1206
Heroes of Might & Magic IV
-
#600 rossz érzés lenne megvenni valamit, ami tetszik? -
#599 -
#598 nem. full magyar verzió lesz boltban. -
#597 az ingliss verzióhoz lesz magyarítás? -
#596 köszi az infot... legalább tényleg megjelenik.. -
Strangereister #595 Tegnap beszéltem a heroes4 magyaroszági forgalmazójával; az ungarische verzio csak június közepe felé várható...
Ez elég elszomorító, tudván, hogy sokan megrendelték már, és az eredeti dátum május 1. volt. Nem tom mit sz@roznak vele... -
Ramza #593 "Hi! Nem is értem, hogy honnan veszitek is ezt a sok zagyvaságot! :)"
Onnan, hogy akik ezt mondták, azok valószínűleg annak idején több száz órát öltek bele a játék első három részébe. És ott még így volt. És valószínűleg a berögződések nem vetették észre velünk, hogy változás van :) -
Strangereister #592 Hi! Nem is értem, hogy honnan veszitek is ezt a sok zagyvaságot! :)
A morál úgy müxik, ahogy plimpli korábban leírta: a magas moráluak lépnek először - a körön belül-, majd a többiek. Ez azt jelenti, hogy egy tetűjáger paraszt hamarabb lép magas morállal, mint egy főnix alacsonnyal.
A magas szerencsével rendelkező egységek pedig kevesebb értékkel sebződnek az ellenfél csapása által.
Sir Ams: Én végignyomtam már az összes kampányt alacsonyabb fokozattaban, és most a life kampány után én is a love story-val szenvedek csempinyon fokozaton. Hát mit mondjak elég nehéz. Mivel nincsenek a közelben bányák, és alapanyagokat nagyon keveset ad az elején, kínszenvedés minden épület felépítése. Nem beszélve arrol, hogy le van tiltva már a level2 varázstorony is, és a level4 szörnytoborzó hely is, az ellenfelek meg brutál erősek. Én azt tudom csak javasolni, hogy nem muszály elfoglalni az összes várat, hanem csak a fő küldetésre kell koncentrálni! :) -
#590 "morali .... makszimuma." :) -
Ramza #589 További viták elkerülése végettt itt a mass fervor pontos leírása:
"Мораль всех ваших юнитов взлетает до максимума."
:))) -
#588 meg többször is. hogy jön ki másképp második kör végére a 3 adag illúzió a dzsiniimtöl? meg elsö körben már 2 adag, mire az idézett lények megindulnak? -
#586 lemegy a kör normálban (magas morál miatt lehet hamarabb kezdeni), aztán a kör végén a magas-morálosok kaphatnak még 1 támadást, az alacsony morálosok meg a következö kör elején kapnak kimaradást. de 2x egymásután soha. -
#584 szerintetek mi a legjobb taktika a love story-s kampány 1. pályáján? -
#583 nembaj, akkor is nagyon jóóó -
Ramza #582 Tényleg? :)
Hú, lehet, hogy tényleg sokat h3-aztam, és azért hittem még most is azt, hogy kétszer lehet gyakni.
Hát ez van :( -
Ramza #577 100%-ig egyetértek ezzel a hozzászólással.
Egész egyszerűen mindenre van rengeteg megoldás. Valami hihetetlen magas szintre emelték a kombinálhatóságot és a taktikázási lehetőséget.
Arról nem is beszélve, hogy egy híró mekkora segítség tud lenni egy-két közepes, de jól megválasztott varázslattal.
Isten ez a játék, na! :) -
Zerg #576 Csak a Cyclops-okrol jut eszembe...
Milyen "aldasos" hatassal van rajuk egy kis Forget-fullness :D. Esetleg utanna le is lassitani, majd ha kozel er akkor Song of peace, ezek utan rohelyesen egyszerru lenyomni oket. Ja es mindezt max nehezsegen....
