166745
  • bodesz
    igen énis ezen gondolkozok hogy most mi legyen.haggyam és legyen pve rugó vagy mégis pvp.nemtudom azaz igazság.
    van már druidom az csak pve meg 1 lockom(hpfff)az pvp de nemnagyon tolom mert nemtetszik annyira bár lehet csak geareletlensége miatt talán most s4 be rágyúrok nemtudom :S
  • Narxis
    Rugónál nulla, mondjuk én nem is arena miatt indítottam anno NE rugót.
  • bodesz
    2napja kezdtem 1 rugót már lvl 21 és kb 13órát öltem bele eddig futkosásokkal 1ütt(nagyon szeretek sfk ból if be futni :S)
    night elf és nekem azt mondta vki hogy ha pvpzni akarok akkor felejtsem el a night elfet és kezdjek még most 1 humant.igaz ez? megéri az a Perception
    ?night elfnek ott a shadowmeld vagy az egy nulla?
  • Narxis
    De rendi vagy.
  • picket
    És még mondják, hogy nem vagyok segítőkész
  • Narxis
  • PiszkosFred
    Takaritsd ki a szobadat addig!
  • Narxis
    méh?
  • Count Adyn
    Végre öröm itt olvasgatni:DDDD
  • Narxis
    Én is folytatnám.
  • Lerstal
    én neptulonon kezdtem allisat és folytatnám...
  • Narxis
    BS sincs még.
  • Lerstal
    szeretem a szerdákat... elöször kiirják h 11ig nincs szero, aztán 1ig, utána mijön? 3ig? 6ig? multkor ez volt b*********meg
  • Narxis
  • Calver
    tökre nem találod sehol mert tökre csak PTRen van. de tökre.

btw innen
  • Fehercsoki
    2.4.3 patchet honnan lehet letölteni?Tökre nemtalálom sehol.
  • Lerstal
    szerintem ez egy hónapig fog tartani ^^
  • picket
    Látod, te sem érted vala, hogy mit akar az főprogramozó testvírünk, de csökkent szellemi színvonalú én lennék. Vala.

"Szeretnék csinálni egy complett magyar wow calculatort" - Hogy mit kalkulál, azt nem tudjuk. XP, HP, mana, crit, hit, AP, dmg up, heal up, kisnyúl füle hossza, talentek?

"... mivel még nem ismerem csak a Paladint ezért nem biztos, hogy pontosság." - Hiányos nyelvtudását hős lovagunk a kínai piacon szedte össze.

"A spelleket is le akarom fordítani, arra is lehet jelentkezni." - Hopp, egy új fícsör. Még nem tudjuk, hogy hol illeszkedik a "calculator"-ba, de érdeklődéssel várjuk.

"Ja nem fikázást kérek segitséget." - Itt már a predesztináció is befigyel testvéreim a borban és pálinkában. Ugyanis eleve bűnösök vagytok ti mind, kik ezt olvassátok. Fikázni fogtok és flémelni, az idők végezetéig! Erre ítéltettetek ti, kik eleve bűnösek vagytok, és mindenek olvasását és vélelményezését a negatív tartományból kezditek.
  • QuippeR
    bizony mondom néked, erre addont kell írni, nem c#-ban külön programot. egyébként meg félreérted a nyelvek mesterének megmásíthatatlan akaratját, hamis próféta.
  • Lerstal
    Amúgy nem akartam beleszólni nagyságos Uram, bocsánatot szeretnék kérni Öntől, KEGYELMEZZEN KÉREM!!!
  • Lerstal
    magyarul írj a tooltipet
    Hmmmmm
  • Lerstal
    BŰHŐDJ???
  • maniac001
    Nem küldöm el privátban ó gyermekem mert a Próféta szót nem nagy kezdőbetűvel írtad. Bűhődj hát és olvasd soraimat eme nyilvánosság előtt:
    A spellre ráviszi a delikvens az egeret és magyarul írj a tooltipet. Ez annak jó aki nem tud angolul. Én tudok, nekem nem kell, de ez nem hátrány senkinek. Akinek kell használja, akinek nem az meg nem használja.
    Dícsértessék.
  • QuippeR
    kérlek küldd el privátban, hogy ehhez miért kell külön programot írni, mit csinál majd ez a program, ó magasságos próféta.
  • Narxis
  • maniac001
    Azért érdemes ide járni, mert totálisan le lehet szűrni az emberi értelem visszafejlődésének mértékét.
    Segítek, mert egyesek annyira ostobák hogy nem tudnak egyszerű szöveget értelmezni. Szóval ezer és egyedszer: N E M a spell neveket fordítaná, hanem CSAK a tooltiet. Hogy mi miért van és ez miért is jó nekem. Ez azt jelenti, hogy N E M a spell neveket fordítaná, hanem CSAK a tooltiet. Hogy mi miért van és ez miért is jó nekem. Tecccikérteni??? Aki kéri annak elküldöm privátban is.
  • picket
    te meg tanulj már meg magyarul!!!1
  • picket
    Látom nem fogod fel, de nem baj. Foglaljuk össze, hogy mi is történt eddig:
    -Az első hozzászólásból sejteni lehetett, hogy mit szeretnél, de pontosat nem tudtunk meg (mit akarsz lefordítani? volt szó spellekről, talentekről, progiról, most weboldalról... hö?)
    -Már az első beírásodban már meggyanusítasz minenkit, hogy majd fikázni fog. Meg is kaptad, ne csodálkozz rajta, ha ennyi felületet biztosítasz hozzá.
    -privi.hu stílusban folytatod a rinyálást. Magyarra akarsz fordítani? Tanulj meg írásjeleket használni.
    -Tört szeró képességek és talentek =/= eredeti. Ráadásul fordításhoz nem kell karaktert felhúzni.
    -Jelzés értékű, hogy még mindig csak találgatják az emberek, hogy mit is szeretnél alkotni. OK, hülye mind, na de ennyire? Foglald szépen össze, írd le rendesen, és úgy keress segítséget. Egy program-specifikáció nem ártana mielőtt nekiállsz (bár igazából ez a saját problémád, de ha valaki segítene, akkor nem árt tudnia, hogy miben).
    -C# web<->alkalmazás átjárhatóságában ne bízz 100%-ig.

