Heroes of Might & Magic IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mass fervorral a hõsök is kapnak morált? tehát mégeccer varázsolhatok vele? vagy 1 körben csak 1et...
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Vegulis meg mindig jobb hogy Efreet tert vissza es nem aNightmare😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Mass fervor (ha jól emlékszem a nevére) pedig maximális morált ad minden csapattagnak, azaz közel 100%, hogy még egyszer cselekedhet a körben.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
köszi

Ha igen, akkor én úgy csináltam meg, hogy mass chaos ward felezi az ellenfél összes varázslatát (tehát varázslattal nem tud ölni), az efreet és a nigtmare folyamatosan kapta a a song of peace-t (nem túl jó) és a wasp mittoménmit (ez sokkkal jobb, mert mozogni sem tud tõle - alacsony szintû nature spell, amikor bogarak zsonganak körülötter😊 Közben folyamatosan tükröztem az efreeteket illusionnal, és azokkal támadtam. Ja, hogy ennyi mindent hogy tudtam egyszerre csinálni? 😊 Mass fervorral és alapból bazinagy morállal, így gyak. kétszer olyan gyakran jövök mint õ. És így is hatodszorra sikerült.
Sajnos ezen a pályán varázslatot nem lehet tanulni, mert nincs elfoglalhtaó vár :-(
Ha nem ez a pálya volt, akkor bocs.
Remélem tudtam valamit segíteni.
asszem nekem még idõ kell, mire újratanulom a varázslatokat, skilleket...
Hat igen a 3 varazslos felallas lehetnem alegidealisabb.
Vigyel inkabb angeleket szerintem ugy nagyobb sanszod van.
Lehet hogy hulyeseg de 1 es campaignbe nem tudsz vmelyik elfoglalt varba order magikettanulni?
Onnantol kezdve meg nyomjad a phantomot 1000 el,es nem fognak tudni megallitani.
3 varázsló hõsömmel a song of peace/health kombót nyomom 1folytában... 😊 csak ez kevés, mer több olyan 1sége is van, amelyik 1 ütéssel lecsapja vmelyik gyengébb hõsömet...
Most csinalok egy single palyat 2hossel nyomulok,de az egyik barmar19 es,ott is ugy vedeli mint jobb helyeken a sort.
na majd most!

Te is a love storyt itod?
En Feltettem advancedre es mivel azutolso palya expert,kicsit izzaszto...
Latom ezek szerint te is maximalista vagy es mindekit le akarsz gyilkolni a palyan😊
Mert van ugy hogy mar ezer eve megtudnam csinalni a palyat de minden loszart ossze akarok szedni elotte vegulis ezert campaign a campaign nem arra valo hogy vegigrohanjunk rajta😊
Azert csak hajra szoritok😊
Baze ha Novicen vagy Intermdiaten nyomod akkor ne paradezz itt hogy ilyen konnyu vagy olyan konnyu.
Tedd fel Advancedre vagy Expertre akkor majd kiderulne hogy vigeckedsz a heroddal....
Akkor a 22 kuklopsz kezdetben nem 22 lenne hanem kb 70.
Kulonben az utolso palya amugyis expert,tehat ha eddig nem most majd halistennek jol megszivod meg gyengebb fokozataon is hogy rossz skillre tapoltal.
Majd a 30 faerie dragonon meglatjuk hogy kuzdod at magad a heroval.
Persze kellenek ilyen emberek a regi heroes 3 ban is volt par emberke akik el voltak telve maguktol hogy ok ok milyen erosek meg a diplomaciamilyen eros asztan multiba ugy leszivtak hogy orom volt nezni😊)))
Eleg ciki a helyzet merthogy kemeny 2 es lett es igy szobelizni kell,csak en ezt ma reggel meg nem tudtam.Franko vagyunk kb 100 an most 5 ora van es mindenkinek mara vegeznie kell...
Bye bye bajnokok ligaja meccs...
Meg mai heroesozas.Aszem mire odajutok addogra a szemgolyoim mar javaban fogjak nyomni a donto kormeccset a bentmaradasert....
Kb igy

