World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Hat Morrowindben nem kaptal iranyt, semmit, csak szoban 😊 Jartad is Vvardenfellt orakig, mire megtalaltad amit kerestel... 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ha ez igaz lesz, akkor ne aggódj, max. 2 nap után lesz rá "hotfix", aztán akkor mehet majd megint a palawhine 1000L...
amúgy ezzel a stat redukálással én se értek egyet. túl durva a 15% statcsökkentés a többi buffal együtt, pláne egy olyan classtól, ami 12 secig immun mindenre és ráadásúl healelni is tudja magát...erre mondtam pár posttal ezelött, hogy átesett a blizz a ló túlsó oldalára.
amúgy meg ne aggódj, amit leírtál theorycraftnak tökéletes, meg 1v1-ben tényleg lehet, hogy baromi imba is lesz, csakhogy a wow nem a duel-rõl és az 1v1 királykodásról szól...

😞

Gorbesz
vagy minden 8.nak nem csaptad szet a felismerhetetlensegig a fejet 😄D

Spiral Zone fan

A wowhead adatbázisában minden questhez írva van a koordináta is sõt a zöméhez még screnshot is van.Ennél nagyobb segítség nem kell, a másik hogy a quest leirásban azért elég pontosan le van irva hogy mit merre találsz egy két esettõl eltekintve.A másik hoyg a sorozat questekben pont a kis bugyuta történetek azok amik jók, a gyüjtögetõsnél meg echte oda van írva hogy kell x akármibõl 20 darab és jön sok esetben a móka-kacagás mint pl anno shoutshoreben a murlock fej összeszedõsnél hogy minden 8. murlocknak volt csak feje<#vigyor2>
tigeroo
pl. morrowind? vagy diablo 2?
huhh, biztos ez lehet a gond. de legalább kicsi és vékony, hogy ne fájjon.
asszem én is keresek egy ilyen mindentmegmondokholvan addont, meg valami farmbotot is nézek, úgyis csak az epixért hajtok 😛
Vannak olyan rpg-k ahol kapsz irányt/térképen/ hogy merre menj adott questet végrehajtani. Lehet ilyennel tolta korábban és hiányolta. Nemkéne egybõl leharapni a fejét😊.

"vessetek a mókusok közé" :)

Guest
"Addonsok", jajj...
Barney Tech
és akkor mivan ha addonsok segítségével játszik? az neked nem mindegy hogy mit csinál?
ha neked nem ,tetszik akkor inkább ne mondj semmit.

Davidus
nekem óriási meglepetést fog okozni😄

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Hát nem tudom én már most is ezt csinálom ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

azt se tudom mi az😊

A sok kényszerbõl healelõ paladin aki azért félrerakosgatta az esegetõ t4-t5 darabok retri változatát vagy az aréna pontjain nem mégegy healer cuccot vett maj okoz meglepetést neked ugy 2-3 hét mulva.A bubihoz hozzá sem nyulva hipp hopp azt veszed észre hogy a fight kezdetekor eltünik 2K hp-d és mannád ugy hogy meg sem ütött majd esetleg a stun után álmélkodsz hogy hogy kaphattál be egymás után 2x-3x 3k-t 12 másodpercen belül és a spirit healerre várakozva majd gondolkodhatsz másik fantáziadús néven a paladint illetõen vagy azon hogy a /kiss tényleg azt jelenti e hogy tetszettél neki<#vigyor2>
Martin576
Ez komoly volt. xD

Fehercsoki
Ja és mindent tudok még a gc-ket is.

Fehercsoki
Ha írok blizznek hogy csinálják meg az accom mer ellopták nemtom a kódot meg e-mailt akkor mikor válaszol?

Davidus
bubihuszár jobb?<#hehe>

V9ykn8_TZL0

Shortstop
ha ennyire pöcsölõs akkor inkább felejtõs. de köszi a korrekt választ

Shortstop
egyszerû kérdés volt. nem magyarázkodom. nemtudom miért húztad fel magad, talán azért mert impotens vagy? 😄

TDC Geronimo
szervert nem mondok!