Bár a célod magasztos, és nem is teljesen hülyeség, mivel hazánk lakóinak jelentős hányada nem tud angolul (pár szót megtanulni meg lusta), attól még én azt tanácsolnám, hogy ne ölj bele túl sok energiát.
    A talentek, spellek (még mindig nem tudjuk, hogy mit is szeretnél valóban lefordítani) jó része folyamatosan változik. 1-2 hónaponta változtatnod kéne 9 kaszt X képességének leírását. Hát én nem csinálnám, de ez azért van, mert lusta vagyok.
    Kismillió talent calculator van a neten, de még spell leírás is akad bőven. Csak rá kell keresni. Ehhez nem kell külön programot írni, lefordítod, wysiwyg editorral weboldalt csinálsz, aztán felrakod valahova.
  • QuippeR
    megkockáztatom, hogy több értelme lenne lua-ban megírni egy addont, ami lefordítja a tooltipeket. (másrészt ne hitegesd magad azzal, hogy amit C#-ban Windows alkalmazásként megírsz, azt egy-az-egyben fel is rakhatod honlapra, mert jó nagy pofáraesés lesz az ügyből.)
  • kisvihar
    Hello
    Gyerünk gyerünk azzal a forditással:-)))
    Épitö jellegünek tartom az ötletet...akinek meg nem tetszik..na bumm:-)))
  • Toomy_Xp
    Lehet én értem félre, de én úgy vettem ki az írásokból, hogy Fera nem a talent, és spell neveket szeretné angolra fordítani, vagy mahináló progit csinálni. Csak a leírásukat szeretné magyarosítani és ezt egy webalapú talentkalkulátorban, spell adatbázisban megjeleníteni. Ami végülis nem rossz dolog, ha abból indulok ki, hogy nekem is volt olyan ismerősöm, aki nem tanult angolt és mindig kérdezgette, hogy mire jó egy-egy talent vagy akár spell.
    Itt valaki írta, hogy tanuljon meg inkább angolul...persze, nyilván hasznos lenne, de másfelől nézve, ő programozni tud, amit meg ugye sokan az itt lévők között nem.
    Úgyhogy szerintem ez egy tök jó feladat a programozás gyakorlásához, kitartást hozzá!
  • voloume
    köszike
  • AnarchoiD
    felfordul a gyomrom a gondolattol is ;) "továbbfejlesztett villám tapsolás" aaaaaaaaaaaaaaa ;)
  • WiLDoR
    te ezt ilyen elindítom a progit, ami elindítja a wow-ot és majd a háttérben mahinál megoldással akarod megcsinálni, ha jól olvastam?
    csak mert ha igen, akkor közlöm, hogy a blizzard elég nehezen tűri az ilyen dolgokat, s általában account ban-nal jutalmazza őket...

a dat file-okat nem módosíthatod, mert ez is ban-t von maga után, innentől fogva meg max. úgy csinálhatod meg, hogy egy full külön progi, ami tartalmazza a dolgokat (mint pl. egy netes talent calculator), de semmilyen formában nem kapcsolódik a gammához.
    kérdés, hogy erre lesz-e valakinek igy szüksége...

sok hasznát nem látom, de azért sok sikert hozzá...
  • WiLDoR
    RatingBuster a neve
  • WiLDoR
    nem ilyen f*szsággal kéne foglalkozni, hogy tooltip-eket forditgatunk, hanem meg kéne tanulni angolúl.
    hosszú távon is sokkal több haszna lenne -.-
  • Calver
    azért jó poén lesz a harcosok "karok" talentfájában a "továbbfejlesztett sonkafüzér" nevű talent. (bár a "továbbfejlesztett villám tapsolás" sem hangzik rosszul.)
  • Calver
    start menü -> programok -> kellékek -> számológép
  • fera87
    maniac001 kössz amit írtál jól esett, hogy van aki nem támad.

A delphi-t nem szeretem mert elavult már egy picit, most c#ban feljesztem, mert avval a javahoz hasonlóan feltehetem akár honlapra is. Már a druida kész és szerintem egész jól néz ki :D

Csináltam egy honlapot, ha valaki segíteni akar akkor ott jeleztem, hogy melyik van kész, de levettem, nem zavarok itt többet, csak meg akartam köszönni.

Bár így sokkal lasabb, kénytelen voltam keresni egy fun szervert ahol gyorsan felhúzom a karit és letesztelem, mert az eredetin kicsit hoszadalmas lenne minden kasztot felhúzni :D. Egyébként nem sértődtem meg. Számítottam rá, hogy nem kapok segitséget. Bár azt sem érrtem a mai világban miért lenne az angol az informatika nyelve, de mind1, ez eddig igaz volt, de már egyre kevésbé. Jó a programozási nyelveg angol kulcsszavakat használnak, de csak kulcsszavakat, nem kell a géphez angolul beszélnem. legalábbis az enyémhez nem. Gimiben taultam először angolt, de a basic és a pascal nyelvet már vágtam, pedig nem tudtam angolul.
    És tényleg akinek nem kell nem kell a progi. Nem tom ki a 13 éve aki azonnal beleköt ha valaki csinálni akar, vagy aki csinálni akar valamit... Ezt döntsétek el.
  • edios
    1,8%