Csak a "rend" kedverert, ezek max 3. szintu Order magiak es masodik szintu life magiak... Szandekosan nem irtam 4. szintu berserket, vagy az 5. szintu Hipnozy varazslatot.... :)
Lassitashoz eleg akar 1 db Gene is :)
Viszont nagyobb letszamban kellemetlen lehet a Clone varazslkata is. Na jo nem szaporitom tovabb a szot, de a Heroes egyszeruen attol fantasztikus, hogy mindenre van 1000 fele recept, csak ismerni kell a jatekot... :)
Zerg -
Ramza #574 Itt szúrod el :) Elvileg a pályát 5 heroval kezded (ha nem, akkor biztosan nem tápoltad eléggé az előzőekben őket - vagy nem tudom miért). Őket össze kell rakni egy csapatba, melléjük kb. 10 champion és crusader, aztán hajrá. Egy jól varázsló hős aranyat ér (ha meg az elején még heavenly shieldet is húzol rá +200-400 hp, akkor végképp :)
Persze működő taktika lehet a tiéd is, de én jobbnak láttam az öt hírót egyben nyomulni ezen a pályán. Mondjuk előttelévő pályákon agyon is tápoltam őket :) -
JLH Fans #573 Mar melyik csataba?
Nekem 4 volt a max de 2 boven eleg nem? -
Ramza #572 Naná hogy kapnak! Már csak azért isfontos ez, mert ebbe a csatába ugyebár 5 hőssel megy az ember :) -
#571 ez ramzának ment.... -
#570 ja, csak chaos spelleket lő.
a mass fervorral a hősök is kapnak morált? tehát mégeccer varázsolhatok vele? vagy 1 körben csak 1et... -
JLH Fans #569 Nocsak nocsak Efreet visszatert:)
Vegulis meg mindig jobb hogy Efreet tert vissza es nem aNightmare:) -
#568 "csak" plusz 5 asszem... elég szokott lenni... amúgy azt vettem észre, hogy minél jobb a te csapatod morálja, annál többször kap az ellen rossz morál miatt kiesést... pedig a felirat szerint mondjuk +1-en van, de az én +8om miatt kapja a kiesést... nem tetszik a népnek, hogy az ellen sokkal vidámabb? :)) -
Ramza #567 Lehet, hogy nem maximális, hanem +5 morált ad, erre nem emlékszem fejből. Végeredményben szinte mindegy :) -
Ramza #566 A mass chaos ward a chaos szférába tarozó varázslatok hatását/erősségét felezi (olyanokat lő, ez szinte biztos, mert megnéztem, és azt hiszem csak azt a szférát ismeri a hős)
Mass fervor (ha jól emlékszem a nevére) pedig maximális morált ad minden csapattagnak, azaz közel 100%, hogy még egyszer cselekedhet a körben. -
#565 az lesz az....a mass chaos ward mit felez? a spell pontjait, vagy a spell erősségét? hja és mire jó a fervor?
köszi -
Ramza #564 Szerintem ez a negyedik pálya, ahol egy vár van, és ott egy efreetekkel, nightmare-ekkel és medúzákkal erősített hős vár a végén, nem?
Ha igen, akkor én úgy csináltam meg, hogy mass chaos ward felezi az ellenfél összes varázslatát (tehát varázslattal nem tud ölni), az efreet és a nigtmare folyamatosan kapta a a song of peace-t (nem túl jó) és a wasp mittoménmit (ez sokkkal jobb, mert mozogni sem tud tőle - alacsony szintű nature spell, amikor bogarak zsonganak körülötter:) Közben folyamatosan tükröztem az efreeteket illusionnal, és azokkal támadtam. Ja, hogy ennyi mindent hogy tudtam egyszerre csinálni? :) Mass fervorral és alapból bazinagy morállal, így gyak. kétszer olyan gyakran jövök mint ő. És így is hatodszorra sikerült.
Sajnos ezen a pályán varázslatot nem lehet tanulni, mert nincs elfoglalhtaó vár :-(
Ha nem ez a pálya volt, akkor bocs.
