166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#125465 te ugyan ilyen vagy úgyhogy kábé ennyire érdekel a te véleményed... -
#125464 Megállapította, hogy neki azok az emebrek, az a társaság nem tetszik, nem szimpatikus. Ill. hogy rondának találja őket. Ezzel mi a baj? És pláne miért kéne hozzá publikussá tennie az adószámát is? -
#125463 neked is csak ismételni tudom magam,akinek tök üres az SG-s adatlapja is az csak rejteget valamit,akkor az miért fikáz másokat? -
#125462 ismered személyesen,vagy csak képek alapján alkotsz véleményt,ezt tisztázzuk már légyszíves,én ott voltam nemrégiben a klántalin nem a frostshock napon és egytől-egyig jó arcok. -
#125461 Azért szerintem akkor, abban a kocsmában maradt volna ideje holtrészegre innia magát egy alapos vizsla után is. -
#125460 de milyen szar lehet wardennek bemenni a kocsmába, és mire végigmér mindenkit hogy korrektül néz-e ki, már be is zárt a hely. -
#125459 beszólt -
#125458 nemszólszbe -
#125457 Nem kell ordítani, ezt a Föld lakosságának igen nagy hányada emondhatja magáról... -
#125456 ÉN SZEBB VAGYOK NÁLATOK -
bazsi123 #125455 tanulság: privát (tulajdonképpen blog) oldaladra csak olyan fotókat rakhatsz ki, ami wardennek tetszik
-
#125454 Láttam a fotókat, semmi extra, még a Zsebes is ott volt:) -
Bhalage #125453 leszarom, hogy tetszik-e a véleményem, vagy sem
;d -
#125452 Jajj, én olyan helyekre nem járok:) -
#125451 átballagsz blackravensre és megkeresed? -
#125450 Légyszíves valaki linkelje ide ezt a hírhedt fotót. -
Warden #125449 Nem tartozom a frostshock olvasói táborába nem is tartom sokra őket.Jelen esetben is egy tallentfát néztem de nem is releváns ez a történet szempontjából.Viszont ha már arra jártam körbenéztem hogy "a férgezés" (privát blog azt ír a fősámán vagy ki a tököm amit akar mert az övé persze) óta mennyit tudott esni a szinvonala de kb stagnál.No és elértünk a képekhez.Tegyük fel bemész egy söröző kerthelyiségébe vannnak ott mindenféle emberek magasak-alacsonyak-kövérek-soványak viszont nem az ugrik be kapásból hogy ennyi kiba.. randa ember egy helyen ezeket a képeket elnézve viszont ez ugrott be.Most tettem egy próbát megnézettem a képeket két kollégámmal egyik férfi a másik nő mindkettőnek az volt a benyomása elsőre ugy hogy foggalmuk nincs mi az a wow vagy kik ezek hogy csúfak, ill aki fotózta őket lövése nincs a fotózásról (belföldi tourisztikával foglalatoskodó cég vaggyunk)
Persze lehet hogy igazad van és csak nekem tünnek ugy ezek a képek mint egy bosch album, de legalább nem vagyok egyedűl ezen véleménnyel -
#125448 Köszönjük fiúk. -
#125447 Köszönjük Emese a köszönjükemesézést -
Chris #125446 Köszönjük Emese. -
Chris #125445 A kategóriát úgy hívják, hogy privát blog. Akár egyik napról a másikra áttérhetnének a giliszták párzási szokásainak taglalására is. Ott van a kezedben a döntés, hogy nem növeled a napi látogatók számát. Már ne haragudj, de az árulkodó, hogy ha vki ilyeneken képes fennakadni, mint az arcok milyensége meg gnómozás, az biztos nem az offline elfoglaltságokat részesíti előnyben, tehát nyilván jobban hasonul maga is a vakondhoz, mint pl. bredpitthez. Mondom ezt úgy, hogy személy szerint még ha fizetnének sem mennék el egy ilyen "buliba", de gáz vkit interneten "rondázni". -
#125444 Tudnád linkelni ezeket a fotókat, már kíváncsi lettem:) -
Bhalage #125443 hehe kb, "bulis" fotók elég ijesztőek voltak :d -
Bhalage #125442 sztem Hancu egy szuklatokoru balfasz -
#125441 Csak azt éri el vele, hogy az egyik legellenszenvesebb a blogolok közül. -
Foglaltnick #125440 egyébként én is csak átfutom a cikkeket általában, de szerintem nagyon sokat fejlődött a blackravens.net amióta megnőtt a látogatószám
Hancu jól tolja, próbálja feltornászni a fiatalság értelmi szinvonalát ^^ -
Foglaltnick #125439 jó kész vagy ^^
az egy guildnek a privát weboldala, ahova szabadidejükben irogatnak mindenfélét
nem közszolgálati weboldal, szal nem érdemes idegeskedned miatta, max nem nézed meg :) -
#125438 -
Warden #125437 Jahh az egy teljesen "elfogulatlan" "objektív" honlap sok "okos" hozzászólással.Minap az új rogue tallentfát néztem és valami bulijuk alkalmából készült összeröffenés képeit is felrakták.Abszolute nem értem mit gnómoznak azok az arcok ennyi kiba.. randa embert egyhelyen csak greenaway filmekben látni. -
Skill #125436 blackravens googléz -
LordMersey #125435 Van jó magyar WoW oldal, amit érdemes olvasgatni? -
#125434 friend list?
máshogy nem fog menni. -
#125433 Igen azt ismerem, de olyan kellene amihez nem kell semmi kulso programot felrakni, csodalkonek ha nem lenne valamilyen oldal vagy megoldas. -
#125432 Xfire, de ahhoz fel kell tennie nekedis meg havernak is. -
#125431 Elnézést, nem figyeltem:) sajnos nekem csak mage-em van bt cleared gearben, de a realm pvp, ha érdekel írj privátot. -
márfoglaltnick #125430 igen csak még pve-ről pvpre nem lehet -
#125429 hali
Nem tudtok veletlen olyan weboldalt (vagy barmilyen modszert vagy addont) ahol meg lehet nezni hogy a haverom online van-e eppen?
-
#125428 Szövegértés is régi találmány, mégis újdonság lenne neked. :) -
#125427 Transfer-t már feltalálták, szóval szerintem válogathatsz minden realm-ről. -
márfoglaltnick #125426 bloodscalpon vagy más pvp realmen vennék huntert! gear: hyal,bt