World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Majd lenyulom ... ugy ertem, elkerem Malav accountjat!! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Érdekes lesz ha máshol nem is ptr-en kicsit majd azért próbáld ki hátha megjön az étvágyad<#vigyor2>.Kiváncsi leszek az új tallentfára mert az még sehol nem volt publikálva.A CS 6 secje nem buff annyi volt eredetileg is és azért lett 10 sec mert a puredpsclassonlypaladinhealbbotorreroll arcoknak fájt az hogy bgn egy stun alatt 2 CS critet nemigen hevertek ki.Mindenesetre a 2h weapon specbe beépitett agro csökkentés a vengeance 30 sec es idõtartama nagyon igéretesnek tûnikés a command 70-rõl 85% ra történõ emelése is kellemes lesz( elõ is készitettem a szebb napokra félretett t4-emet aminek a négyes setbónusza ugye még +10 a commandnak).Ez mellé már csak eper a tejszinhab tetején a vindication -15% all statja nah ez miatt megy majd a sírás-rívás már most is.Abban igazad van hogy többségben vannak a paladingyûlölõ puredpsclassonly-k és tutira vissza fogják állitatni a se nem hús se nem hal szintet de addig is lesz egy jó hónapunk utána meg béékap6ják hogy nem õk kiba.. skillesek hanem a blizzard olyan amilyen
Count Adyn
Kommunikáció szakra?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PiszkosFred
Oh dragam, ma mar csak az nem megy egyetemre, aki nem akar, vagy aki halott... No de felre a trefaval, legy oly' kedves, es fejezd be ezt a felesleges alreges cincogast, semmi szukseg erre per pillanat a topikban. Koszi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaime01
^^

az 1 dolog ,hogy felvesznek valakit az egyetemre de bent is kell maradni <#integet2>

Hát tényleg nagyot szoptam felvettek az államira egyetemre..igazad van ez alacsony iq-ra vall..gondolom te bizti többet tudsz mint én

TDC Geronimo
Az a szomorú, hogy egyesek még így is sírnak

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
jo, hat ha te ennyire oda vagy akkor orulj 😄 ... nekem nem begyere az ilyen "szarra nerfellek hogy par honap mulva visszaallitsam, csak hogy erezd a torodest" hozzaallas 😄 ... patch utan ugyis jonnek majd mas kasztok ezrei akik elkezdenek sirni hogy oh noes! egy paladin szebb, okosabb es meg erosebb is mint en!1!!1! ... 1-2 honapra ra lenerfelnek mindent 😄 persze rogton indul a paladin vergodes ... es igy megy tovabb 😊 amiota WoW van ez igy megy 😊 ... ugyis megnezem milyen lett a paladin, orulok is neki ... csak nem viszem tulzasba mint egyesek a paladin forumon.. "OMG BLIZZARD LOVES US!1!!!1" es hasonlok.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
* meg lehet unni. Vigyazz az ilyenekkel, mert ha a 17 nem az IQ-d, hanem az eveid szama, akkor majus kornyeken nagyot fogsz sz*pni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TDC Geronimo
van akinek semmi sem elég -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
ha te mondod biztos igaz, koszonjuk hogy beneztel :>

BEAST
Ketlem, majd egyszer talan,lehet belelesek majd 😄 ... de most essek hasra pl attol hogy a CS cooldownja 6 sec lesz megint 10 helyett, szokasos wowos Blizzard patch 😄 szep is meg jo is, de majd a kovetkezoben megint nerfelnek mindent 😄

Halál uncsi játék.Nem értem mi köt le benneteket e játékban?1-4 hét és meglehet unni.

Mit szólsz Beast a 2,3-as tervezethez?Talán még a végén visszatérsz a halottak közé?<#vigyor2>
capaszabi
mmocsempionon találtam PECCS

capaszabi
"patch required, click restart bla bla..." bejelentkezés után.
klikkelek
szétfagy az egész gép, se windoz goms se ctrlaltdel semmi nem segit
background updater nem indul el, "data for next patch is unavailable"-re hivatkozva

ötlet? mirror?

Oldern the 1st
Vagy a tiéd? 😉

BEAST
... amit te nem hagyhatsz szo nelkul, hisz az utolso szo a tied4!!4! <#idiota>

nekem megint csak az derült ki, hogy nem birod elviselni, hogy ne tiéd legyen az utolsó szó...

picket
Kezdetnek: "tudom, hogy kicsit túlzás". Szóval... izé... ezen mi nem világos? Csak azért mondtam, hogy négy magos, mert pacmannak tök mindegy, mint wownak a gef4363572341352.

"Az irigység õsi magyar szokás." - A dicsekedés még inkább. Teljesen elégedett vagyok a hasonló konfigommal, mint amit Wildor felsorolt, tehát ezt nem tom mire mondod -.- Csak nem írom be ide, ha valakinek radeon 9000-el van baja, hogy az én 4 évvel fiatalabb graf kártyámmal megy akadás nélkül. Sokkal inkább megértem azt, aki csendben - nem dicsekedve saját (wow-hoz tök felesleges) konfigjával - ajánl egy erõsebb videokártyát.

&#3237;_&#3237;

mibe elobb megunod mint ahany evig wowoztal.

Mighty
Ha jol gondolom a d betucske hatarozza meg a 2 magot, mert van core 2 quad, ami 4 magos.

