150
Ha nem vagy túl jártas a képszerkesztő progik használatában, akkor segítséget kaphatsz, hogy készítsd el logódat...
-
#67 na jó
itt a logóm
0I0
I
I
I
8
-
#66 Arnie, lehet törölni! És nem a te felvetésedre, hanem elejétől fogva lehetett!
Shiver : naddzson király! -
#65 Akkor jó! -
Tomcat #64 Jaja, a kép feltöltődik az SG szerverére -
#63 +látom.Csak asszem,nem mindig fog bejönni,mer mindig máshonnan Netezek.Saját gépemen még nincs.
Akkor is bejön a logó,ha más gépről írunk,mint ahol van?? -
Tomcat #62 hagyományos, vagy animált? -
#61 Na,én is kezdek dolgozni 1 logón. -
#60 Arnie van olyan négyzet hogy "Kép törlése" csak nincs kivilágítva :))
Kész az új logóm, ez már Beta versio :)) -
#59 Hi!
Van 1-2 hozzászólásom:
1.: Szerintem kéne olyan is, hogy törölni lehessen a logót. Ahogy néztem jelenleg ha egyszer csinálsz, utána, már csak másikat lehet felrakni, de "visszaváltani szöveges üzemmódba" nem lehet...
2.: JHettfield!
Neked hibádzik az átmeneted! Így nem lesznek kuncsaftok. -
#58 nemtom ki irta de jol eltalata... olyan a szemed mintha belennel szivva :) -
#57 Ps2 tényleg vedd le azt a fuckot olyan gagyi , coolabb volt anélkül, mondjuk még mindig nem jobb az enyémnél :)) -
#56 Valami rajzprogram, pl. GIMP, Photoshop, Paint Shop, ezek a programok, a kreativitásodon múlik a többi.
A kép maximum 4 kbyte-os .jpg. vagy .gif lehet, 120x20 pixelben fog megjelenni. -
amorf #55 Hogy kell csinálni? -
#54 pedig nem artana... :) -
#53 töcskölés::)))))))))
szerintem sem kell ez a töcskölés az első volt a legjobb!! ez a FUCK pc sem kel oda! -
#52 Csak egyet tudok tanácsolni: használjátok a GIMP-et :))) -
#51 Téma: Logó készítési tanácsok!
version, az én tanácsom! Ne rontsd el! Tök jó volt! Fuck PC meg töcskölés nem kell. -
#49 A P és az S betűk épp töcskölnek? Így születik a ps3? :)))) -
#48 rendben Dikkma :) -
#47 Olvassátok el az alcímet, meg a legelső hozzászólást, és ennek megfelelően tessék a topicba írogatni! A logo top10 külön topicban van, ott lehet versengeni, a Próbáld itt ki saját logódat! -ban lehet "Próba!" szintű felkiáltásokkal tesztelni az új, jobb logót, ide a logó-készítéssel kapcsolatban várunk kérdéseket, és segítségnyújtást!! -
#46 nekem nem kell logó készítéshez segítség :)) -
#45 X humano!ujatt tettél fel? az elöző elmosodott jobbra az sokkal jobb volt.. amugy Versuion a csillogós sokkal jobb volt! -
#44 Sima fehér alapon ütősebb volt. -
#43 ugy látom ez a BEST FORUM kis hazánkban!!!! -
#42 még mindig azok a legjobb logok amiket leirtam a fatalaty é is cool...
Version a tied sem egyszerű..én nem akartam kitenni egy GC logo-t...azé annyira nem vagyok megbuzulva a konzolért... -
#41 hehehehehehe -
#39 logo keszitest valalok SOK PENZERT:) -
#38 nehogyazthidd :) en meg a palcika emberrel is leizzadok :) scripteket futtatni nemnehez dolog csak probalgatni kell hogy mi az ami szepe vagy jova teszi a kepet. -
#37 faszom mindenki grafikus csak én vagyok 3balkezes
-
#36 hasznald egeszseggel:) -
#35 nekem meg adobe s toltartom is van :) valami compfair on nyertem :) -
#34 ez a logo jó ötlet volt... -
#33 inkabb ps mint psp oke?
adobe rullz -
#32 psp, new layer-mask-gradient
roviden ennyi:D
a maszkolas elmelete, alap:) -
#31 na ja ez mar jopofa -
#30 Hát ez megégett? Na de legalább teccik:)) -
#29 Alakul, alakul! -
#28 ott en se :) -
#27 Legyen mondjuk Paint shop. Én ott se tudom mit kell. -
#26 paint tal eleg nehezkesen. probald meg egy rajzprogrammal...