World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elöre is thx
eladó wow account wow cdkell 1ütt(bchez nincs lemez mert neten lett vásárolva)
van az accounton 2 használható karakter:
Bloodscalpon LVL 70 UD shadowpriest +1006 dmg van kék/epic healer gear a bankban enchant/tailor 300/375 kb 1k zsebpénz + 1-2k gold a bankban cuccokban, jo guildben(ssc,tk)
Haumarush LVL 70 ORC warlock +1026 dmg epix gearben engi/alch 352/375 hc kulcsok mind2 karinal és még van 1 Troll shaman ugyanitt ami 60as(imba kék gearben😄D) [email protected]
porki fagyok fállalon
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Meg a jó apád f... xD
Geforce2TI-m van 32 MB-al és 800*600-as az egyetlen felbontás amit a legutolsó pecs után engedet... 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hirtelen név, cím változást már gázosabb... 😄
A valós adatok azért kellenek, hogy ha valami gondod lesz az accounttal, akkor tudd igazolni, hogy eredetileg is a tiéd. Ha olyan adatokat adtal meg, hogy asdjféslf sléjslkg -és egy ellenõrzés során nemtudod pontosan visszaadni õket, akkor buktad az accountot is.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\" örökké nem eshet.... \"
Az nem gond, hogy a ZIP/Postal Code -hoz csak beírtam mindenféle számokat, ami persze nem valós, de a reg.-hez elfogadta. Át tudom majd írni, ha veszek a játék mellé egy 60 napos feltöltõkártyát?
Mennyibõl lehet legolcsóbban megúszni az alap játék + 60 napos feltöltõkártyát?
Nem tudná valaki linkelni? Mert ami nekem volt meg, az az oldal már nem él.
ಥ_ಥ
"vessetek a mókusok közé" :)
Azt szeretnem megtudni h. az ebben a videoban lathato damage number addonnak mi a neve? Amikor picit jobbra vannak a szamok es folyamatosan mozognak felulrol lefele+ kiir extrakat, pl. sword specialization meg ilyenek. Az istennek nem jovok ra melyik ez az addon.
vidi
Windows® System 2000/XP OS:
* Intel Pentium® III 800 MHz or AMD Athlon 800 MHz
* 512 MB or more of RAM
* 32 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ 2 class card or above
* DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers
* 6.0 GB available HD space
* 4x CD-ROM drive
* A 56k or better Internet connection
Does the game require a 3D accelerator?
Yes, the game requires a 3D graphics card. We support a wide range of 3D cards that conform to the system requirement outlined above.
További infok
Google elsõ találat...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
anti hero
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
(igy jártál, rakd ujra és máskor figyelj oda)
Az lenne a kérdésem h felraktam 1 pachet de utánna jöttem rá h nem jó!
Hova telepíti fel h letudjam szedni és a jót felrakjam?
Kösz!
magaslabda 😊))))