Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
fake...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

predator1982
azta bazz olyan mintha ott állna valami
régebben olvastam ilyen szellemes könyvet, és ott is volt hogy csak a fényképen lehetett utólag látni, hogy pl egy házaspár mellett egy menyasszonyi ruhás alak állt...tök félelmetes sztem

pred

csgery
Egyik barátom a (szintén barátaival) a debreceni Nagy erdõben voltak, és bográcsoztak. Ez a kép közben készült....
Ha figyelmesen megnézitek, találtaok a jobb oldalt valami furcsát....
Milehet az?<#nemtudom>
SötétBarom
Micsoda szexuális engergiáktól túlfûtött kapcsolatod van 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Evil
Na mind1 akor igy: Ûrszemét.

Evil
Ûrszemét a föld körül:

És a Mûholdak kicsit nagy igycsak link.

DJKonya
nemaz hogy féltünk hanem kirázott a hideg

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

DJKonya
mi barátnõmmel elég sokat fexünk kint éjszakánként a fûbe és nézzük az eget, egyik éjjel láttunk valamit, 8 fénylõ pontból állt és cikázott össze visssza, hát kicsit féltünk mert nem minden nap lehet ilyet látni

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Tomo15
Ezek mûholdak. Én is szoktam látni.
Peetboy
Korábban láttam éjjel az égen világító micsodákat. 2 éve egy nagyon fényes repülõ tárgyat láttam, jóval erõsebben világított mint egy repülõ. Csillag hullás nem lehetett, mert elég sokáig ment egy vonalban. Majd nyúltam fényképezõhöz, de amire kinéztem újra az ablakon már eltünt.
Tavaly is láttam egy hirtelen fénylõ repülõ tárgyat, de az is hamar eltünt.
Egyszer régen pedig az udvaron kémleltem az eget és egy nagyon érdekes jelenséget vettem észre. Mivel tiszta volt az égbolt, ezért a legkisebb csillagokat is látni lehetett. Azt vettem észre,hogy egymás után apró csillagszerü repülõk mindig ugyanabba az irányban mentek. Nagyon lassan mentek egy rövid szakaszon majd eltüntek, utána sorban ment utána a többi is de azok is ugyanoda. Alig lehetett meglátni õket és nem egy hosszú útvonalat tettek meg csak egy rövidet. Kölünbözõ irányból indultak és mind ugyanarra a pontra értek, ahol eltüntek.
Szinte minden nyáron látok ilyen jelenségeket és már nem csodálkozok ilyeneken, szívesen megnézném õket egy erõs csilalgászati távcsõvel is.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

zyppy
énis láttam!!<#wow2>

predator1982
azta tök izgalmas. bár gondolom nektek akkor nem igazán volt az:-)

pred

Evil
Hacsak nem áramfezetékbe csapott és zárlat volt, és valahogy a szakemberek nemvették észre a sok égett dolog között.

Tapasztalatból írom, hogy a gömbvillám tud károkat okozni. Nálunk a pince kigyulladt vihar közben, elõszõr azt hittük, hogy sima villám csapott be, majd késõbb jöttek szakemberek, megvizsgálták a területet és nem találtak bemeneti helyet sehol se, márpedig ha sima villám lett volna, akkor lett volna jele annak. Azt mondták, hogy gömbvillám volt.

predator1982
azta ez tök félelmetes lehetett. én még csak most olvastam, mert gondoltam hogy körbenézek errefelé is.... amúgy a gömbvillám az károkat is okoz nem?? vagy az tud egyhelyben is maradni? errõl mit olvastál?

pred

Ami az Argentinokat illeti, elég félénk népség,és bevesznek mindent,elég nekik egy törpenövésû sapkás figura aki éjszaka próbál az úttest közepén hazabotorkálni. A hintát meg sztem vki a nézõk közül damillal rángatta,és lekamerázták,h legyen egy kis hírneve annak a kisvárosnak is.Ez olyan egyértelmûXD

Na álljon itt az én észrevételem is😊
Pár nappal ezelõtt bicikliztem hazafelé este 11 után,tiszta égbolt,nézem a csillagokat amikor az egyik csillag amit néztem elindultXD megálltam a biciklimmel,h csak arra tudjak koncentrálni. a ''csillag'' egy irányban haladt,amikor egyszercsak fokozatosan erõsödni kezdett a fénye. Lassan mozgott aránylag kb mint egy repülõ de nem volt jelzõfénye. A végén nagyon fényes lett majd elhalványult és eltûnt. Sztem csak meteor vagy hullócsillag volt,ami pont felém eshetett be a légkörbe ezért mozgott számomra lassan. De ez csak feltételezés,ki tudja....

