World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
Én négy nap alatt szedtem össze az epic flyingra valót (vízelementál- firemage vok, Daily q, manaforge farmolás, sok drop (DE), scryers rep). Ha olyan mázlista leszel, mint én, droppolnak majd neked is world drop recepteket, és azokat jó drágán el tudod adni.

Lazarus
Ezeket nem imerem de utánanézek köszi 😊
tigeroo
2.3-as pecs mikor jön ki kb?
tigeroo
olyan mint a maci feral charge.
ha castolás közben "sütöd el", akkor megszakítja és 3mp-ig nemtud kasztolni ujra..
Napi kveszteket tolj ha még ne hánysz tõlük. Napi 150g körül van a bevétel. Netherwing, Ogrila, Skettis. Az elementálok meg mindig jó l, meg a bányszat is.
Lazarus
Valaki tudna tanácsot adni hol érdemes goldot farmolni?
Miningozzak/elementálokat öljek/kisinstát szólózzak vagy valami más esetleg?
Sziasztok.

Lenne egy kérdésem láttam az uj arena 3-as druida gloves -t és annak az maim-mal kapcsolatos equipje érdekelne hogy az most azt jelenti hogy a maim skill beszakit bármilyen spell castot és még silencel is 3 secig vagy pedig másrol lenne szo? (sry az angoltudásom nem a legjobb) köszi elöre is a helpet.
Csirke4
Mi az a csaj?
TVelvet
😄DD hülye😄
PiszkosFred
Nem lehet, jelen allas szerint.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lehetséges az eredeti szervereken blood elffel nyelveket tanulni(pl. common, darnassian, stb...), éás ha igen, akkor hol?
Az elözõ beírásomban van a megoldás.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

www.gamersloot.net

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Lynx_TWL
anyád, hogy van? csajom volt.

๏̯͡๏﴿

Fehercsoki
<#banplz>

Fehercsoki
Köszi!

Próbáld azért meg így:
http://www.worldofwarcraft.com/bc-splash.htm
lehet nem árulnak csak cd kulcsot, nem marad más mint elballagni venni egyet😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

lololol
sehol, boltban árulják

Fehercsoki
Letöltöttem a bc-t,de nincs cd kulcsom és a wow-europe.com-on nem találom hol lehet venni.

khm, ami megvan ahhoz nincs cd kulcs???

csokoltatom azokat akik betámadták hammerfall t😊

The Garrett
volt egy oldal ahol lehetett venni cd keyeket, de nem emlékszem már a címére ... hatha valakinek eszebe jut. ( de az is lehet hogy az csak US be volt ervenyes.)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PiszkosFred
Tegnap meg mas celt szolgalt a forum, azota ugy latszik valtott a joember a wotlk temara. Hat sok sikert neki.

panther112
Fõleg akkor ne vegye meg, ha Blef jewelcrafter-t akar kreálni...

Fehercsoki
Netes vásárlást úgy értem hogy megvan már a bc,csak cd kulcsot vennék a blizztõl.

passz, hogy érted a netes vásárlást, megvszed és futár kihozza vagy legálisan letöltöd?
nem tudom én gc vel fizetek, igaz, hogy nem a media marktban veszem, ahol 8500 ft, vicc komolyan.

Fehercsoki
55ös vok eddig gc-vel fizettem.Boltba drágább,és neten egyszerûbb is.Neten nem lehet megvenni a bc-t?

BC-t a boltban, azt hiszem 5 rugó
viszont, ha most kezded a játékot, akkor nem kell elkapkodni a BC megvételét,egy ideig nem tudod hasznát venni😊

Fehercsoki
Megtaláltam mit kell megadni,köszi,aztis megtaláltam hol lehet játékidõt venni,de a bc-t hol tom megvenni?Belépek az accommal és setup subscriptionnál csak hónapokat tok venni.Kb mennyi idõ mire levonják a pénzt és játszhatok?

az elso login azert volt `sikeres`, mert ha peccs van, akkor barmijen acc/pass parossal eljutsz odaig, hogy leszedje a peccs.downloader-t. igy sztem te egyszer sem tudtal korrektul bejelentkezni.
nem lehet, hogy remego kezzel, mikor irod a kodot az acc.reg-hez, akkor benezel valamit 😊?
Tapasztalt olyant valaki hogy ab-n vagy wsg-n 2 fear után "kiesel"(szó szerint) a bg -bõl és zuhansz egész addig mig a bg véget nem ér.Meghalni nem halsz meg kivéve ha van rajtad annyi dot hogy egy 10 fõs raidet is kicsinálna de ha csak pár darab és marad párszáz hp-d akkor csak zuhansz.A karakter meg egész apró pöttyig zsugorodik a zuhanástól és vagy megvárod a bg végét vagy leave de akkor 15 perc pihenõ.

