Ötvös Tibor

Új szereplőkkel jön az Army of Two: The Devil's Cartel

Az Army of Two első része még szép sikereket aratott, köszönhetően pörgős és alapvetően a két fős ko-op-ra építő játékmenetének. A második epizód már gyengébben muzsikált és épp ezért a harmadik fejezetnél számos újítást és változtatást eszközölnek majd a fejlesztők.

A Visceral Games remekül jelzi azt az új trendet, amit az Electronic Arts pár éve bevezetett a saját berkeiben. A csapat számos alkotást készített már, ám ezek egyike sem robbantott bankot. Sőt! Emlékezzünk csak a The Godfather sorozat bukására, a Dante's Inferno vagy a Dead Space első részének meglehetősen közepes fogadtatására. Mindezek ellenére a kiadó újabb lehetőséget adott nekik és a Dead Space 2-vel már bizonyítottak.



És hogy mekkora ez a bizalom a csapatban, azt jól példázza a Dead Space 3 jelenlegi állapota és az is, hogy a Visceral megkapta az Army of Two sorozat harmadik részének fejlesztését is. A kifejezetten ko-op játékmódra alapozó akciójáték közepesen szerepelt és nem titkolt célja a kiadónak, hogy az új csapattal frissítsenek a széria vérvonalán.

A harmadik, The Devil's Cartel címet kapott Army of Two rész épp ezért számos újdonságot tartalmaz majd. Először is új főszereplőket kapunk. Elliot Salem és Tyson Rios eltűntek, helyettük az Alpha és Bravo kódneveket kapott karakterek közül választhatunk majd. A történet Mexikóban játszódik, a grafikát a Frostbite 2 grafikus engine biztosítja majd.

Ennél többet jelenleg nem tudni a programról, de a szeptemberi Game Informer magazinban egy 10 oldalas bemutató jelenik majd meg, így mindenképpen visszatérünk majd rá a későbbiekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!