SötétBarom
Kikapcsolt állapotban áramingadozás alatt a melós számítógéphangfalam a kábelén keresztül elkezdte fogni valamelyik rádióállomást.. Annyira nem ijesztõ.. Sztem kicsit lazulj el..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

sz4bolcs

Ez után már sok újat nem tudsz mondani...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

csgery
kösz😊

de azért fura nekem az egész, mert a távirányitó már rég nem mûködik, a hifin meg 3x kellett volna megnyomni egy gombot h rádióra váltson...
sz4bolcs
Uri Geller mûve. Mûkhötj!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

csgery
Hello mindenki!! Ma éjjel olyan szinten beszartam félelmembe, hogy az nem igaz!

Uncsitesóm itt aludt nálunk, és éjfél körül elment az internet, mondom nézzünk valami filmet... van egy DVD nyi Szellemekkel suttogó epizód, elkzedtük azt nézni... utána felbátorodtunk, hogy fehérzajozzunk egy kicsit...

Leszedtem egy frequency generatort, és beállítottam 70 Hz köré, és rúhúztam arra, h "white noise"... elkezdett sisteregni, de amikor kikapcsoltam, a hifi tovább sistergett... valahogy átkapcsolt a rádióra, LW sávon szedett be ilyen zajokat...

úgy megilyedetem h majdnem elkzedtem sírni, pedig nemvagyok olyan típus, da kibaszottul megijesztett az egész... még azóta sem aludtam, a tetõtéren minden lámpa fel van kapcsolva...

Valaki esetleg tudja, mitõl lehetett ez?
jó kis sztori,sztem van benne igazság

Szia csgery!Nem szoktam sokat gondolni rá.Nem az a furcsa,hogy vele álmodtam,hanem az,hogy megmondta,hogy mi fog történni.
csgery
Érdekes...
Sokat gondolsz am. anyukádra? Mert ha igen, akkor valszeg azért fordul elõ álmaidban. Ezt egyébként a Mit álmodtál topikba is írd be, ott fanatikusok foglalkoznak ezzel😊
Sziasztok!Mostanában elég "furcsa" dolgokat álmodok.15 éve halt meg anyukám és mostanában vele álmodok.Kb.2 hete álmodtam vele elõször.Egy snassz beszélgetés volt de a furcsa az volt,hogy sokszor emlegette a hugomat,hogy mindjárt leszáll a gépe ferihegyen,mert jön haza angliából.Hozzáteszem a hugom nem volt angliában és nem is akart kimenni.1 hete ismét álmodtam anyukámmal és mondta,hogy megy ki angliába 3 hónapra és lehet,hogy viszi magával a hugomat.Rá 3 napra felhívott a hugom,beszélgettünk és mondtam neki,hogy úgy készüljön,hogy valószínü megy ki angliába.A telefonba síri csönd lett,majd megkérdezte,hogy honnan tudom,hogy ki mondta mert õk a barátjával 1 hete úgy döntöttek,hogy kimennek angliába,de nem mondták senkinek,titokba akarták tartani.Mondtam neki,hogy anyu mondta.Majdnem kiesett a kezébõl a telefon és a sírás szélén állt.Az még a furcsa,hogy õk is 3 hónapra akarnak kimenni elõször,aztán majd meglátják,hogy hogy alakul.Szerintetek?
Jaja ez igaz

vmvr
leskelõdni szabad KINTRÕL. viszont, ha belépsz a területére a dolognak, akkor joguk van lelõlni. akárcsak amerikában van ez az önvédelmi törvény, ha bejön egy betolakodó a házadba, azt önvédelembõl lelõheted.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Cabell
Azért ez így ebben a formában túlzás, nem lõnek le, ha oda mész. Legalábbis a fickó, akitõl én olvastam a minap a dolgokat, nem így állítja. Az õ elmondása szerint évekig hozták be oda a földönkívülinek vélt jármuveket, maradványokat, és az õ dolga az volt, hogy ezeket szétszedje, majd megpróbálja reprodukálni, hogy aztán az ember is tudjon hasonlót alkotni. De ez a munka persze nem úgy nézett ki, hogy reggel nyolckor be, este nyolckor ki, hanem bizony volt, hogy napokat bent kellett ülnie. Na ekkor jött a picit barátok közt szeru fordulat, mikor is a felesége kezdte rosszallni, hogy alig jár haza. A végén pedig megmutatta neki a munkahelyét, valamint, hogy milyen eszközökkel foglalkoznak, meg egyáltalán, hogy mirõl is van itt szó. Erre õt azonnal kirúgták.

Nos arra, hogy lelõnek-e, több mint valószínu, hogy azért nem, mivel elvileg már egy másik helyre viszik ezeket a dolgokat a sok leskelõdés, meg zaklatás miatt. Ráadásul, hogyha lelõnének mindenkit, aki oda beteszi a lábát, azért jóval nagyobb vihart kavarna. Épp ezért viszik a legkomolyabbakat már egy másik hasonló helyre.