Vagy mar a franc se tudja...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
jájjájjj már ide is beférkõzik a batz papucs meg a zingyenlaptop? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Az irigység õsi magyar szokás. A poén nem értése is. A c2 meg sztem 2 magot jelent nem négyet.
Megint pofátlandkodom.<#nyes>

Egy kis elõzetes a várható WoW TCG versenyrõl itt: WoW TCG verseny 3.RPG.HU
haha vicces gyermek vagy te is 😄

anti hero

Lazarus
Az hát, else hiszed mekkora felüdülés Crysisozni helyete ^^
elég uncsi játék😄

Gorbesz
koszi mindenkinek a valaszt 😊

Spiral Zone fan

Kevés az az 500 ha mindhárom healereteknek ennyi van de majd esegetnek a cuccok és javul az arány.A paladinomnak 4/5 T4-ben (a vállas hiányzik) az összes lehetséges karahzan kiegészitõvel (macea,köpeny,trinketek,gyûrûk,pajzs,libram) 1500+ a bonus heal és a másik paladinak -droidnak -papnak is hasonló a gearje akivel rotáljuk egymást hétrõl hétre vagy egy adott bossra akinek még eshet valami belõle.Wipeolni egyedûl a prince random esõ faxságain szoktunk ebbõl folyóan, pedig nem egyszer fury warrior tankolja.Karahzan abszolute nem nehéz insta pláne ha összeszokik a csapatotok és kiismeritek az összes bossfightet ill trasht.Anny a trükk hogy mig nincs meg a geared vigyél magaddal annyi manna potit amennyi befér a zsákjaidba és idd cd-re.Ahogy gearelõdtök egyre kevesebb kell majd és egy idõ után a pitsáig elég lesz 2 healer is a végén pedig csak illhoffnál kell majd iszogatni egy egy potit.
Pyotr
nekem pappal 1200 volt full kékben insta droppokal!
igazából itt nem csak rajtad fog múlni ha a töbiek közül akárki kicsit jobban alulgearelt már szivás van.
mi alt karázgatunk,de hiába vágjuk csukott szemmel a dolgokat egyszerüen szivunk mert páran még zöldekben rohangálunk😊
meghát ugye a raid összeállitás is sokat számit.

&#9608;&#9608;

Laky
Mennyibe fájt? 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Tatyla
kis konfig...<#wow1><#rinya>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Gorbesz
ok oszi, ha van jelen olyan pala aki meg emlexik hogy milyen gearrel es mekkora healuppal ment oda akkor irjon privit

koszi Urak!

Spiral Zone fan

vagy kevesebb<#idiota>

800-1000 esetleg?

Gorbesz
Hali!

Egy olyan kerdesem lenne hogy Karaba meno palanak mekkora healup minimum ertek a megfelelo?

ugy tervezem Netherstorm qkbol + instakbol osszeszedem a bonus healt, most 500nal jarok..

koszi: gorbesz

Spiral Zone fan

jótanács: ne magadból indulj ki...

tigeroo
valakinek meg hatszögletû NE picsára <#idiota>
s0n1c
valakinek a konfigra áll a cerka...
picket
tudom, hogy kicsit túlzás, de nem mindenki vesz 4 magos procit pacmanhoz... ágyúval verébre -.-'

Amúgy minden nagyobb peccsben kicsit feljebb tekerik a grafika minimumát, ami nem az alap követelmények növekedését jelenti (valószínû ugyanúgy elindul a minimumnak kinevezett konfigon, mint a játék megjelenésekor), de a spell detail csúszka minimuma hirtelen kétszer annyi csillogó-villogó fényeffektet jelent, és még hasonló nyalánkságok, amik a peccsek során csendben, fû alatt bekerült változtatások. Én legalábbis egyik peccsnótszban sem láttam, de meglepõdtem, amikor nem láttam semmit egy aoe-zõ raidbõl, csak az elsõ 2 arcane explosiont...

&#3237;_&#3237;

nemtom mi a problémátok itt az fps-ekkel, meg az akadásokkal.
c2d6750 + asus gf8800gts640-en tökéletesen fut a game.
shattrah, csúcsidõben, fullkimaxolt grafikával, 1680x1050-ben 80-100 fps xD
teljesen jó...

shaime01
idiota barom nem normális emberek akik nem hagyák a másikat aludni és nyomják a rohadt kibaszot kocsi dudát és ordibálják ,hogy fél árron van a vöröshagyma.. esküszöm olyan jól jönne egy pom pyro silence polymorph real life-ban ,hogy szinte mindent megadnék érte...rrrr

picket
A piros az iwin button. Nagyon pr0 -.-'

&#3237;_&#3237;

Lazarus
A pr0k ezzel nyomják
Davidus
fizetõs ez a játék? kontrollerrel lehet játszani?

V9ykn8_TZL0

Valaki tudna adni egy linket ahonnan müködöképes Grid et tudnák letölteni?

elöre is thx
Lazarus
fuck én 6600GTm is elfüstölt, pedig szépen vitte 1280x1024ben
Csirke4
Én majd a 8800GTS-re core 2 duoval leszek kíváncsi. De az majd CoD4-re lesz nem wowra. 😄 De a wowot a 6600GT és tökéletesen vitte full grafika semmi akadás. Csakhát az megödöglött. 😄