Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Batman: Arkham Origins multija


Vannak olyan játékok, melyek olyan kifogástalan szóló kampánnyal bírnak, annyira egyben van az egész program, hogy egyszerűen nem is hiányzik belőle a multi. Ilyen volt a Dishonored és a Batman: Arkham sorozat is.

Utóbbi hamarosan trilógiává bővül, bár az Origins történetében az előzményeket ismerhetjük meg. De már a bejelentéskor sejteni lehetett, hogy ezúttal többjátékos mód is lesz majd. Ettől a rajongók kicsit megijedtek, ám a hétvégén bemutatkozott a multi és így azért már kicsit bizakodóbbak vagyunk.

Mint az ismeretes, a Batman: Arkham Origins fejlesztését a WB Montreal végzi, ám a multis részt az ilyen munkákban igen járatos Splash Damage végzi. A többjátékos mód játékmenete egy az egyben megegyezik a szóló módéval, vagyis külső nézetes akciójáték lesz, melyben minden, a hősök által használt kütyüt bevethetünk.


Jó hír, hogy a jófiúk mellett a gonoszakat is irányíthatjuk. A jó oldalon jelen pillanatban csak Batman és Robin karakterei lettek leleplezve, de itt még várhatók újabb bejelentések. A rossz oldalon pedig a sablon gonosztevők bőrét ölthetjük magunkra, de ha gondoljuk, akkor egy gombnyomással segítségül hívhatjuk a híresebb rosszak egyikét (itt Joker és Bane lett bemutatva), hogy az ő alakjukat magunkra öltve egyenlítsünk a küzdelmen.

Eddig egyetlen játékmódot mutattak be. Ebben Joker és Bane csapatai egymással csapnak össze (két 3 fős csoport), de ebbe csatlakozik be Batman és Robin is. Vagyis nem elég, hogy az ellenséges csoportot kell figyelni folyamatosan, de bármikor felbukkanhat egy szuperhős is, aki azért nem intézhető el egyetlen lövéssel.

A Splash Damage a közeledő Gamescomon is kint lesz a multival, így ott bizonyára többet is megtudhatunk a dologról. Érdeklődve várjuk, hogy milyen eredménnyel mutatkozik be a többjátékos mód Denevérember világában. A Batman: Arkham Origins

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Asperot #2
    Erőltetés 0
    Lehetőség 1
  • Ender Wiggin #1
    nem értem miért kell mindenre ráerőltetni a multit...