1206
Heroes of Might & Magic IV
-
#303 van mar multi patch? -
Ebola #300 KKHH nak igaza volt ...
A 4 hosom bement es osszevissza kaszabolta az ellent... igaz az egyik egy Battle Mage-e specializalodott "Rend hos" volt es igy nem volt tul jo a moraljuk de nem volt semmi gond... sokat kell varazsolni... -
Ebola #299 Figyi!
3 varral indulsz a jobboldalitol lefele jobbra elmenve egy fallal körulvett resz eszaki oldalan mesz... ha tovabbmesz jobbra ott lesz/volt az Ankh...
Ha a falas resz alatt elmesz balra akkor lefele lesz egy haziko ahol badogembereket lehet toborozni.
Na ott nyomas delnek tovabb majd kicsit balra lefele. A terkep aljan lesz egy haziko es barmelyik
hosoddel mesz be a hazikob a kezebenyomjak a kalapacsot... remelem odatalalsz... ; ) -
Borg #295 1. Hogyan lehet a hardware acceleration levétele nélkül eltüntetni azt a szar négyzetet a kurzorról? (R8500)
2. Miért van az, hogy pl "disabled" lesz a titan tenyésztő épület, vagy a monastery stb. játék közben? Eleinte még épithető volt, de nem volt ugye pénzem rá, most meg disabled... -
#289 én most kaptam havertól, nyomban le is másoltam. k***a jó röviden! -
Ebola #283 Csinalj Angyalokat! Két helyre is oket rakd... Es ne tamadj veluk csak támaszd fel veluk a halottaidat...
Igaz meg nem tartok ott... de szerintem igy legyurod uket... -
#282 Jo hat en nem birkozok azzal a csaptatal a masidik palyan.
Van 3 Minotaurusa egy Efreet egy lo meg 3 meduza ize.
minotaurus darpbjakent 83/82/83
Efreet 140
Lo 120
meduza ize 90/91/90
Most en mit tudgyakcsinalni ezek ellen?
Nekem van 3 hero
83 crusader
90 monk
:( -
Ebola #281 Hali! Tud valaki oldalt/helpet hogy a "specializalodott" hosoknek mi a plussz tulajdonsaguk? ezekre gondolok:
Might heroes:
Tactics/Combat: General
Tactics/Nobility: Lord Commander
Tactics/Scouting: Field Marshal
Combat/Nobility: Warlord
Combat/Scouting: Ranger
Nobility/Scouting: Guildmaster
Magic heroes:
Any 3 magic schools: Archmage
Order/Life: Monk
Order/Nature: Enchanter
Order/Chaos: Wizard
Order/Death: Shadow Mage
Life/Nature: Summoner
Life/Chaos: Heretic
Life/Death: Dark Priest
Nature/Chaos: Warlock
Nature/Death: Demonologist
Chaos/Death: Lich
Death: Necromancer
Heroes of Might and Magic:
Order/Tactics: Illusionist
Order/Combat: Battle Mage
Order/Nobility: Wizard King
Order/Scouting: Seer Life/Tactics: Crusader
Life/Combat: Paladin
Life/Nobility: Cardinal
Life/Scouting: Prophet Nature/Tactics: Warden
Nature/Combat: Green Knight
Nature/Nobility: Beast Lord
Nature/Scouting: Bard Chaos/Tactics: Pyromancer
Chaos/Combat: Fireguard
Chaos/Nobility: Witch King
Chaos/Scouting: Fire Diviner Death/Tactics: Reaver
Death/Combat: Assassin
Death/Nobility: Dark Lord
Death/Scouting: Ninja
-
#280 nem bugos, csak egy akkora memory leak van benne, mint egy nagyobb lakótelepi ház :) -
#279 hat ha ez igy van akkor igencsak bugos a jatek :) -
#278 ha el is indul (szerintem igen, az eddigi heroes-ok is elindultak specifikáció alatt), akkoris beswappol 1-2 óra játék alatt LEGALÁBB 1 gigát a vinyórol, még nálam 640 mega ram mellett... -
Vati #276 Sziasztok! Azt szeretnem megtudni, hogy hol van Pesten olyan hely, ahol számítógépen lehet játszani (nyilvánosan). Öteleteim vannak, de koknrét helyek kellenének. Azért kérdezem, mert egy kutatást végzek, amiben 11-14 éves gyerekeket kell kérdeznem, olyanokat, akik sokat játszanak "gyilkolászós", vagy szerepjátékokkal. Egy egyszerű kis kérdőív meg egy teszt az egész. Megköszönöm, ha valaki tud valami hasznos infót, eseteleg jelentkezőt, aki hajlandó erre a kérdőívre (max negyedórás), hogy ír egy e-mailt. -
#275 innen töltsétek:http://mirrorwarez.freeweb.hu/index.html -
#274 megvenném a HOMM4-et *mivel szar a Q-czi* 1kért postázni kéne *mert egri vagyok* írj ide:[email protected] ha eladnád! -
#273 nekem se fagyott eddig meg.Szinten amd xp m van epox 8kha+ ba.Es marha gyors ,nem lassul be. -
#272 ftp-t plzzz! -
Zerg #270 Hali!
