1206
Heroes of Might & Magic IV
-
#697 Sponsored by OB -
#696 ok, majd szólok, mielőtt (ismét) lelőlek -
#695 ahhoz fel kéne tenned a legújabb blád pecset, mer csak úgy láccik igazán -
#694 Szolj ha itt vannak a nehéz napok, akkor majd szolok mielőtt lövök jo? :P -
#693 sebaj, legközelebb nem kapsz hendikepet :PP -
#692 Gyorsan és hatékonyan :) Tesco gazdaságos. :P -
#691 nemis.....mit gondolsz, hogy tuttál lelőni többször is? -
#690 Hantaboy :P -
#689 sajnos az nem megy....meg van kötve a kezem -
#688 Ezek szerint te már megvásároltad! Elárurlnád melyik üzletben leltél rá? -
#687 biztos nem néztél körül eléggé.....javaslom járd végig újra -
#686 Ha titok, akkor nem fogom megvenni! :P Én keresgessem össze-viszza az üzletekben?
Már minden boltban megkérdeztem! :P -
#685 Hmmm -
#684 titok -
#683 A kurva magyar verzio mikor jön már ki?
-
#682 nincs semmilyen tárgy, csak simán megkapod a lóvét -
marcello #681 Egy óriási kérdésem van a játékkal kapcsolatban:Van-e benne olyan artifact, más tátgy, ami olyan szerepet tölt be, mint a homm3-ban a grál? én nem találtam az editorban.Ha nincs akkor meg minek vannak obeliszkek. a helpet előre is köszönöm -
#680 Még mindig semmi?
-
#677 De igedesits! :( -
#672 menj inkabb legiozz :)) az rulez game -
#670 get a life ... most a kovetkezo az lessz hogy szuz vagy pedig xx eve van ra eszkozod hogy ne legyel az :) -
#669 2 éve van jogsim, de még tiszta vagyok -
#668 nah ja ... de mindenki 1x vezett ugy hogy ivott nemde ? nincs olyan ember a foldon aki 1x sem vezetett ugy hogy nem ivott meg vagy evett meg 1 konyakoss megyett (persze leszamitva azt hogy nagyon friss a jogsija ...) -
#666 talán nem akar dönteni, hanem játszani :) -
#665 es hogy dontesz melyik a legjobb ha nem is lattad a masikat ? -
#664 kösz, inkább nem, de elhiszem hogy szebb... :)
nekem ilyen stílusú gaméből elég 1, és az legyen a legjobb! így is qrva sok időmet elveszi.... -
#663 most így elgondolkodva... érdekes ötlet egyáltalán összehasonlítani a 2 játékot... (én is megtettem) tök más alapötlet, más felépítés... na mind1, mindkettö nagyonjó :)
az AOW2 csatarendszere pár szempontból tényleg nagyon szép :o) -
#662 igen ... konzumerizmus ... a nev adja el a jatekot ... nezd ... naaagyooon regi gamer vagyok .. Homm4 igenis jo ... csak szerintem kicsit elhamarkodtak ... es ezt ugy mondom hogy a campaigneket megcsinaltam , scenariokat is jatszottam ... de a varosok nem olyan szepek mint a HOMM3-ban ... a csata meg ... haat nezd meg az AOW2 csatajat es hasonlitsd ossze a grafx-et -
#661 "semmi extra nincs benne"
pffffff -
#660 nekem az age of wonders2 sokkal jobban bejott ... most lincselhettek de ha nem Heroes neven jelenik meg ez akkor eszre sem venne senki ... semmi extra nincs benne ... a graf meg joszivvel is mondva csak kozepes szerintem . -
#659 azt én is szeretném tudni -
jAMEsbAUd #657 Nem tudtok valami jo infot arrol, hogy mikor jelenik meg a Multiplayer patch? Az oldalon nem sok szo esik rola... Mondjuk egy gepen mar most is lehet ketten (vagy tobben) jatszani, csak egy kicsit modositani kell a palyakat a campaign editorban, aztan lehet valasztani tobb jatekost... de azert jo lenne mar haloban is... -
#655 kijavították a memory leak-et :) végre lehet rendesen játszani, alig-alig tölt játék közben, pillanatok alatt bejönnek a várak, nem lassul be... rulz :) -
jAMEsbAUd #654 ErAdEn te vagy a kiraly ;) -
ErAdEn #653 Modemesek használhatják az itt található programokat a patch felrakásához az eredeti 1.0-ás EXE letöltése helyett. -
zero977 #652 Fennt van a crack a www.gamecopyworld.com -on!!! -
#651 Ha lesz krekk, szoljatok, addig akkor nem tokolok vele :] -
Ramza #650 Már tényleg ideje lenne, én is minden nap nézem, de még semmi :( -
zero977 #649 De kell,mert ez hivatolos patch,meg kell crackelni.Latogasd a www.gamecopyworld.com -ot,szerintem napokon belul ott lesz a crack. -
jAMEsbAUd #648 Csak egy kerdes! Ehhez az uj crack-hez (1.3) nem kell valami crack? Meg nem tettem fel, kivancsi vagyok, mik a tapasztalatok... :)