Ötvös Tibor

Novemberi ajánló

Ez a hónap - és valószínű az év hátralevő része is - a Treyarch következő Call of Duty alkotásától lesz hangzatos, de szerencsére akit nem érdekel a Black Ops II, annak is lesz mivel szórakoznia.

Péntektől elérhető a hosszabb kihagyás után visszatérő Football Manager 2013, melyet nem mellesleg imádtak a kritikusok. A Sports Interactive rengeteg újítást hozott be a sorozatba, szóval a rajongóknak érdemes kipróbálni. Szintén elérhető már a Need for Speed: Most Wanted, mely a Criterion alkotógárdájának legújabb versenyjátéka.

7-én jelenik meg a hónap legérdekesebb alkotása, a Curiosity, mely Peter Molyneux legújabb játéka. A program lényege, hogy a 60 millió kockából felépülő nagy kockát több millió játékosnak egyszerre kell kicsipegetnie. A végén egyetlen játékosé marad az utolsó darab, mely valami hatalmas titkot rejt.



8-án jön az Angry Birds: Star Wars, mely a két nagyon népszerű franchise-ot egyesíti. 9-én pedig PC-re is megjelenik a Mass Effect Trilogy Edition, melyben a sikeres akció-RPG mindhárom része és a kiegészítői is megtalálhatók lesznek. 13-án aztán robban a bomba, hiszen jön a Call of Duty: Black Ops II, mely bizonyára újabb bevételi rekordokat döntöget majd.

16-án két cím jelenik meg. A Sonic and All-Stars Racing Transformed a legismertebb Sega hősök főszereplésével készített verseny lesz, a The Sims 3: Seasons pedig a világ legsikeresebb játékának legújabb kiegészítője. 20-án, hosszabb kihagyás után végre visszatér mindenki kedvenc bérgyilkosa, a 47-es ügynök is. Remélhetőleg a Hitman: Absolution nem az utolsó alkotás, amiben találkozunk vele.

23-án egy újabb nagy cím, az Assassin's Creed 3 lát napvilágot, melyben egy új hőst kapunk és az Amerikai Függetlenségi Háború idején kalandozhatunk majd benne. 28-án aztán jön egy remake, a Baldur's Gate: Enhanced Edition, 30-án pedig a Far Cry 3 okoz majd kellemes perceket a rajongóknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Molnibalage #9
    Nem csak GFX fejlesztés lesz benne.
  • hunwhite #8
    Csak a Ghost Recon Advanced Warfighter 2-őt hagytátok ki a sorozatból. 5 év után sikerült megunni, de azért lazításnak még néha beugrok egy kicsit :)
    Sajnos azt is tönkrevágták..szerintem a Ubi simán összeszedte a nyomorék cod rajongók véleményét.... a GRFS is nagy gáz! Mondjuk a hiány miatt a Ghost Recon Online-ra szoktam felkapaszkodni már amikor nem kapok bannolást...
  • HarryProf #7
    Assassin's Creed 3 és Far Cry 3, bár kérdéses hogy AC-ba belekezdjek-e úgy, hogy egy hét múlva jön a Far Cry...
  • WoodrowWilson #6
    Lehet, hogy csak megöregedtetek.
  • cateran #5
    Kiprobaltam az uj NFS-t, majd valloveregettem magam, hogy csak lewarezoltam. Bar az is pazarlas volt....
    Lehet sirni, hogy a warez miatt gyenge a jatekipar eladasi szintje pc-n, de oszinten szolva, ha megveszem eredetiben ezt a szart, hat tuti arcon kopnem magam utana a tukor elott allva. A CoD meg..edes istenem..mar a sdavszelesseget sem erdemli meg.
    A BG EE erdekes lenne, ha -tudtommal- nem csak gfx fejlesztest tartalmazna, ami meg kibebeaszottul nem erdekel...BG3, Vagy alapbol barmilyen izometrikus oldschool rpg johetne, de nem vmi uberpatch szir-szar..
    "Major changes to the game include higher resolutions as well as different viewing modes, including widescreen, to enhance gameplay.To make the game easier, the level cap for the game will be raised.
    ....
    In order to further ease the game, all improvements from Baldur's Gate II: Shadows of Amn and its expansion packs are being imported into the game,[8] this includes classes, subraces and class kits previously unavailable."
    Meh...talan letoltom, de penzt ez sem er...
  • Gulyu84 #4
    Halo 4-et kihagytátok? oO
    Cod, nfs, farcry kötelező lesz ebben a hónapban, ja és persze a halo 4.
  • Molnibalage #3
    A BG EE leszámáítva semmi komoly. Az is egy 10+ éves játék remakeje. Itt tart ma a játékipar...
  • Wassington #2
    Ott a pont... szégyen, hogy hol tart most az általam anno oly nagyra becsült játékipar, és velük együtt a közönsége is. (Pedig ha valamikor, most igazán lenne pénz minőségi játékokat fejleszteni)
    Én a Cod szériát végig követtem, és részről részre egyre gázabb lett, az utolsók meg egyenesen játszhatatlanná váltak... legalábbis számomra, és azoknak akik még emlékeznek arra, milyen egy "igazi" háborús játékélmény. Hogy lesznek ezek mindig "nagy durranások" mégis?
    A Hitmen Absolutiont meg inkább ki sem fejtem... bár még nem jött ki, a trailerek így is elég elkeserítő látványt nyújtanak... a nagy kedvencből nagy SC Conviction majmolást csináltak. :((

    Az AC 3 és Far cry 3 egyelőre jónak tűnik, várós mindkettő... remélem nem fogok csalódni. A remény hal meg utoljára.
  • Fbn Lx #1
    nem akarok egy olyan világban élni, ahol még embereket érdekel a cod aktuális része
    ez nem méltó dolog ehhez a szép kék és zöld bolygóhoz