Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Yo, Bitch!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Amúgy én teljes mértékben hiszek a túlvilágban. Bár félig offtopik, de itt érdemes olvasni a "híres halálközeli élményeket". Április végén meghalt a nagypapám. A halála után 3-4 napig számomra, és a családom számára teljes mértékben megmagyarázhatatlan dolgok történtek, de halála elõtte pár napban is nagyon fura dolgoknak lehettem részese. Ez az egész teljes mértékben megerõsítette a hitemet. Mintha az egész csak amiatt történt volna...
Ha érdekel majd valakit leírom.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
nah lényegtelen...😊
A körkörös effektre nem is figyeltem elõször, felfogtam úgy minthogy a kép mosódott és nemodafókuszált a kamera. 8bár egyforma távolságra van az emberrel)...
hnap dumázok a kölökkel asszem😄
Vagy az a szellem macskája? <#idiota>#idiota> Arról nemis beszélve hogy mi ez a körkörös torzítás effekt a képen...
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
esetleg nincs meg nagyobb felbontásban?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
aki hisz a szellemekben annak nem kellenek ilyen képek...
aki pedig nem hisz bennük azt úgysem ilyen képek fogják meggyõzni
(amúgy elhiszem hogy vannak ilyen szellemfotók discovery-n volt 1 mûsor...amcsi család, apa-anya-kislány. csináltattak egy családi fotót az emeletre vezetõ nagy lépcsõn...amikor megkapták egy másik kislány volt közöttük...kiderült hogy vmi régirégi házlakó család gyereke volt...õ vigyázott a kiscsajra de nagyon elmebeteg szinten, szülõket basztatta, bántotta...egy médium kapcsolatba lépett vele, elmondta hogy a pincébn halt meg ...ésss találtak egy gyerej holttestet a pincében<#csodalk>#csodalk>)
az arc "szája" mibõl van? jójó hogy érzéki csalódás meg gósztásztörz.. de az nem faág az biztos..
Jól van akkor igazi.gratulálok az elsõ hiteles szellemfotohoz.Ráadásul egybõl két szellem is van a képen..😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
higgyetek amit akartok... ez is tipikus magyar felfogás...
szal a neten minden PS meg istennekafasza?
Profi fotóst keresett fel az uncsitesóm ( õ is azt mondta, hogy fake) aztán aztmondta a csávó, hogy ez nincsen szerkesztve.
Egyébként ha kikockázod a képet, akkor is láthatod, hogy ebbe semmilyen kutyulás sincs.