Ötvös Tibor

Így tolható ki pár program játékideje

Vannak játékok, melyek továbbra is hosszú órás játékidőt kínálnak, ám akad nem kevés olyan is, ami maximum 4-5 órát kínál. Mi megnéztük, hogy milyen kihívások elérésével lehet kitolni pár, mostanában megjelent program játékidejét.

Far Cry 3
A Far Cry 3 alapból elég hosszú játékidőt kínál, ám egy "kihívás" megtartásával még pár órát beletehetünk. A lényeg igazából annyi, hogy az őrállomások minden egyes őrszemét egyetlen pisztolylövés nélkül iktassunk ki. Csak a késünket vagy az íjunkat használhatjuk és ha megszólal a riasztó, akkor elbuktunk. Ha sikerül, akkor nem csak az élményt kapjuk meg, hanem 1500 XP-t is. Ha pedig azt gondoljuk, hogy végeztünk, még mindig van egy hely, ahol az ellenfelek minden egyes távozásunkkor újratermelődnek, szóval ezt hagyjuk utoljára (koordináták X: 365 Y: 700).

Dishonored
A Dishonored kellemes meglepetést okozott megoldásaival illetve a hangulatával. A játékban végig árnyékként is lopózhatunk és még a Rambo-módot kedvelő játékosok is visszafogottan viselkedtek, mikor a három Boyle nővér közül kellett a bajkeverőt kiiktatni. Nos, aki szereti a kihívásokat, az megpróbálhatja mindhármukat elrabolni/megölni. Ehhez meg kell tudnunk, hogyan csalhatjuk el őket olyan területre, ahol nincs senki. Célunk eléréséhez be kell osonni minden eldugott helyre, hogy kiderítsük, milyen témával tudjuk megfogni a hölgyeket. És természetesen senki nem vehet minket észre a tevékenységünk közben.

The Elder Scrolls V: Skyrim
A Bethesda RPG-je számos kihívást tartogat, ám aki szereti a The Sims sorozatot, az is megtalálhatja a számítását. Ha nagyon sokáig akarunk játszani a programmal, akkor egyszerűen kezdjünk el élni hétköznapi emberként. Lehetünk séfek, aki a környező területeket járva vadássza le az ételéhez szükséges állatokat, melyeket aztán eladhat a különböző kocsmákban vagy óriásvadászként számolhatunk le a gonosztevőkkel. Hosszú elfoglaltság eme "szakmák" teljes kivitelezése, így sokáig elkalandozhatunk a Skyrimben.



Call of Duty: Black Ops 2
A Call of Duty: Black Ops 2-ben a multis mókák átalakításával tudunk szórakoztató játékmódokat létrehozni. Itt van mindjárt a Michael Myers, melyben a sorozatgyilkos világába csöppenhetünk. Egyszerűen válasszunk ki egy olyan módot, melyben nincs Respawn (a Search and Destroy remek erre a célra), az egyik játékos válassza ki a kést, a többiek pedig semmilyen fegyvert ne vigyenek. Így egy gyilkos üldöz mindenkit. Ez a mód nagyon sikeres, már elérhető a hálózaton.

A másik a Kidobós. Itt két csapat sorakozik fel egy olyan pályán, melyen négy fal veszi körbe a területet. A Tomahawk Dodgeball névből ki lehet találni, hogy itt a Tomahawk játssza majd a fő szerepet. Labda helyett a fegyvert dobáljuk az ellenfélre, amit pedig ők felénk dobtak, az elől kitérhetünk és utána felvehetjük és dobhatjuk vissza.

Hitman: Absolution
A Hitman sorozat fényesen tért vissza és elég kihívást tartogatott a rajongóknak. Ám akkor mutathatjuk meg igazán, mennyire vagyunk kemény legények, ha a kukoricamezőn mindenkit elteszünk láb alól anélkül, hogy észrevennének minket vagy kiszúrnának egy holttestet.



Assassin's Creed III
Az Assassin's Creed harmadik részében viszonylag "egyszerű" a feladatunk. El kell érnünk a Vadász rangot. Ehhez minden egyes állatból kell vadásznunk legalább egy példányt. Ez igen komoly kihívás, hiszen ehhez mind a 12 régiót be kell járnunk és alaposan körbe kell nézni minden helyszínen.

Max Payne 3
A Max Payne 3 igen vicces hibával bír. Ha ugyanis a megfelelő helyen indítjuk el Max időlassítós ugrását, akkor egy kanapéra érkezhetünk és igen stílusosan pihenhetünk egyet azon. Ezt elérni azonban nagyon sok gyakorlás szükséges, de megéri - vicces látvány.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • garadas20 #3
    A játékokat általában lassan tolom ki, meg sűrűn ha van lehetőség újra játszom. A játékot én egészében nézem és az erősségei alapján döntöm el, érdekel e.
  • gombabácsi #2
    én a grafikát, pályaépítést szoktam nézegetni, sőt, kb csak ezért játszok

    aki csak átrohan a pályákon ("maifiatalok") azok meg csodálkoznak hogy már a játékok se teszik boldoggá őket :D:D:D
  • Ender Wiggin #1
    ide a rozsdás bökőt, hogy ennélkül az idióta írás nélkül is tudja mindenki, hogy mivel lehet meghosszabbítani a játékélményt.
    de elárulom, a dishonoredben nem lehet elrabolni mindhárom nőt. kinyírni viszont igen. ezzel együtt ha az egész játékot lopakodva, ölés nélkül csinálja meg valaki, az már több, mint duplájára növeli a játékidőt. és az összes mai, divatos módon achievementekkel telerakott játék esetén elég, ha mindent megpróbál valaki megszerezni, az már garantálja, hogy jó sokáig ellesz a játékkal. ennyire egyszerű a dolog. szóval újra leírom: a cikk értelmetlen.