TDC Geronimo
Igen én vagyok hunpaplovaghun a keresztesek guildbõl.

Hmm gondolom te is egy szent fényhozó lovag vagy 😊

Those who wish to follow me I welcome with my hands

iqfrostshock hatas

TDC Geronimo
Ezt a nagyon trendi retricsicska szöveget felejtsétek már el, mert szánalmasak vagytok

Shortstop: addonról nem tudok, de pl thotton ha beírod a questet elsõ pár kommentben már ott figyel a koordináta, vagy egy shot a térképrõl. Véleményem szerint ilyen quest addon a thott és társaik mellett már nem számít olyan nagy csítnek. 😊

Wildor: olvastam, hogy a blizz újra a papot akarja main healernek. Mindenki azt hitte, hogy buffolják a pap holy ágát, esetleg nerfelik a paláét. Úgylátszik a blizzard máshogy gondolta. Felbuffolja a retri ágat, így nem marad healer pala. Tessék újra a pap a main healer. 😄

Lord RZA a PUNK
az addon neve MobMap , viszont nem megy csak úgy simán, kell hozzá datapackot tölteni amiben benne vannak az infók a questekröl, drop ratekröl stb stb. yo keresgélést 😊

jól jegyezd meg, amiket most irtál, hogy 1-2 hónap múlva eszedbe jussanak majd, mikor lesújt a nerfbunkó a palákra.
én amúgy azt gondolom a témával kapcsolatban, hogy a retricsics...khm, akarom mondani a retri paladinokra tényleg ráfér egy kis buff, viszont szerintem a blizz kicsit át is esett a ló másik oldalára ezzel kapcsolatban...

könyörgöm, mit élveztek egy ilyen játékban, ha mindent elvártok, hogy egy qrva addon megcsinálja helyetted?
következõ kérdés az lesz, hogy mi az örökélet kódja? vagy mi?
minek ahhoz guild?
menj puggal, teljesen jó...

Shortstop
köszi az értelmes hozzászólásodat <#mf1>

Lazarus
ilyet nem ismerek, viszont van egy továbbfejlesztett verzió, ami magától a questet is megcsinálja, még gombokat sem kell nyomkodni <#idiota>
Shortstop
hello.

elvileg van olyan addon ami mutatja térképen hogy hol kell az adott questet megcsinálni. nemtudjátok mi a neve ennek?

"© Rundstedt17
2006. júl. 22. 12:19 | privát | válasz erre | #16534
Tényleg a battle nethez mi kell?Megéri egyáltalán felmenni rá?Milyen gyors net kell hozzá?"

😄 ja röhögsz azon akik online játékokkal játszanak.

Sephi
Sziasztok.

Nagyon kezdo Karas guildet keresek akinek kene egy human holy pap , lehetoleg BS-en (de ha mashol tuti akkor atrakom).

Privizen ram aki tudd ilyet 😛

Koce

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

/sorry 😊

TDC Geronimo
nub

Davidus
csá
jössz Hellgatezni

V9ykn8_TZL0

Dav \o_

Guest
Úgy, hogy kilökted az én postomat 😊
Guest
Vhoooo, ez annyira frappáns és eredeti volt, hogy egyszerûen nem tudok rá mit mondani 😊
na dupláztam , de hogysikerült?! 😊

Vajon õ mit tesz a szabadidejében? Biztos van valami hobbyja amit szenvedéjesen ûz és más unalmasnak talál 😊.

Én meg rajtatok mmorpg függõk😄.Na jó játékot függõk😄

picket
Ugyan. Azért olvasgatjuk ezt a fórumot! Könnyesre röhögjük magunkat a hozzád hasonlókhoz, és így újult erõvel tudunk visszatérni a halál unalmas wow-hoz.

&#3237;_&#3237;

BEAST
De az en apukam erosebb :<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
nubok vagytok mind <- ezt múld felül (alul <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

BEAST
Szerintem meg most fejezd abba 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gondolom te is ott voltál vagy vagy nagy okos?