Ötvös Tibor

Remek lesz a The Amazing Spider-Man

Az Activision sikerrel támasztotta fel - egy rész erejéig - a Pókember sorozatot. A Beenox által készített Spider-Man: Shattered Dimensions nagyon jól sikerült, ám az Edge of Time már kevésbé.

A csapat most bizonyíthat a júniusban megjelenő The Amazing Spider-Man című programjukkal, mely visszatér a Spider-Man 2-ben kitaposott ösvényre. Ezúttal is egy teljesen szabadon bejárható várost kapunk, melyben tetszőlegesen teljesíthetjük a fő- és mellékküldetéseket.



A grafikai megvalósítás szakít a képregényes megoldással és egy teljesen "élethű" kinézetet kapunk. Alaposan felújítják a hálólengést is, mely Web Rush néven fut majd és a készítők szerint ez lesz az eddigi legjobb és legkönnyebben használható lengési funkció. Szerencsére a tegnapi prezentáción újdonságokat is elárultak a készítők.

Aki esetleg kedvelte a Shattered Dimensions Noir-részeit, az örülhet: a The Amazing Spider-Manben ismét lesznek lopakodós részek. Itt visszatérnek az egycsapásos gyilkosságok is, melyek szintén a remek Noir részből köszönnek vissza. A történetben találkozhatunk majd a nyáron megjelenő filmből ismert helyszínekkel és szereplőkkel, de rengeteg új misszió és helyszín is elérhető lesz.



A The Amazing Spider-Man lehet az idei év legjobb szuperhősös játéka, hiszen a Rocksteady nem jelentkezik idén Batman alkotással és a Sega is leállt az ilyen jellegű játékok fejlesztésével - mondjuk ők nem is jelentettek veszélyt, csak a rajongókra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #3
    "Remek lesz a The Amazing Spider-Man"

    Vagy nem....tobb lehetoseg nem nagyon van....
  • 12alpi12 #2
    Hogyne lenne remek. Hisz a nevében is ott van az amazing... :)
    Én zombee elvtárssal értek egyet.
  • Zombee #1
    Várjuk ki a végét...