Logó készítési tanácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thanx for information!
Gimp for windows
Ulead Photoimpact 7
paint shop pro
én ezeket ajánlom, de szvss Corel is tökéletes lesz...
Ulead Photoimpact 7
paint shop pro
én ezeket ajánlom, de szvss Corel is tökéletes lesz...
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Hi!
Tudna valaki segíteni?
Megpróbálkoznék logo készítéssel. A Corel Draw 8 jó ehhez? Vagy létezeik ennél jobb egyszerűbb progi is? Mit ajánlotok?
Valaki segítsen plz!
Tudna valaki segíteni?
Megpróbálkoznék logo készítéssel. A Corel Draw 8 jó ehhez? Vagy létezeik ennél jobb egyszerűbb progi is? Mit ajánlotok?
Valaki segítsen plz!
Én azt tanácsolom ha a fejléc színét akarjátok belerakni akkor egy print screent kell nyomni itt a fórumban, majd beilleszted, és a dropper-t ráviszed a kékre és meg is van.
Egyépként a színkód pontosabban ez:
120 147 196
Egyépként a színkód pontosabban ez:
120 147 196
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Ugy, ferhet bele, hogy viszonylag keves szint hasznal... 4-kba, akar 100 framet is bele lehet suriteni, hacask 16-32db szint hasznalsz.
caddie
Köszi!
Valaki amúgy leírná nekem: Hogy ez a kék szín, ami a csík színe pontosan milyen színű (nekem most: #7090BF)... mert nem igazán tudom 100%-osan eltalálni az átmenetet emiatt...
Rohadt jól néz ki a LOGÓ-d!
az enyém nem sok colorból van mint ahogyan azt Dikkma észre is vette 😊), de ahhoz nem is kell több , úgy jó ahogy van de még lessz tökéletesebb de ez a fajta lesz csak színesebb lesz vagy valami de a style az marad
A felhők felett mindig süt a nap
Valahogy majd csak kibírjuk 😊
Ez most az ALPHA verzió, az előző volt a pre-alpha, holnap folytatjuk, azaz egész este ezt a logómat csodálhatjátok ;-)
Ügyesen csinálta 😊
Amúgy szerintem a Coine felirat lehetne világosabb, alig látszik valami. Mondjuk a csillag szinével mehetne az is...
Persze te dolgod 😊
Amúgy szerintem a Coine felirat lehetne világosabb, alig látszik valami. Mondjuk a csillag szinével mehetne az is...
Persze te dolgod 😊
Most egy kicsit ez lesz amit most lácc, csak ki lesz javítva a jobb oldali villám...sajnos Red nem profi, mert úgy akartam, hogy az a 2 szélső Metallica csillag FOROGJON IS :-)))
de sajnos nemtom !
Shivernek, HOGYHOGY BELEFÉR AZ A LOGÓJA 4k-ba ?????????????????????????????????????????????
A profik NYUGODTAN segíthetnek ;-))
de sajnos nemtom !
Shivernek, HOGYHOGY BELEFÉR AZ A LOGÓJA 4k-ba ?????????????????????????????????????????????
A profik NYUGODTAN segíthetnek ;-))
Egyre kiváncsibb vagyok! 😊
Hehe
amúgy nemmegy szákott MSN, azért nem vagyok fenn
amúgy nemmegy szákott MSN, azért nem vagyok fenn
Kiváncsi vagyok, mit alkotsz! 😊
Arnie, lehet törölni! És nem a te felvetésedre, hanem elejétől fogva lehetett!
Shiver : naddzson király!
Shiver : naddzson király!
Jaja, a kép feltöltődik az SG szerverére
+látom.Csak asszem,nem mindig fog bejönni,mer mindig máshonnan Netezek.Saját gépemen még nincs.
Akkor is bejön a logó,ha más gépről írunk,mint ahol van??
Akkor is bejön a logó,ha más gépről írunk,mint ahol van??
KoЯn
hagyományos, vagy animált?
Arnie van olyan négyzet hogy "Kép törlése" csak nincs kivilágítva 😊)
Kész az új logóm, ez már Beta versio 😊)
Kész az új logóm, ez már Beta versio 😊)
Hi!
Van 1-2 hozzászólásom:
1.: Szerintem kéne olyan is, hogy törölni lehessen a logót. Ahogy néztem jelenleg ha egyszer csinálsz, utána, már csak másikat lehet felrakni, de "visszaváltani szöveges üzemmódba" nem lehet...
2.: JHettfield!
Neked hibádzik az átmeneted! Így nem lesznek kuncsaftok.
Van 1-2 hozzászólásom:
1.: Szerintem kéne olyan is, hogy törölni lehessen a logót. Ahogy néztem jelenleg ha egyszer csinálsz, utána, már csak másikat lehet felrakni, de "visszaváltani szöveges üzemmódba" nem lehet...
2.: JHettfield!
Neked hibádzik az átmeneted! Így nem lesznek kuncsaftok.
nemtom ki irta de jol eltalata... olyan a szemed mintha belennel szivva 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ps2 tényleg vedd le azt a fuckot olyan gagyi , coolabb volt anélkül, mondjuk még mindig nem jobb az enyémnél 😊)
Valami rajzprogram, pl. GIMP, Photoshop, Paint Shop, ezek a programok, a kreativitásodon múlik a többi.
A kép maximum 4 kbyte-os .jpg. vagy .gif lehet, 120x20 pixelben fog megjelenni.
A kép maximum 4 kbyte-os .jpg. vagy .gif lehet, 120x20 pixelben fog megjelenni.
Hogy kell csinálni?
töcskölés:😊))))))))
szerintem sem kell ez a töcskölés az első volt a legjobb!! ez a FUCK pc sem kel oda!
szerintem sem kell ez a töcskölés az első volt a legjobb!! ez a FUCK pc sem kel oda!
Téma: Logó készítési tanácsok!
version, az én tanácsom! Ne rontsd el! Tök jó volt! Fuck PC meg töcskölés nem kell.
version, az én tanácsom! Ne rontsd el! Tök jó volt! Fuck PC meg töcskölés nem kell.
Olvassátok el az alcímet, meg a legelső hozzászólást, és ennek megfelelően tessék a topicba írogatni! A logo top10 külön topicban van, ott lehet versengeni, a Próbáld itt ki saját logódat! -ban lehet "Próba!" szintű felkiáltásokkal tesztelni az új, jobb logót, ide a logó-készítéssel kapcsolatban várunk kérdéseket, és segítségnyújtást!!