Hmm nem tudom miert talan ez az 1 ami nem szimpi nekem.Ezt nem is fogom tudni vegigcsinalni mert nem tetszik a sztory.
Jo jo a nekromantak vagyis a deathek vagy hogy a jo seggbe hivjak oket most igencsak taposak maradtak akarcsak a 3 ba (bar mondjuk ott a legjobbak lettek szerintem)
meg szeretem is oket,de mas azert single scenarioba gonoszkodni veluk,minthogy a story errol szol hogy halott vagy,es azzal kell ize mize bizelni

Olvastam a peccses cuccosokat,nem tudom hogy van ez hogy akkor elvileg mar 2 hete volt peccs,merthogy a balltegrid kivetelevel nalam mar az osszes dolog muxik.
Lehet hogy a baratom akitol kaptam mar olyan crackje volt.
No mind1.
A kalozos kampany kicsit tenyleg durva bar en meg csak 2 palyat csinaltam meg.
Emilia konnyu volt,talan tul konnyu is,bar lehet hogy azert mert meghagytam a fokozatot intermediateen.
Mondjuk csak azert mert az volt eletem elso heroes 4 mukodese,es gondoltam amig nem is ismerem a gamet,nem bizirgalom a nehezseget.
De most hogy felraktam advancedre...
Van difi az biztos,Mar a love storys campaignbe (Elvin es Shaera) pedig csak 2.palyan vagyok a MArk of The Tigeren,es megis 3 honap jatek utan a kek gep a Thieves Guild szerint meg 2 szeres katonai erovel rendelkezik...
Mondjuk az is igaz hogy eddig csak az orderes varral csinaltam vegig a campaignt a tobbibe meg csak belekostolgattam 2-2 palyat,es most Elvin vegig fog menni😊
De nem tom hogy vagytok vele ez a druidas var nekem nagy csalodas nagyon hianyzik a phantom meg az illusion😊
Egyszeruen meg 2 szeres tulerobe se tudok bevenni varakat a hulye gep pl betesz 100 meduzat a castlejebe felrakva,es innentol kezdve nem tudom leszervalni.
Tobbet vartam az oriassakatol vagy szocsketol vagy mi a csodatol is.
A summonalas jopofa dolog,de kicsit gyengus.
Viszont a story most is tetszik meg akkor is,ha segeny Shaera szerintem harakirit fog elkovetni ha megtudja hogy a szerelme jeleul elkuldott solymot aljas modon lecsereltem a Lion Shield of Couragera😊
Apropo,ti akik mar joval tobbet vagy min ugyanannyit jatszottatok mint en es minden varral voltatok mar mik a benyomasaitok?
Mennyire jo az egyensuly?
Meg melyik szerintetek a legjobb var?
Nekem bevallom egyre jobban tetszik minel tobbet jatszom vele.
Ha esetleg tudtok mar jo letoltheto palyakrol most van nalam par kislemez,hazavinnek parat.
Lekotelezne ha vki delutan 2 ig elolvasgatna es idetesz par cimet jo palyakkal.
Na moastan el szigorlatozni,majd delutan.
Udv mindenkibe.

