1206
Heroes of Might & Magic IV
  • magus
    van má rmulti patch?
  • Willy
    Mindenképpen ezt veszi el. Csináld azt, hogy már az elején tedd talonba és ne őt fejleszd.
  • kropotkin
    Mit tudok kezdeni az ellen herojaval aki a bortonomben ul?
  • Ebola
    tudom :) már vár vártam ;D
  • Zerg
    Most olvastam, hogy a hamarosan erkezo Heroes IV javitasban vissza kerul a hatszogletu halo :))).
    Tovabba olvastam, hogy valtoztatnak egy picit a kiegyensulyozattlansagon is.
    Az elobbinek nagyon orulok, az utobbit, meg majd meglatjuk...
  • Efreet
    azok efreetek :) Efreet én vagyok :))) egyébként tényleg simán csak hösöket kell használni, és nagyon lehet tarolni.. (igenis jó varázslat a song of peace meg a quicksand is)
  • Ebola
    a 4 hőssel az egész pályát végig lehet vinni...
    Az Efeet-es sereget is... csak sokat kell varázsolni :)
  • mad mind
    De a New World nem a tulajdonuk, vagy igen?
  • Inquisitor
    "A 3DO csupa selejt játékot adott ki (M&M világtól eltekintve)"
    Na ja, de ha pont azok készítőit rúgták ki (Miért?), aakkor olybá vehetem, hogy nincs többé 3DO, nincs többé Heroes sorozat ...
  • magus
    na pliz help
  • Goodwill
    :)
  • harcu
    Sounds of Silence = Song of Peace
  • harcu
    Medgyessy has two true heroes: Kovacs, Kunce
    Kovacs casts revive on Medgyessy.
    For Orban is not dead do
    Kunce casts Sounds of Silence on Death cast Orban.
    Kovacs attacks Orban.
    Death side Quislings are losers.
    The Good side is the winner
  • thom
    Választási Heroes 2002:
    High moral enables Orbán to attack again.
    Orban casts Lightning Bolt on Medgyessy.
    Medgyessy perishes.
    Red player is dead.
    Orbán is victorious!
  • Árnyvadász
    Efreet: Megtudnád mondani, hogyan kell a menüt kisebbé tenni, hogy a játéktér nagyobb legyen? Thx---
  • Efreet
    a towngate a legközelebbi barátságos citybe visz. -> nem lehet 1 überbrutál hös-sereggel bevédeni egy teljes frontvonalat.
    nekem nem hiányzik a játékból, másképp kell játszani vele. szerintem fun.
  • Mighty
    Help!
    A 2. chapter-ben a 2. palyan mitt kell tenni? Mar mindenkit kinyirtam, minden elfoglalhatot elfoglaltam. (a tolvajok azt mondjak, mar nincs ellenfel...)
    Van 4 kulcsos sator (2-2 kek es narancssarga)
    Ket lejarat az also szintre.

Tanacstalan vagyok....mar 2 millaval szaladgalok :)
  • Goodwill
    én azt mondtam/kérdeztem, nem szar-e a H4 townportal+dim.door nélkül?

