Ötvös Tibor

Hamarosan jön a Joe Danger: The Movie

Hamarosan megjelenik a Joe Danger: The Movie, mely a sikeres, konzol-exkluzív motoros ügyességi játék második része lesz. És ezúttal PC-n is tiszteletét teszi a kaszkadőr.

Ahogy az a címből is kiderülhet, Joe ezúttal Hollywood díszletei között fogja majd bemutatni félelmetesebbnél félelmetesebb mutatványait. A történet szerint hősünket egy titokzatos rendező kéri fel, hogy működjön közre a következő filmjeinek forgatásán, mint kaszkadőr.



A játékban közel 100 darab pályát, forgatási jelenetet kapunk, melyeken 20 különböző járművel kell majd megoldanunk egy-egy felvételt. A Joe Danger: The Movie lényege, hogy az adott szakaszon a lehetős leggyorsabban a legtöbb mutatványt bemutatva jussunk át. Természetesen minden pályán lesznek különböző extra trükknek lehetőséget adó szakaszok és rövidítések, melyeket ki is kell használnunk.

A helyszínek a megszokott mozis kliséket hozzák. Lesz, hogy egy csillével kell menekülnünk kifelé egy barlangból, de máskor sítalpakon kell száguldanunk egy hegyről lefelé. A játék képregényes grafikával bír, mely már az elődnél is bevált, így nem meglepő, hogy nem változtattak ezen a téren a fejlesztők.



A Joe Danger: The Movie nagyon jó szórakozásnak tűnik majd, mely valószínű nem lesz klasszikus, de ideig-óráig elszórakozhatnak vele a rajongók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!