Írtam ticketet a gm-nek a harmadik remek eset után de ezidáig nem válaszolt rá.
Nemlehet hogy kaptál hibás kod miatt vagy hasonló okból pár nap bant? Telefonos supportal már próbálkoztál? Egyébként az adott accc kötõdik a kódhoz amit a cd tokban kapsz tehát ez és a vásárláskor kapott számla + a titkos kód kb elengendõ a supportnak igazolásként.Ha tudsz németül vagy angolul beszélgetni lehet hogy egy telefon megérné.
Lehet rosszul tudom de asszem így megy ha ilyesmi gond van.

"vessetek a mókusok közé" :)

Ez a köv wow kieg forum oldala (tehát nemkéshetett vele 3 évet😊) , elég igyényes kis oldal csak nemtúl népes a felhasználótábora 😊.

"vessetek a mókusok közé" :)

The Garrett
kartyaszam + lejárati idõ asszem ezeket kell megadni

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fehercsoki
Amikor bankkártyáról fizetem meg kell adni a kódot vagy csak a bankkártya számát?

Nem az enyém, én is mpst találtam!
PiszkosFred
Kicsit elkestel vele cimbora, cirka harom evet...

lehet elnéztem valamit, nem emlékeztek, egy Rogue questnél át kell lopakodni a Ravenloft átjáron, átmentem, de kinek kéne leadni, hogy megcsináltam.......már szürke, de megdolgoztam érte, nem akarom kitörölni, bocs.

mondjuk most h jobban belegondolok annyira nem vicces mert szétcsap az ideg h 30euro(pre-paid) meg 11 euro(játék) oyan mitnha szélnek eresztettemvolna...
de sztem törölték mert felmegeyek woweuropera és semmi sincs szal be akarom irni az acountomat irja h nem létezik,akkro katt h lefelejtettem az acount nevem adjam meg az email cime amire regeltem megadom irja h erre ncisnre geelve felhasználo...de tegnap irtam a blizzardnak de sztem majd cska hétfön irnak vissza mert visszajött egy automatikus levél h majd hétfõn irnak...ugy volt h leszedtem az angol klienst telepitettem beléptem a játékba és kérte acount név mondom mi a fasz nem huzza le a patcheket automatikusan elötte?beirtam kiirta h downloading kilépett és elkezdte huzni a patchet lejött a 3 patch(1 nagy,2 kicsi)telepitett midenn király lépek be irom be az acountot és onnantol van ez a probléma...aztán mondo mcsinálo kjegy uj acountot végsö elkeseredésben..beirom a német wowomnak a cd kucslát a reghez kiirja h invalid....nah erre varrjon valaki gombot😄
shaime01
Warlock

mwha

patch lehuzashoz nem kell beirni jol az accnevet sem es a passt sem, eleg ha ratanyerelsz a billre, raadasul elvielg mar launcherbol kene kezdenie a patch letoltest (szal mielott login screenre kerulnel), mar ha van eszed es launcherrel inditod (van beepitett keylogger detectaloja).

nem bannoltak vegleg azt az accot?

jazzy
Ha már egyszer mûködött az azt jelenti hogy már regisztráltál.. akkor az account név / jelszót írtad be rosszul vagy felejtetted el..
irtál már a Blizzardnak?

de már egyszer müködött a kucls szal nm lhet invalid..nem rétem...
jazzy
Esetleg véletlen a kieg kódjával akartál accounot csinálni.. vagy elírtad.
Ha mindent jól írtál be és nem csináltál még accountot, de a kulcs invalid, akkor vissza a boltba.
nálad nem lehet nyelvet választani az install után??

Ja slussz poén h miután installáltam az angol klienst belépett kérte az acountot meg ajelszot beirtam kilépett elkezdte lehuzni a patcheket feletette mind a 3 at utána meg semmi...mindjárt szétvád az ideg
Hali letöltöttem minden király felinstallálta patchet lehuzta automatikusan csak éppen irom be az acountomat és kiirja h nem létezik ilyen,ráléptem h küldje el az acount nevemet az email cimere amire korábban regeltem kiirja h nicsn regelve,utána mondo megprobálok csinálni egy uj acountot belépek a wow europera be akarom irni a német cd-m kulcsát erre kiirja h invalid..nah most mi a fax van??? 😊