más dolgokra kéne még erősen gyúrnod (szövegértés, fogalmazás, agresszió csökkentő meditációs dvd), és majd ha le tudod írni, hogy mit szeretnél, és megérted a válaszokat, akkor telepítsd fel a Delphit
-Ha nem 13 éves vagy, akkor elgondolkozhatnál, hogy miért gondollak annyinak....
-Azt miért érzem, hogy megsérdődni jöttél ide? Már az első hozzászólásodban meg vagy sértődve, pedig még senki nem szólt semmit. -
Probatbicol #124728 Mondjuk pont a wowban nem ülnek annyira ezek a poénok, mert ott van annyi magyar, hogy hónapokig el tudsz játszani anélkül, hogy egy külföldivel is szóbaállnál. -
WiLDoR #124727 jah, elképzeltem a következő szitut.
VérpistiHUN a leader, nuku angoltudással, markolgat instába ezerrel, meg nyögi a chat-re.
KOPONYA: Roham, Gúnyolódás, és nyomd bele a Páncél Kettétörést 5 pontig
CSILLAG: tolvaj csinálj Elgyengítést a csillagon
NÉGYZET: mágus varázsolj Birkát rá, és lődd Fagylövedékekkel a halálfejet
ZÖLD HÁMOMSZÖG: tolvaj, Vakítsd el
LILA: druida, Hibernálást csinálj rá
na gyerünk, indulás...indulás már...most meg mivan?
- TaurenGR says: wtf, he cant speak english?
- SkullCrasherDK says: seems to be
- BearBloodKR says: leave?
- FrosmagNL: ye, regroup, kek
- TaurenGR says: ok, less repair cost, lolkekbur. c u soon.
TaurenGR leaves
BearBloodKR leaves
FrosmagNL leaves
SkullCrasherDK leaves
Your group have been disbanded.
VérpistiHUN: hö? most...most...most meg mivan? -
#124726 a Stormscalen van magyar hordás guild? v esetleg olyan amibe van jopár magyar? -
#124725 Köszi a tippet, megpróbálom :) -
#124724 én meg már két éve, és? :D -
#124723 Ja, Pesten lakom szeptember óta. :D
( mondjuk aznap este pont miskolcon voltam, de meccset néztünk a városháztéren :) ) -
#124722 szerintem inkább csak az mmok igénytelenednek egyre jobban... legalábbis én ennek tudom be a mostani érdektelenségemet, btw pénteken nem láttalak Rocketson Vianba :P