1206
Heroes of Might & Magic IV
-
#373 van má rmulti patch? -
Willy #372 Mindenképpen ezt veszi el. Csináld azt, hogy már az elején tedd talonba és ne őt fejleszd. -
kropotkin #365 Mit tudok kezdeni az ellen herojaval aki a bortonomben ul? -
Ebola #364 tudom :) már vár vártam ;D -
Zerg #363 Most olvastam, hogy a hamarosan erkezo Heroes IV javitasban vissza kerul a hatszogletu halo :))).
Tovabba olvastam, hogy valtoztatnak egy picit a kiegyensulyozattlansagon is.
Az elobbinek nagyon orulok, az utobbit, meg majd meglatjuk... -
#362 azok efreetek :) Efreet én vagyok :))) egyébként tényleg simán csak hösöket kell használni, és nagyon lehet tarolni.. (igenis jó varázslat a song of peace meg a quicksand is) -
Ebola #361 a 4 hőssel az egész pályát végig lehet vinni...
Az Efeet-es sereget is... csak sokat kell varázsolni :) -
#357 De a New World nem a tulajdonuk, vagy igen? -
Inquisitor #356 "A 3DO csupa selejt játékot adott ki (M&M világtól eltekintve)"
Na ja, de ha pont azok készítőit rúgták ki (Miért?), aakkor olybá vehetem, hogy nincs többé 3DO, nincs többé Heroes sorozat ... -
#353 na pliz help -
#352 :) -
harcu #351 Sounds of Silence = Song of Peace -
harcu #350 Medgyessy has two true heroes: Kovacs, Kunce
Kovacs casts revive on Medgyessy.
For Orban is not dead do
Kunce casts Sounds of Silence on Death cast Orban.
Kovacs attacks Orban.
Death side Quislings are losers.
The Good side is the winner -
thom #349 Választási Heroes 2002:
High moral enables Orbán to attack again.
Orban casts Lightning Bolt on Medgyessy.
Medgyessy perishes.
Red player is dead.
Orbán is victorious!
-
Árnyvadász #346 Efreet: Megtudnád mondani, hogyan kell a menüt kisebbé tenni, hogy a játéktér nagyobb legyen? Thx--- -
#345 a towngate a legközelebbi barátságos citybe visz. -> nem lehet 1 überbrutál hös-sereggel bevédeni egy teljes frontvonalat.
nekem nem hiányzik a játékból, másképp kell játszani vele. szerintem fun. -
#344 Help!
A 2. chapter-ben a 2. palyan mitt kell tenni? Mar mindenkit kinyirtam, minden elfoglalhatot elfoglaltam. (a tolvajok azt mondjak, mar nincs ellenfel...)
Van 4 kulcsos sator (2-2 kek es narancssarga)
Ket lejarat az also szintre.
Tanacstalan vagyok....mar 2 millaval szaladgalok :) -
#343 én azt mondtam/kérdeztem, nem szar-e a H4 townportal+dim.door nélkül?
mire jó a town gate? -
#342 hali, egy kérdés. A tündék második pályályán vagyok, ahol Elwin a hősöm. Na most az a baj, hogy mindenkit megöltem, és az uccso, kaput nem tom kinyitni, merrt azt mondja hogy még trollok vanak kinn, de sehol sincs már egy se. AKkor most mivan?pliz help -
thom #338 Nálam még nem fagyott soha sem, Celeron 1 Ghz 256 MB RAM.
Mikor lehet már INTERNETEN nyomni???????? -
Árnyvadász #337 Hali! Azt nem tudjátok véletlenül, hogy lehet e a játékteret ábrázoló képméretet növelni? Azaz, hogy az oldalsó menü kicsit kisebb legyen és a játéktér nagyonbb. Nem mint ha olyan oriási gond lenne, csak így fél képernyőn a menü van jelen. Amúgy a játék nagyon szép, zene PERFECT :), és nekem is néha kifagyogat és ismétel a zenénél egy pár secig, de amúgy minden ok. -
Sanzyy #336 Mióta megvan a game egyszer lépett ki, de az azért volt mert a winME felszabált kb 1.5 GB helyet...csak néztem hogy mekkora a swap fájl:) amugy még semmi gond nincs vele...de a multis patch már jöhetne -
#335 Asszem az efreet féle memóriabug a tettes. Nálam nem nagyon tud 1gigát elszveppelgetni. De nem csak nálam fordul eló. Amugy a homm 3-nál már annyira megszoktam az autosavék visszatöltögetését, hogy különösebben nem is zavar. -
#333 Nekem sem volt még vele gondom, max annyi, hogy néha azt hiszem megőrülök, mire megértem mit miért :] -
Borg #332 Érdekes nekem még egyszer sem fagyott le!
