Ötvös Tibor

Akció-RPG lesz a Marvel Heroes


A tegnapi napon láthattunk egy elég látványos és hangulatos trailert a Marvel Heroes című alkotásból, melyben megtudhattuk, hogy az egész történet gonosza Victor Von Doom lesz.

Ma pedig friss infók jelentek meg a nagyon ígéretesnek tűnő, ingyenesen elérhető MMO-ból, mely a Bosszúállók keltette szuperhős-hisztéria miatt nagy érdeklődésre tarthat számot. A történetről eddig semmit nem tudtunk meg, de annak megírásáért Brian Michael Bendis, a Marvel egyik írója felel, így nagy gond ezen a vonalon nem lehet.

A Marvel Heroes több, mint 8 ezer (!!) szuperhőst kínál majd fel, ami elképesztően nagy szám. Ezek között szerepelnek ismertebb alakok is (Vasember, Amerika kapitány, Hulk, Sólyomszem és Fekete Özvegy - többek között) és kevésbé ismert hősök is (mint például Squirrel Girl vagy Ka-Zar). Egy ilyen széles palettán valószínű mindenki megtalálja a maga kedvencét.


A játékmenet egy az egyben a Diablo sorozatra emlékezteti majd a játékosokat, ami nem meglepő, hiszen még a történet írója is nagy rajongója a Blizzard alkotásának. Szóval a Marvel Heroes egy akció-RPG lesz és minden olyan elem szerepel majd a játékban, amelyet egy ilyen alkotástól elvárnánk.

Eljuthatunk a legismertebb Marvel-helyszínekre (Manhattan belvárosa, Xavier professzor birtoka stb.), szabadon alakíthatjuk karakterünk külsejét és képességeit, összecsaphatunk más játékosokkal és különböző küldetéseket kaphatunk a legismertebb hősöktől is.

A Marvel Heroes továbbra sem kapott megjelenési dátumot, de érdemes lesz figyelni a programra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Archenemy #2
    lehet benne melegekkel is lenni?
  • Broafka #1
    hát tényleg Diablo 3 Marvel kiadásban, ami amúgy nem baj, mert ehhez legalább illik ez a csili-vili külső