Ötvös Tibor

Backspace - az Obsidian törölt sci-fi-RPG-je

Az Obsidian gőzerővel dolgozik a South Park: The Stick of Truth című RPG-jén, ám ma kiderült, hogy más projekten is ügyködött a csapat.

A Backspace egy igen érdekes sci-fi RPG-nek tűnik, mely azonban nem készült el. Ennek oka egyszerű: a csapat időközben számos más felkérést kapott különböző kiadóktól és mivel még mindig kis létszámmal dolgozik a csapat, így nem volt elég kapacitás eme projekt elkészítésére.

A Backspace a Skyrim grafikus motorját használta volna, játékmenetét tekintve pedig a Mass Effect-Borderlands-System Shock 2 elegyére hasonlított. A sztori szerint az emberiség már a galaxis legtávolabbi pontjait is kolonizálta, a központjuk pedig egy kutatóbázis, melyben különböző érdekes lehetőségeket próbálnak megvalósítani (például nano-kibernetika). Ezt az állomást támadja meg egy idegen faj, akiket persze hősünknek kell visszavernie.

A Backspace játékmenetében fontos szerepet kapott volna az időutazás is. A csapat elmondása szerint nem elképzelhetetlen, hogy még visszatérnek a tervekhez - ha lesz rá idejük.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!