1206
Heroes of Might & Magic IV
-
Otya #647 Nos, megoldottam a problémát.
Letiltottam a hangkártyát, és láss csodát, a h4 egész éccaka ment mint a kisangyal. Se fagyás, se lassulás, pörög rendesen. -
gtom #645 Hol lehet az 1.3-as cracket letölteni? -
Strangereister #644 Itt is le tudjátok szedni a pöcst, tegnap még müxöt:
http://www.akilleus.dk/patch/heroes4v10to13uke.exe -
Otya #642 :)))
Igazából minden más okkés rajta. Wolf, MoHAA este 8-tól reggel 5-ig multipléjerben ment, újraindítás nélkül.
Equinoox:
egyébként épp tegnap csináltam egy olyat, hogy letiltottam a hangkártyát és úgy próbáltam meg játszani (de nem igen értem rá hosszan nyúzni). Ma este több időm lesz, akkor kiderül.
-
#641 Nem lehet, hogy nem a game a hibás, hanem valami hardveres dolog, esetleg valami driver probléma okozza mindezt? -
#640 proci csere vidd vissza és mondd meg hogy fagy miatta a hiróz4:))) -
Strangereister #639 Hi! Nekem is vannak néha problémáim vele, de most lejött egyből, ezerrel -
#638 Fileplanetről legkönnyebben? eheh :P -
Strangereister #637 Megérkezett az europai 1.3 pecs, a legkonnyebben innen tölthetitek le
http://www.fileplanet.com/dl/dl.asp?/strategyplanet/homm/heroes4v10to13uke.exe
Végre megpecselhetem az originál verziomat is ... -
#635 akkor írd le a többet plz -
#634 az oldal nem létezik -
#633 annál azért sokkal több... -
Strangereister #632 Hi!
Körökre osztott stratégia...
(egyébként a www.heroes.jatekok.hu oldalon találsz a heroes4 menü alatt egy hosszabb leírást, és képeket a játékról) -
#631 milyen stílusú ez a játék? valaki le tudná nekem írni egy kicsit, köszi -
Otya #629 Hi all!
Van egy kis problémám, érdekelne hogy másnál is jelentkezik-e ilyen.
Kb. 3 hete lecseréltem az AMD K6-2met egy Athlon 1,33 GHz-es gépre. Minden jól is megy, kivéve a H4, mert baromira soxor lefagy (általában a csaták végén). Annyira leáll, hogy CtrlAltDel-el, vagy resettel kell a gépet újraindítani! A régi géppel egész éjszaka tudtam játszani kilépés nélkül (csak qrva tetű volt)
Most éppen fentvan az 1.2-es peccs, de amíg nem volt fenn, addig is ugyanez volt a problem.
Vajon mi lehet a megoldás?
Otya
(lehet hogy volt már lejjebb ilyen hozzászólás, de nem akartam újra átolvasni az egészet) -
#628 villáskulcs -
#627 thx -
#626 diplomacynál pénzért állnak át többen, charmnál "ingyen" kevesebben. -
#625 ha van mindkettö, felajánlja mindkettöt, és választhatsz, hogy melyiket használod - kiírja elöre mindkettönek az eredményét, és lehet választani. -
#624 ja, megvan: mi a különbség a charm, és a diplomacy közt?
ha mind2 van, melyik az elsődleges? -
#623 akartam valamit kérdezni...nemtom má mit is -
#622 az igen -
Strangereister #619 Nem sokat játszom pc-s játékokkal, egy kivétel van ez pedig a Heroes-ciklus. Mondhatni az összes létező stratégiai játékot kiprobáltam, de csak ez jött be 100%-osan. Annak idején a Heroes2vel játszottam abnormálisan rengeteg időt, és ez a heroes3-nál is megmaradt. Több emberrel ellentétben, nekem a negyedik rész is tetszik. Igazából egy percig sem gondolkoztam, hogy megvegyem-e az eredeti játékot a másolt mellé, ráadásként még egy fekete, hímzet heroes pólóval is gazdagabb lettem. Az viszont tök muris szerintem, hogy az originál exe-t kicseréltem az amcsi crackelt 1.2 exe-jére, így nem kéri a cd-t..., illetve javítva van egy-két dolog. Az európai pecs (v 1.3) a napokban várható, ami még mindig nem tartalmazza a multipléjer opciót! (ezt egyébként június végére igérik...)
Szóval én azt akarom kihozni ebből, hogy aki igazán nagy heroes rajongónak érzi magát, annak kötelező beszerezni az originált verziót, mégha nem is használja azt.
Nem tudom, hogy tudja-e mindenki, de a játékot megalkotó cég igen nagy anyagi problémákkal küzd, kérdéses, hogy egyátalán fennmaradnak-e, ezért duplán fontos, hogy támogassuk őket. Ha az elmarad, lehet, hogy kiegészítők sem fognak megjelenni a játékhoz. (amikhez ugyi biztonsági másolat sem készülhet...)
A minap találtam egy élvezetes pályát a:
http://www.heroes4.org/mapdownload.php -en
a neve Wold Leader2, a chaos-t nyomom, természetesen csempinyon fokozaton, bátran merem ajánlani mindenkinek, eddig semmilyen buggal nem találkoztam. -
#618 20 hozzászólást kell csak visszaolvasnod. -
#616 "önmagaddal kell elintézned, hogy hajlandó vagy-e NEM megvenni"
én ezen soha nem problémázok... -
#615 igen, nem tudom megérteni, hogy lehet erre pénzt kiadni... -
#614 nem fogsz megérteni. -
#613 ebben az esetben muszáj lenne, mert ez tényleg 1 nagyon jó játék, ami igen, hosszú ideig leköt. de szerencsére ott van a másik alternatíva -
#612 semmi se muszáj. önmagaddal kell elintézned, hogy hajlandó vagy-e NEM megvenni, azok után, hogy tetszik, és hosszú idöre lefoglal. szemlélet-beli kérdés. -
#611 Ha nem találták volna ki a biztonsági másolatot, megvenném, mert muszáj lenne. De így....nincs motiváció -
#610 nem ez az egyetlen játék ami megér annyit. söt, többet is. -
#609 nincs az a játék, ami nekem megérne 10 rugót... -
#608 amikor elöször kipróbáltam, akkor tudtam, hogy meg fogom venni. az, hogy magyar változat, az nem sokat változtat a dolgon. ez a játék megérdemli, és kész. -
#607 sok sikert hozzá -
#606 pár hónap alatt össze lehet rá spórolni... -
#605 az -
#604 kellemetlen. -
#603 a pénztárcám nem szereti az ilyen kihívásokat... -
#602 mert? -
#601 ebben az esetben határozottan kellemetlen lenne...