mire jó a town gate?
  • magus
    hali, egy kérdés. A tündék második pályályán vagyok, ahol Elwin a hősöm. Na most az a baj, hogy mindenkit megöltem, és az uccso, kaput nem tom kinyitni, merrt azt mondja hogy még trollok vanak kinn, de sehol sincs már egy se. AKkor most mivan?pliz help
  • thom
    Nálam még nem fagyott soha sem, Celeron 1 Ghz 256 MB RAM.
    Mikor lehet már INTERNETEN nyomni????????
  • Árnyvadász
    Hali! Azt nem tudjátok véletlenül, hogy lehet e a játékteret ábrázoló képméretet növelni? Azaz, hogy az oldalsó menü kicsit kisebb legyen és a játéktér nagyonbb. Nem mint ha olyan oriási gond lenne, csak így fél képernyőn a menü van jelen. Amúgy a játék nagyon szép, zene PERFECT :), és nekem is néha kifagyogat és ismétel a zenénél egy pár secig, de amúgy minden ok.
  • Sanzyy
    Mióta megvan a game egyszer lépett ki, de az azért volt mert a winME felszabált kb 1.5 GB helyet...csak néztem hogy mekkora a swap fájl:) amugy még semmi gond nincs vele...de a multis patch már jöhetne
  • MuERTe
    Asszem az efreet féle memóriabug a tettes. Nálam nem nagyon tud 1gigát elszveppelgetni. De nem csak nálam fordul eló. Amugy a homm 3-nál már annyira megszoktam az autosavék visszatöltögetését, hogy különösebben nem is zavar.
  • EqUiNooX
    Nekem sem volt még vele gondom, max annyi, hogy néha azt hiszem megőrülök, mire megértem mit miért :]
  • Borg
    Érdekes nekem még egyszer sem fagyott le!
    Pedig tegnap is 6órán át jáccottunk tesómmal...
  • MuERTe
    Olyan mint a HOMM3 első kiadása. Cirka kétóránként menetrendszerűen elfagy. Remélem hamarosan jön a pecs hozzá.
  • Ams
    de viszont egy rendes battle mage (gmaster order, chaos life, death) agyon gyaláz 1 gmaster archery-st.
  • thom
    Melyik csoport a legjobb a 4-esben, az én szívemhez a nekromanták állnak legközelebb
  • thom
    Nekem a 2-es is tetszett, és jó szerintem, hogy a 4. részben vannak 2-es lények is és 3-asok is.
  • thom
    Most nincs időm végig olvasni az összes hozzaszolast. Lehet volt mar szó róla, hogy lehet e a lényeket upgradelni, mert én nem találtam ilyet. Ma szereztem be az első benyomásom jó.
  • Goodwill
    nekem a 2 nem teccett (valszínű azér, mer a 3 után jáccottam vele)
    nem szar, hogy nincs benne town portal+dimension door? úgy van megcsinálva a game, hogy ezek ne hiányozzanak?
    mer a H3-ba ha ezek megvoltak (akár csak az 1ik), már majdnem tutkó volt a győzelem, viszont itt amikor olvastam hogy kimaradnak, majdnem kiakadt a nemlétező píííszmékerem baze
  • Goodwill
    milyen egérgörgőket?
    hja amúgy borg ha ráérsz/ha nem majd nézz már el a hardware fórumba/refresh rate kösz
  • Borg
    A hősnek meg kell tanulni az adott kategóriás varázslatokat varázsolni is! Mindenféle helyen össze lehet szedegetni ilyen magic tudásokat, vagy az egyik fajta várban van university is talán ott is van ilyen lehetőség.
    Attól hogy a könyvben ott vannak a varázslatok, még a híród nem tudja..
  • Borg
    Szerintem jobb. Ugyan nem 3Ds de nem is kell, igy is jobb lett a grafika valamelyest.
    Sok újdonság van ami miatt érdemes játszani, új élményt nyujt, de vannak persze negativumok is. Pl engem kib. idegesit h csak 5 creature épületét lehet max megépiteni a várba, meg a kurzorhiba r8500on (és NEM, NEM veszem le a hardwares gyorsitást, ***** a ***** a **** 3DO hogy nem képes normálisan megirni), meg hogy nem használja az egérgörgöket, meg hogy nincs olyan creature ház amit fejleszteni lehetne.. (pl 3ban golemeket..) meg hasonlok...
  • Goodwill
    Vki mondja már meg, jobb lett-e a game, mint a H3? Mer azzal szarrá jáccottam magam, a 4 még nincs meg.
  • magus
    nem mondtam hogy nem tetszik. szted irtaym volna ha nem játszoottam volna vele tul sokat?
  • EqUiNooX
    Dede, jácc csak vele, csak ne vidd tulzásba napi 12-14 ora nonstop..akkor nem lesz gáz .]
  • Willy
    Itt vannak a hozzávaló cheat-ek, ha valakinek kell. Aki nem szereti használni lapozza át.
    Code Effect
    nwcAmbrosia free materials
    nwcGoSolo auto-play
    nwcAres win combat
    nwcAchilles lose combat
    nwcHephaestus Elven Chainmail
    nwcEtTuBrute Dagger of Despair
    nwcExcalibur Ring of greater Negation
    nwcNibelungenlied Sword of the Gods
    nwcTristram Crusaders
    nwcLancelot Champions
    nwcStMichael Angels
    nwcSevenLittleGuys Dwarves
    nwcMerlin Magi
    nwcCronus Titans
    nwcBlahBlah Vampires
    nwcHades Devils
    nwcUnderTheBridge Trolls
    nwcKingMinos Minotaurs
    nwcXanthus Nightmares
    nwcFafnir Black Dragons
    nwcDoYouSmellBrownies Sprites
    nwcFenrir Wolves
    nwcFixMyShoes Elves
    nwcTheLast Unicorn
    nwcRa Phoenix
    nwcValkyries Ogre Magi
    nwcGrendel Behemoth
    nwcPoseidon Sea Monster
    nwcPrometheus Shroud Fow
    nwcAthena gain skill
    nwcThoth increase level
    nwcIsis learn spells
    nwcRagnarok lose scenario
    nwcHermes unlimited movement
    nwcValhalla win scenario
    nwcSacrificeToTheGods max luck
    nwcSphinx reveal puzzle map
    nwcAphrodite tatooed white trash
    nwcImAGod access cheat menu
    nwcPan max morale
    nwcCityOfTroy build all buildings
    nwcOldMan old man jack
  • EqUiNooX
    a HcGamer szerint jövhéten jön ki a multi patch..
  • Efreet
    a tacstics mindenkinek ad plusz movementet meg speedet.

magyar oldal: heroes.jatekok.hu
    pályából meg egyelöre van 2-3 darab itt-ott, multipeccs még nincs.