Egyébként ha lement az update, kapsz egy update.txt-t a heroes4 könyvtáradba, meg egy update.dat vagy valami ilyen nevű file-t a heroes4\data könyvtárba.
De megnézheted a campaign editor exe-jének verziószámát is (Windows intéző, jobb egérgomb a file-on, Tulajdonságok, Verzió fül), 1.2-nek kell lennie.
(Ez utóbbi csak tipp, nem emlékszem, hogy kiírja-e a verziót és most nem is tudom ellenőrizni.)
Kb. ezekből látszik, ha végigmegy az update.
Csak azért , mert lehet , hogy a swap file elér egy olyan nagyságot , ami a game fagyását okozhatja , ha túl kevés a hely .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
1. Letöltöd a hivatalos peccset. (Pl. GCW-ről) Eddig gondolom OK. Ja, és a neve heroes4v10to12us.exe maradjon.
2. Ugyanabba a könyvtárba letöltöd innen a cracket hozzá.
3. Futtasd az utóbbit. Kicsit átírja az 1.2-es peccset.
4. Futtasd a hivatalos peccs (3)-ban módosított változatát.
5. Töltsd le a GCW-ről az 1.2-es crackelt exe-t és írasd felül a heroes4.exe-det.
6. Játssz!!!
7. Ha még mindig nem megy, írj!

heroes4v10to12us.exe
Update v 1.2 Information
General Updates
-Added a Grid and Unit Movement Shadow to the Combat Screen. These can be accessed in the Combat Settings screen.
-Corrected the music skipping issues.
-Corrected the game slow down when standing idle for a long period of time.
-Artifacts can no longer be "buried" in graveyards.
-Dead Heroes no longer regain hit points from the fountain of vigor.
-Caravans are no longer able to go through an enemy tower garrison.
-Corrected the Destroy Altar message.
-A.I. creatures are now giving their items to the hero when they join up.
-Corrected A.I. evaluation of the Idol of Fortune.
-Fixed issues with the High Score Screen
-Corrected the creature generator giving out the exact number of guarding troops after declining to fight them.
-Added and improved several keyboard commands.
Campaign Map Updates
-The Price of Peace
"At the Crossroads"
-You can no longer swipe all the treasures "guarded" by the elves at <58, 129>58, 129> without having to fight them.
"An Enemy's Trust"
-Corrected pop up message text order at <121,81>121,81>.
"The Servant"
-You can no longer swipe most of the treasures behind the nomads at <82,107>82,107>, and the ore behind the gold golems at <58, 22>58, 22> without a fight.
"An Unusual Betrayal"
-Corrected the hero Reed's prison release message.
-Corrected a typo in Day 2's event text.
You can no longer swipe most of the treasures behind the gold golems at <103, 170>103, 170> without a fight.
"To Slay an Immortal"
-Added the hero Kodge to the carry over description in the campaign screen.
Elwin and Shaera
"Mark of the Tiger"
-The Wood pile at <74,73>74,73> can now be accessed.
The Town at <107,108>107,108> no longer allows a shipyard to be built.
Single Scenario Updates
"Beebee & the Three Pigs"
-The Victory Condition now functions as normal.
"Zanfas Challenge"
-The area at <126,247>126,247> is now accessible.
Any boats created at <195,215>195,215> are now accessible.
"Petty Claustrophobia"
-Increased the level of the computer player's starting heroes.
"Revolution"
-Increased the computer player's starting resources and starting units.
"Run! Cronx is Coming!"
-Reduced the computer player's starting units.
Changed the Armor of Life artifact at ❤️6, 23>36, 23> to the Golden Platemail artifact to make it useful to all classes.
"Return of the Devil"
-Increase the map difficulty by Increasing Mephistos level. (The hero you have to beat)
"Search for the Old Heroes"
-Reduced the Computer player's starting units.
"Borings Mountain"
-Added some extra resources near the players main starting town.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
le is töröltem a pöcsbe
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Elso 2 mar megvan holnapra Emilia neni is meglesz,akkor mar csak a kalozos meg meg 1 van.
A half dead vhogy nem szimpi.
Azert nem art ha el Reed legalabbis addig meg at nem mesz a kapun aszem csak ugy enged at.
Az nem is nehez palya meg meg az azutani se ahol csak Emiliat koll megtalalni,
Hanem a 7...Szenvedek vele rendesen.
Vagy lehet nem kellett volna rogton az indulo sereggel nekirontani a score griffingnek?😊
itten is van má 1 xl-es