Egyébként már olyanokat is lehet olvasni, hogy bizonyos embereket elvittek már, kommunikáltak vele, és felhasználták, majd másnapra szépen visszahelyezték. Állítólag az ilyen 51es körzet félékben már régóta kontaktusban vannak velük. Hát, érdekes...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

csgery
<#idiota>
Már bocs, de ha hinni kéne azokban a dolgokban, amik a tévében vannak (nem kondenzátor meg ilyenek hanem az adásra gondolok), akkor egy olyan mesevilágban élnénk, és hülyítenék az egész népet...
Szal a tv-nek hinni, egy filmnek, vagy egy mûsornak...
Ufok tényleg vannak. Láttam a TV-ben.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Evil
Na és mit álmodtál meg ami bejött? Megérted a 16. születésnapod és a tortán 16 gyertya volt? <#idiota><#idiota>

Eskü,nem 1-er megtörtént az hogy megálmodtam mitröténik sokkal késõbb a jövõben. Ezt nem 1 ember észlelte már,sokan álmodták már meg a jövõjüket,de igazán,nagyon részletesen és jól még senkisem nagyon.
Ez valami x-men energia amire mindenki képes.

vmvr
az 51-es körzet valóban létezik, persze nem így, ahogy rolipoli leírja.

ez egy olyan hely amerikában,nevada államban aminek a létezését csomó ideig eltitkolta az amerikai állam, de mindenki láthatta, hogy ott van õk meg azt mondták, hogy az nincs ott...
sokan azt mondják, hogy mindenféle idegen lényekkel kapcsolatos dolog folyik ott, van aki írt is errõl könyvet. egy volt dolgozó, aki leírja, hogy õ látott ott sok földönkívüli jármûvet stb.
ez egy szigorúan titkos terület, azaz ha nem tudom hány KM-es körzetben megközelíted, akkor le lehet téged lõni.
de bõvebben itt

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Evil
Senki se vitatta hogy nincs valami idegen lény valahol a világegyetemben. Márcsak aból is kiindulva hogyha mi ittvagyunk akor mértne lehetne valahol valami fejlettebb valami.

Másik, énis állmodok mindent össze visza némeik egészen valósnak tünik de atól még amikor felébredek és ha még emlékszek is rá néha, atól még az nemigazán fog megtörténni. És persze ha edig nem találtak vagy nem lehetett hallani olyan emberõl aki ténylegesen látná a jövõt akor mért pont te lennél az.

qetuol
eléofordult már valaha is , hogy megtörtént, amit álmodtál?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Legtöbbször megálmodom a nem igazán közeli jövõt.
Vagy csak az alkohol hatása?

tudtam hogy ezt fogod írni

qetuol
roli, azt állítod, néha látod a jövõt. kérdezem h be is tudnád ezt bizonyítani? nyilván igen, ha igazat mondasz

jó-jó én is tudom,de UFO-k léteznek,talán õk is ugyanolyan emberek mint mi és lehetséges hogy találkozunk majd velük,fõleg mivel a tejútrendszer folyamatason mozog elõre,szóval lesznek UFO-k jópár év múlva

papírból...

amugy ha vki megnézi az elsõ videót,sztem egy sárkányrepülõt lát 😄

Jaj roli,hagyjál már tudod mikre képes a technika ördöge??

De ha filmbe láttad,akkor honnan gondolod hogy az létezik is??Én inkább azt tudom elképzelni hogy vmi osztálybuliról,vagy kocsmából mentél haza,bedobtál 1-2 korsó sört és hirtelen elkezdtél halucinálni...az nem lehet? Vagy hülyültél a haverokkal...

mindegy amugy szerintem ezzel mindenki (vagy legalábbis jópáran) úgyvannak hogy hiszi ha látja..

na íme az UFO bízonyíték:

http://www.youtube.com/watch?v=0hoGaEsIHr0

vagy ez: http://www.youtube.com/watch?v=3G4KnhYuWD8

qetuol
be is tudnád valahogy ezt bizonyítani?
mondjuk írd meg egy ilyen látomásod, amit elõre nem lehet sejteni (tehát az nem ér ha azt írod, " holnap sütni fog a nap"). hmmm???...

http://www.danny-blue.com/ bûvész mindenki abban a show-ban.
Az én nagyanyám is azt állítja, h látott egy "UFO-t" a háza felett este. Hát nem tudom, hogy higgyek-e neki. Nem hiszem, h kamuzna, de sztem valami biztos elnézett. Idõs már.
 Evil
Azért ezt te se gondolod hogy elhiszük.. <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Ezzel ne viccelõdjetek,én láttam már UFO-kat,senki se hitt nekem,nem is csoda.
Na egy nap kinéztem az éjszaka sötétjébe és egy fehér csillogó valami ment körbe körbe az ablak elõtt,lehet gömbvillám volt vagy ilyesmi de láttam és azóta TÉNYLEG néha látom a jövõt.