Ötvös Tibor

A sztori felénél is elkezdhetjük a Dark Souls folytatását


Hamarosan megkapja folytatását az utóbbi évek egyik legnehezebb alkotása, a Dark Souls.

A From Software igen merész vállalkozása kifizetőnek bizonyult, pedig az elején nem sokan adtak volna akár egy lyukas garast sem a sikerre. A játék ugyanis elképesztően nehéz volt és rengeteg kihívást tartogatott, mely a mai világban nem túl megszokott egy programnál. És a jelek szerint a második epizódban még rátesznek egy lapáttal az egészre.


"Reméljük, hogy ha a játékosok keményen küzdenek vagy elég elszántak, akkor nem rettennek meg a kihívástól" - árulta el Yui Tanimura, a From Software direktora. "És aki igazi kihívást akar, az a sztori felénél is bekapcsolódhat a programba, így átlépve a felvezető részeket és könnyebb ellenfeleket."

A lehetőség az Undead Asylum letudása után Firelink Shrine-ba megérkezvén adódik. Itt három irányba haladhatunk tovább: Undead Parish (veszélyes), a Katakombák (még veszélyesebb), New Anor Londo (öngyilkos küldetés). Utóbbival lépünk nagyot előre. Érdekes megoldás, kérdés mennyien választják majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xXwilliamsXx #3
    Az első részben Undead Burg,Catacombs,New Londo Ruins az első három lehetőség;)
  • Seth #2
    Gondolom fordítási hiba, és az eredeti szövegben példaként hozták fel az első részt,hogy hogyan is kell elképzelni ezt az utat
  • Gilgamesh #1
    "A lehetőség az Undead Asylum letudása után Firelink Shrine-ba megérkezvén adódik. Itt három irányba haladhatunk tovább: Undead Parish (veszélyes), a Katakombák (még veszélyesebb), New Anor Londo (öngyilkos küldetés)."
    *sóhaj* Ez az első részben van...