Remélem tudtam valamit segíteni. -
#563 ez még az (a 2. ilyen pálya), ahol nincs váram, semmi, csak hőseim, plusz 1-2 porfogó paraszt, akik beálltak...mármint hozzám beálltak (és közben beálltak, hehe :)) )
asszem nekem még idő kell, mire újratanulom a varázslatokat, skilleket... -
JLH Fans #562 Hmmm.
Hat igen a 3 varazslos felallas lehetnem alegidealisabb.
Vigyel inkabb angeleket szerintem ugy nagyobb sanszod van.
Lehet hogy hulyeseg de 1 es campaignbe nem tudsz vmelyik elfoglalt varba order magikettanulni?
Onnantol kezdve meg nyomjad a phantomot 1000 el,es nem fognak tudni megallitani. -
#561 :))
3 varázsló hősömmel a song of peace/health kombót nyomom 1folytában... :) csak ez kevés, mer több olyan 1sége is van, amelyik 1 ütéssel lecsapja vmelyik gyengébb hősömet... -
JLH Fans #560 Mert nem viszel par Potion of Immortalitit?:)
Most csinalok egy single palyat 2hossel nyomulok,de az egyik barmar19 es,ott is ugy vedeli mint jobb helyeken a sort. -
#559 áhh, még az elején tartok, 1.campaign kb.5ik pálya, 1 várbejáratnál vagyok, ahol van 1 30as hős elég erős sereggel, most ott szenvedek...az egyik hősömet legalább mindig kinyírja, és úgy ugye nem lehet továbbmenni (nemtom milyen varázslattal, vmelyik fire, 1szerre többet sebez). az a baj, nem jáccok vele túl sűrűn...ha jáccok, vhogy mindig a MOHAA-nál kötök ki :)
na majd most! -
JLH Fans #558 melyik Campaignben vagy?:)
Te is a love storyt itod?
En Feltettem advancedre es mivel azutolso palya expert,kicsit izzaszto...
Latom ezek szerint te is maximalista vagy es mindekit le akarsz gyilkolni a palyan:)
Mert van ugy hogy mar ezer eve megtudnam csinalni a palyat de minden loszart ossze akarok szedni elotte vegulis ezert campaign a campaign nem arra valo hogy vegigrohanjunk rajta:)
Azert csak hajra szoritok:)
-
#557 én intermediaten parádézok és 1általán nem könnyű....legalábbis nekem :) -
JLH Fans #556 Ez hulyeseg.
Baze ha Novicen vagy Intermdiaten nyomod akkor ne paradezz itt hogy ilyen konnyu vagy olyan konnyu.
Tedd fel Advancedre vagy Expertre akkor majd kiderulne hogy vigeckedsz a heroddal....
Akkor a 22 kuklopsz kezdetben nem 22 lenne hanem kb 70.
Kulonben az utolso palya amugyis expert,tehat ha eddig nem most majd halistennek jol megszivod meg gyengebb fokozataon is hogy rossz skillre tapoltal.
Majd a 30 faerie dragonon meglatjuk hogy kuzdod at magad a heroval.
Persze kellenek ilyen emberek a regi heroes 3 ban is volt par emberke akik el voltak telve maguktol hogy ok ok milyen erosek meg a diplomaciamilyen eros asztan multiba ugy leszivtak hogy orom volt nezni:)))) -
#555 kösz -
#554 minden értékböl (necro, tactics, stb...) az aktuális csapat legerösebbje számít, kivéve a stealth-nél, ahol a leggyengébb. -
#553 Ha 1 csapaton belül több hősöm van, melyik alapján gyúrja fel a harcosaimat? a legerősebb? -
jAMEsbAUd #550 szerintem a vampirok nagyon el lettek tulozva, iszonyatos mondjuk 50 vampir (grandmaster necromanciaval nem nehez osszehozni) es nem allit meg senki, maximum olyanok, akikbol nem lehet gyogyulni, viszont nagyon szar lett a town gate szerintem, regiben jo volt, hogy lehetett valogatni, hova akarsz portalni, de itt semmi... nagyon gaz... meg hianyzik ilyen dimension door varazslat is, meg egy csomo minden, viszont gyonyoru a jatek az tuti!