Ötvös Tibor

Ismét új hőssel jön az Assassin's Creed 4

A jelek szerint ismét alapvető változásokon esik át az Assassin's Creed.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Ubisoft az Assassin's Creed 3-mal lezártnak tekinti Desmond kalandjait, így várható volt, hogy az új hőshöz új alteregó is jár majd - azaz Connor ideje is lejárt. Ma azonban ezt hivatalosan is bejelentette a kiadó, pontosabban Yves Guillemot, a stúdió vezetője.

"Örömmel és büszkeséggel töltve jelentjük be ma, hogy a 2014-es üzleti évünkben egy teljesen új Assassin's Creed hőst leplezünk majd le, egy teljesen új fejlesztőcsapattal és korszakkal egyetemben. Ez egy újabb hatalmas előrelépés lesz a franchise életében."

Ugyanakkor a Far Cry rajongókat is megnyugtatta, mikor elárulta, hogy "nem kell újabb négy évet várni a sorozat következő részére". Ebben jelentős szerepet játszik az is, hogy a kasszáknál a Far Cry 3 jobban szerepelt, mint azt a kiadó várta (4,5 millió eladott példány).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • crosscut #3
    ez így van! AC sorozatot már rég elkapta a futószalag effektus. Most pedig szoltak hogy a FC is ezen sorsa fog jutni. :D

  • Ender Wiggin #2
    lefogadhatod, hogy az lesz. már most is az. mi másért erőltetnék? könyebb eladni egy új történetet egy ismert márkanév alatt (ami lehet, hogy megbukna önmagában). manapság elég sok hasonló széria fut.
  • Evoluti0N #1
    Eddig kellő újítás tudtak belevinni mindegyik részbe, csak végül nehogy az AC legyen az Ubisoft CoD-ja.