Logó készítési tanácsok
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki nem csinálna olyat hogy egy magyar zászló beleírva jó betükkel:
Rambo 12
és a bal szélére egy kettõskeresztet ami forog kérlek
Rambo 12
és a bal szélére egy kettõskeresztet ami forog kérlek
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni..
Szeretnék csinálni egy "képet,szöveget" a nickem"re".( Valami olyasmit mint a G@bor-é és Mr.Macho-é,de nem muszáj pont ilyet)De foggalmam sincs,hogy hogy kell,és milyen progival. Valaki segítene nekem megcsinálni? Elörre is köszi! :))
Szeretnék csinálni egy "képet,szöveget" a nickem"re".( Valami olyasmit mint a G@bor-é és Mr.Macho-é,de nem muszáj pont ilyet)De foggalmam sincs,hogy hogy kell,és milyen progival. Valaki segítene nekem megcsinálni? Elörre is köszi! :))

ha valaki válalja:
a kamionnak a lámpái vilogjanak,a tábla meg forogjon
és középre kéne be inri h:Sunyi valami jo betükkel:D
köszi szépen
Scania 4 es széria,124L 360 a Király!
igen. fel lehet vele darabolni képet? mondjuk vagy egy 800x600-as kép és fellehet darabolni 800x40-es darabokra?
másik: a kijelölést ha kijelölök egy kis részletet a képen, akkor azt a kijelölõ nágyzetet hogy lehet áthelyezni?
másik: a kijelölést ha kijelölök egy kis részletet a képen, akkor azt a kijelölõ nágyzetet hogy lehet áthelyezni?
http://loal.atw.hu
sztem vedd meg a photoshopot nem olyan drága. sztem olyan 200.00 Ft körül már kapsz egy régebbi verziót<#mf1>#mf1><#wow1>#wow1>
amugy csak tipp de kb annyiba kerül(lehet hogy a legújabb annyi, passz de ha érdekelne)
jah most néztem meg, a CS2 130.000 Ft. szal : itt ird be keresõbe hogy photoshop és ki is dobja hogy buy now :D:D:D
Jah egyébként nekem megvan ez a verzsön, tök jó, szal most irigykedhecc, na jó nem leszek szenyó, szalTöltsd le DC-rõl
amugy csak tipp de kb annyiba kerül(lehet hogy a legújabb annyi, passz de ha érdekelne)
jah most néztem meg, a CS2 130.000 Ft. szal : itt ird be keresõbe hogy photoshop és ki is dobja hogy buy now :D:D:D
Jah egyébként nekem megvan ez a verzsön, tök jó, szal most irigykedhecc, na jó nem leszek szenyó, szal
Vki tudna nekem küldeni mailba vagy belinkeli egy logo tervezõ progit!NAGYON KÉNE!!!
[email protected]
[email protected]
c115
betûtípus típus :) Tehát ezek ilyen szögletes fontok, direkt méretre készítve, jól mutatnak 3-4 pixeles magassággal is
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
utánanézek.......
az egyfajta betûtípus?
sztem használj pixelfontokat , azok kicsiben jól olvashatók.
sztem tegyél bele egy nagy brét .. az vicces <#idiota>#idiota>
Amúgy meg photoshoppal elég szépeket lehet csinálni , de gondolom ez is azzal készült..
Amúgy meg photoshoppal elég szépeket lehet csinálni , de gondolom ez is azzal készült..
gondoltam készítek magamnak egy logót, de a betûk alig olvashatók kicsinyítve (Photoshop), tudom többféle betûformátum van, asszem valami vektorgrafikus szinsztémás is
a kérdésem csak annyi lenne, hogyan tudok kicsi de jól olvasható betûket írni
pl. mint ezeken az ikonokon élesek a kontúrok (tudom ez gif miatt is van)
stb...
a kérdésem csak annyi lenne, hogyan tudok kicsi de jól olvasható betûket írni
pl. mint ezeken az ikonokon élesek a kontúrok (tudom ez gif miatt is van)
stb...
vélemény? Hogyan tdnák jobbat csinálni? milyen progival?
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Sziasztok! Szeretnék csinálni egy szuper profi logót készíteni, olyasmit mint a Hollywoodi filmstudióknak van. melyik programmal tudom ezt megcsinálni? Köszi!
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Sziasztok
Erdélyi,magyar gyerekekkel foglalkozó ifi szervezet vagyunk,szükségünk lenne egy ,,kifejezõ,logóra.Hol találok ,,logószerkesztõ programot,,ami ingyenes? esetleg
átalakítható ,,logó mintákat,,?Elõre is köszi.
Erdélyi,magyar gyerekekkel foglalkozó ifi szervezet vagyunk,szükségünk lenne egy ,,kifejezõ,logóra.Hol találok ,,logószerkesztõ programot,,ami ingyenes? esetleg
átalakítható ,,logó mintákat,,?Elõre is köszi.
hát tetszik, nem tetszik, akkor is csak március elsején látjátok meg a logo v3-at :)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
nem reges. van retail verzio meg trial.
msn? rakjatok fel trillian-t (www.ceruleanstudios.com) az müködik msn,aol,icq... mindenre.
msn? rakjatok fel trillian-t (www.ceruleanstudios.com) az müködik msn,aol,icq... mindenre.
morpheusról leszedheted, csak 132MB, de ha nincs kedved, holnap mikor ugorjak be a cd-vel?
civilization 3. írd fel cédére és lökd el hozzám pls :)
1 ideig nem kell suliba mennem. Tegnap 39.8 fokos lázam volt
1 ideig nem kell suliba mennem. Tegnap 39.8 fokos lázam volt
120X20 pixel, gif vagy jpeg, max 4k, és fórum föoldal - felhasználói infok - nick kép. photoshoppal meg nem fogsz gifanimot csinálni, ajánlott valami gif animator (ulead, stb) beszerzése.
hmmm, tudom hogy a logómánia létezik már egy ideje, de akkor nem volt időm ezzel foglalkozni, tehát lenne pár kérdésem:
hányXhány-as lehet a méret? és hogy illesztem be miután elkészült, illetve photoshoppal, hogy lehet animált képet csinálni?
hányXhány-as lehet a méret? és hogy illesztem be miután elkészült, illetve photoshoppal, hogy lehet animált képet csinálni?
Oldal 1 / 3Következő →