Ötvös Tibor

Segítőt kapunk a Prototype 2-ben


A jelek szerint segítőkre is lelhet az Alex Mercer elleni hadjáratában a Prototype 2 főhőse.

A frissen megjelent, nagyon látványos trailerben ugyanis az új főszereplő, James Heller őrmester az összes új mozgását megtekinthetjük, majd a végén megjelenik két, igazából kutya-féle teremtmény, melyek végül segítenek nekünk kiirtani a katonákat. A fejlesztők nem kommentálták a részt, de nagyon valószínű, hogy ezúttal az eddig életünkre törő lények bizonyos fajainak utasításokat is adhatunk majd.


A folytatásban New York Zero három részre lett osztva. A Zöld Zóna iszonylag békés terület, a Sárga Zóna tulajdonképpen egy karantén, míg a Vörös Zóna Mercer játszótere lett. Utóbbira csak a legkeményebb és legképzettebb katonákat küldték be, akik közül sokak soha nem jöttek vissza. Egyikük azonban túlélte a kalandot. Ő James Heller őrmester.

Heller családját a vírus irtotta ki, mire ő öngyilkos küldetésbe kezdett. Mercer végül őt is megfertőzte, minek hatására hasonló erőkre tett szert, mint az első rész főhőse. A BlackWatch és a Gentek most már őt is ellenfelének tekinti, mert nem tudják, hogy most Mercer ellenfele vagy szövetségese.

A Prototype 2 2012. április 24-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!