Ötvös Tibor

Marvel Heroes


A Marvel Heroes egy ingyenes MMORPG lesz, mely a klasszikus Diablo játékmenetére épít a mára már szinte mindenki számára ismert Marvel univerzum legismertebb hőseinek főszereplésével.

Manapság újra hatalmas divatja van a különböző szuperhősöknek és ezen belül is főleg a Marvel szereplőinek. Épp ezért nem meglepő, hogy a már korábban bejelentett új MMORPG is őket állítja a középpontba. A Marvel Heroes egy ingyenes alkotás lesz, melyben minden egyes szuperhős irányítását átvehetjük.

A játékmenet a megszokott. Kiválasztunk egy hőst, bekerülünk a pályára és már kezdődhet is a klikkelgetés. Régimódi RPG-hez híven a Marvel Heroes nem kíván szinte semmi agykapacitást, egyszerűen csak meg kell semmisíteni az ellenfeleinket. Közben természetesen a szuperképességeinket is bevethetjük, melyek mindenkinél mások lesznek.


A Megtorló például a teljes fegyverarzenálját veti be és imádja felrobbantani, darabokra lőni az ellent. Vihar/Ororó ugyanakkor a természet eszközeit veti majd be. A fejlődési lehetőségeik is ezeken a vonalakon mozognak majd és mindenki szabadon dönthet arról, hogy merre vigye hősét.

Bár maga a program ingyenes lesz, azért mikrotranzakciókra bőven lesz lehetőség. Jelen állás szerint ugyanis jó pár hős csak akkor lesz elérhető, ha fizetünk. Így aki Hulk vagy Deadpool karakterére vágyik, az elő kell hogy kotorja a bankkártyáját.

A játék grafikája kimondottan jónak mondható, a Torchlight első részének szintjét biztosan eléri. Ennél többre pedig egy MMORPG-nek nem is nagyon van szüksége. Mindenesetre a Marvel Heroes jónak tűnik és kimondottan izgalmas lesz majd ismét egy X-Men Legends játékmenetet kínáló szuperhősös alkotással tölteni az időnket. A megjelenés valamikor a jövő év elején lesz esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Negritis #6
    jaja :D most már csak azt várom h megint online legyen és játszhassak :D

    megvettem a deadpool prem packot :D
  • pcgammer #5
    Nagyon várós játék :)
  • Negritis #4
    szereztem kulcsot :D bár így 1 héttel indulás előtt kicsit késő , de sebaj
    remélem sikerül tesztleni
  • Vamp17 #3
    Zárt béta kulcsok
  • pcgammer #2
    Szerintem egész élvezetes :)

  • Zombee #1
    Már megint MMO...