Nekem is AMD-m van (XP1600+ es egy EPoX 8KHA+ lap) szerencsere soha nem fagyott meg a game, pedig nagyon sokat jatszottam mar a Heroes 4-vel, amiota "megjelent" ;).
Tehat a fagyast nem valoszinu, hogy ez okozna. Kollegamnak pl. a Celeronon szinten fagyogat. Talan a memoriaja lehet keves (128 MB), vagy passz. Na fagyas tema ejtve.
Azt hiszem teljes jogal allithatom magamrol, hogy igazi Heroes fan vagyok, es meg finom voltam.
A 4. resz vitathatalanul sokat valtozott a 3. reszhez kepest. Termeszetesen vannak elonyok es hatranyok is egyarant. A grafikaval nincs semmi gondom, sot gyors is, meg 1280x1024-ben is. Talan a varban a kastelyra klikkelve gyengebbek az egysegek rajzai, vagy csak sokkal massabbak, mint a 3-ban voltak.
Sokan irogattak itt 3D-s dolgokrol, azt kell, hogy mondjam, nekem egyaltalan nem hianyzik.
Hasonlitgattak itt a Heroest az Disciples 2-hoz, amely lehet hogy 3D-sebb, talan valaki azt szebbnek is veli, na de kiforrottsagban, szavatossagban, es hangulatban a Heroes 4 nyomaban sincs, es sokkal inkabb ezek szamitanak, mintsem, hogy full 3D-s e, vagy csak izometrikus 3D-s. Az Etherlords-val valo hasonlitgata mar durva dolog, velemenyem szerint az stilusban mar messze esik a Heroes-tol.
Vissza a jatekhoz...
-A varazslatok teljesen atalakultak, meg szokni kell.
-A varakban az alternativ fejlesztes jo otlet, de az upgrade hianya picit bosszanto.
-Sajnos a penzugyi/gazdasagi resz is egyszerusodott, na de sebaj ez csak egy maximalista siralma.
-Amit sokkal nagyobb problemanak tartok, az a hos aktiv reszvtele, ez alapjaiban felrugta a megszokott rendszert, meg kell szokni.
-Sajnos kikapcsoltak a grid-et is, ez mar sulyos hiba. Igy jelentosen csokkent a hatckozbeni strategia szerepe.
-Az egysegek "sajat" varazskonyve pozitiv.
-A varak kiegyensulyozottsagarol meg nem nyilatkozom, majd nehany honapnyi jatek utan... :). Elso ranezere picit kiegyensulyozattlanabb, mint a 3, de ez betudhato a relative keves tapasztalatomnak is.
-A skil rendszer hatarozottan fejlodott. Bar errol is csak hosszu-hosszu jatek utan lehet erdemben hozza szolni.
-A csatak kozbeni un. "elobb visszasebzek, majd azutan halok meg" szisztema fura, de nem rossz. Talan az ijjaszok visszasebzese nem kellett volna.
Mindent osszevetve biztos, hogy sokban valtozott a Heroes 4, de az is valoszinunek latszik, hogy mindezen valtozasok ellenere egy rendkivul jo jatekot hoztak ossze a 3DO-nal.
Aki meg kevesli a palyakat, az gondoljon bele a 3 utani Heroes mission disk aradatra, talan most sem kell felnunk, hogy palya nelkul maradunk, biztos hogy dolgoznak a 3DO-s sracok... :)
Zerg -
M.A.D. #269 Ok. Én sem azért írtam, hanem mert egy P4-esre vágyom. :)
De ami igaz, az igaz. A Swap-et megcsinálhatták volna jobban is. -
#265 rengeteg memóriát zabál, kell neki sokszáz mega swap-hely... -
M.A.D. #264 Nálam egy "szar" AMD K6 III-533-as cammog, és 4 órán keresztül semmi gond nem volt. Jó, nem az igazi, de még nem fagyizott. -
#262 ati-s egérproblémákra kiváló megoldást nyújtott nálam a legfrissebb driver is, és azzal nem kellett levenni a hardvergyorsításból. (ja, és nem szabad ráncigálni az egeret amíg töltödik a 3do-s anim, ott be szokott zavarodni) -
#261 "hat ott van egy Efreet aki orzi a Sword Of GOD ot" mit örzök? jaaa... tudom :) jelentös mennyiségü mágiákat kell használni. lassítások, song of peace-ek, stb... az indexes topicon elég jól ki lett tárgyalva :) -
#259 Az egérkurzor problémára van orvosság a readme.txt-ben. Persze azt senki nem olvassa el -
#258 ez csak nálam van hogy felmegy 7k-ra a letőltés és megáll?!? mondjatok 1 rendes ftp-t plz! -
#257 Szal a elso capmaing masodik missioja ahol az Oraclet kell megeresni... hat ott van egy Efreet aki orzi a Sword Of GOD ot es aszt semmifele kepen nem tudom megolni.. ha varok es csinalok magamnak 100 katonat is akkor neki is no es egyszeruenakarhogy fejlesztem magam nem tuom elverni oket sehoggy... kerek javaslatokat! -
kisviku #256 Hát igen.Ezzel teljesen egyetértek.
