World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
amúgy ezzel a stat redukálással én se értek egyet. túl durva a 15% statcsökkentés a többi buffal együtt, pláne egy olyan classtól, ami 12 secig immun mindenre és ráadásúl healelni is tudja magát...erre mondtam pár posttal ezelött, hogy átesett a blizz a ló túlsó oldalára.
amúgy meg ne aggódj, amit leírtál theorycraftnak tökéletes, meg 1v1-ben tényleg lehet, hogy baromi imba is lesz, csakhogy a wow nem a duel-rõl és az 1v1 királykodásról szól...
asszem én is keresek egy ilyen mindentmegmondokholvan addont, meg valami farmbotot is nézek, úgyis csak az epixért hajtok 😛
"vessetek a mókusok közé" :)
ha neked nem ,tetszik akkor inkább ne mondj semmit.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Wildor: olvastam, hogy a blizz újra a papot akarja main healernek. Mindenki azt hitte, hogy buffolják a pap holy ágát, esetleg nerfelik a paláét. Úgylátszik a blizzard máshogy gondolta. Felbuffolja a retri ágat, így nem marad healer pala. Tessék újra a pap a main healer. 😄
én amúgy azt gondolom a témával kapcsolatban, hogy a retricsics...khm, akarom mondani a retri paladinokra tényleg ráfér egy kis buff, viszont szerintem a blizz kicsit át is esett a ló másik oldalára ezzel kapcsolatban...
következõ kérdés az lesz, hogy mi az örökélet kódja? vagy mi?
menj puggal, teljesen jó...
elvileg van olyan addon ami mutatja térképen hogy hol kell az adott questet megcsinálni. nemtudjátok mi a neve ennek?
2006. júl. 22. 12:19 | privát | válasz erre | #16534
Tényleg a battle nethez mi kell?Megéri egyáltalán felmenni rá?Milyen gyors net kell hozzá?"
😄 ja röhögsz azon akik online játékokkal játszanak.
Nagyon kezdo Karas guildet keresek akinek kene egy human holy pap , lehetoleg BS-en (de ha mashol tuti akkor atrakom).
Privizen ram aki tudd ilyet 😛
Koce
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."