Pedig tegnap is 6órán át jáccottunk tesómmal... -
#331 Olyan mint a HOMM3 első kiadása. Cirka kétóránként menetrendszerűen elfagy. Remélem hamarosan jön a pecs hozzá. -
#329 de viszont egy rendes battle mage (gmaster order, chaos life, death) agyon gyaláz 1 gmaster archery-st. -
thom #328 Melyik csoport a legjobb a 4-esben, az én szívemhez a nekromanták állnak legközelebb -
thom #326 Nekem a 2-es is tetszett, és jó szerintem, hogy a 4. részben vannak 2-es lények is és 3-asok is. -
thom #325 Most nincs időm végig olvasni az összes hozzaszolast. Lehet volt mar szó róla, hogy lehet e a lényeket upgradelni, mert én nem találtam ilyet. Ma szereztem be az első benyomásom jó. -
#324 nekem a 2 nem teccett (valszínű azér, mer a 3 után jáccottam vele)
nem szar, hogy nincs benne town portal+dimension door? úgy van megcsinálva a game, hogy ezek ne hiányozzanak?
mer a H3-ba ha ezek megvoltak (akár csak az 1ik), már majdnem tutkó volt a győzelem, viszont itt amikor olvastam hogy kimaradnak, majdnem kiakadt a nemlétező píííszmékerem baze -
#323 milyen egérgörgőket?
hja amúgy borg ha ráérsz/ha nem majd nézz már el a hardware fórumba/refresh rate kösz -
Borg #318 A hősnek meg kell tanulni az adott kategóriás varázslatokat varázsolni is! Mindenféle helyen össze lehet szedegetni ilyen magic tudásokat, vagy az egyik fajta várban van university is talán ott is van ilyen lehetőség.
Attól hogy a könyvben ott vannak a varázslatok, még a híród nem tudja.. -
Borg #316 Szerintem jobb. Ugyan nem 3Ds de nem is kell, igy is jobb lett a grafika valamelyest.
Sok újdonság van ami miatt érdemes játszani, új élményt nyujt, de vannak persze negativumok is. Pl engem kib. idegesit h csak 5 creature épületét lehet max megépiteni a várba, meg a kurzorhiba r8500on (és NEM, NEM veszem le a hardwares gyorsitást, ***** a ***** a **** 3DO hogy nem képes normálisan megirni), meg hogy nem használja az egérgörgöket, meg hogy nincs olyan creature ház amit fejleszteni lehetne.. (pl 3ban golemeket..) meg hasonlok... -
#315 Vki mondja már meg, jobb lett-e a game, mint a H3? Mer azzal szarrá jáccottam magam, a 4 még nincs meg. -
#312 nem mondtam hogy nem tetszik. szted irtaym volna ha nem játszoottam volna vele tul sokat? -
#311 Dede, jácc csak vele, csak ne vidd tulzásba napi 12-14 ora nonstop..akkor nem lesz gáz .] -
Willy #308 Itt vannak a hozzávaló cheat-ek, ha valakinek kell. Aki nem szereti használni lapozza át.
Code Effect
nwcAmbrosia free materials
nwcGoSolo auto-play
nwcAres win combat
nwcAchilles lose combat
nwcHephaestus Elven Chainmail
nwcEtTuBrute Dagger of Despair
nwcExcalibur Ring of greater Negation
nwcNibelungenlied Sword of the Gods
nwcTristram Crusaders
nwcLancelot Champions
nwcStMichael Angels
nwcSevenLittleGuys Dwarves
nwcMerlin Magi
nwcCronus Titans
nwcBlahBlah Vampires
nwcHades Devils
nwcUnderTheBridge Trolls
nwcKingMinos Minotaurs
nwcXanthus Nightmares
nwcFafnir Black Dragons
nwcDoYouSmellBrownies Sprites
nwcFenrir Wolves
nwcFixMyShoes Elves
nwcTheLast Unicorn
nwcRa Phoenix
nwcValkyries Ogre Magi
nwcGrendel Behemoth
nwcPoseidon Sea Monster
nwcPrometheus Shroud Fow
nwcAthena gain skill
nwcThoth increase level
nwcIsis learn spells
nwcRagnarok lose scenario
nwcHermes unlimited movement
nwcValhalla win scenario
nwcSacrificeToTheGods max luck
nwcSphinx reveal puzzle map
nwcAphrodite tatooed white trash
nwcImAGod access cheat menu
nwcPan max morale
nwcCityOfTroy build all buildings
nwcOldMan old man jack
-
#306 a HcGamer szerint jövhéten jön ki a multi patch.. -
#305 a tacstics mindenkinek ad plusz movementet meg speedet.
magyar oldal: heroes.jatekok.hu
pályából meg egyelöre van 2-3 darab itt-ott, multipeccs még nincs.