Ötvös Tibor

A japán Assassin's Creed

Sokáig tartotta magát a pletyka, hogy az Assassin's Creed harmadik része a feudális Japánban játszódik majd.

Ám a rajongók és végül a fejlesztők is az Amerikai Függetlenségű Háború idejére helyezték a cselekményt. Ám már most elindultak a találgatások, hogy ettől függetlenül a következő rész vagy "kiegészítő" még visszatérhet a szamurájok korába. És ezt látszik alátámasztani az a pár terv, ami ma megjelent a neten.



A fenti csak egy darab, a többit a linkre kattintva lehet megtekinteni. A Ubisoft természetesen nem fűz hozzá semmit a megjelent tervekhez és rajongói alkotásoknak is minősítették már őket. Ám remélhetőleg lesz valami a projektből, érdekes alkotás lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • galocza #6
    (közben rájöttem, hogy hazudtam, saboteur 2-ben nem volt nunchaku. akkor legyen last ninja 2.)
  • galocza #5
    közhelyes, közhelyes, és te mikor aprítottál utoljára egy jólesőt "nundzsákóval"?
    (mert én a saboteur 2-ben 25 éve. jó lenne megint.)
  • blessyou #4
    Sajnálom, hogy a keresztes háborúk korszakával csak a felemás első rész foglalkozott, mert szerintem teljesen kiaknázatlanul maradt. Szerettem a reneszánszot is, és második rész csaknem tökéletesre sikerült, de az igazi asszaszinok akkor is a közel-keletiek voltak :)

    Japán szerintem túlságosan közhelyes lett volna az Assassin's Creednek. Nekem épp az tetszett a sorozatban, hogy olyan témákat feszegetett, amiket videojátékra korábban nem volt jellemző.
  • Svlad Cjelli #3
    Ez mind fan-made. Tibi, google-t is lehet hasznalni, es keresd ki a devianart-os csokat. O csinalta ezeket, majd bekulte Montiba.

    Semmi tobb.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Helyből a japán világot kellett volna.
  • Fbn Lx #1
    akarom