Egy topicnak inkább azt kellene nyújtani a játékostársaknak ami jár.Segítség.
Amit írtál a kiegészítőkről a Homm sorozathoz,arra azt kell mondanom,hogy én mindig kitörő örömmel fogadtam.Jó, ez az én véleményem.
Más.Sajnos még nincs meg az újabb alkotása a 3do-nak.Tehát még nincs meg a 4. része nekem.
Olyanoktól kérnék véleményeket akik rendkívülien fanatikusan "Hirózosok" voltak vagy azok még mindig. -
Borg #255 na végre én is ki tudtam próbálni a gamet.
+szép a grafikája, semmi szükség 3Dre benne. 1280ban szakit ezerrel ati 8500ason,egy akadást nem láttam, p3s 1133-al.
+sok apró újitás, lehetőség
+nagyon bejön a zenéje, tiszta gyűrűk ura feeling:)
-ati8500al kissé nincs kibékülve, kékhalállal indult elsőre, aztán már szépen megy, csak a kurzornak valami krikszkrakszos 10x15ös téglalap csüng az alján, ennek mi is a szerepe? csak nálam néz ki hülyén vagy mi az ott?
-egér görgöit nem támogatja, egy 2002es gama igazán tudhatná ezt már!
-2CDs.. és ráadásul minden szart felrak a winyora..de hogy minek.. -
Ebola #250 http://free.x3.hu/qci/index2.html nem jo? -
Ebola #249 Hat felraktam... 10 perc jatek utan fagy...
800x600ban 20 perc utan fagyi...
pedig eddig nem sok progi fagyott a gepemen... Van valami otletetek? -
#240 ja hat ha felmesz b.net re akkor biztos akadni fog foleg 8 paleyres game ba ,de az nem a gep hibaja hanem a szaros blizzard e,hogy lassan egy eve mar nem tudtak egy jol mukodo b.net et letrehozni. -
fucko #239 Az meg hangyan,mert csak azutan jon a kinlodas. -
M.A.D. #238 Fent van ÉK-n a szigeteknél (hajóroncsok).
-
#235 A diablo minden geped akad.
-
Yfel #232 Erdekes, nekem Gforce2-m van egy P4 1.7 alatt (ami raadasul meg SDRAMos is) es egyszer nem akadt meg a Diablo 2... valaki fel tudna sotetiteni, hogy ez hogy lehet?
(a flame-et tessek kerulni, nem olvastam vegig a topicot)
A heroes4-et meg mindenkeppen megveszem meg ma, vagy letoltom a netrol :) -
#231 olvass vissza plz... "többszázszor" ki lett tárgyalva már, hogy hotseat van. -
Borg #230 Hot Seat mode sincs a HoMM4ben? vagy csak a hálózati dolog maradt ki? -
#229 hehe.
Pusztába kiáltott szó minden, amit neked mondok, ugyhogy abba is hagyom a topik offolását(csak szépen magyarul).
-
#228 Ennek az elso fele a perspektivikus abrazolasra is igaz, a masik fele meg hulyeseg.
Mivel a moncsid 2D-ben mukodik, ezert minden, amit latsz, az 2D. Ha a dolog "terhatasu", akkor is.
3D engine-nel nagyon kiraly izometrikus nezetet lehet alkotni, es marhara nem 2 sikrol szol a dolog. -
Ebola #227 Hat amig nem lesznek elterjedve a hologrammonitorok addig csak 2D-s progikkal jatszhatunk... es minden al 3D... -
#226 Az izometrikus ábrázolás egy 2d leképezésű ál 3d-s megoldás. Onnan látszik legjobban, hogy csak egymás mögé és mellé helyezi az alakzatokat, egymás fölé nem. Úgy kell elképzelni, mint egy sakktáblát: bár külsőleg 3d, a lényegét tekintve mégis csak két síkban mozognak a bábuk.