World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
az 1 dolog ,hogy felvesznek valakit az egyetemre de bent is kell maradni <#integet2>#integet2>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
klikkelek
szétfagy az egész gép, se windoz goms se ctrlaltdel semmi nem segit
background updater nem indul el, "data for next patch is unavailable"-re hivatkozva
ötlet? mirror?
"Az irigység õsi magyar szokás." - A dicsekedés még inkább. Teljesen elégedett vagyok a hasonló konfigommal, mint amit Wildor felsorolt, tehát ezt nem tom mire mondod -.- Csak nem írom be ide, ha valakinek radeon 9000-el van baja, hogy az én 4 évvel fiatalabb graf kártyámmal megy akadás nélkül. Sokkal inkább megértem azt, aki csendben - nem dicsekedve saját (wow-hoz tök felesleges) konfigjával - ajánl egy erõsebb videokártyát.
ಥ_ಥ
Vagy mar a franc se tudja...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Egy kis elõzetes a várható WoW TCG versenyrõl itt: WoW TCG verseny 3.RPG.HU
anti hero
igazából itt nem csak rajtad fog múlni ha a töbiek közül akárki kicsit jobban alulgearelt már szivás van.
mi alt karázgatunk,de hiába vágjuk csukott szemmel a dolgokat egyszerüen szivunk mert páran még zöldekben rohangálunk😊
meghát ugye a raid összeállitás is sokat számit.
██
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
koszi Urak!
Spiral Zone fan
Egy olyan kerdesem lenne hogy Karaba meno palanak mekkora healup minimum ertek a megfelelo?
ugy tervezem Netherstorm qkbol + instakbol osszeszedem a bonus healt, most 500nal jarok..
koszi: gorbesz
Spiral Zone fan
Amúgy minden nagyobb peccsben kicsit feljebb tekerik a grafika minimumát, ami nem az alap követelmények növekedését jelenti (valószínû ugyanúgy elindul a minimumnak kinevezett konfigon, mint a játék megjelenésekor), de a spell detail csúszka minimuma hirtelen kétszer annyi csillogó-villogó fényeffektet jelent, és még hasonló nyalánkságok, amik a peccsek során csendben, fû alatt bekerült változtatások. Én legalábbis egyik peccsnótszban sem láttam, de meglepõdtem, amikor nem láttam semmit egy aoe-zõ raidbõl, csak az elsõ 2 arcane explosiont...
ಥ_ಥ
c2d6750 + asus gf8800gts640-en tökéletesen fut a game.
shattrah, csúcsidõben, fullkimaxolt grafikával, 1680x1050-ben 80-100 fps xD
teljesen jó...
elöre is thx